eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :1ق غ سیر:1ق غ فلفل قرمز:2ق غ نمک:1 ق چ ماست:180 گرم ارد تفت داده:2 ق غ پنیر موزارلا رنده شده :45گرم پودر جوز هندی:1/4ق چ پودر هل:1/2ق چ روغن:2 ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت 10تا15دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت 30دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از 10دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای 480F/250c به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد 15دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای 3الی4نفر کافی می باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان برای خمیر: 100 گرم کره 3 ق غ ماست 1 تخم مرغ نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2 پیمانه آرد برای فیلینگ : 4-5 بادنجان کبابی نمک و فلفل سیاه 100-200 میلی لیتر خامه صبحانه 1 ق غ کره 1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم. همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری خوشمزه با سس مخصوص😋 2 عدد سینه ی مرغ 1 ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک 1 حبه سیر 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان اب معدنی گازدار 5 ق غ آرد 1 ق غ بکینگ پودر سینه ی مرغ هارو به ضخامت کم خورد میکنیم و تخم مرغ و آب معدنی گازدارو آرد و بکینگ پودر و فلفل قرمز و سیاه و نمک‌ و حبه سیر رنده شده رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو داخل مواد میریزیم و نیم ساعت میذاریم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرم‌خیلی میچسبه😋😌 مواد لازم دوقاشق قهوه سه قاشق شکر دو قاشق اب بستنی یا شیر . ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد مغزگردو: 100 گرم سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری رب انار: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم. جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید. در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
🍞 😋 ▫️پنیر سفید یک پیمانه ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه. ▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه. ▫️آرد دو پیمانه. ▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. ▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه. ▫️تخم مرغ سه عدد. ▫️شیر کم چرب یک پیمانه. ▫️نمک و فلفل کمی 🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
برای لایه اول ژله باهر طعمی که دوست دارید رو با یه لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بنماری میکنیم تا کاملاً شفاف بشه، بعد یه لیوان آب‌سرد اضافه میکنیم، میریزیم داخل لیوانامون، لیوان‌ها رو به صورت کج داخل یخچال میگذاریم تا ژله خودشو بگیره... برای لایه‌ی میانی ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا به دمای محیط برسه، بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم و روی لایه اول میریزیم، دوباره میزاریم یخچال تا خودشو بگیره... لایه سوم هم با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد آماده میکنیم... گل‌های روی دسر رو هم با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان بستنی آماده میکنیم... به همین راحتی ژله های استفاده شده بلوبری، لیمو، موز، توت‌فرنگی، آلوورا ↙️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی بنفش🔝🎥 یک پیمانه شیر سرد (شیر ها هم مجازه)یک پیمانه توت سیاه یخ زده،، یه دونه موز یک پیمانه خرده یخ عسل، شیره، شکر یا هر موجود شیرین کننده ای به میزان ذائقه . همه رو باهم میریزیم توی و تمام 🍃━━━┛ . .
🌀شير،موز،شكر رو در مخلوط كن بريزيد تا كاملا يكدست بشه بعد آرد برنج و نشاسته و وانيل رواضافه كنيد(كم كم اضافه)روى شعله بزاريد و دائم هم بزنيد.يك صبحانه مقوى براى كودكان ↙️ . .
برای لایه اول ژله باهر طعمی که دوست دارید رو با یه لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بنماری میکنیم تا کاملاً شفاف بشه، بعد یه لیوان آب‌سرد اضافه میکنیم، میریزیم داخل لیوانامون، لیوان‌ها رو به صورت کج داخل یخچال میگذاریم تا ژله خودشو بگیره... برای لایه‌ی میانی ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا به دمای محیط برسه، بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم و روی لایه اول میریزیم، دوباره میزاریم یخچال تا خودشو بگیره... لایه سوم هم با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد آماده میکنیم... گل‌های روی دسر رو هم با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان بستنی آماده میکنیم... به همین راحتی ژله های استفاده شده بلوبری، لیمو، موز، توت‌فرنگی، آلوورا ↙️ .
🌀شير،موز،شكر رو در مخلوط كن بريزيد تا كاملا يكدست بشه بعد آرد برنج و نشاسته و وانيل رواضافه كنيد(كم كم اضافه)روى شعله بزاريد و دائم هم بزنيد.يك صبحانه مقوى براى كودكان ↙️ . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش آش ابغوره یا آش گوجه فرنگی بسیااار خوشمزه حتما پست رو سیو کنید و امتحانش کنید. . مواد لازم : گوجه فرنگی نیم کیلو برنج ۱ لیوان تره، گشنیز و جعفری نیم کیلو آبغوره ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه آب گوشت ۳ پیمانه رب گوجه ۲ ق غ نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه : بهتره که لوبیاها رو از شب قبل تو یک کاسه آب بریزید و چند بار آبش رو عوض کنید تا خیس بخوره. این کار باعث می شه هم سریعتر پخته شه و هم نفخش گرفته شه. بعد بزارین بجوشه و اگه حین پخت کف کرد ابش رو یکبار عوض کنید. برنج های نیم دون رو هم بذارید بپزه. 🍃━━━┛ . .
🌀شير،موز،شكر رو در مخلوط كن بريزيد تا كاملا يكدست بشه بعد آرد برنج و نشاسته و وانيل رواضافه كنيد(كم كم اضافه)روى شعله بزاريد و دائم هم بزنيد.يك صبحانه مقوى براى كودكان ↙️ . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه تا مواد ساده یه شیرینی خوشمزه درست کنید و لذت ببرین 😋🍘🍭🍬 موز : ۲ عدد کیک شکلاتی آماده ( بسته بندی ) : ۲ عدد پودر نارگیل : مقداری درست کنید و حالشو ببرین که خیلی خوشمزس 😋😊 نکته : هر نوع کیکی میتونید استفاده کنید فرقی نمیکنه ، از همین کیکای بسته بندی که سوپرا دارن بگیرین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍲🍛 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍛🍲 گوشت ۳۰۰ گرم (من از گوشت گوسفندی استفاده کردم) برنج ۲ پیمانه سبزی آش شامل ۴۰۰ گرم تره و ۱۰۰ گرم گشنیز پیاز ۲ عدد نخود و لوبیا یک پیمانه (که من از شب قبل خیسونده بودم) عدس یک پیمانه نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥧🥮 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🕊❤️🕊