فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه قشنگ بریم سر وقت سفره های افطارمون
که من بازم میخوام تمام سعی مو کنم تا آسونترین غذاها رو یادتون بدم
خداییش با دهن روزه ، آدم حس غذاهای آنچنانی و گاهی وقتا نداره😂
حالا یه مدل مجلسیش رو هم یادتون میدم ، فعلا اینو نقدی داشته باشید😜
شیر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
نشاسته گل ۱ لیوان
شکر کی و نیم لیوان ( بستگی به ذائقه)
گلاب یک سوم لیوان
وانیل نصف ق چ
زعفران دلخواه ( میشه سفید هم درست کنیم)
❤️ میشه این دسر و سفید و کاکائویی هم کنید
برای کاکائویی کردن ۲ ق از نشاسته کم کنید و پودر کاکائو بزنید
❤️ روی شعله متوسط مدام باید هم بزنید تا گلوله نشه
❤️ تو قالب سیلیکونی یا هر قالبی میتونید بریزید و بعد از دو سه ساعت که تو یهچال موند خارج کنید تو ظرف
❤️ این دسر برای مهمونیاتون عالیه ، مثل من که همیشه تو کاسه های کوچیک میریزم و برای مهمون میارم
❤️ میتونید هم داغ و هم سرد نوش جان کنید
❤️ هر ۶ پیمانه مواد مایع یک پیمانه نشاسته میخواد که میتونید این ۶ پیمانه رو نصف نصف کنید یا دو بر چهار ( مثلا ۴ لیوان شیر + دو لیوان آب)
#مشکوفی #مشکوفی_زعفرانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مرغ پنیر درست کنید و لذتشو ببرید
تمام مواد و طرز تهیه ت فیلم مشخصه فقط چند تا نکته☝️
چون قسمت ران مرغ چربی بیشتری داره اگه از ترکیب سینه و ران استفاده کنید بهتره.
ادویه ها و سبزیجات مورد استفاده کاملا سلیقه ایه می تونید فقط از نمک و فلفل سیاه و جعفری استفاده کنید.
بهتره سیر و فلفل دلمه رو جدا گانه رنده بزنید و بعد به مرغ اضافه کنید.
مقدار و نوع پنیر هم بستگی به ذائقه خودتون داره.
حتما بعد از آماده کردن توپکها حداقل بیست دقیقه تو یخچال بذارید تا موقع سرخ کردن وانره(البته به ندرت این اتفاق میفته)
برای مهمونی از قبل توپکها رو آماده کنید و تو ظرف دربسته تو یخچال بذارید و بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از سرو غذا،سرخ کنید،
بهتره برای سرخ کردن از یه ظرف گود و کوچیک استفاده کنید تا توپکها در روغن شناور باشن و سریع سرخ بشن،هر سری سرخ کردن بیشتر از پنج دقیقه طول نمی کشه.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریل پنیری😋😍
این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) .
مواد لازم
سینه مرغ ۴ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
زیره ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ
آویشن ۱ قاشق چ خ
روغن زیتون ۵ قاشق غ خ
پنیر لبنه یاخامه ای ۸۰ گرم
ریحون ۱ دسته
مواد سالاد
گوجه ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
ریحون ۱ دسته
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
روغن زیتون ۲ قاشق غ خ
پنیر پارمزان در صورت نیاز (۲ قاشق غ خ ) .
.
.
نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید ۵ دقیقه بزارید داخل فر ❤️
🌷 #رولت_تیرامیسو
#تیرامیسو
#رولت_تنبلانه
مواد لازم:
بیسکویت تیرامیسو ۱ بسته
خامه فرم گرفته یا کرم پنیر مقداری
موز و گردو در صورت دلخواه
نسکافه ۱ بسته یا اسپرسو
طرز تهیه :
یک نالیکس را روی میز کار پهن کنید یک طرف بیسکویتها را داخل نسکافه بزنید و سریع بردارید و خامه ی که با سرعت بالای همزن فرم داید را ،
یا
کرم پنیری که از پنیر خامه + ۱ بسته خامه صبحانه + پودر قند درست شده را داخل قیف بریزید و روی بیسکویت ها پایپ کنید و اگر باز هم تمایل داشتید موز و گردو روی خامه بگذارید و بعد با کمک نایاکس رول کنید و سر و ته نایلکس را مدل شکلاتی بپیچید و یک شب داخل یخچال بگذارید و فردا با کمی دیگر از خامه تان روی رولت را روکش کنید و با پودر کاکائو یا سس کاکائو روی خامه را تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین شیرینی که میشه درست کرد همین #لوز_بادامونارگیلِ
که بدون فر درست میشه و کلی طرفدار داره 🤩🤩
۲/۳ لیوان آب
نصف لیوان شکر
بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه
بجوش که اومد
۳ قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و روی حرارت بمونه تا قوام بیاد
برای تست قوام شربت
مقداری از اون رو بین دوتا انگشت بزنید، اگر چسبناک بود یعنی آمادس
بزارید تا سرد بشه
شربت رو با همزن بزنید تا زمانی که کمی سفید بشه
۱ لیوان پودر نارگیل رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید
کف ظرفتون سلفون بندازید
مواد رو بریزید و پخش کنید
کاملا منسجم کنید و مقداری خلال پسته بریزید با دست فشار بدید
۳ تا ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره
مواد رو طبق همان درست کنید و
۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده اضافه کنید
وقتی یکدست شد
۱.۵ لیوان پودر بادام کم کم اضافه کنید و هم بزنید
بریزید داخل ظرف و پخش کنید
روش خلال پسته بریزید و فشار بدید
۳ ساعت بزارید داخل یخچال
به اندازه های دلخواه برش بزنید و سروش کنید
اینم از لوز بادام و نارگیل جذابمون
این خوشمزه ها درکنار چای داغ واقعا میچسبه
نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه از این ساده تر و خوشمزه تر هم داریم؟
😋😋😋
سیصد گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنین
سیصد گرم کره بادام زمینی رو اضافه و یکدست کنین
به این صورت یا هرمدل دیگه که دوست داشتید بهش شکل بدین
داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره
دویست گرم شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید
مواد بیسکوییتی رو به شکلات آغشته و روی توری بزارین
کمی که خودش رو گرفت دوباره با شکلات تزیین کنین
به همین راحتی میتونید درست کنید و باورتون نمیشه که چقدر خوش طعمه
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_فرشته
به یک عدد
ارد یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل نصف ق چ
کره ۵۰ گرم
روغن مایع یک چهارم
از ارد نانوایی میشه استفاده کرد ولی ارد قنادی مصرف کردم چون لطیفتره
غلظت شهد تو فیلم معلومه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین شیرینی که میشه درست کرد همین #لوز_بادامونارگیلِ
که بدون فر درست میشه و کلی طرفدار داره 🤩🤩
۲/۳ لیوان آب
نصف لیوان شکر
بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه
بجوش که اومد
۳ قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و روی حرارت بمونه تا قوام بیاد
برای تست قوام شربت
مقداری از اون رو بین دوتا انگشت بزنید، اگر چسبناک بود یعنی آمادس
بزارید تا سرد بشه
شربت رو با همزن بزنید تا زمانی که کمی سفید بشه
۱ لیوان پودر نارگیل رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید
کف ظرفتون سلفون بندازید
مواد رو بریزید و پخش کنید
کاملا منسجم کنید و مقداری خلال پسته بریزید با دست فشار بدید
۳ تا ۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره
مواد رو طبق همان درست کنید و
۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده اضافه کنید
وقتی یکدست شد
۱.۵ لیوان پودر بادام کم کم اضافه کنید و هم بزنید
بریزید داخل ظرف و پخش کنید
روش خلال پسته بریزید و فشار بدید
۳ ساعت بزارید داخل یخچال
به اندازه های دلخواه برش بزنید و سروش کنید
اینم از لوز بادام و نارگیل جذابمون
این خوشمزه ها درکنار چای داغ واقعا میچسبه
نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمتر از ۱ ساعت خیلی راحت میتونید این رولت مرغ خوشمزه رو برای مهمونی هاتون درست کنید😍
_
مواد لازم:
سینه مرغ:۴۰۰ گرم (میتونید از مخلوط سینه و ران مرغ استفاده کنید و نصف نصف استفاده کنید)
تخم مرغ:۱ عدد
پیاز متوسط:۲ عدد( آبشو بگیرین)
آرد سوخاری یا آرد معمولی:۲ قاشق
هویج آبپز:۲ عدد
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
زرشک:۲/۵ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده:مقداری
زعفرون:به مقدار لازم
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه:به مقدار لازم
سیر:دوحبه
_
#شیرینی_برگ_بیدی
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع نصف استکان
آب 1 استکان
سرکه 1 قاشق مربا
نمک مقداری
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد به مقدار لازم
شربت:
شکر 2 لیوان
آب 2 لیوان
لیمو ترش تازه 2-3 قطره
مواد داخلی:
گردوی خرد شده
ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم سپس خمیر را باز کرده 4 قسمت می کنیم وسط هر قسمت را با آب خیس کر ده مثل تصویر چین می دهیم در یک طرفش گردو ریخته و با قسمت دیگر رویش را می بندیم و کناره هار ا هم خوب می بندیم سپس در روغن داغ سرخ کرده و در شربت سرد می اندازیم کمی در شربت بماند و در می آوریم رویش را به دلخواه تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم👇
سیب زمینی متوسط:۵عدد
آب:۲لیوان
هویج رنده شده:۱عدد
ذرت پخته شده:۵ق.غ
خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی
شیر:۵۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم
کره:۵۰گرم
پولبیبر:۱ق.م
عصاره مرغ:۱عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت و اینجوری درست کن
یه دونه پیازو تفت بده
۴۰۰ گرم گوشت و اضافه کن
نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه /۱و نیم قاشق رب و تف بده /۲پیمانه آب جوش بریز /۲ تا چوب دارچین و بزار بپزه /بعد از ۲ ساعت نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق چای خوری سماق و ۳ تا هل و با یکم زعفرون بریز تو خورش و زمان بده جا بیافته واسه ۴ الی ۵ نفر
#آشپزی #چلوگوشت_مجلسى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج مناسب افطار
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آسونترین و خوشمزه ترین باقلوای خونگی که میشه درست کرد میشه
😍
خمیر اماده باقلوا رو سوپر مارکتا دارن 🤍
مواد لازم شربت بار:
آب ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
جوهر لیمو یا اب لیمو ۱/۸ ق چ
هل ۳ عدد
زعفران ۲ قاشق چای خوری
╭✵🍝🍔🍝✵╮
#بامیه_ترکی
مواد لازم برای شربت⏬
شکر 3 لیوان
آب 2/5 لیوان
زعفران دمکرده کمی
آب لیمو ترش 1 ق غ
شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید.
آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم
آرد سفید قنادی 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ پر
روغن مایع برای سرخ کردن
تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند.
بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید.
نکات:
این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد.
بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد.
آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند.
🌷#دوپیازه گوشت با بادمجون پنیری( #هونکاربیندی)
مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد
گوشت خورشتی
سیر رنده شده
پیاز
کره ۳ ق غ
ارد دو ق غ
نمک و فلفل
پنیر چدار رنده شده یک لیوان
یک لیوان شیر
پوره گوجه
فلفل پول بیبر
روش پخت:
ابتدا بادمجونا رو با پوست روی اتیش کباب کنید، بعد پوستشون رو بگیرید و ساطوری خرد کنید، توی تابه کره رو حرارت بدید و ارد رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد بادمجونا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سیر رنده شده رو اضافه کنید، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز بزنید و خوب مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و همچنین پنیر رنده شده و اجازه بدید سس غلیظ بشه ، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید، تفت بدید طلایی که شد گوشت رو که ریز خرد کردیداضافه کنید، نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنبد، سیر بزنید، پوره گوجه فلفل پول بیبر رو اضافه کنید، اب گوجه گرفته شد و به روغن افتاد، یک لیوان اب بریزید و اجازه بدید با شعله ملایم گوشت بپزه وقتی گوشت پخت، توی ظرف سرو ابتدا بادمجون پنیری و روش هم خوراک گوشت رو بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش این خاگینه با عطر و طعم بهشتی رو ببینید که واقعا عالیه😍
دو لیوان شکر
دو لیوان آب
چند دانه هل
مقداری عصاره زعفران رو بزارین ده دقیقه بجوشه
در آخر چهار قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین تا به دمای محیط برسه
هشت عدد تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همراه با هشت قاشق غذاخوری ماست مخلوط و به تخم مرغ ها اضافه و یکدست کنین
کمی نمک
عصاره زعفران
هشت قاشق غذاخوری آرد رو روی مواد الک و مخلوط کنید
کف تابه چند قاشق روغن بریزین و نصف مواد خاگینه رو بریزین
در تابه رو با دم کنی ببندین
بیست عدد گردو خردشده
کمی هل ، زنجبیل ، دارچین و گل محمدی بهش اضافه و هم بزنین
وقتی مواد کامل خودش رو گرفت گردو ها رو بریزین و بقیه مواد رو بریزین روش و در تابه رو ببندین
کامل که مواد پخته شد ، برگردونین تا سمت دیگه هم ده دقیقه برشته بشه
شربت سرد رو بریزین و با پودر پسته تزیین کنین
برش بزنین و نوش جان کنید
شبیه کیک شربتی هست ولی بنظرم خوشمزه تره
حتما امتحانش کنید و نظراتتون رو برامون بنویسید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#هاسل_بک_پنیری
۶ سیب زمینی متوسط
۳ ق غ روغن، تقسیم شده
نمک
چدار
خامه ترش
پیازچه
بیکن خرد شده
سیب زمینی ها را برش بزنید اما کاملا نبرید. ۱.۵ قاشق روغن زیتون را به برس روی آن بزنید؛ سپس تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت برای ۳۰ دقیقه بپزید.
باقیمانده روغن زیتون را با برس روی آن بزنید. مقداری نمک بپاشید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شود بپزید.
چدار را بین برش های نازک سیب زمینی بریزید تا ذوب شود. در صورت تمایل خامه ترش، پیازچه و بیکن را برای چاشنی اضافه کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قیمه_فوری👩🍳
مواد لازم
گوشت گوسفندي:ب مقدار لازم
گوجه : ٢عدد
رب گوجه : ١قاشق غذا خوري
پياز : ١عدد
لپه : ١استكان
سيب زميني : ١عدد
ادويه جات شامل( زردچوبه و كاري ، فلفل ) ب مقدار لازم
زعفران : ٣قاشق غذا خوري
گلاب : ١قاشق غذا خوري
ابجوش : ٣ليوان
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#چیکن_برگرپنیری👩🍳
سینه ی مرغ چرخ کرده ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ قاشق غ
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سس تند ۱ قاشق چ
سس خردل ۱ قاشق چ
آویشن نصف قاشق چ
پاپریکا نصف قاشق چ
پودر سیر نصف قاشق چ
نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا ۳ تا۴ قاشق غ