eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک شکلاتی با طعم بستنی مگنوم😋😍 مواد لازم : بستنی مگنوم شكلاتی کیک شكلاتی شكلات صبحانه شير موز گردو .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😋بدون فر و همزن نیم ساعته آمادست😍 مواد لازم👇 تخم مرغ : ۲ عدد آرد برنج : ۱ لیوان آرد گندم : ۲ ق غ ماست : ۳ ق غ شکر : نصف لیوان گلاب : ۲ ق غ شیر : ۱/۴ لیوان زعفرون دمکرده غلیظ : ۲ ق غ بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری پودر هل : نصف ق چ ( من نزدم) ✅حرارت حتما ملایم باشه. ✅حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید. ✅بعد ۲۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود برگردونید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مجلسی😍😋 از اون‌ خوشمزه‌های روزگاره :) مواد لازم : ژله انبه ۱ بسته ژله آلوورا ۱ بسته آب جوش ۲ پیمانه یخ ۱ پیمانه‌ شیر ۱ پیمانه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده طرز تهیه و آموزش به سبک رستورانی ⚡️ مواد لازم : سردست گوساله ۵۰۰ گرم قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم نمک ۱۳ گرم جوش شیرین ۲ گرم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با ۴ قلم مواد، بدون فر و سه سوته شیرینی زعفرونی درست کن😍😋 داخل کاسه نصف لیوان روغن جامد نصف لیوان پودر قند بریزین و با همزن برقی بزنین تا پودر قند داخل روغن حل بشه یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده بریزین و ۳ دقیقه با همزن بزنین یک و یک سوم لیوان آرد سفید رو با الک کم کم به مواد اضافه کنین لازم نیست خمیر ورز داده بشه چون ممکنه به روغن بیوفته و شیرینی سفت بشه خمیر را با دست وسط ظرف جمع کنین از خمیر به اندازه یک گردو بردارین و داخل تابه که کاغذ روغنی پهن کردین، با فاصله بچینین روش پودر و خلال پسته و تخم خرفه بریزین با شعله پخش کن روی گاز بذارین و نیم ساعت زمان بدین تا پخته بشن بفرمایین آماده س ماندگاریشون طولانی و بافتشون فوق العاده ست نوش جان😍😍 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین کوکی دنیا😋 مواد لازم: پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شکر ۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق س بکینگ پودر ۱ ق م شکلات تخته‌ای ۱۶۰ گرم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه‌سوته فقط با سه قلم مواد🤌🏼 مواد لازم : بیسکوییت پتی‌بور دنت شکلاتی شکلات تخته‌ای بیسکوییت کرم‌دار .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ بندری🌭😍😋 رو دستش پیدا نمیکنید حتما بااین روش درستش کتید 🍕🌭 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این خوشمزه‌تر نداریم دیگه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین محشررره ساقه طلایی ۲بسته گردو ۵۰گرم شکر ۱۰۰گرم پودر کاکائو ۳۰گرم کره آب شده ۷۰گرم آب ولرم ۱۲۰گرم وانیل نصف ق چ شکلات تخته ای ۶۰گرم خامه همه دمای محیط ۶۰گرم . به ساقه طلایی های تکه شده گردو اضافه کنید حالا شکرو با پودر کاکائو و آب مخلوط کنید بزارید روی حرارت کم ۵دقیقه جوش بزنه بعد بهش کره و وانیل رو اضافه کنید وبزارید خنک بشه روی ساقه طلایی ها بریزید خوب فشرده کنید و بریزید داخل قالب یک ساعت یخچال استراحت کنه بعد یک ساعت خامه رو بزارید روی حرارت کم بجوش که اومد از روی حرارت خارج کنید و شکلات تخته ای ها رو بهش اضافه کنید هم بزنید و روی کیک بریزید و بزارید یخچال ۴ساعت استراحت کنه نوش جان 🥰 ‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍪 😋 ▫️پنير خامه ای: 200 گرم ▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه ▫️شکر: يک فنجان ▫️وانيل: کمي آرد ▫️دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف يک بسته ▫️جوش شيرين: نصف ق م 🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد ❤️
🥐 😋 ‌ ▫️۱ لیوان آب ولرم ▫️۱ لیوان شیر ولرم ▫️۱/۵ ق غ شکر ▫️۱/۵ ق م نمک ▫️۱ پا‌کت خمیر مایه خیس ▫️۲ ق غ کره ▫️تقریبا ۱ کیلو آرد ▫️۳۰۰ گرم کره ▫️زرده تخم مرغ 🔸داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد. کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار می‌دیم. بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا می‌کنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت می‌دیم. بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم. خمیر استراحت داده رو دوباره بازش می‌کنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش می‌زنیم خمیر برش زده رو به شکل رول می‌پیچیم و توی سینی قرار می‌دیم. سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت می‌دیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست. برا فینگر کلیپ اول🔻 ب ۵لایه نون تست پنیر یا هر سسی ک دوس دارید هویج خام یا نیم پز خیار پنیر ورقه ای گودا کالباس طرز تهیه🔻 کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده(اینکار برا چسبندگی بین لایه‌هاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره) بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم(دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم) لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید،مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد،بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد 😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁‍♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برای قسمت قرمز ژله: ۱بسته ژله قرمز آب جوش ۲/۳ لیوان پودر ژلاتین ۲ق غ گلوکز ۱ ق غ حتمأروی بخار کتری بذارید و بهم بزنید تا مواد حل بشن. برای قسمت سفید و سبز: ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا آب جوش ۲/۳ لیوان ۲ق غ پودر ژلاتین ۱ق غ گلوکز مثل ژله قرمز روی بخارکتری بذارید تا مواد حل بشن. زله آلوئه ورا رو به دو قسمت تقسیم کنید و به ی قسمتش ۲-۳ ق غذاخوری رنگ سبز خوراکی بزنید و به نصف بقیه اش ۱-۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه کنید. حتمأ از قالب سیلیکونی استفاده کنید. ی کوچولو قالب و چرب کنید. میتونید کف قالب و تخم خرفه بریزید که حکم تخمه‌های هندوانه رو داشته باشن که من نریختم. نذارید کامل ژله ها سفت بشن، باید نیم بند بشن که لایه بعدی روی اون کامل بچسبه(نیم بند یعنی شل نباشه و وقتی با انگشت روی اون میزنید جای انگشتتون روی ژله بمونه) هر لایه ژله رو ۲-۳دقیقه داخل یخچال بذارید کافیه ولی حتمأ با انگشت امتحان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لبو مواد لازم : لبو ۳ عدد شیر ۱ لیوان آب لبو ¾ لیوان خامه صبحانه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۴ ق غ شکر ۶ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍗 یک لیوان شیر دو قاشق غذاخوری سرکه آب پیاز یک قاشق چایخوری سیر له شده یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری روغن ادویه ها قاشق کوچک پاپریکا، گشنیز، نمک، کاری، فلفل، زردچوبه، ادویه مرغ پیاز /سیب زمینی /فلفل /هویج 📌استخوان پشت را جدا می کنیم و مرغ را خوب می شوییم و مزه دار می کنیم و روی آن را می پوشانیم ♨️فر ۱۸۰ درجه به مدت 1ساعت میگزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 اول از همه بگم که این دسر بخاطر شیرینی خود لبو شکرش کمتر باشه بهتره. و طعم خیلی خاصی داره . بنظرم همه پسند نباشه .اما خوب اگر لبو دوست داشته باشین میتونین اینم دوست داشته باشین😍😍چون دقیقا طعم لبو داره دیگه😁 مواد لازم🔻 👈لبو ۴ تا ۵عدد کوچک 👈خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ق غ ( بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه و همینطور کلا قابل حذف هست)ولی به نظر من نباشه بهتره 🙄 👈شیر سرد نصف لیوان ( میشه جایگزینش آب هم استفاده کرد) 👈شکر ۳ تا ۴ ق غ ( این هم بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه) 👈پودر ژلاتین ۲ تا ۲ونیم ق غ 👈وانیل نوک ق چ 👈آب لبو یک سوم لیوان طرز تهیه🔻 اول از همه باید لبوها پخته بشه خوب بشورینشون پوست و سر و تهش رو نگیرین که این کار به خوش رنگ موندنش کمک میکنه. و آب بریزین و بذارین بپزه. بعد از پخت و خنک شدن پوستشو بگیرین و خرد کنین. پودرژلاتین رو روی شیرسرد بریزین و بعد به روش بنماری روی حرارت گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه. خوب حالا توی مخلوط کن، لبوها، شکر، خامه، وانیل، ژلاتین حل شده و آب لبو ( آبی که از پخت لبوها توی ظرف مونده) میریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم. توی هرقالبی میشه این دسر رو ریخت چون خامه داره میتونین چرب هم نکنین اما برای احتیاط خواستین خیلی کم با روغن چرب کنین . توی قالب بریزین و حدود ۵ تا ۶ ساعت توی یخچال بمونه تا خوب ببنده. بعد هم خیلی راحت دورشو با کارد جدا کنین و از قالب بیرون میاد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا تنبلونه و فوری😌 مواد لازم : پیاز متوسط گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم قارچ ورقه‌ای فلفل دلمه پنیر پیتزا ادویه‌جات : پاپریکا پودر سیر ادویه لازانیا آویشن .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه سوخاری🤤 مواد لازم : پیاز فیله مرغ هویج نخود فرنگی نون پیتا یا لواش پودر سوخاری ذرت .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله موس سورپرایز با اورئو😍😍😋 هرچی طعم خوشمزست کنار هم جمعن🫶🏼 مواد لازم : ژله آلوءورا ۲ بسته آب جوش ۲ لیوان پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بیسکوییت اورئو ۱ بسته ژله ۱ بسته .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم اسپاگتی لوله ای 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر) 2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه جوز هندی نمک لایه پنیری👇 125 گرم پنیر فتا پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید و‌مرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته