استیک فیله گوساله
به روش رست
از قسمت وسط فیله گوساله استفاده کنید بعد از مزه دار کردن روی حرارت بالا هر طرف رو ۲ دقیقه گریل کنید تا روش تیره رنگ بشه
حالا به مدت ۱۲دقیقه داخل فر قرار بدید
بعد از خارج کردن از فر روش رو بپوشونید و بزارید نیم ساعت استراحت بکنه
خب دیگه وقت برش زدنه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام صبحتون پر خیر و برکت
امیدوارم
"سهمِ امروزتون از زندگی:
سلامتی ، شادی، آرمش
رضایت و نگاه لطف خدا باشه
امیدوارم حال دلتون خوب
و زندگیتون غرق در خوشبختی باشه
🌸سه شنبه تون پراز استجابت دعا🌸
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مناسب صبحانه و عصرانه
برای خمیر
* 2 عدد تخم مرغ
* 2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
* 1 لیوان آب شیر
* 1.5 فنجان آرد
* وانیل
* نصف بسته بیکینگ پودر
برای خدمات
* موز * * شکلات صبحانه
* شکلات چیپسی
شوکورول
آماده سازی
تخم مرغ و شکر رو باهم زن می زنیم تا وقتی کف دار شه.
به ترتیب شیر ، آرد ، وانیل ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بیایید خمیر پنکیک را درون جای سس مایونز تمیز پر کنیم. ماهیتابه پنکیک را با یک برس چرب کنید. خمیر را کمی کم کم درون تابه گرم شده بریزیم (ظرف سس را به آرامی می ریزیم تا راحت بریزد). روی حرارت متوسط بپزید. و طبق کلیپ تزئین کنید. از غذای خود لذت ببرید🤗 .
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_شکلاتی🍰🍫🍰
چهارتا تخم مرغ همدماي محيط داريم كه زرده و سفيده شو جدا ميكنيم ، يك پيمانه هم شكر داريم ، سفيده ها رو شروع ميكنيم به همزدن و همزمان نصف پيمانه از شكر را كم كم اضافه و تازماني كه سفيده ها برفي بشه و فرم بگيره هم ميزنيم ،تااز ظرف نریزه زرده ها را با بقيه شكر و كمي وانيل هم ميزنيم تا حجيم و كشدار بشه ، نصف پيمانه روغن مايع اضافه و بازهم ميزنيم ، يك چهارم پيمانه شير هم ميريزيم و درحد مخلوط شدن هم ميزنيم ، صدگرم شكلات نيمه تلخ یا شیری رنده شده را اضافه و باز هم ميزنيم ، يك پيمانه آرد ، ۳قاشق غ پودركاكائوي مرغوب ، يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و نوك قاشق چايخوري نمك را سه بار الك و نصفشو به تركيب زرده هااضافه و باليسك دوراني هم ميزنيم ، بعد نصف سفيده ها را ميريزيم و اروم فولد و درادامه بقيه مواد خشك و بقيه سفيده ها را اضافه و در يك جهت هم ميزنيم ، قالب موردنظرتون رو چرب و مواد رو بريزبن داخل قالب و بذارين تو فر داغ ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه
برای روی کیک هم گاناش ریختم ،کیک رو به مدت یه ساعت یخچال گذاشتم تا گاناش خودشو بگیره
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز وارونه 🍰
یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
400 گرم شکر
400 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
200 میلی لیتر آب
100 میلی لیتر روغن
برای شهد:
100 گرم شکر
100 میلی لیتر آب
.
موز
دارچین
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_پیاز🍘
نخود پخته، 100 گرم
پودر مغز گردو، 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین، 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری
زعفران پودرشده، 1 قاشق چایخوری
جعفری ساطوریشده، 30 گرم
نمک، 1 قاشق چایخوری
تخممرغ، 2 عدد
فلفل سفید، ⅓ قاشق چایخوری
پیاز خام رندهشده، 5 عدد
گوشت چرخکرده، 200 گرم
پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بورک_پفکی 🥐🥐
2 پیمانه شیر
نصف بسته خمیرمایه (1 ق غ)
1 بسته بیکینگ پودر (1 ق غ)
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به میزان لازم ( تا وقتی که خمیرمون به دست نچسبه)
طرز تهیه :
تمام مواد به جز آرد رو داخل کاسه میریزبم و شروع به ورز دادن میکنیم کم کم آرد رو اضافه میکنیم چسبناکی آردو با ورز دادن از بین ببرین نه با اضافه کردن آرد اضافی تر. بعد نیم ساعت میزاریمش کنار تا خمیرمون پف کنه بعد پفشو با دست میگیریم چونه هایی از خمیر به اندازه ی گردو درست میکنیم من داخلشو با پنیر پر کردم ولی شما میتونید داخلشو با اسفناج یا گوشت چرخ کرده یا مواد پیتزا هم پر کنید). خمیرتونو با وردنه پهن کنین از مواد داخلش بریزین و توی روغن داغ سرخش کنین. اگه خمیرتون خوب عمل کنه موقع پخت پف میکنه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شیرعسلی_مخملی🧁
قسمت اول🍮
شیر یکونیم لیوان
شیر عسلی نصف قوطی حدود 200 گرم
پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نسکافه فوری ۱ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه 4 ق.غ معادل 50 گرم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شیرعسلی_مخملی🧁
قسمت دوم🍮
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#سوپ_ماست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سوپ_ماست
مواد لازم
▫️جو پوست کنده پخته شده:2 لیوان
▫️قارچ اسلایس شده:3 لیوان
▫️هویج نگینی خورد شده :یک لیوان
▫️کره:1 ق غ
▫️ماست:نیم کیلو
▫️تخم مرغ :یک عدد
▫️سیر: 3حبه
▫️برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان
▫️آب:1 لیوان
▫️سینه مرغ:سه دو تکه کوچیک
▫️آب مرغ:5لیوان
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه🍜
ابتدا دو تکه سینه مرغ را گذاشتم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد.
هویج نیمپز شده و جوی کامل پخته شده را درون قابلمه ریختم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن ریختم و گذاشتم تا بپزد قارچ را تفت دادم و برای اینکه رنگش سیاه نشه مقداری ابلیمو زدم و آبش که گرفته شد کره را اضافه کردم و قارچ رو تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن گذاشتم سرخ بشه و به سوپم اضافه کردم
سیر را رنده ریز کردم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم و فلفل سیاه را
در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد)ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم زدم حرارت گذاشتم وقتی جوشید به سوپ اضافه کردم و هم زدم و پنج دقیقه اجازه دادم که باهم پخته در آخرهم پیاز داغ و گوشت
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خونگی_مگنوم😋😋
دستور تهیه :👇
اول حدود ۲۵ تا توت فرنگی یا هر میوه ای رو میگذاریم با یک قاشق شکر و یک قاشق ابلیمو و یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شیر پخته بشه بعد خوب پخته شد میکسش میکنیم و داخل قالب مورد نطرتون بریزید و بعد میگذاریم داخل فریزر یخ که زد حدود صد گرم شکلات رو بن ماری میکنیم و بهش خلال پسته و یا بادام و ... اضافه میکنیم و روی بستنی رو به شکلات اغشته میکنیم و چون سرد هست شکلات زود بستا میشه نیازی به فریزر دوباره نداره.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🍳
این روش برای تخم مرغ خیلی خوشمزس😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیرپیتزا🥯🍕
لیوان آرد
نصف لیوان آب ولرم
۱قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر
مایه خمیر ۱ غذاخوری
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱لیوان دلستر گندم کم کم اصافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرغ_سوخارى_رستورانى 🍗 😋
🔸دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر ودوعدد تخم مرغ و یه لیوان آب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم
مرغارو غلط میدیم تو ارد بعد غلط تو مایه تخم مرغ و دوباره میزاریم تو آرد وبعد سرخ میکنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پودینگ_پرتقال 🍊 😋
▫️تخم مرغ= ۳عدد
▫️شکر= ۵۰ گرم
▫️آرد= ۳۰ گرم
▫️آب پرتقال= ۲ لیوان (از آب پرتقال طبیعی استفاده نکنید چون تلخ میشه صنعتی باشه بهتره)
▫️شیر= نصف پیمانه
🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید
آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید
اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍪کیک بی بی
مواد لازم:
🥣۲ پیمانه آرد
🥣بکینگ پودر
🥣نیم پیمانه کاکائو
🥣۱ پیمانه شکر
🥣جوش شیرین
🥣مقداری نسکافه
🥣نیم قاشق وانیل
🥣۱ پیمانه شیر
🥣۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
🎂آرد را با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، شکر، نصف قاشق جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه و نصف قاشق وانیل، همه را باهم مخلوط کنید. وسط مواد را گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ را اضافه کنید. دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن،
🍰کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی نمایید. به اندازه دلخواه برش بزنید. روی کیک شکلات تختهای با خامه بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جوجه_کباب_میکس
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن.
گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه.
بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.