eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کیسه های پلاستیکی ازمواد نفتی تولید میشود. ✍نان داغ باعث آزادشدن مونومر در آن میشود، که سرطانزاست. 👍کیسه پارچه ای بهترین گزینه برای خرید نان است. ‼️برای عزیزانتون بفرستید @ashpazy_irani
چطور ماکارونی رو خوشمزه تر کنیم وقتی ماکارونی پختید و بعد از کشیدن در ظرف مخصوص سرو ،کمی پنیر صبحانه روش رنده کنید،مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند. @ashpazy_irani
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه @ashpazy_irani
برای سبزه عید امسال بر روی هر سطحی که خواستید پارچه بکشید چند لایه خاکشیر خیس شده روی آن بمالید و یک نایلون سوراخ شده رو آن بکشید پس از چند روز نایلون را بردارید وبا اسپری آبپاشی کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذات سوخته یا ته گرفته😭 بدتر از همه شستن کف قابلمه وماهیتابه س😔😕 ✔️با این ترفند👆🏻, کافیه مقداری نمک بریزید و بذارید حدود ده دقیقه بجوشه بعدش ببینید چه راحت تر تمیز میشه💪 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرزتهیه: ۲ عدد سینه مرغ رو با ی عدد پیاز متوسط چرخ میکنیم با زعفران گل محمدی دارچین فلفل سیاه و زردچوبه طعمدارش میکنیم ی کوچولو ورز میدیم اگه شل بود از طرف جدا نشد ۱ ق غ پودر سوخاری یا آرد بهش بزنین میتونین هم تخم مرغ داخلش بزنین هم نزنین اگه زدین باید بلد باشین که بوی تخم مرغ رو با ادویه و پخت صحیح بگیرین داخل سینی سلفون میکشیم گوشت رو به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم مغزش میتونین هر چی دویت دارین بزارین فقط شرط گذاشتن سبزیجات کردن هستش یعنی آب اضافی نداشته باشه روش ۱ ق غ کره آبکرده ریختم میتونین سس مایونز هم بزنین من مغز آجیل گذاشتم روی هم حدودا ۱و نیم لیوان با ۱ لیوان پنیر پروسس و ۱ ق غ زرشک قاطی کردم و مغز رولت قرار دادم میتونین ۳ ق غ پیاز عسلی هم بریزین بعد رول کردم و دولبه رو بهم رسوندم و فشردش کردم ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعدش میتونین دورش فویل بپیچین داخل فر داغ بمدت ۴۵ تا ۶۰ دیقه درجه ۱۸۰ بزارین تا بپزه در اینصورت بعد پخت حتما روش سس دلخواه رو بدین که با رب پیاز داغ و ادویه .... درستش کردین داخل اون هم بپزین تا خشک نباشه و طعمدار بشه @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
‍ ✅ شکلات آجیلی 😋 ابتدا باید شکلات رو تمپر کنین. 400 گرم شکلات رو ابتدا با چاقوی تیز خوب خرد کنین بعد 2/3 شکلات ها رو بن ماری کنین، یعنی روی حرارت غیر مستقم ذوبشون میکنیم، هیچ چیزی نباید به شکلات ها اضافه شه، فقط شکلات خالص، حرارت هم نباید خیلی زیاد باشه وگرنه شکلات ها می سوزن، مخصوصا شکلات سفید. بعد که شکلات ها ذوب شدن، از روی حرارت برداشته، مابقی شکلات ها رو بهش اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا کاملا حل و یکدست شوند. من از مولد شیرینی ماکارون استفاده کردم اگه این مولد رو داشتین که چه بهتر و گرنه از کاغذ روغنی استفاده کنین. با کمک قاشق کوچیک کمی شکلات داخل مولد یا روی کاغذ روغنی میریزیم تا به شکل دایره دربیاد. بعد که شکلات ها کمی خودشو گرفت رو هر کدوم چند تا دونه مغز و چیپس شکلات قرار میدیم بعد میذاریم داخل یخچال تا کاملا سفت شن @ashpazy_irani
😍😍 مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر ¾ پیمانه عسل 1 قاشق غذاخوری آرد ¾ پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری پودر چای سبز 1 قاشق غذاخوری آب سرد ¼ پیمانه طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تخم مرغ ها را در ظرفی به مدت حدود دقیقه بزنید تا حجم آن 2 برابر شود. شکر را اضافه کرده 5 دقیقه دیگر بزنید.عسل را نیز اضافه کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر و پودر چای سبز الک کرده قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید در انتها آب را اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده بپزید. @ashpazy_irani
😍😍 ۴ق پودر ژلاتین با ۱لیوان آب بن ماری کن.با ۱لیوان شیر،۱لیوان خامه،۴ق شکر،۱۰۰گرم شکلات سفید،وانیل،رنگ خوراکی مخلوط کن.داخل ظرف سرو بریز بزار ببنده با خامه فرمی و نعناع تزیین کن
🍆 رول 😍😍 🌀بادمجان را به طول برش داده و سرخ كنيد،دوتا روى هم قرار دهيدموادماكارونى رو در آن قرار داده و بپيچيد. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کرم دنت موزی 👌 مواد لازم: شیر.....2لیوان دنت موزی .....2عدد خامه صبحانه.....100 گرم پودر ژلاتین......2قاشق غذاخوری شکر....5 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا شیر، شکر و ژلاتین را روی حرارت می زاریم تا شکر کامل حل بشه.سریع هم می زنیم تا ژلاتین گلوله نشه.حرارت کم کنید تا شیر نجوشه.بعد از یکدست شدن مواد بزارید یکم خنک بشه.دنت اضافه می کنیم.یکم از مواد برداشته خامه را اضافه می کنیم .تا مواد با خامه یکدست بشه .این کار باعث میشه خامه در مواد نبرد.بعد ظرف خامه و دسر به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت نیاز می تونید یک قطره رنگ خوراکی بزنید.می تونید مثل من حدود نصفه بسته از ژله مورد نظر داخل قالب بریزد تا خودشو بگیره بعد مواد دسر را روش بریزید.حدود 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😋 حرف نداره دخترااااا حتما امتحان کنید😍 @ashpazy_irani
و ارده 👌 تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰ ارده ۱/۲ پ خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۴ ق غ کنجد ۱/۴ پ برای تزئین همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.‌ ‌‌‌ ‌ @ashpazy_irani
(بشامل) یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه @ashpazy_irani
سوهان توري مواد لازم شكر ٢٥٠گرم كنجد ٢٠٠گرم كره ٥٠گرم عسل ٥٠گرم پودر هل و زعفرون به دلخواه ١ق چ خامه ٢ق س آرد ١ق س طرز تهيه كره و عسل رو توي يه كاسه روي بخار كتري قرار ميديم تا به روش بن ماري كره ذوب بشه وبا عسل مخلوط بشه وقتي كره كامل ذوب ومخلوط شد آرد و پودر هل و كنجد و شكر رو اضافه ميكنيم كنجد رو ميتونيم بيشتر هم بريزيم بعد باهم مخلوط ميكنيم حالا خامه رو كمي با قاشق هم ميزنيم وبه موادمون اضافه ميكنيم ممكنه شكر كامل مخلوط نشه ولي نگران نباشيدمشكلي پيش نمي ياد حالا نوبت سيني فر كفش كاغذ روغني پهن ميكنيم اگه نگرانين كه بچسبه ميتونين كمي چربش كنين فر رو از قبل روي درجه ١٥٠گرمش ميكنيم واز مواد به اندازه يه فندوق بر ميداريم وبا فاصله توي سيني مي چينيم و در طبقه وسط به مدت ١٢الي ١٥ دقيقه اجازه ميديم تا آماده بشه وقتي دورش برشته شد از فر در مياريم واجازه ميديم تا توري ها از دما بيوفتن وبا كمك كاردك از سيني جدا شون ميكنيم نوش جان 😋😋😋 @ashpazy_irani
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇 ✅چیدمان پذیرایی ال شکل ✅چیدمان پذیرایی مستطیل ✅چیدمان خواب بدون کمددیواری ✅چیدمان آشپزخونه کوچیک ✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
🧇 😋 1. ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) آرد رو با ۱ عدد کَره‌یِ ۱۰۰ گرمی مخلوط کنید و ورز بدین تا مثلِ تیکه هایِ بیسکوییت بشه. 2. ۸۵ گرم ( یا ۱/۳ لیوان) شکر، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری فلفلِ تازه بهار که یکم کوبیده شده ، ۱/۲ ق چایخوری نمک، ۱ عدد تخم‌مرغ و ۱/۳ لیوان شیر و اضافه و ترکیب کنید. 3. وقتی مواد یکدست شد، دو قاشق غذاخوری کشمش بریزید. 4. بعد بهتره بذارید ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه. 5. مواد رو با وردنه به ضخامتِ ۱ سانت پَهن کنیدو با قالب یا فنجون به صورت دایره دایره برش بزنید. 6. حالا داخلِ ماهیتابه داغ که فقط کمی کفش چرب شده بزارید تا حرارت ببینن و بپزن. نیازی به روغن نیست. اگه خواستید بذارید داخل فر (۱۵ دقیقه تو دمایِ ۱۶۰ درجه یِ سانتیگراد) . ♦️میشه فلفلو حذف کرد ولی فلفل برای عطر بیشترش استفاده میشه ولی نمیشه بجاش دارچین زد @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اینم یک مدل اسنک خوشمزه مخصوص آشپزهایی که دستگاه ساندویج ساز ندارند 😉❤️ مواد لازم : پنیر چدار یک پیمانه سوسیس دو عدد( در صورت دلخواه می تونید از کالباس ، مرغ یا گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده استفاده کنید) گوجه فرنگی یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم نان ۱۰ عدد . کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نون ها بریزید و در با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه بدید که آماده بشن @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 شکلات را ذوب کنید و داخل قالبهای یخ بریزید وقتی کمی خودشو گرفت ولی هنوز نرمه، چوبهای بستنی رو داخلش بزارید و وقتی سفت شد از قالب خارج کنید اینجوری میتونید یه هات چاکلت یا شیر شکلات فوری داشته باشید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ashpazy_irani
اما مواد لازم برای ترشی سبزی مرزه،جعفری،گشنیز،نعناع و سیر و فلفل سبز تند رو خرد میکنم(غذا ساز )و هویج، کرفس،خیار کوچیک و قلمی،کلم قرمز رنده شده،زیتون بدون هسته،قوره،زنجیل تازه رنده شده،ذرت، بادمجون کباب شده ساطوری،فلفل رنگی قرمز،زرد،نارنجی ،ولی سبز نمیزنم،گل کلم،قارچ،تمام اینهارو خرد میکنم و سرکه قرمزو چند قاشق رب گوجه و اب قوره رو روی تمام مواد میریزم و تو ظرف میزارم این ترشی تو یخچال نگهداری میشه بعد از سه هفته میرسه . پ.ن. دوستان اگه دوست دارید میتونید کمی زردچوبه بزنید و اگه طعم تند دوست دارید فلفل رو بیشتر بزارید پ.ن. دوستان اون شیشه ای که قرمزه با رب گوجه و سرکه قرمز مخلوط شده و اون شیشه کناریش فقط سرکه قرمز و کمی آبغوره بهش اضافه شده پ.ن. ادویه مخصوص ترشی که آماده تو بازار هست و زردچوبه که به مواد زدم البته کمی هم فلفل قرمز هم بهش زدم نکات ترشی انداختن :تمام سبزیجات باید خشک باشن یعنی آبشون گرفته شده باشه @ashpazy_irani
گوشت چرخ کرده300 گرم _۱پیاز متوسط_نان تست 3 تکه__۱زرده تخم مرغ  نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.  تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه @ashpazy_irani