eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
161.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️👈یڪے از دلایل وا رفتن ڪوڪو اینه ڪه سیب زمینے پخته رو رنده میڪنید سیب زمینے وقتے له بشه با گوشڪوب یا هر چیز دیڪه اے حالت خمیرے و منسجم پیدا میڪنه دلیل دوم اینه ڪه تخم مرغ زیاد میزنید مایه ڪوڪو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میڪنه رو روغن خیلے ڪف میڪنه و سوم اینڪه مایه ڪوڪو رو بزارین یڪساعت داخل یخچال خوب استراحت ڪنه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
با پسته 1 لیوان پسته آسیاب شده ران مرغ 3 تیکه(میتونید از 1 عدد سینه مرغ ک تکه تکه کردین استفاده کنید ) کره 50 گرم اگر نبود مقداری روغن مایع پیاز 1 عدد بزرگ رب انار 3 ق غ خوری پر زعفران دم کرده 3 ق غ خوری شکر در صورت تمایل 1 ق غ خوری نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم بعد مرغ رو بهش اضافه کرده و حسابی تفت بدین نمک فلفل سیاه زرد چوبه بهش اضافه کنید بعد پسته آسیاب شده رو اضافه کرده خیلی کم تفت بدین و رب انار شکر و زعفران رو اضافه کرده و 2 لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم تا دو تا 3 ساعت بپزه و خوب جا بیافته و در نهایت در صورت تمایل نیم ساعت آخر چند عدد آلوی خورشتی بهش اضافه کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو🥕❤️ ۴ عدد هویج متوسط رو رنده درشت کردم و با مقداری روغن زیتون تفت دادم و بعد دو قاشق غذاخوری شکر رو بهش اضافه کردم و هویج هارو از تابه خارج کردم. یک عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و با روغن تفت دادم و بعد زردچوبه و نمک رو بهش اضافه کردم. یک عدد سینه مرغ رو به اندازه های کوچک خرد کردم و به پیازها اضافه کردم و مقداری تفت دادم تا مرغها بپزند و سپس دارچین، فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ رو بهش اضافه کردم و در آخر هم هویج های تفت داده شده رو با مرغها مخلوط کردم و زیر تابه رو خاموش کردم. ۴ پیمانه برنج خیس خورده رو در پنج و نیم پیمانه آب جوش ریختم و گذاشتم تا آب برنج کاملا جمع بشه و بعد برنج رو از قابلمه خارج کردم و کف قابلمه رو روغن ریختم و بعد سیب زمینیهارو کف قابلمه چیدم و بعد یک لایه برنج و یک لایه از مرغمون قرار دادم و در آخر هم مقداری زعفران دمکرده روی برنج ریختم و گذاشتم دم بکشه. میتونید مقداری زرشک رو تفت بدید و هم برای تزیین و هم ملس شدن طعم پلو روی برنج بریزید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت فرنکی ۱ کیلو🍓 بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته🍪 کره ۷۵ گرم🍯 پنیر ماسکارپونه(خامه‌ای) ۴۰۰ گرم🧀 خامه ۲۰۰ گرم🍦 شکر ۶ ق.غ🍚 عصاره وانیل نوک ق.چ👌🏻 دنت توت‌فرنگی ۲ عدد🍓 پودر ژلاتین ۲ ق.غ🙂 ژله توت فرنگی ۱ بسته😅 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ماکارونی_و_کاهو 1 عددسینه مرغ نصف یک عدد کاهو یا(کلم) نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید ) 1 تا2 کاسه ماست سیر 4 قاشق غذاخوری سس مایونز نمک نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه نصف فنجان روغن زیتون طرزتهیه : 1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید. 2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید. 3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه. بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌸🍃 الهی🙏 به امید تو 💕 برای شروع یک روز عالی 🌸🍃 سلام
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر ڪرم ڪارامل یک بسته ▫️پودر ڪاسترد ۴ قاشق غذاخورے ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجے )ےڪ بسته ۳۶ گرمی ▫️شڪر یک قاشق غذاخورے ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاڪت ▫️اسانس وانیل ڪمے ڪ▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه ڪرده خوب هم میزنیم غلیظ ڪه شد اسانس وانیل رو اضافه ڪرده از روے حرارت برداشته تا ڪمے از داغے بیفته خامه رو بهش اضافه ڪرده خوب هم زده تا ڪاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. براے روے دسر هم رو خرد ڪرده با ڪره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه اے ڪم رنگ برسه ڪمے هم زعفرون بهش اضافه میڪنیم واسه خوشرنگ شدن سرد ڪه شد روے دسر میریزیم. میتونےد واسه خوشرنگ شدن دسر ڪمے زعفران همه اضافه ڪنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه ڪنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینے رولی😋 مواد لازم🔻 1 فنجان بزرگ پودر نارگیل 50 گرم ڪره گیاهی 1 فنجان آرد جمع آورے شده (فنجان من 250 میلے لیتر است) 1 لیتر شیر 1 فنجان شڪر 3 قاشق غذاخورے ڪاڪائو 1 بسته وانیل خامه 1 ڪیسه طرز تهیه🔻 ابتدا در یک سینے بزرگ پود نارگیل را ڪاملا پهن میڪنید.سپس در ظرفے دیگر ڪره گیاهے به همراه آرو را ڪاملا مخلوط و پخت میڪنید. حال ڪاڪائو، شیر و شڪر را اضافه میڪنید و مجددا مخلوط میڪنید و در ادامه وانیل را نیز اظافه میڪنید. حال بعد از پخت ڪامل موادمون آن را روے سینے ڪه قبلا با پودر نارگیل پر شده بود به ارامے پهن میڪنیم و براے 4 الے 5 ساعت در یخچاق قرار میدهیم تا از ترک خوردگے آن جلوگیرے شود. حال از یخچال جدا میڪنیم و خامه را به آن اظافه ڪرده و ڪاملا روے آن پهن میڪنیم و بصورت مستطیلے آن را برش داده و جمع میڪنیم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#تزیین_شله_زرد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای این کار به قلم موی سه صفر یا صفر,زعفران دم کرده,پودر دارچین مخلوط شده با آب و یک رنگ تیره نیاز دارین. که می تونید برای رنگ تیره از پودر کاکائو حل شده در آب و کمی روغن یا شکلات آب شده یا رنگ خوراکی استفاده کنید. برای شروع کار...👇 ۱:حتما بزارين رويه شله زردتون کاملا ببنده ۲:طرحتون رو خیلی کمرنگ با قلم موی سه صفر روی سطح شله زرد پیاده کنید. ۳:قسمت های سایه دار طرح رو با دارچین رنگ بزنید. ۴:کار رو با رنگ تیره کاملا دور گیری و آروم آروم طرح رو کامل کنید. ۵:قسمت هایی که میخواهید زرد تر باشه با زعفران سایه بزنید. ۶:حتما با احتیاط و آروم و با حوصله کار کنید تا رنگ ها پخش نشه. چون اگر یه جا خطا کنید دیگه قابل درست کردن نیست. ۷:خطوط ظریف مثل یال و دم اسب در این کار رو هر قدر هم ظریف بکشید باز هم چون شله زرد رطوبت داره پخش میشه و ظرافت اولیه رو نداره.پس خیلی خودتون رو اذیت نکنيد😉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.