eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آسان🍦🍦🍦 #ترفندآشپزی یه روش جالب 🙌😉 با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید. @ashpazy_irani
#دسر_کشکول 😍😍 شیر 1 لیتر آرد 3قاشق سوپ خوری شکر 1 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد اسانس موز 4قطره همه مواد رو روی گاز هم زده مثل فرنی شود بعد ته ظرف رو یک لایه موز حلقه شده چیده وگردو میریزیم واز مایع کشکول روش میریزیم در یخچال گذاشته. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗 . "مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗 مرغ-1 کیلوگرم سیب زمینی 1 کیلوگرم سس مایونز یا خامه 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سبزی خشگ معطر شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید . خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم @ashpazy_irani
ایده ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
من همیشه گوجه هایی که خیلی تو یخچال مونده و پلاسیده شده رو رنده میکنم بعد میریزم تو تابه با کمی روغن و ادویه تا آبش کشیده شه، بعدش میریزم تو قالب و میزاریم تو یخچال تا چند روز صبحونه واسه املت ازش استفاده میکنم، یا میتونید فریز کنید و تو غذا ازش استفاده کنید(چون گوجه طول میکشه تا آبش تبخیر شه و من همیشه عجله دارم از این راه استفاده میکنم) ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
یه روزایي هست؛ آدم اینقدر حالش خوبه ڪه هیچ اتفاقي نمیتونه حال خوبشو خراب ڪنه!!! آرزو میکنم امروز همون روز برای شما باشه صبحتون بخیر❤️
اگر را چند ساعت پيش از پختن، در محلولی از آب وسرکه بيندازيد گوشت آن ترد و در عين حال خوشمزه تر خواهد شد ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
😍😍 شیر سه لیوان شکر سه چهارم لیوان آرد سفید ۲ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ وانیل نصف ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ پودر ژلاتین دو ق غ ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید، قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود، سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید. ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
این یه طرز تهیه آسون خمیر پیتزا هست ((برای هر نفر یک پیمانه آرد سفید.یک قاشق ماست.دو قاشق روغن.اگه سفت بود ماست و روغن اضافه میکنیم،آب به هیچ وجه نمیزنیم)) ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
کانال آشپزی ایرانی🌸 @ashpazy_irani
ایده ی 🍓🍇🍌 🆔 @honare_sarashpaz ŸŸ 💯ایده بگیرید🎀
سمبوسه الویه سوپ شیر کرم طالبی کرم کارامل کیک شکلاتی ژله رولی ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
کانال آشپزی ایرانی🌸 @ashpazy_irani
رفع شورى سوپ یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید،وقتی قند شروع به ذوب شدن کردقاشق را بردارید و همین فرآیند را باحبه قندی دیگر تکرار کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کدبانوگری #سبزی_مناسب_هر_غذا قورمه سبزي: تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله آش: جعفري -تره -گشنيز-اسفناج دلمه: شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- كوكو؛ جعفري- تره -شويد -گشنيز سبزي پلو؛ تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته: جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لواشک_چند_میوه از چند نوع میوه بنا به ذائقتون ترش یا شیرین انتخاب کنید تمیز بشورید داخل قابلمه خرد کرده و با نصف لیوان آب روی حرارت بزارید تا بپزه و له بشه مقداری نمک اضافه کنید و به کمک ملاقه یه مقدار فشرده و له کنید ،بعد از آبکش رد کرده تا صاف بشه غلظتش روان باشه. بعد داخل سینی نایلون باز کنید میشه خیلی کم چرب کنید و مایه لواشک رو روی سینی باز کرده و صاف کنید ،جلوی نور آفتاب یاغیر مستقیم و در هوای آزادقرار داده و یکی دو روزه آماده میشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌸🌸شربت_ژله_ای😎😋 نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو چند رنگ درست کنید 👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
#رول_ماکارونی ابتدا در يك ظرف حاوي آب سرد ماكاروني هاي آبكش شده رو بريزيد. ماكارونى را دونه دونه روي پلاستيك بچينيد. روي آن مواد ماكاروني راكه از قبل تهيه كردين پهن كنيد. مايع ماكاراني بايد غليظ و بدون اب وسرد باشه . روى مواد ماكاروني پنير پيتزا بريزيد. طول پلاستيك زير ماكاروني بايد زياد باشه تا هنگام رول كردن راحت باشه، ماكاروني رو آهسته آهسته با پلاستيك رول كرده و به هنگام هر دور پلاستيك رو كنار بزنيد. بعد از اينكه رول كرديد، اون را آهسته درون فويل گذاشته و ببنديد و خوب فشار بديد تا رول ماكاروني در فويل باز نشه. بمدت ٤٥ دقيقه. با دماي بالاي ١٧٠ اجازه پخت بديد. سپس فويل رو باز كنيد و مانند تصوير به مدت ١٥ دقيقه در فر بزاريد. از تك ماكارون با قطر ٢/٨ استفاده كنيد. ميتوانيد مواد ماكارونى وپنير پيتزا را با هم مخلوط و پهن كنيد . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سالاد_مرغ_و_زيتون_يوناني 🍗 اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد. ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani