فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی چیزکیک توتفرنگی
.
مواد لازم
400 گرم توتفرنگی، خرد شده
75 گرم شکر
50 میلیلیتر آب
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
125 گرم پنیر خامهای
200 گرم شیر کندانسه (شیر عسلی)
500 میلیلیتر خامه غلیظ
100 گرم بیسکویت گراهام، خرد شده
.
طرز تهیه
1. در یک قابلمه روی حرارت ملایم، توتفرنگیها را به همراه شکر، وانیل و آب تا زمانی که توتفرنگیها نرم شده و مخلوط به شکل سس دربیاید، میپزیم. حواستان باشد توتفرنگیها خیلی له نشوند. قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا سس سرد شود.
2. پنیر خامهای را با استفاده از دستگاه همزن میزنیم. بعد شیر کندانسه را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در یک کاسه جداگانه، خامه را تا رسیدن به مرحله استیف پیک میزنیم (Stiff peaks مرحلهای است که اگر همزن را در مخلوط فرو برده و از آن خارج کنیم، مخلوطی که روی همزن مانده، فرم مخروط (قله) داشته باشد و زمانی که سر همزن را رو به بالا میگیریم راس آن همچنان فرم خود را حفظ کند). خامه زده شده را به مخلوط پنیر خامهای و شیر کندانسه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. در این مرحله بیسکویت خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
3. سپس مخلوط را به یک قالب فلزی منتقل میکنیم. مطابق با ذائقه خود، مقداری از سس توتفرنگی را روی مخلوط ریخته و با استفاده از یک چاقو هم میزنیم. حواستان باشد بیش از حد هم نزنید.
4. بلافاصله مخلوط را به مدت از شب تا صبح یا تا زمانی که سفت شود، در فریزر میگذاریم.
5. با تکههای توتفرنگی تزیین و سرو کنید. نوش جان
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنیه_مرغ
دوستان یه توضیح مختصری بدم در مورد خمیر بنیه شما میتونید هر چیزی را که دوست دارید با خمیر بنیه پوشش بدین مثل پیاز حلقه شده که بهتره پیاز کوچک باشه فوق العاده خوشمزه می شه یا سیب یا موز یا ماهی یا میگو بایا سیب زمینی نیم پز یا گل کلم استفاده کنیدبا چاشنی های خوشمزه آلس پایس طعم دار کنید وپنج دقیقه ای توی خمیر بزنید وسرخ کنید
مواد لازم .......
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر
نمک وفلفل سیاه وپودرسیروپودرپیاز به مقدار دلخواه
مائ الشعیر بدون طعم کلاسیک درحدی که خمیر مورد نظر را بما بدهد
طرز تهیه...... میتونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم میتونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک ونازک نشه زیاد وچاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی وبلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک وادویه جات نداره مخلوط کنید وکنار بذارید
ارد واردبرنج ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر وپودرسیروپودرپیاز و نمک وفلفل را مخلوط ومائ الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت ونه شل باشه وزعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیربزنیدوبذارید اضافه های خمیر چکه کنه وتوی روغن داغ ونسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه با سیب زمینی سرخ شده وسالاد وبنیه پیاز میل کنید طعمش فوق العاده لذیده تا بنیه مرغ گرمه سرو کنید مثل من نشه که یخ کرد باز گرم کردم
@ashpazy_irani
👆کتلت نخود که نگم از طعمش😍
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
@ashpazy_irani
#آش_آلو_اردبیلی 😋
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،قیصی زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید
@ashpazy_irani
#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
@ashpazy_irani
#کباب مرغ با کرفس
این کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید.
مواد لازم :
سینه مرغ چرخ شده : یک عدد
هویج : یک عدد
برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواه
پیاز متوسط : یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
طرز تهیه :
پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید.
( من همه مواد را در غذاساز ریختم و خرد کردم)
سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .
سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس سفید میل کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آسان🍦🍦🍦
#ترفندآشپزی
یه روش جالب 🙌😉
با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید
کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗
.
"مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗
مرغ-1 کیلوگرم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
سس مایونز یا خامه 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
سبزی خشگ معطر
شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید
.
خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم
@ashpazy_irani
#گوجه_فرنگی
#تجربه
من همیشه گوجه هایی که خیلی تو یخچال مونده و پلاسیده شده رو رنده میکنم بعد میریزم تو تابه با کمی روغن و ادویه تا آبش کشیده شه، بعدش میریزم تو قالب و میزاریم تو یخچال تا چند روز صبحونه واسه املت ازش استفاده میکنم، یا میتونید فریز کنید و تو غذا ازش استفاده کنید(چون گوجه طول میکشه تا آبش تبخیر شه و من همیشه عجله دارم از این راه استفاده میکنم)
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
یه روزایي هست؛
آدم اینقدر حالش خوبه
ڪه هیچ اتفاقي نمیتونه
حال خوبشو خراب ڪنه!!!
آرزو میکنم
امروز همون روز
برای شما باشه
صبحتون بخیر❤️
#ترفند_آشپزی
اگر #مرغ را چند ساعت پيش از پختن، در محلولی از آب وسرکه بيندازيد گوشت آن ترد و در عين حال خوشمزه تر خواهد شد
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#دسر_زبرا 😍😍
شیر سه لیوان
شکر سه چهارم لیوان
آرد سفید ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید، قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود، سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#خمیر_پیتزا_آسان
#تجربه
این یه طرز تهیه آسون خمیر پیتزا هست
((برای هر نفر یک پیمانه آرد سفید.یک قاشق ماست.دو قاشق روغن.اگه سفت بود ماست و روغن اضافه میکنیم،آب به هیچ وجه نمیزنیم))
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#تزئین_میز_پذیرایی
سمبوسه
الویه
سوپ شیر
کرم طالبی
کرم کارامل
کیک شکلاتی
ژله رولی
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄