eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ۱۰ عدد هویج ۱ لیوان شکر ۱۵ عدد گردو آسیاب شده ۱ بسته بیسکویت پتی بور پودر نارگیل🥮🥕 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت دوم سینه مرغ سیب زمینی آپز پنیر پیتزا ماکارانی صدفی شکل بزرگ ادویه ها شامل(نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا) یک قاشق پنیر خامه ای نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید
سینه مرغو با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه ق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .موادو گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم
🧁🍌 🥄موز 3 عدد 🥄گردو 60 گرم 🥄کره نرم شده 120 گرم 🥄شکر 100 گرم 🥄تخم مرغ 1 عدد 🥄عصاره وانیل 1 ق چ 🥄آرد 250 گرم 🥄بیکینگ پودر 1 ق چ 🥄جوش شیرین 1 ق چ 🥄برای رویه کرامبلی 🥄جوپرک 35 گرم 🥄شکر قهوه ای روشن 40 گرم 🥄کره سرد 50 گرم 🥄نمک 🚫فر را با دمای 180 درجه روشن کنید موزها را له کرده و گردوها را خرد کنید. کره و شکر را با هم زن به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید 200 گرم از آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنسه نمک الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود موزهای له شده را به آن اضافه کنید. ⭕️برای رویه 50 گرم باقیمانده آرد را با جو پرک و گردو و شکر قهوه ای و کره سرد و کمی نمک را با دست مخلوط کنید تا به اصطلاح به شکل خرده نان درآید قالب مافین را چرب کرده و با اسکوپ از مواد برداشته و تقریبا تا نیمه پرکنید و روی آن را با مواد کرامبلی رویه بپوشانید به مدت 20 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید
🍹 شیره انگور 3 الی 5 ق سوپخوری شیر یک پیمانه بستنی یک پیمانه 🔻مواد فوق رو با هم مخلوط کرده و برای تزیین از برگ تازه سبزی مانند نعنا و یا ترافلهای رنگی یا از کمی پودر کاکائو یا کمی نسکافه استفاده کنین . نی نوش فراموش نشه !
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه شیر ۴ پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان کره ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم. اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید نوش جان 🥮
یا طرز تهیه طرح پاکسازی یخچال انجام شد و هرچی میوه که شامل توت فرنگی، هندوانه، هویج، پرتغال، طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی و بعضی درلیوانهای یکبار مصرف شد (البته بعضی شون با بستنی وانیلی مخلوط شد) و در فریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون و ازقالب درمیاریم. برای خارج کردن بستنی؛ لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت با یک برش چاقو پاره میکنیم و بستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن. نوش جان
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه سه سوته نوش جان
🍗 😋 ▫️ران مرغ پوست کنده ▫️آب لیموترش تازه ▫️ماست کم چربی ▫️سیر1 حبه ▫️زنجبیل آسیاب شده ▫️پاپریکا (فلفل قرمز تند) ▫️نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری ▫️نمک ½ قاشق چایخوری ▫️کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه 🔸تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود