#نكات_خانه_داري
روش مطلوب انجماد #گوشت_چرخکرده چیست؟
درمورد #انجماد و بستهبندی گوشت چرخکرده در منزل باید توجه کرد,هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر و نازکتر باشد و دمای #فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود.
برعکس اگر بستهبندی ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در مرکز بستهبندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر میتواند باعث ایجاد فساد در مرکز بستهبندی و انتشار آن به سایر قسمتها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد.
باید دقت کرد که بستهبندی گوشت پاره یا سوراخ نشود، زیرا آب سطحی گوشت از طریق این سوراخها به سرعت بخار میشود و لکههای سفیدی روی گوشت ایجاد میکند که #سوختگی_انجمادی (Freezing Burn) نام دارد که ظاهر بدی به محصول میدهد که البته این لکههای سفید خطرناک نیستند و مشکل تغذیهای ایجاد نمیکنند، ولی در صورت مشاهده باید محصول را در یک کیسه ضخیم دیگر قرار داد تا از سوختگی بیشتر جلوگیری کرد، ولی اگر پس از انجماد،روی گوشت لکههای سیاه دیده شد باید از مصرف آن خودداری کرد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ باقلوا شعريه😋
✍مواد میانی:
پسته خرد شده +گردو خرد شده+یک قاشق عسل.
مواد را مخلوط میکنیم.
مواد لایه ی اصلی باقلوا:
رشته پاکستانی ،یک بسته
شیر عسل ،نصف قوطی
پودر هل ،کمی
کره،50گرم.
✍طرز تهیه:
ابتدا رشته ها را داخل پاکتشان خوب خرد میکنیم و سپس انها را در تاوه قرار داده و تفت میدهیم(بدون کره)،وقتی رنگ رشته ها کمی
تغییر کرد و تیره تر شد،کره را به ان می افزاییم،بعد از یک دقیقه،پودر هل و نصف قوطی شیر عسل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
درون یک سینی مستطیلی،کیسه فریزر قرار میدهیم،روی این نایلون،موادباقلوا را پهن میکنیم طوری که یک لایه ی مستطیلی بدست اید.
مواد میانی باقلوا را که اماده کرده بودیم در یک طرف روی لایه ی رشته قرار میدهیم و به کمک نایلون،باقلوا را رول میکنیم .رول را خوب میبندیم و انرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار میدهیم.سپس انرا تکه تکه کرده و استفاده میکنیم .
#باقلوا #شعریه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅موزاییک کیک😋
✍مواد لازم :
دو بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی.
یک لیوان شیر.
کره آب شده سه قاشق غذاخوری.
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری.
شکر دو قاشق غذاخوری.
رنده ی پوست لیمو ترش یا پرتقال یک قاشق چایخوری.
شکلات شیری یا سفید به میزان لازم.
🥣طرز تهیه :
ابتدا دو بسته بيسکوئيت رو خرد می کنیم، هر بيسکوئيت به دو یا سه قسمت تقسیم کنید، سپس یک لیوان شیر هم دمای محیط و کره ی آب شده و سرد شده رو بیافزایید.پودر کاکائو، شکر، رنده ی پوست لیمو و مغز گردو ی خرد شده را نیز مخلوط کرده به آرامی هم بزنید، سی گرم شکلات آب شده را افزوده، همه ی مواد را با هم ترکیب می کنیم. در قالب سیلیکونی مقداری شکلات شیری یا سفید آب شده می ریزیم کمی که شکلات سفت شد مواد آماده شده را با قاشق روی شکلات ها می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سفت شوند. سپس به راحتی از قالب جدا میکنیم.
#موزاییک #کیک
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ کیک ماست و لیمو 😋
✍مواد لازم:
ارد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
🥣طرز تهیه:
ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد.
#کیک_ماست_و_لیمو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم
درست میکنم هیچ😜
🌟مدل به مدل #گیره_تاج_گلسر ست
لباسش درست میکنم براش💪
مامانها باید #بافت_مو بلد باشن👌
#آموزش_تصویری_مدل #مو و #بافتهای_دخترونه😍😍😍
🌟 انواع #بافت مو ⭐️ #زیگزاک
⭐️ #حصیری 🌟 #افریقای
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
✅کیک رولتی😋
✍ مواد لازم :
اندازه ها باید دقیق باشه👇
5 عدد تخم مرغ
مقدار کمی نمک
70 +50 گرم شکر
1 پیمانه آرد سفید 90 گرم
بکینگ پودر 2 گرم
روغن مایع 50 گرم
شیر 50 گرم
🥣 طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید
زرده ها رو با کمی نمک، و شکر
سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که پف کنه
شکر رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید
زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و با لیسک آروم به حالت دورانی هم بزنید
ترکیب آرد الک شده و نصف قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
روغن، شیر رو با یه مقدار از موادرو باهم مخلوط کنید
حالااونارو به مواد اضافه کنید و آروم باهم ترکیب کنید
سی دقیقه با درجه صدوهشتاد درجه سانتیگراد
وقتی هنوز گرمه روشو یه کاغذ روغنی دیگه بزارید اونو برگردونید و کاغذ قبلی رو ازش جدا کنید
مربا یا عسل ،خامه
یک ساعتی تو یخچال بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید.
#کیک #رولت
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅کیک خیس ترکیه😋
✍مواد لازم:
شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم 1.5 لیوان
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل 1/8 ق چ
پودر کاکائو 4 ق غ سر پر
🥣 طرز تهیه:
فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان
نکته من کیک از وسط برش زدم گردو موز گذاشتم روی کیک را هم با پودر دارچین و کاکائو و شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم.
#کیک_خیس
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅مینی چیز کیک لوتوس 😋
ردیف اول👇
دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم
ردیف دوم 👇
۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر خشک
نصف پیمانه ماست
دوق غ شیر عسلی
مواد داخل میکسر ریخته روی
ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه
میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید.
بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید
ردیف اخر👇
چیز کیک از قالب بیرون اورده
کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسموتی_سه_طعم🍧🍧
طرز تهیه:😍😍
از پائین به بالا :
۱_موز خرد شده و یک قاشق غذاخوری عسل رو میذاریم فریزر تا یخ بزنه و بعد موزها.یک عدد بستنی لیوانی کوچک و یک
استکان شیر و ۳حبه یخ رو داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا میکس بشن و داخل لیوان میریزیم(درصورت دلخواه شکر یا مقدار بیشتری عسل بریزید)
۲_۳عددهلو زعفرانی یخ زده+عسل+۱عدد موز یخ زده و یک عدد بستنی وانیلی و یک اسکان شیر.
۳_یک لیوان توت فرنگی یخ زده +یک عدد موز یخ زده +یک عدد بستنی و عسل
برای جدا ماندن لایه ها از یکدیگر پس از ریختن هر لایه آنرا یک ربع در فریزر بگذارید و بعد لایه بعدی.....
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_شنی
مواد لازم
ماست خامه ایی…..۲/۳ پیمانه
روغن مایع ……….۲/۳ پیمانه
شکر………………۲/۳ پیمانه
تخم مرغ…………..۳عدد
وانیل……………..۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید….۱و۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر….۱ق غ سرخالی
مواد لازم برای رویه کیک
شیر عسلی ….۱/۴ قوطی
پودر نارگیل…..۱/۲ پیمانه
طرزتهیه
ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.
آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.
قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاد می پزیم.
کمی شعله بالا را رو روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف داره.
طرز تهیه مواد رویه کیک
بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.
سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش میزنی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_موز
شكر. ١/٢پيمانه
شير. ٢پيمانه
ژلاتين. ١/٥ق س
موز. ٣عدد
خامه. ١پيمانه
آب. ١/٤پيمانه
ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دیلایت انبه😍😍
✍مواد لازم:
شیر 2 لیوان
شیرعسلی 1 قوطی
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر برای حل کردن ژلاتین 1/4 لیوان
انبه رنده شده 1 لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکوییت پتی بور پودر شده 1/2 لیوان
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو لیوان شیر و شیرعسلی را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گاز مخلوط می کنیم.
در این فاصله پودر ژلاتین را با ۱/۴ لیوان شیر درون ظرفی شیشه ای بن ماری می کنیم تا کاملاً حل بشه.
وقتی شیر و شیرعسلی با هم کاملاً مخلوط شده و گرم شد از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تایکدست شود.
حالا پوره انبه و وانیل و ژلاتین بن ماری شده و بیسکوییت پودر شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
دسر آماده شده را داخل ظرفی مناسب یا قالب ریخته و در یخچال بزارید تا ببندد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.