فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خونگی 🍨
مواد لازم برای شربت فالوده👇
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆
یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍
(برای 3 نفر)
3 بادمجان متوسط
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
1 حبه سیر
1 استکان آرد سوخاری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای چرب کردن بادمجانها
روغن مایع و پودر سیر و نمک
برای چاشنی
گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیری_سبزی دار
مواد لازم👇
۲/۵ لیوان آب ولرم
۱ حبه قند
۲ ق غ خمیر مایه
۳ لیوان آرد گندم کامل ( بسته به غلظت خمیر میتونید کم و زیاد کنید)
۱ ق غ روغن زیتون
۱ عدد تخم مرغ
هر سبزی که دوست دارید
پنیر کاشار( یا هر پنیر دیگه ای به داخواه)
کمی نمک
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه را با بک حبه قند و ۱ ق غ آب داغ به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا فعال شود
سپس ، روغن زیتون ، سفیده تخم مرغ، مقدار کمی نمک، آرد را اضافه کرده تا به حالت خمیر در بیاد، نیم ساعت استراحت بدید
در این مرحله خمیر پف میکند
سپس به صورت توپ های گرد جدا کنید از خمیر و حالت بدید داخلش دو تکه پنیر و سبزی دلخواه را بگذارید، و روش رو ببندید
روش زرده تخم مرغ زده و کنجد و خشخاش بریزید.
داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غذای_خوشمزه👩🍳
آرد نان : 500 گرم (تقریبا 3 پیمانه)
تخم مرغ : 1 عدد
شیر یا آب ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه
روغن جامد یا نیمه جامد یا روغن مایع : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم
نمک : 1 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری
🍲🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_رول_گوشتی
✍طرزتهیه :
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم
برای سس این رول
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یخ_در_بهشت
نشاسته گل نصف لیوان
آب ٢لیوان
آرد برنج یک چهارم لیوان
شیر ٢لیوان
شکر ١لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
زعفران دم کرده مقداری(دلخواهه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه_و_سریع
سیب زمینی پخته شده
کره و پنیر پیتزا
گوشت چرخ کرده قلقلی
رب گوجه فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_خاکشیر_زعفران
آب .....۴لیوان
خاکشیر.....نصف لیوان
شکر.....نصف لیوان
گلاب.....۲قاشق غذاخوری
زعفرا....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیخ مرغ و بادمجان
مواد لازم
بادمجان : ۲ عدد فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
گوجه گیلاسی: ۲۰۰ گرم
روغن: ۲ ق غ
برای مزه دار کردن مرغ
سس فلفل: ۱ ق غ
سویا سس ۳ ق غ
روغن: ۲ ق غ
آبلیمو: ۱ ق
پاپریکا : ۱ ق غ
نمک ، فلفل سیاه (به میزان لازم) .
👈میتونید سویا سس و سس فلفل رو حذف کنید و آب پیاز ( یا پودر پیاز و سیر ) و زعفران و ادویه بزنید .
طرز تهیه
۱.تمام مواد لازم را برای مزه دار کردن مرغ رو با هم ترکیب کنید
فیله مرغ رو به صورت طولی برش داده و به آرامی با گوشتکوب یا بیفتک بزنید تا نازک بشه
فیله ها رو با مواد ترکیب کنید وحداقل نیم ساعت بذارید کنار تا مزه دار بشه
۲. بادمجان ها رو برش داده و نمک بزنید بعد از ۱۵ دقیقه ، با دستمال کاغذی خشک کنید و با یه برس و روغن چرب کنید و بادمجان ها رو داخل تابه سرخ کنید.
۳. فیله مرغ رو روی بادمجان بذارید
و سیخ چوبی رو از بادمجان و فیله رد کنید و ابتدای سیخ گوجه بذارید و طبق ویدئو به صورت زیگزاگی سیخ چوبی رو رد کنید
سیخ ها رو داخل سینی فر و روی کاغذ روغنی یا فویل بذارید و حدودا ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۹۰ فر بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_هویج
مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی آبپز
2عدد هویج رنده شده
1 دسته کوچک شوید خرد شده
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
ماست با سیرپوره شده
طرزتهیه :
هویج را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت بدید. سپس در یک ظرف دیگه سیب زمینی آبپز وهویج سرخ شده، نمک ، فلفل سیاه وروغن زیتون وشوید خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید واز مواد سالاد بریزید وپر کنید و شکل دهید وبعد در کنار ماست سیر سرو کنید. اگر قالب ندارید میتونید آن را با فنجان شکل دهید ویا میتونید در بشقاب ریخته ووسط آن ماست سیر بریزید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یخی_خونگی
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده ۳ پیمانه
🍓توت فرنگی تازه ۱ پیمانه
🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین)
🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فریکاسی_مرغ_باسس_قارچ_وسیر🧑🍳
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
2 قاشق چایخوری ادویه
نمک
فلفل
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز متوسط 1 عدد
2 هویج متوسط ، پوست کنده و خرد شده
2 ساقه کرفس برش خورده
2 حبه سیر خرد شده
4- 100 گرم قارچ خرد شده
1 قاشق غذاخوری برگ آویشن
2 قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن
2 فنجان شیر بادام یا شیر لبنی
100 گرم مارچوبه یا لوبیا سبز خرد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرونه_عالی 👆👆👆
میتونید از هر نونی استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_آسووون 😍
مواد لازم:
گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم
سیر.....۱ عدد
پیاز.... ۲عدد
فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری
نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره)
جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد)
گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر
کاغذ روغنی و سیخ چوبی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#دلمه_مرغ 🫔 😋
▫️فیله مرغ روغن ۳ ق
▫️پیاز ۱ عدد
▫️برنج ۱ لیوان
▫️کره ۱ق غ
▫️نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش 1.5 لیوان
🔸برای سس روی مرغ
▫️۱ق سس گوجه
▫️۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه
🔸در ماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج رو ریخته بعد کره و ادویه ها رو بریزید آبجوش رو هم بریزید تا با هم تفت بخورن و بپزن
برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید
سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جوجه کباب خانگی 🍢
600 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان
مواد لازم
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چای خوری ماست
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
1 قاشق چایخوری آویشن
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
(می توانید از سایر ادویه های اختیاری استفاده کنید)
.
طرز تهیه:
مرغ را به صورت مکعب خرد کنید
تمام مواد لازم برای مرینیت را در یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید و جوجه هارا با مواد مخلوط شده بادست ورز دهید.
حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت داده شود.
مرغ های استراحت داده شده را سیخ بزنید
سپس در یک ظرف نچسب کمی روغن بریزید و سیخ ها را از چهار طرف سرخ کنید، یا آنها را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
نوش جان 😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_فسنجان
مغز گردو300 گرم
مرغ4 تکه
رب انار4 قاشق غذا خوری
پیاز1 عدد بزرگ
شکر2 قاشق غذا خوری
زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_وانیلی
.
خامه : چهارصد گرم
شیر عسلی: سیصد گرم
وانیل: یک ق چ
اسانس وانیل: یک ق چ
.
مطابق فیلم خامه تونو بزنید تا فرم بگیره سپس شیر عسلی(آموزشش پست قبل هست) رو همراه با وانیل و اسانس وانیل اضافه کنید.با همزن دور کند بزنید تا یکدست بشه سپس داخل ظرف بریزید روشو صاف کنید سلفون بکشید و بذارید دوازده الی پانزده ساعت داخل فریزر بمونه.
سپس بیرون بیارید و اسکوپ بزنید و با میوه ها و مغزهای دلخواهتون تزئین کنید.
.
⛰نکته: میتونید از خامه های باز لبنیاتی هم استفاده کنید که مواد نگهدارنده نداره.
.
به جرات میتونم بگم از بستنی های آماده بیرون خیلی خیلی خوشمزه تر و با کیفیت تره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#پودینگ_شکلاتی
شیر کم چرب:۲ لیوان
خرما:۶ عدد
پودر کاکائو:۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم یا پودر جودوسرپرک:۲ قاشق غذاخوری
شکلات تختهای:به میزان دلخواه