فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لیوانی
موادلازم:
۵۰۰ گرم گوشت
۱ عدد پیاز
۳ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای قرمز بزرگ )
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۱ عدد سیب زمینی
۶ عدد خمیر میل فوی
نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ برای رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویههای گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید .
خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید
داخل سینی ۲ لیوان اب گرم بریزید ودر فر ۱۸۰-۱۹۰ درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید.
پ.ن ۱: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉)
پ.ن۲:داخل سینی فر حتما ۲ لیوان آب بریزید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین بستنی با میوه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_شيرينى_پزى 🥮
🔸پف نکردن کیک به اندازه کافی می تواند سه علت مهم داشته باشد 👇🏻
🔺بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر
🔺حرارت زیاد از حد فر
🔺کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیاد از حد زدن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزهمبرگر
ابتدا با بیکن_نواری یک شبکه درست کرده به شکل دایره درمی آوریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم
پیاز را با کمی روغن تفت داده تا کمی نرم و طلایی شود
گوشت چرخکرده گوساله را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و دو تا برگر درست می کنیم
حال با برگرها و بیکن و پیاز سرخکرده و پنیرچدار و پنیرموزارلا چیزبرگر و جعفری ریزکرده خود را درست کرده و با شعله کم دو طرف را برای ده دقیقه گریل می کنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک🍥🥞🍍
طرز تهیه پنکیک با مغز آناناس
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل نون خامه اے (شیرینی نارنجڪی)👆🏻👆🏻👆🏻
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
چند نکته :👇
این کیک شکر نداره و شیرینی خیلی کمی داره و رنگ کیک بخاطر وجود شیره هست و در این کیک هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی اضافه نشده پس با خیال راحت می تونید این کیک رو در کنار یک فنجان چای میل کنید
لطافت این کیک نسبت به کیک های دیگر کمترهست بخاطر نداشتن روغن
همچنین شما می تونید از هرنوع شیره که در دسترستون هست استفاده کنید. من چون با شیره خرما درست کردم از نصف پیمانه خرما خشک هم استفاده کردم. شما می تونید در این کیک از کشمش یا گردو هم استفاده کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
اگر دوست داشته باشین بیشتر جا بیفته میتونین ظرف مناسبی انتخاب کنین که بشه گذاشت تو فر و چند دقیقه تو فر بمونه بیشتر بپزه و بعد سرو کنین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_تورنادو
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀
سینه مرغ ⠀
2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀
200 گرم پودرهای سوخاری ⠀
پارمسان 50 گرم، رنده شده
2 قاشق سوپخوری آویشن⠀
⠀
دستور پخت:
فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀
پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو کنید و لذت ببرید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #صبحانه خوشمزه تقدیم همه ی اعضای دوست داشتنی کانال🤗❤
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_رولی🌯🌭
یه ساندویچ خیییلی ساده و خوشمزه و شیک که بچها خیلی دوس دارن 🌮
رب را کمی تفت داده و با آب مخلوط میکنیم بهش ادویه افزوده و میزاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد از سرد شدن کمی خامه اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و روی نون بمالید بعد پنیر پیتزا و سپس مرغ آبپز ریش ریش ریخته آن را رول کرده برش زده و طبق فیلممون تو فر قرار میدیم😋
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسرخامه_و_توتفرنگی فوق العاده جذاب و راحت و خوشگل🍓🍓😍
1 لیتر شیر
3 ق.غ آرد
2 ق.غ نشاسته ذرت
1 پیمانه شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2 ق.چ وانیل
100 م.ل خامه
150 گرم بیسکویت
1 پیمانه توت فرنگی
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نان لقمه ای زیتون 😍😍
آرد سفید: ۲۴۰ گرم
نمک : ۳ گرم
شکر: ۲ گرم
روغن زیتون : ۳۰ گرم
خمیرمایه : ۴ گرم
آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم
زیتون به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و
اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به
دست نچسبد
خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا
گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین
چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد روسی😍❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
كله_گنجشكی😍❤️
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 300 گرم، پیاز : يك عدد بزرگ
سیب زمینی: 1 عدد متوسط، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ خوری، نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه نصف پياز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط كرده و خوب ورز میدیم .از موادگوشتی به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا شكل خودش رو حفظ كنه.
سپس پیاز رو نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه كمي تفت ميديم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه كرده و تفت ميديم تا رب خوشرنگ بشه، بعد كوفته ريزه ها رو داخل ظرف چيده و همراه رب سرخ ميكنيم.
در اين فاصله سيب زميني رو پوست گرفته و به شكل دلخواه برش ميديم، دو ليوان آب به ظرف اضافه کرده میزاریم تا بجوش بیاد. بعد سيب زميني ها رو هم اضافه كرده،كمي نمك هم ميزنيم و اجازه ميديم تا خوب بپزه.
براي چاشني ميتونيد در آخر مقداري آبغوره هم اضافه كنيد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#قورمه_سبزی_گیلانی 😍❤️
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته... 😍
اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...امتحان کنینن خوشمزه ست😍
برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم...🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی 🍗
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعمدار کردن مرغ است👇🏻
🔸برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.
🔸پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.