فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋
نان فانتزی(نان ساندویچی) ۲ عدد
تخم مرغ ۲عدد
نمک وفلفل وپودرپولبیر به میزان لازم
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه دوقاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا به میزان لازم حدودا ۳ قاشق غذاخوری
ابتدانانهاروبرش میدیم تواین مورداگرنان بیات هم باشه بهتره حالاموادرویه رودرست میکنیم
تخم مرغهارو هم میزنیم تاازلختگی دربیادبهش آردرواضافه کرده بعدماست وادویه ،سبزی وپیازچه ،بکینگ پودررومیریزیم ودرآخرپنیرپیتزارواضافه میکنیم همه ی موادروباهم مخلوط کرد نانهای برش زده راداخل موادمیغلتانیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم
مقدارپنیرپیتزابه خودتون بستگی داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کافی_شاپی😍😋
آرد سفید ۱۴۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
کنجد کمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باسلوق ژلهای😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
.
#ماهی_کنجدی😋
ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید.
در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه.
در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان
دسر بی نظیر لیمویی🍋
مواد تشکیل دهنده:👇
100 گرم آب لیمو
150 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف لیوان شیر
کمی وانیل
70 گرم کره
طرز تهیه:👇
100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.
مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم.
یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم.
و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی
فردایمان را پر از سلامتی و برکت فرما🌹🙏
در صفحههای دیروز نمیتوان 🗒
تجدید نظر کرد،
اما صفحههای فردا سفیدند🗒
و قلم در دست شماست …✏️
تصمیم بگیرید
که یک داستان زیبا و خواندنی بنویسید 🔖
💕 فرداتون قشنگ 💕
🌸⭐️ شب بخیر ⭐️🌸
#گیف 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سس_خانگی👩🍳
برگ ریحان تازه. ۲ پیمانه
مغز گردو ۱/۳ پ
نمک و فلفل سیاه. به مقدار دلخواه
سیر. ۲ حبه بزرگ
آب لیمو. ۱/۳ پ
پارمسان. ۱/۲ پ
روغن زیتون بدون بو. ۱/۲ پ
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_لوز👩🍳
۲/۳ لیوان آب
نصف لیوان شکر
۳ قاشق غذاخوری گلاب
۱ لیوان پودر نارگیل
مقداری خلال پسته
۱ قاشق غذاخوری زعفران
۱.۵ لیوان پودر بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_شیر
آرد نول یا سه صفر : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ۲ پیمانه
گلاب : ۱.۳ پیمانه
مخلوط کره و روغن : ۱.۲ پیمانه
زعفران غلیظ دم شده : ۱ تا ۲ قغ
پودر هل : ۱ قچ ( قابل حذف )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بالشتک_مثلثی👩🍳
👈موادلازم
یک پیمانه ایرمیک (سمولینا)
یک پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری خمیر مایه خشک فوری
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری شکر
یک پنس یا کمی نمک
یک چهارم پیمانه روغن مایع
سه چهارم پیمانه شیر
پنیر کیبی خرد شده یا پنیر صبحانه
👈برای شربت
دو پیمانه شکر
یک پیمانه اب
یک ق غاب لیمو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی
پودر ژلاتین : ۲قغ
نشاسته گل : ۱ پیمانه
آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه
شکر : ۱.۵_۲ پیمانه
گلاب : ۱.۲ پیمانه
وانیل : ۱.۲ قچ
گلوکز : ۴ قغ
کره : ۱.۴ پیمانه
پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رولت_مخصوص🧑🍳
_سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد
_پنیر یک پیمانه
_جعفری یا گشنیز ۴ ق غ
_فلفل سبز و قرمز ۲ عدد
_تخم مرغ دو عدد
_گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
_پیاز یک عدد
_سیر ۲ حبه
_رب گوجه دو قاشق
_گوجه دو عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
#تاکوی_مرغ_و_میگو 🥙 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلیه_ماهی
مواد لازم :
سبزی شامل (گشنیز، شنبلیله) پونصد گرم.چهارصد گرم گشنیز باشه صدگرم شنبلیله (شنبلیله زیاد باعث تلخی میشه)ماهی جنوب (شوریده، سنگسر، شیر، هامور).من از شوریده استفاده میکنم
پیاز یک عدد.سیر چهار تا پنج حبه.تمر هندی یک بسته.نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی و آبلیمو و روغن و زعفران به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه_مکزیکی
مواد لازم:
فیله مرغ ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
فلفل چیلی تند(در صورت تمایل)
ذرت پخته ۱/۲ پیمانه لوبیا سیاه یا قرمز پخته ۱ پیمانه رب گوجه ۲ ق.غنان ترتیلا یا پیتا ۸ عدد پنیر موزارلا و چدار ۲ پیمانه
نمک،فلفل،پاپریکا روغن زیتون
مواد لازم سس:
پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
نمک،فلفل،پاپریکا،فلفل قرمز،پودر تخم گشنیز،آویشن روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۱ ق.غ آب لیمو ۱ ق.غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_سبزیجات👩🍳
تره فرنگی 1 عدد
2 عدد هویج
1 مشت اسفناج
4 عدد سیب زمینی (550 گرم)
فلفل کاپیا 1 عدد
برای سس:
3 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد (کامل) (89 گرم)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نمک و فلفل