#کراکت_سیب_زمینی 🥔 😋😍
🔸سیب زمینی رو آبپز کنید بذارید سرد بشه رنده کنید بهش یه دونه پیاز رنده شده اضافه کنید و ادویه جات و یک عدد تخم مرغ، کامل مخلوط کنید و یکساعت بذارید داخل یخچال، برای مواد داخل کراکت هم گوشت چرخ کرده و پیاز نگینی سرخ شده و فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه جات و کمی رب گوجه،به اندازه مورد نظر از سیب زمینی بردارید و وسطش از مواد گوشتی بذارید و پنیر پیتزا و کامل جمع کنید و در آخر کراکت هارو به ترتیب داخل آرد سفید، تخم مرغ که با شیر رقیق شده و در نهایت پودر سوخاری پانکو بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه با سس مخصوص😍😋
.
#بورک_مرغ 🍗🌯😍😋
🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم.
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم.
#تاتلی_شلیل_لیوانی 🍹 😋😍
▫️2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده)
▫️1 پاکت بیسکوییت
🔸برای کرم
▫️4 لیوان شیر
▫️1 لیوان شکر
▫️2 قاشق غذاخوری آرد
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🔸برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک ویژه😋😍
این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و...
مواد لازم🔻
سوسیس : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
کالباس : ۱۰۰ گرم
ذرت : به میزان لازم
پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
طرز تهیه🔻
نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوید پلو مجلسی😍😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_پیتزایی😍😋
خمیر یوفکا
سوسیس دودی🌭
سیب زمینی🥔
قارچ
فلفل دلمه ای🫑
پنیر پیتزا
ادویه شامل:
پودر سیر🧄
فلفل سیاه🧂
آویشن🧂
همه رو نگینی خرد کنیدو تفت بدید بعد بهش ادویه بزنید خنک که شد روی خمیر یوفکا بهمراه پنیر پیتزا بریزیدو رول کنید و داخل روغن دورتادورش و سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده میوه آرایی با هندوانه، طالبی، خربزه، گرمک 😍😍😍
هوا دیگه خیلی گرمه حتی از تابستونم گرمتر
تا می تونید از میوه های تابستونی مثل هندوانه و طالبی بیشتر استفاده کنید تا گرمازده نشید
امروز یه ایده ساده براتون آوردم که راحت میشه درست کرد و ازش لذت برد بعضی از دوستان پرسیده بودن این هندونه ها رو چطوری مثل توپ در میارن 😐اینم یه کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#توپک_بیسکوییتی👩🍳
2 عدد سیب متوسط
1 پاکت بیسکوییت پتی بور(175 گرم)
1 قاشق چایخوری دارچین
1 استکان گردوی درشت خرد شده
برای روی توپک:
سس شکلاتی آماده یا گاناش
برای گاناش:
100 میلی خامه صبحانه
150 گرم شکلات (مخلوط شکلات تلخ و شیری، میتوانید فقط شکلات شیری استفاده کنید ، میتوانید مقدار شکلات را کمتر هم بریزید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_باسس_قارچ_وپنیر🍗🍥🍄🧀
سینه مرغ ۳ تکه ،قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد،،سیر ۲-۳ حبه
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر (۱ پاکت صورتی)
نصف عصاره مرغ حل شده در ۲۰۰ میلی لیتر آب (۱ لیوان سر خالی) مارکهای مختلفی تو بازار هست مثل الیت
روغن ۴-۵ ق غ برای سرخ کردن
آرد یک و نیم ق غ،،نشاسته ۱ ق غ
نمک، فلفل سیاه و قرمز
جعفری خرد شده
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷#ژله بستنی🌷🌷
ژله تمشک ۱ بسته
ژله لیمو ۲ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
انگور ۲۵ حبه
تخم شربتی ۲ قاشق
پسته برای تزیین
بستنی ۱۰۰ گرم وانیلی
〰🍦〰🎂〰🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#مرغ_ویژه
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
📝
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم
〰🍦〰🎂〰🥘
❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# میلک _شیک موز
〰🍦〰🎂〰🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# باسلوق _ژله ای
〰🍦〰🎂〰🥘
✅شربت سه رنگ😍😍
✍ مواد لازم
برای لایه اول . 1.5 لیوان شکر و 2 لیوان اب . مقداری گلاب و ابلیموو زعفرون
لایه دوم . 3 تا ق س پر تخم شربتی و اب و کمی رنگ خوراکی سبز
لایه سوم هم شربت پرتقال و یک تا دو قطره رنگ خوراکی نارنجی
🍜طرز تهیه
چون شربت زعفرونی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه فقط نکته شربت در اینه که اولا همونطور که گفتم غلیظ باشه و دوما بزاریدش داخل یخچال تا کاملا خنک بشه من برای هر پارچ 1.5 پیمانه شکر با دولیوان و مقداری گلاب و زعفرون استفاده کردم.
لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش اینه که میزان تخم شربتی باید زیاد باشه و بزارید کاملا لعاب بده من از 3 ق تخم استفاده کردم
لایه بعدی هم که شربت پرتقال درست کردم و بهش دو قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم و آروم ریختم روی لایه ی زیری. برای اون جام ها هم که از تخم شربتی و یه قطره رنگ خوراکی آبی استفاده کردم. میتونید از گل خبازی هم استفاده کنید.
〰🍦〰🎂〰🥘
❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# شکلات _صبحانه
〰🍦〰🎂〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه ای)🍫مواد لازم👇🏻
🍪بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۴۰ عدد (بسته به اندازه ی بیسکوییت هاتون ممکنه این عدد کم یا زیاد تر بشه)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥛شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه
💠قابلمه رو چرب کنید، کفش کاغذ شیرینی پزی بندازین، دربش رو بذارین و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین بپزه.
این کیک زیاد پف نمیکنه.
💠میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتین مثل گاناش شکلاتی و چیپس شکلات تزیین کنید.
🍫گاناش (گنش) شکلاتی:
۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین چون فقط باید گرم بشه که شکلات رو داخلش حل کنه و بعد با ۸۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
هرچی بیشتر بمونه و خنک بشه، سفت تر میشه، بعد از حدود ۱۰ دقیقه میتونید روی کیک بریزین، اگر بیشتر بمونه (حدود نیم ساعت) و همدمای محیط بشه ، مثل خامه ی فرم گرفته حالت کرمی به خودش میگیره و میتونین روی کیک بمالید😋😋
〰🍦〰🎂〰🥘
❣