eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد ۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم ۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم یک ق غ شکر یک ق غ پودر خمیر مایه یک ق م نمک نصف لیوان روغن مایه برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید. خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید. حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن و در غیر این صورت نونها خشک میشن
مواد لازم: تخم مرغ:۵ عدد آرد نول:یک و یک دوم پیمانه شکر:یک پیمانه سرخالی ماست غلیظ:یک دوم پیمانه روغن مایع:یک دوم پیمانه بکینگ پودر:دو قاشق مرباخوری اب گرم:یک قاشق غذا خوری کشمش نصف پیمانه که با یک قاشق آرد مخلوط کنید وانیل :یک دوم چایخوری طرز تهیه: زرده و سفیده رو جداکنیدسفیده با نیمی از شکر هم بزنید تا فرم بگیره زرده ها و نصف دیگر شکر با وانیل و اب گرم مخلوط کنید و همزنید که کرم رنگ شود بعد چند دقیقه ابتداماست و سپس روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید بعد اردو بکینک پودر را الک کنید و با سفیده تخم مرغ هم زمان با لیسک یک در میان با مواد زرده مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد در انتها کشمشی که با یک قاشق ارد الک کردید رو اضافه کنید و در قالب کاپ کیک مستطیل در فر ۱۸۰به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته یک سوم پیمانه شکر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ کاملا سر پر دو ق غ شکر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچی ریزش کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 بادمجان 2 عدد تخم مرغ نمک فلفل پودرهای سوخاری روغن ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
خامه صبحانه یک پاکت شکر یک لیوان سرخالی بیسکویت ساقه طلایی یک بسته گردو صد گرم شکلات تلخ(من نصف تلخ و نصف شیری استفاده کردم) حدود صدوپنجاه گرم بیسکویت رو خوب پودرش کنید و با گردو که دندون گیر خرد شده مخلوط کنید.شکر رو بزارید رو حرارت ملایم ,ذوب که شد, خامه که گرمش کردید رو اضافه کنید. تو این مرحله شکر سفت میشه که با همزدن دوباره ذوبش کنید,حالا با گردو و بیسکویت مخلوط کنید(من بیسکویت رو کم کم اضافه میکنم).از موادتون گلوله هایی درست کنید و توی شکلات بنماری بغلطونید . ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی حلزونی🐌😍😋 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••
🥯طرز تهیه پای قارچ 🥗 ✅مواد لازم 🔶قارچ : ۲۵۰ گرم 🔷برنج : ۲ پیمانه 🔶پیاز : یک عدد 🔷تخم مرغ آب پز : ۳ عدد 🔶خمیر نان : ۱۲۰ گرم 🔷تخم مرغ زده شده : ۱ عدد 🔶نمک و فلفل و ادویه : به مقدار کافی ⚪️برنج را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید . نمک و ادویه و فلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ و یک لا یه تخم مرغ بچینید و دوباره یک لایه برنج و … . تابالای ظرف ادامه دهید سپس روی ظرف را با خمیر نان بپوشانید و تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و در فر به مدت ۱۵ دقیقه در درجه بالا قرار دهید تا طلائی شود و سپس میل کنید .
ســلام🌷🍃 صبح بخیر آرزو مـیکنم دراین روز زیبا🌷🍃 دلتون پراز محبت روزتون پُراز رحمت زندگیتون پر از برکت🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطیف رولتی شکلاتی🥳🥳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند ژله دو رنگ 🍮 🍮 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه عصرونه فوق العاده لذیذ که سه سوته حاضر میشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅این شربت های رنگی با رنگای طبیعی هم جذابن و‌هم مفید و پرخاصیت برای تابستون حتما شربت گل پنیرک درست کنید و زمستون از دمنوشش استفاده کنید. ✅گل پنیرک اینقدر پرخاصیت و مفیده دارای ویتامین A وB وC است و درمان بیماری‌های کلیه ومثانه بسیار موثر است. برای سوزش مجاری و دمنوش آن برای عفونت مثانه. و سلامت کبد و پاک کردن آن موثر است. برای درمان یرقان و تاثیر بر روی دستگاه تنفسی ضد سرفه است. برای رفع زکام و تورم دهان و گلو را برطرف می‌سازد. دمنوش گل پنیرک ، تورم‌های روده‌ای و معده‌ای را رفع می‌کند. در درمان دلپیچه کمک می‌کند. تاثیر بر روی پوست و‌خلاصه خیلی خاصیت داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر بدون همزن 😊کیک موز برگردان👌 ارد یک لیوان سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر دو قاشق پودر کاکائو موز دو عدد پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل پودری نصف بسته کره ده الی ۱۵ گرم همه مواد رو آماده و دم دستتون باشه دو قاشق از شکر دستور رو کف ماهی تابه بریزید با حرارت خیلی کم اب بشه اصلا قاشق نزنید.وقتی که شکر آب شد ورنگش طلای کره رو اضافه کرده کره که اب شد هم بزنید بعد از یک الی دو دقیقه گاز رو خاموش کنید موز رو نسبتا ضخیم برش بزنید و روی سس کاراملی شده به سليقه خود بچینید. قابلمه رو بزارید تا رو گاز با حرارت متوسط رو به پایین تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه دوتا تخم مرغ ،وانیل وشکر رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه بزنید،سپس شیر رو اضافه ویک دقیقه هم.بزنید روغن اضافه در حد مخلوط کردن هم بزنید ارد وکاکائو و پکینگ پودر رو با هم الک کرده اضافه کرده با همزن دستی کمی بزنید تا مخلوط ویکدست بشه زیاد نزنید که پف خمیر بخوابه
لاهیجان# تخم مرغ 3 عدد - روغن مایع 50 گرم روغن جامد 150 گرم -پودر قند 200 گرم کشمش پلویی. و گردو از هر کدام 100 گرم بکین پودر نصف ق چ - وانیل نوک چاقو پودر کاکائو یک ق س - شیر نصف پیمانه آرد قنادی 450 گرم ( حدود 3 پیمانه) روغن جامد و پودر قند و روغن مایع را با همزن میزنیم، تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده خوب میزنیم، شیر و وانیل را هم اضافه میکنیم. آرد و بکین پودر را چند بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر. پودر کاکائو و گردو و کشمش را اضافه میکنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته از مواد به اندازه نارنگی برداشته با فاصله داخل سینی می‌گذاریم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم. با این مقدار مواد حدود ۲۰ کوکی متوسط درست کردم.
‍ ‍ ‍ ماست شیرین 1/2لیوان شکر از1/2لیوان +دو ق غ روغن مایع 1/2لیوان پکینگ پودر2ق چ سرخالی وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ اردسفید یک و نیم‌لیوان نمک یک پنس ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد. *خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید. کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه روش پخت داخل فر درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید. زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه. 🌟
کالباس 100 گرم نخود فرنگی 1 قوطی روغن مایع به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی گوجه 2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید سپس رب گوجه نمک وفلفل رااضافه کرده و کمی تفت بدهید سپس کالباس خرد شده رابه آن افزوده وکمی تفت بدهید .ودر آخر نخود فرنگی را اضافه کرده وتفت داده در این مرحله غذای شما آماده است
🥘😋 🔸ابتدا 2 تا پیاز رنده کردم و آبشو جدا کرده و کنار گذاشتم. 300گرم گوشت چرخکرده + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + زنجبیل + کاری + پودرسیر و مقداری زعفرون رو به پیاز اضافه کرده و 3 ق غ جعفری خرد شده هم اضافه کرده و خوب ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم. بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و با کف دست گرد کرده و بعد پهنش کردم و داخل تابه چیدم. روی حرارت ملایم گذاشتم، ابتدا کمی آب میندازه، اجازه بدین آبش کامل خشک بشه و بعد مقداری روغن بهش اضافه کرده و دو طرف رو سرخ کنید و کنار بزارید. 5تا گوجه رو میکس کردم و داخل روغن کمی تفت دادم و اون آب پیازی که کنار گذاشته بودم رو بهش اضافه کرده و 2 قاشق هم رب زدم بعد از اینکه ریز جوشید مقداری نمک و فلفل و دارچین و کاری زدم و کباب تابه ایی ها رو داخلش چیدم. و مقداری آبغوره داخلش ریخته و در تابه رو گذاشتم حدود یک ربع با حرارت کم بپزه. اگر دوست داشتین مقداری سیب زمینی خلالی سرخ کرده و در کنارش بزارید.
🍜 😋 ▫️٥٠٠ گرم گندم ▫️٤٠٠ گرم گوشت گردن گوسفندى ▫️نمك به اندازه لازم ▫️آب حدود ١٤ ليوان 🔸روغن حيوانى كنجد دارچين براى تزيين طرز تهيه: گندم را از شب قبل خيس مى كنيم بعد آبشو خالى مى كنيم بعد با گردن و ١٤ ليوان آب و يك عدد پياز ميزاريم بپزه وقتى پخت گردن را بيرون ميياريم و بصورت ريش ريش در ميياريم بعد گندم را با غذا ساز يا گوشت كوب. برقى له مى كنيم بعد از آبكش فلزى رد مى كنيم تا پوسته گندم جدا بشه بعد گوشت ريش ريش شده را اضافه مى كنيم و روى شعله كم ميزاريم و مرتب هم مى زنيم تا جا بيفته و كشدار بشه در آخر داخل ظرف مى كشيم و روش را تزيين مى كنيم ♦️من از شب تا صبح گذاشتم روى شعله ی كم تا گندم و گردن خوب بپزه
🥘 😋 🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تا خوب روغن پس بده. بعد سیزده تا چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده