eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه قشنگ بریم سر وقت سفره های افطارمون که من بازم میخوام تمام سعی مو کنم تا آسونترین غذاها رو یادتون بدم خداییش با دهن روزه ، آدم حس غذاهای آنچنانی و گاهی وقتا نداره😂 حالا یه مدل مجلسیش رو هم یادتون میدم ، فعلا اینو نقدی داشته باشید😜 شیر ۳ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته گل ۱ لیوان شکر کی و نیم لیوان ( بستگی به ذائقه) گلاب یک سوم لیوان وانیل نصف ق چ زعفران دلخواه ( میشه سفید هم درست کنیم) ❤️ میشه این دسر و سفید و کاکائویی هم کنید برای کاکائویی کردن ۲ ق از نشاسته کم کنید و پودر کاکائو بزنید ❤️ روی شعله متوسط مدام باید هم بزنید تا گلوله نشه ❤️ تو قالب سیلیکونی یا هر قالبی میتونید بریزید و بعد از دو سه ساعت که تو یهچال موند خارج کنید تو ظرف ❤️ این دسر برای مهمونیاتون عالیه ، مثل من که همیشه تو کاسه های کوچیک میریزم و برای مهمون میارم ❤️ میتونید هم داغ و هم سرد نوش جان کنید ❤️ هر ۶ پیمانه مواد مایع یک پیمانه نشاسته میخواد که میتونید این ۶ پیمانه رو نصف نصف کنید یا دو بر چهار ( مثلا ۴ لیوان شیر + دو لیوان آب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مرغ پنیر درست کنید و لذتشو ببرید تمام مواد و طرز تهیه ت فیلم مشخصه فقط چند تا نکته☝️ چون قسمت ران مرغ چربی بیشتری داره اگه از ترکیب سینه و ران استفاده کنید بهتره. ادویه ها و سبزیجات مورد استفاده کاملا سلیقه ایه می تونید فقط از نمک و فلفل سیاه و جعفری استفاده کنید. بهتره سیر و فلفل دلمه رو جدا گانه رنده بزنید و بعد به مرغ اضافه کنید. مقدار و نوع پنیر هم بستگی به ذائقه خودتون داره. حتما بعد از آماده کردن توپکها حداقل بیست دقیقه تو یخچال بذارید تا موقع سرخ کردن وانره(البته به ندرت این اتفاق میفته) برای مهمونی از قبل توپکها رو آماده کنید و تو ظرف دربسته تو یخچال بذارید و بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از سرو غذا،سرخ کنید، بهتره برای سرخ کردن از یه ظرف گود و کوچیک استفاده کنید تا توپکها در روغن شناور باشن و سریع سرخ بشن،هر سری سرخ کردن بیشتر از پنج دقیقه طول نمی کشه. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گریل پنیری😋😍 این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) . مواد لازم سینه مرغ ۴ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری زیره ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ آویشن ۱ قاشق چ خ روغن زیتون ۵ قاشق غ خ پنیر لبنه یاخامه ای ۸۰ گرم ریحون ۱ دسته مواد سالاد گوجه ۴ عدد پیاز ۱ عدد ریحون ۱ دسته سرکه بالزامیک ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق غ خ پنیر پارمزان در صورت نیاز (۲ قاشق غ خ ) . . . نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید ۵ دقیقه بزارید داخل فر ❤️
🌷 مواد لازم: بیسکویت تیرامیسو ۱ بسته خامه فرم گرفته یا کرم پنیر مقداری موز و گردو در صورت دلخواه نسکافه ۱ بسته یا اسپرسو طرز تهیه : یک نالیکس را روی میز کار پهن کنید یک طرف بیسکویتها را داخل نسکافه بزنید و سریع بردارید و خامه ی که با سرعت بالای همزن فرم داید را ، یا کرم پنیری که از پنیر خامه + ۱ بسته خامه صبحانه + پودر قند درست شده را داخل قیف بریزید و روی بیسکویت ها پایپ کنید و اگر باز هم تمایل داشتید موز و گردو روی خامه بگذارید و بعد با کمک نایاکس رول کنید و سر و ته نایلکس را مدل شکلاتی بپیچید و یک شب داخل یخچال بگذارید و فردا با کمی دیگر از خامه تان روی رولت را روکش کنید و با پودر کاکائو یا سس کاکائو روی خامه را تزیین کنید
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین شیرینی که میشه درست کرد همین که بدون فر درست میشه و کلی طرفدار داره 🤩🤩 ۲/۳ لیوان آب نصف لیوان شکر بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه بجوش که اومد ۳ قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و روی حرارت بمونه تا قوام بیاد برای تست قوام شربت مقداری از اون رو بین دوتا انگشت بزنید، اگر چسبناک بود یعنی آمادس بزارید تا سرد بشه شربت رو با همزن بزنید تا زمانی که کمی سفید بشه ۱ لیوان پودر نارگیل رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید کف ظرفتون سلفون بندازید مواد رو بریزید و پخش کنید کاملا منسجم کنید و مقداری خلال پسته بریزید با دست فشار بدید ۳ تا ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره مواد رو طبق همان درست کنید و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده اضافه کنید وقتی یکدست شد ۱.۵ لیوان پودر بادام کم کم اضافه کنید و هم بزنید بریزید داخل ظرف و پخش کنید روش خلال پسته بریزید و فشار بدید ۳ ساعت بزارید داخل یخچال به اندازه های دلخواه برش بزنید و سروش کنید اینم از لوز بادام و نارگیل جذابمون این خوشمزه ها درکنار چای داغ واقعا میچسبه نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه از این ساده تر و خوشمزه تر هم داریم؟ 😋😋😋 سیصد گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنین سیصد گرم کره بادام زمینی رو اضافه و یکدست کنین به این صورت یا هرمدل دیگه که دوست داشتید بهش شکل بدین داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره دویست گرم شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید مواد بیسکوییتی رو به شکلات آغشته و روی توری بزارین کمی که خودش رو گرفت دوباره با شکلات تزیین کنین به همین راحتی میتونید درست کنید و باورتون نمیشه که چقدر خوش طعمه نوش جان
🌷ســلام 🌱صبحتون 🌷پراز خیر و برکت 🌱در پناه پروردگار 🌷امروزتون بخیر و نیکی 🌱حال دلتون خوب 🌷وجودتون سلامت 🌱زندگیتون غرق در خوشبختی 🌷روزتون پراز انرژی مثبت 🌷آدینه تون مملو از شادی🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یک عدد ارد یک لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان هل نصف ق چ کره ۵۰ گرم روغن مایع یک چهارم از ارد نانوایی میشه استفاده کرد ولی ارد قنادی مصرف کردم چون لطیفتره غلظت شهد تو فیلم معلومه
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین شیرینی که میشه درست کرد همین که بدون فر درست میشه و کلی طرفدار داره 🤩🤩 ۲/۳ لیوان آب نصف لیوان شکر بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه بجوش که اومد ۳ قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و روی حرارت بمونه تا قوام بیاد برای تست قوام شربت مقداری از اون رو بین دوتا انگشت بزنید، اگر چسبناک بود یعنی آمادس بزارید تا سرد بشه شربت رو با همزن بزنید تا زمانی که کمی سفید بشه ۱ لیوان پودر نارگیل رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید کف ظرفتون سلفون بندازید مواد رو بریزید و پخش کنید کاملا منسجم کنید و مقداری خلال پسته بریزید با دست فشار بدید ۳ تا ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره مواد رو طبق همان درست کنید و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده اضافه کنید وقتی یکدست شد ۱.۵ لیوان پودر بادام کم کم اضافه کنید و هم بزنید بریزید داخل ظرف و پخش کنید روش خلال پسته بریزید و فشار بدید ۳ ساعت بزارید داخل یخچال به اندازه های دلخواه برش بزنید و سروش کنید اینم از لوز بادام و نارگیل جذابمون این خوشمزه ها درکنار چای داغ واقعا میچسبه نوش جان 😍😍
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمتر از ۱ ساعت خیلی راحت میتونید این رولت مرغ خوشمزه رو برای مهمونی هاتون درست کنید😍 _ مواد لازم: سینه مرغ:۴۰۰ گرم (میتونید از مخلوط سینه و ران مرغ استفاده کنید و نصف نصف استفاده کنید) تخم مرغ:۱ عدد پیاز متوسط:۲ عدد( آبشو بگیرین) آرد سوخاری یا آرد معمولی:۲ قاشق هویج آبپز:۲ عدد جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری زرشک:۲/۵ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده:مقداری زعفرون:به مقدار لازم ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه:به مقدار لازم سیر:دوحبه _
تخم مرغ 1 عدد روغن مایع نصف استکان آب 1 استکان سرکه 1 قاشق مربا نمک مقداری بکینگ پودر 1 پاکت آرد به مقدار لازم شربت: شکر 2 لیوان آب 2 لیوان لیمو ترش تازه 2-3 قطره مواد داخلی: گردوی خرد شده ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم سپس خمیر را باز کرده 4 قسمت می کنیم وسط هر قسمت را با آب خیس کر ده مثل تصویر چین می دهیم در یک طرفش گردو ریخته و با قسمت دیگر رویش را می بندیم و کناره هار ا هم خوب می بندیم سپس در روغن داغ سرخ کرده و در شربت سرد می اندازیم کمی در شربت بماند و در می آوریم رویش را به دلخواه تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا