#آش_کشک_و_جعفری
مواد لازم :
پیاز یک عدد، خرد شده
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 پیمانه، رنده شده
فلفل یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز یک عدد، رنده شده
رشته آشی یک پیمانه
جعفری 250 گرم، خرد شده
کشک یک پیمانه
نعناع داغ 2 قاشق غذاخوری
گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده وفلفل را بیفزایید.
قلقلی ها را نیز افزوده و آب بریزید.
وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی ها بپزند.
در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پیاز داغ، کشک و نعناع داغ تزیین کنید.
#دمپخت_شیراز🍛
🧄مواد لازم
برنج 4 ليوان
عدس يک ليوان
هويج نيم کيلو
کلم پيچ متوسط يک عدد
ترخان و شويد و ريحان نيم کيلو
روغن سه قاشق
🍛طرز تهیه
هويج را خرد کرده با عدس مي پزند.
سبزي و کلم پيچ را خرد کرده و روي اجاق کمي تفت مي دهند، بعد از پختن عدس و هويج بقيه مواد را روي آن ريخته مقداري آب، کمي زردچوبه و نمک و روغن را به آن اضافه نموده و همه با هم مي پزند.وقتي که آب دمپخت تمام شد و دانه هاي برنج نيز نرم شد آن را با حرارت ملايم دم کرده و بعد از ساعتي دمپخت حاضر است.
در صورت تمايل مي توان مقداري پياز داغ يا سيرداغ و يا سير تازه به دم پخت اضافه کرد.
خوراك ميتبال مرغ با سس بادمجان و گوجه
سيصد گرم مرغ چرخكرده+دو حبه سير رنده شده+يك ق پياز رنده شده+نمك و فلفل+كمي جعفري ساطوري +مقداري آرد سوخاري رو ورز بديد و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد بعد به شكل كوفته هاي كوچيك در بياريد و دوباره يك ربع در يخچال بذاريد. كمي روغن رو داغ كنيد و ميتبالها رو مقداري سرخ كنيد. از تابه بيرون بياريد و يدونه بادمجون كه مكعبي خرد كرديد رو در تابه يكم تفت بديد بعد يك ق سرخالي رب،كمي زردچوبه و نمك بزنيد و يك و نيم ليوان گوجه رنده شده اضافه كنيد. پنج دقيقه كه آروم جوشيد ميتبالها رو در سس بذاريد و در تابه با در بسته اجازه بديد با هم بپزن و سس غليظ بشه. نوشجان
#پای_زردآلو
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
نمک :نوک قاشق چایخوری
آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
ماست: نصف پیمانه
وانیل :نصف قاشق چایخوری
پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
زردآلو : ۵عدد
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل ریخته و هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود.
کره بهدمایمحیط رسیده،ماست ، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتم ریخته، و زردآلو هارو به صورت نازک برش زده و روی سطح پای بچینید و و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
و در آخر بعد از سرد شده پودر قند الکشده روش ریخته شود.
#ایده دیزاین الویه به صورت چهل تیکه
الویه رو با هر روشی که دوست داشتیم درست میکنیم بعد اون رو به شکل مربع صاف میکنیم و یا توی قالب مربعی کیسه فریزر پهن میکنیم ، الویه رو داخل اون میریزیم و یک ساعت توی یخچال میذاریم بعد به ظرف سرومنتقل میکنیم بعدطرح و خطوط اصلی روی اون رو با نوک چاقو مشخص میکنیم . روی خطوط رو با پوست خیار می پوشونیم این طرح ها میتونه منظم و یا نامنظم باشه هر طور که دوست داریم بعد داخل اونها رو به این شکل پر میکنیم
قسمت های بنفش، کلم بنفشه رنده شده قسمت های نارنجی هویج رنده شده قسمتهای سبز نخود فرنگی پخته و چرخ شده قسمت زرد سس مایونز رنگ شده با زعفران . خطوط سفید به شکل دوخت روی پوست خیار ها رو هم با سس مایونز و ماسوره حروف نویس میکشیم .
نون_شکم پر شکلات گردو :
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم یک پیمانه
شکر یک ق غ
خمیر مایه یک ق غ
نمک یک ق چ
روغن مایع شش ق غ
آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد)
همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش
نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد
شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید
بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخم مرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره)
۲۰ دقیقه دمای 175 بپزید. نوشجان
#عدس_پلو_با_مرغ 🍛
🔸اول مرغ رو تو کمی زردچوبه و زعفرون و پیاز تفت داده, سرخ کنید, کمی آب بریزید تا بپزه. آب مرغ رو دور نریزید! مرغها رو در بیارید و عدس رو با آب مرغ بپزید. بعد برنج شسته رو بدون آب توی قابلمه بریزید, عدس پخته رو با آبی که پس از پخت باقی مونده به برنج اضافه کنید. نمک و روغن اضافه کنید. آب برنج کته باید یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشه. اگه کم بود, آب اضافه کنید. موقع خشک شدن آب برنج آروم بهم بزنید تا عدس یکنواخت پخش بشه, دمکنی بذارید تا روی حرارت کم, دم بکشه. اینجوری آب مرغ مقوی و آب پخت عدس هدر نمیره و برنجتون یه برنج بی خاصیت و سفید با دونه های عدس نیست! بخاطر زعفرون و زردچوبه ی آب مرغ, برنجتون خوشرنگ هم میشه
موس شکلات تلخ و بستنی:🍨🍨🍨
بستنی وانیلی: 200 گرم
اسانس بادام: 1 قطره
خامه صبحانه: 100 گرم
شکلات تختهای تلخ: 300 گرم
پودربادام: 2 قاشق سوپخوری
بیسکویت ویفر پودرشده 2 ق سوپخوری
سفیده تخممرغ 1 عدد
ترافلهای رنگی به میزان لازم
پودر قهوه به میزان لازم
سفیده تخممرغ را به همراه یک قطره اسانس با همزن بزنید تا پوک و سبک شود. شکلات تختهای و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا روان و سبک شود. سپس بستنی وانیلی را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده، به آرامی با سفیده زده شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. درنهایت بیسکویت ویفر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید.
درآخر مواد حاصله را درون قالب سیلیکونی موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و درون گودی قالب را ترافل ریخته یا روی آن پودر قهوه یا اسپری طلایی خوراکی بپاشید.
نوشجان
کیک 3 تخم مرغی:🍰🍰🍰
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
ب پ2 قاشق مربا خوری
ماست ۳/۴ پیمانه
روغن مایع۳/۴ پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل سر قاشق چای خوری
نمک یه پنس
( گردو .کشمش.کنجد....به دلخواه)
اول فرو روشن کردم و آردمو با ب پ و نمک سه بار الک کردم. تخم مرغها با شکر با همزن تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هم زدم و بعد وانیل اضافه کردم. روغن مایع و ماست و به ترتیب به موادم اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم زدم. بعد آرد و در سه نوبت رو موادم الک کردم و با همزن دستی خیلی آروم هم زدم فقط در حد مخلوط شدن ، اینجا من از اسانس پرتقال استفاده کردم ، ریختم تو قالبم و رفت تو فر180 درجه50 دقیقه پخت. نوشجان
#شیر_برنج_خامه_ای🌸
برنج نیم دانه یک پیمانه
شیر حدود یک لیتر و نیم لیتر
هل چند عدد
خامه 100 گرم
کره 25 گرم
شکر یک و نیم
طرز تهیه:
برنج رو با شیر چند دانه هل سالم چند ساعت خیس می کنم و میذارم با همون هل خوب بپزه و به اصطلاح دونه باز کنه و له و غلیظ بشه. اگه لازم شد دوباره شیربهش اضافه کنین و بذارین تا لعاب بده و شیر به خورد برنج بره.دانه های هل را جدا کنین وشکر و کره رو اضافه کنین و بذارین تا جابیفته.و دو تا قل که زد شعله رو خاموش کنین و خامه رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.و داخل ظرف سرو بریزین و تزیین کنین.
🍩 #آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
#دسر_زعفرانی
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
زعفران دمکرده غلیظ ٢ ق م
پودر ژلاتین ٢ ق ن
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ١.۵ ق ن
آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه:
شیر و شکر و زعفران رو روی شعله بزارید تا شکر کاملا حل بشه
نیازی به جوش نیس ولی شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو توی اب سرد بریزید و روی بخار کتری کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه. گلاب و ژلاتین رو به مایع قبلی اضافه کنید وقتی خنک شد خامه رو با چند قاشق از مایع رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید. کرم زعفرانی رو توی قالب های یکنفره بریزید و چهار ساعت توی یخچال بزارید.
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #فیلم_آموزشی
#بامیه_خونگی🌙
مواد بامیه:
2 فنجان ارد
4 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
4 گرم کره
4 عدد تخم مرغ
نصف ق چایخوری بیکینگ پودر
مواد شهد:
شکر 2 لیوان
4 فنجان آب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
3 دقیقه بجوشانید و خاموش کنید
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه میذاریم جوش بیاد . آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشی میکنیم . روی دستمال نمگیر پهن میکنیم و بستهبندی میکنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
🌱🌷🌱🌷🌱
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
.
.
#شیرینی_پسته ای
برای ۲۰ عدد شیرینی کوچک
۱ تخم مرغ
۱ونیم پیمانه پودر پسته
۱ پیمانه پودر قند یا کمتر
۲ پیمانه پودر بیسکوییت(مثلا سلامت)
۱ قاشق غذاخوری کره
پودر هل(اختیاری)
همه موادو با هم ورز بدین، باید بتونین شکل بدین، گرد کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۸ دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه نه کمتر نه بیشتر.
برای تزیین هم شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و مثلا به ۸۰ گرم ۱ قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنین و شیرینی هارو تزیین کنین .
لطفا با نصف دستور شروع کنین.
نکته:❌بدلیل متفاوت بودن کیفیت بیسکوییتها، اگر بعد از پخت خشک شد، داخل شربت که خیلی غلیظ نیست بزارین.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_حرفهای
با صدا ببینید🔈
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_سیب_و_دارچین🥮🍎
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ)
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکمپر_متفاوت
با صدا ببینید🔈
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بادمجان 🍆
250 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
1 پیمانه جعفری
فلفل سیاه فلفل تند نمک
برای تهیه پوره سیب زمینی
3 عدد سیب زمینی
1 قاشق چای خوری کره
نصف قاشق چایخوری شیر
1 قاشق چایخوری نمک
پنیر چدار
فلفل قرمز آسیاب شده
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
41.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پودینگ_موز_و_بیسکویت
میوه ادب ، خوش اخلاقی است. امام علی (ع) (غررالحکم)
آشپزی خاص
سلام اومدم با یه دسر خیلی خوشمزه و دوست داشتنی 😋😋🤗🤗 با مواد راحت 🌺
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز ۱ عدد
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
موز رو خرد کردم . موز خرد شده همراه شیر ، نشاسته ذرت ، شکر ، زرده تخم مرغ رو داخل مخلوط کن ریختم و همه رو با هم میکس کردم . بعد داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . بعد از حرارت برداشتم و خامه رو اضافه کردم و ترکیب کردم .
بیسکویت رو هم پودر کردم .
داخل جام ها اول از مواد پودینگ موز ریختم و بعد روش بیسکویت پودر شده و دوباره مواد پودینگ ، به این شکل لایه به لایه ریختم .
از گردوی خرد شده هم در لایه ها استفاده کردم و در آخر روش شکلات چیپسی و گردو قرار دادم .
سه چهار ساعتی یخچال قرار دادم و بعد آماده است.
این میزان مواد برای ۳ تا ظرف میشه .
.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#خورشت_به
دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید)
به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید.
🔆