eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥃چرا این محلول ساده و ارزان (سرکه) بهتر از هر مایع لباسشویی کار می‌کند؟ نرم کننده پارچه 🔹️حتماً در قسمت نرم کننده پارچه ماشین لباسشویی خود کمی سرکه سفید بریزید. لباس های شما فوق العاده نرم خواهد شد و برای محیط زیست خطرناک نیست حفظ رنگ 🔹️لباس خود را تقریباً با 125 میلی لیتر سرکه قبل از قرار دادن در دستگاه بپوشانید. این کار به کم رنگ شدن رنگ کمک می کند و صابون اضافی را از پارچه پاک می کند. لکه های سخت تر 🔹️یک سطل را با آب پر کنید و یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید. بگذارید هر لباسی با لکه های مداوم حدود یک ساعت خیس بخورد. پس از آن ، آن را در لباسشویی عادی خود قرار دهید. ‎‌‌‌‌‌
⬅️طرز تهیه پف پفی 🔹مواد لازم ▫️ژله‌ درطعم دلخواه یک بسته ▫️شکر ۲ قاشق سوپ خوری ▫️آب ۱/۳ لیوان 🔹طرز تهیه: همه موادرا باهم مخلوط کنید بگذارید روی حرارت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود یا مدت کوتاهی بگذارید در ماکروفر،بعد از حرارت بردارید وباهمزن حدود یک ربع بادورتند بزنید تا پفکی شود.درون ظرفی را پودرنارگیل بپاشید موادو روی آن بریزید و مجدد روی آن را پودر نارگیل بریزید .بگذارید یخچال حدود ۳ ساعت تا کامل خودش را بگیرد.
🍨 ‍ بستنی معجون قهوه 🔸مواد لازم ▫️بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده یک لیتر ▫️موز ۲عدد کاملا رسیده ▫️قهوه ۱ق م پر ▫️دارچین۱ق چ ▫️گردو نصف لیوان ▫️کنجد ۳ق غ 🍨طرز تهیه بستنی رو با سایر مواد در مخلوط کن ریخته و با هم خوب میکس میکنیم بعد در طرف ریخته به مدت ۴-۵ ساعت در فریزر میزاریم تا خودشو بگیره . (اگر رژیم ندارید میتونین از ۳ق غ خامه قنادی هم استفاده کنین که طعم فوق العاده ای به بستنی میده) فوق العاده خوشمزه و البته راحت.
🥣طرز تهیه سس آلفردو🥛 مواد لازم خامه غلیظ شده        ¾ ۱ پیمانه کره                       ۶ قاشق غذاخوری   پنیر پارمزان رنده شده  ۱ پیمانه حبهٔ سیر                 ۱ عدد نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم 🍥طرز تهیه🍥  کره را در یک شیر جوش کوچک ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به هم زدن روی حرارت بسیار ملایم ادامه دهید. در نهایت جعفری خرد شده را اضافه کنید. 
🥮کیک ماست کشمشی 🥧موادلازم 🔸تخم مرغ ۳عدد 🔸شکر یک پیمانه سرخالی 🔸ماست نصف پیمانه 🔸روغن مایع نصف پیمانه 🔸آرد یک و سه چهارم پیمانه 🔸وانیل یک دوم ق چ 🔸بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی 🔸کشمش نصف پیمانه 🥮طرزتهیه: تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
☕️قهوهٔ دالگونا 🔸مواد لازم: ▫️پودر قهوهٔ فوری ۲ ق‌غ ▫️شکر ۲ ق‌غ ▫️آب جوش ۲ ق‌غ ▫️شیر گیاهی ۱ پیمانه ▫️یخ در صورت تمایل ☕️قهوه، شکر و آب جوش را در یک ماگ یا کاسه ریخته و با همزن برقی در حدی بزنید که کف کند و وقتی که ظرف را برگرداندید، نریزد. سپس آن را بر روی شیر گیاهی و به همراه یخ یا شیر گیاهیِ گرم سرو کرده و نوش جان کنید. اگر همزن برقی ندارید می‌توانید از همزن دستی، چنگال و… هم استفاده کنید. فقط نیاز به زمان بیشتری دارید تا به نتیجه دلخواه برسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚘صبحتون زیبــا ⚘ولبخندی شیریـن ⚘چاشنی زندگیتون ⚘الهى کـه همیشه ⚘مسیر زندگیتون ⚘پـر از گـل و دلتـون ⚘پـر ازعشق و نگاهتون ⚘پـراز شـادی باشـه ⚘آخر هفته تون پراز آرامـش❤️‍
🧇 😋 🔸هسته رطب هامونو در مياريم و وسطشون ي تيكه گردو قرار ميديم و داخل ظرفمون رو با ي لايه از اين خرما و گردو ميپوشونيم حالا تو ماهيتابه ارد و روغن و كره رو مخلوط و تفت ميديم وقتي طلايي شد پودر هل رو اضافه ميكنيم و اون رو روي خرماها ميريزيم و با پشت قاشق پخشش ميكنيم و حركت ميديم ظرف رو تا خوب ب همه درزا نفوذ كنه .يسريا روي همينو شروع ب تزيين ميكنن. اما اكثرا روش رو پودر قند ميدن و بعد با دارچين و ساير مخلفات تزيين ميكنن
🥙 😋 ▫️ماكاروني فرمي ١٥٠ گرم ▫️سيب زميني متوسط ( تقريبا كوچك) يك عدد ▫️پنير پيتزا ١٠٠ گرم 🔸ابتدا سيب زميني را پخته ماکارونی را در آب جوش همراه با نمک و روغن به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا كاملا پخته شود ،سپس آن را آبکش کنید و بگذاريد تا سرد شود،، سیب زمینی را رنده و با ماکارونی مخلوط کنید كالباس ، پنير و مقداري نمك و فلفل و پاپريكا بزنيد مواد را كاملا باهم مخلوط كنيد و ب اون شكل دهيد در آرد سوخاری بزنيد و سپس در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنید
🥟 😋 ▫️ارد _290 گرم ▫️كره _150 گرم ▫️پودر قند _250 گرم ▫️تخم مرغ كامل _2عدد ▫️وانيل___نصف ق چ ▫️كشمش ___100گرم 🔸كره رو بذارين تو دماي محيط تا نرم شه و بعد با پودر قند حسابي با همزن بزنين تا خوب پف كنه ( حدود پنج دقيقه ) بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه كنيد يعني بعد از اضافه كردن اولين تخم مرغ اجازه بدين يه دقيقه با بقيه مواد مخلوط شه ، بعد دومي رو اضافه كنيد و باز هم بزنين ، وانيل رو بريزين و بعد در چند مرحله ارد رو... و اروم با ليسك هم بزنين تا خوب مخلوط شن ، در اخر كشمش رو بريزين و موادتون رو تو قيف بدون ماسوره و با فاصله روي كاغذ روغني داخل سيني فر قرار بدين بايد حواستون باشه مواد نبايد بصورت پهن روي كاغذ قرار بگيرن و بايد بصورت قلمبه باشن ، چون توي فر خودش پهن ميشه در اخر روشون پودر قند الك كنين ( براي اينكه سطح شيريني ترك بخوره ) توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٧٠ كه براي من حدود يه ربع زمان برد از ده دقيقه به بعد چك كنيد بايد كمي پهن بشن ، سطحشون ترك برداره و زيرشون كمي تغيير رنگ بده
🍨 😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم ▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ▫️پودر کاکایو ۲ ق غ ▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین) ▫️شیر ۳ ق غ 🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم. بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه.
🍨 😋 🔸یک پیمانه نشاسته گل یا نشاسته گندم رو در کاسه ای بریزید دو پیمانه اب سرد روش بریزید و بدون اینکه هم بزنید کنار بگذارید تا یک ساعت بماند بعد یک ساعت اب روی ان رو دور بریزید .نشاسته رو به همراه دو پیمانه شکر و ۵ پیمانه اب سرد در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید زمانیکه شکر حل شد یک قاشق چایخوری ابلیمو یا یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید حدود یک ساعت هم بزنید تا نشاسته غلیظ بشه سپس یک پیمانه گلاب اضافه کنید و باز به هم زدن ا دامه بدین (دو ساعت دیگه باید هم بزنین)بعد میتونین ۵۰ گرم کره، زعفرون ، پودر هل ،خلال بادوم و خلال پسته تونو اضافه کنید و هم بزنین (حدود نیم ساعت الی یک ساعت دیگه)تا براقو شفاف و سفت شود اواخر پخت یه قاشق گلوکز اضافه کنید که باعث کمی کشدار شدنش میشه تا داغه توی سینی یا قالب بریزید.و بعد سرد شدن از قالب در بیارید شدن از قالب در بیارید یا برش بزنید
😋 🔸ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه. بعد خلال ها رو جدا کرده و توی ظرف مورد نظر همراه پلو سرو میکنیم.
🧋 ▫️شیر 4لیوان. ▫️پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ. ▫️شکر4قاشق غ خ. ▫️بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد. ▫️گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین 🔸ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه. سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
🍊 😋 ▫️تخم مرغ= ۳عدد ▫️شکر= ۵۰ گرم ▫️آرد= ۳۰ گرم ▫️آب ۴ عدد پرتقال ▫️شیر= نصف پیمانه 🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه
🥙 😋 🔸لوبیا رو پاک کرده به حلقه های 1_2میلیمتری خرد میکنیم و میشوریم و با تصف استکان اب بخار پز میکنیم. _پیاز رو نگینی خرد کرده با گوشت چرخ کرده تفت میدیم و لوبیا بخار پز شده رو بهش اضافه میکنیم فلفل و نمک و زعفران و ادویه میزنیم. _سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه قرمز و سبز و نگینی نیم سانتی میکنیم و و سرخشون میکنیم و در اخر زرشک رو باهاشون تفت میدیممقداری از این مواد رو با لوبیا قاطی و بقیه رو با2تا زرده تخم مرغ قاطی میکنیم برای روی کوکو. _کمی که مواد لوبیامون خنک شد بسته به مقدارش 2_3قاشق ارد یا پودر نون باکت و تخم مرغ رو قاطیش میکنیم.تو تابه که روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و با پشت قاشق فشردش میکنیم.در تابه رو 2دقیقه میزاریم بعد مواد رویی که همون سیب زمینی و...بود رو میریزیم روش.و در تابه رو میزاریم تا حسابی بپزه. _این کوکو نیاز به برگردوندن نداره. _دقت کنین کوکو لوبیا زود میسوزه. _چون چشمی درست کردم همیشه مقدار مواد دستم نیس .
🍗 😋 🔸براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك‌ كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ کردم
🍲 😋 🔸نصف یه سینه مرغ رو با پیاز و یه کوچولو دارچین و لیمو و یکم زردچوبه میزاریم آبپز شه ، بعد مرغ و پیاز رو جدا میکنیم ، مرغ رو ریش ریش میکنیم و میریزیم تو آب مرغ ، تو یه ماهیتابه پیاز داغ میگیریم ، زردچوبه میزنیم ، هویج و سیب زمینی نگینی بهش اضافه میکنیم یه پنج دیقه ای تفت میدیم و رب میریزیم وقتی رب خوب سرخ شد اضافه میکنیم به آب مرغمون، یه گالینابلانکا هم میریزیم توش ، یه مقدار قارچ رو خورد میکنیم با یه قاشق کره و یکم آبلیمو تفت میدیم و میریزیم توی سوپ ، وقتی هویج پخت ، بهش جو پرک اضافه میکنیم با یه قاشق نعنا خشک ، میتونید بهش جعفری هم اضافه کنید. پ.ن: میتونید ذرت یا نخود فرنگی اضافه کنید
🥮مافين گوشت موادلازم 🔸مايه گوشت مثل مايه ماكاروني 🔸واسه خمير هم 🔸ارد 2 ليوان 🔸ماست 1 ليوان 🔸روغن مايع نصف ليوان 🔸فلفل و نمك به ميزان لازم 🔸پكينگ پودر يك قاشق غذاخوري 🔸تخم مرغ ٤ عدد 🔸پنير پيتزا به مقدار لازم 🥮طرزتهيه همه مواد و با هم مخلوط ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط شن بعد ارد و بكينگ پودر و اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم تا يكدست بشه قالب و حتما چرب كرده نصفي از خمير و داخل قالب ريخته مايه گوشتي رو ريخته روش رو با پنير ميپوشونيم مابقي خمير رو ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميزاريم اگه ميخواين راحت از قالب در بياد داخل قالب سيليكوني درست كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔶️آردگندم (یا سفید) ۸۰ گرم آرد جوانه گندم ۵۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم زرده تخم مرغ سه عدد زعفران دم داده غلیظ مقداری گلاب نصف پیمانه شیر ۲ پیمانه کره یا روغن حیوانی ۷۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم هل ١ق چ
🍗 😋 ▫️ران مرغ 1 کیلو ▫️فلفل سبز ▫️گوجه گیلاسی 🔸موادلازم برای سس ▫️آب لیمو نصف عدد ▫️عسل 1 ق م ▫️رب گوجه 1 ق غ ▫️فلفل سیاه 1 ق م ▫️فلفل قرمز 1 ق م ▫️پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م ▫️روغن زیتون نصف پیمانه ▫️سیر له شده 3 حبه ▫️نمک به مقدارلازم 🔸همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید .
🥯 😋 ▫️گردو خرد شده دو پيمانه ▫️زرده تخم مرغ چهارتا پنج عدد ▫️پودر قنديك پيمانه ▫️آرد يك ق غ 🔸زرده تخم مرغ رو با پودر شكر حسابي ميزنيم كه سفيد وكشدار بشه بد پودر هل رو بهش اضافه ميكنيم گردو خرد شده روبا ي قاشق آرد به مواد اضافه كرده وبا قاشق مخلوط ميكنيم كف سيني كاغذ روغني ميندازيم با ق چايي خوري از مواد برداشته و با فاصله داخل سيني ميزاريم ودر پايان پودر پسته ميپاشيم ♦️دمای فر ۱۵۰ درجه بمدت یک ربع الی بیست دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره