eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
پیتزا طبقه ای ترکیه ای
😍مواد خمیر: شیر: 1/2 لیوان آب: 1/2 لیوان کره: 50 گرم معادل 1.5 قاشق غذاخوری مخمر: 10 گرم نمک: 1 قاشق مرباخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری آرد: 4-3.5 لیوان کره نرم برای بین طبقات: 3-2 قاشق غذاخوری 😍مواد سس: گوجه فرنگی: 3 عدد رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری کره: 2 قاشق غذاخوری معادل 70 گرم شکر: 1 قاشق مرباخوری نمک: 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: کمی آویشن 😍مواد روی پیتزا: پنیر پیتزا سوسیس کالباس قارچ فلفل قرمز فلفل سبز ذرت طرز تهیه: تمام مواد خمیر را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. روی خمیر را بپوشانید و بمدت یک ساعت استراحت بدهید. سپس خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید هر کدام را به اندازه کوچکتر از قالب پیتزا باز کرده و کره نرم بمالید. کمی از سس پیتزا و پنیر پیتزا ریخته و پخش کنید. طبقه بعد را روی آن قرار دهید. برای هر سه طبقه این کار را انجام دهید ولی برای طبقه آخر نیاز به انجام این کار نیست. سپس دوباره با وردنه آنها را به اندازه قالب پیتزا باز کنید و درون قالب پیتزای چرب شده بزارید سپس پیتزا را برش داده و با مواد رویی پیتزا را درست کنید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد تا زمان پخت پیتزا قرار دهید. .
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا باگت کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 .
آشپزی ایرانی🍔
پیتزا باگت کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . #با_رسپی_های_امتحان_شده
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای 16 عدد نان باگت 4 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم قارچ 6 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد ذرت 3 تا 4 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . .
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ 8 عدد سیب زمینی کوچک 9_10 عدد پیاز کوچک 10عدد(1پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج 1 عدد فلفل سبزبزرگ 3 عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع 1 ق غ رب گوجه 1 ق م رب فلفل 1 ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای 190درجه در حدود 45دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم
مواد لازم: آرد ۲ پ تخم مرغ ۳ عدد ماست سفت و شیرین ۱ پ شکر ۱ پ روغن مایع یک دوم پ رنده پوست لیمو ترش بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل یک چهارم ق چ نمک یک پینچ پنیر مثلثی ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو ترش رو با همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرمی بشه بعد به ترتیب ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو یه دقیقه هم میزنیم سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و سه بار الک شده به ترتیب در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و دورانی هم میزنیم بعد داخل قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشی شده میریزیم سپس قالب های پنیر مثلثی رو روی سطح کیک میچینیم .هیچ فشاری روی پنیر ها وارد نکنید که داخل کیک فرو بره چون حین پخت به خاطر اینکه پنیر نسبت به مایه کیک سنگین تره کمی داخل کیک فرو میره بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه قرار میدیم.البته زمان بستگی به فرتون داره.کیک رو که از فر درآوردین روش رو با عسل یا شربت بار برس کنین و روش رو با مغزهایی که مد نظرتونه تزیین کنید. .برای اموزش های بیشتر همراه ما باشید.
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ساطوری ۳ ق‌غ پودر سیر ۱ ق‌غ پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ پودر زیره سبز ۱ ق‌چ پودر دارچین نصف ق‌چ پودر زنجبیل نصف ق‌چ فلفل سیاه نصف ق‌چ فلفل قرمز یک‌چهارم ق‌چ طرز تهیه: همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید... از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم... بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... فراموش نکنید که سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد... کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد... روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم... اگر فقط یه‌بار این کوفته‌های گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید... ویژگی‌های این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه... میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن .
🍗😋 🔸براى درست کردن جوجه زعفرانی بهتره از مرغ یک کیلویی استفاده کنید.اون رو با پوست از وسط به دونیم کنید. چربی های اضافه رو بگیرید و بشورید. بعد از رفتن آب اون، بمدت نیم تا یک ساعت در زعفران غلیظ بخوابانید. بعد به ترتیب نمک و فلفل سیاه و پاپریکا،دو تا چهار عدد اب لیموی سبز تازه، سس مایونز، سس خردل، پیاز و سیر و فلفل دلمه سبز که همه رو درشت خرد کردید اضافه و مخلوط کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشانید و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از این تایم، مرغ ها رو در قابلمه ای که روغن بمقدار تقریبا زیاد ریختید بمدت یک و نیم تا دوساعت میپزید. شعله باید کم باشه ولی نه اون قدر که خوراک از جوشیدن بیفته!مرغ توی این دوساعت رفته رفته سرخ میشه نگران رنگ اون نباشید. این غذا رو در کنار کته و گوجه سرخ شده سرو و میل کنید.
BQACAgQAAxkDAAFjOCJiSi2wRjq1G8EEHLfItp-SLTV-BgACIAsAAnZ9EFCD7YODeULhGSME.gif
حجم: 550.9K
بلانچ کردنه و معمولا برای فریز کردن سبزیجات استفاده میشه ۱_برگها رو ده دقیقه ای داخل آب بذارید تا خیس بخوره، در زمانی که داره خیس میخوره دم برگها و با قیچی بگیرید، کاملا از ته نگیرید تا موقع پیچیدن دلمه برگها پاره نشن، بعدش برگها رو خوب آبکشی کنید و همشونو داخل سبد منظم روی هم بچینید و وقتی آبش رفت به همون شکل منظم داخل یک قابلمه بذارید ۲_حالا روش آب جوش بریزید تا حدی که روشو آب بگیره ۳_دو سه دقیقه صبر کنید ۴_با کمک یک کفگیر صاف برگها رو با همون شکل منظم شون در سبد بذارید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا سریع خنک بشن بعد بذارید کامل آبشون بره ۵_ حالا برگها آماده استفاده هستن،اما اگر بخوایید فریزش کنید به اندازه مصرفتون از برگها بردارید و داخل کیسه های فریزری بذارید و خوب بسته بندیشون کنید - اگر برای فریز کردن،برگهارو خوب بسته بندی نکنید دوراش خشک میشه و خرد میشه
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد از لوله ی آشپزخونه ، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه . . طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه ماکارونی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه ماکارونی بذارید و تو روغن سرخ کنید . بجای مایه ماکارونی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید .
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 تکه های مرغ به تعداد ۴/۵ عدد هویج متوسط ۲ عدد فلفل دلمه سیر برگ بو رب گوجه ۲ ق غ خ روغن مقداری پیاز ۱ عدد