eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سبزیهایی که استفاده کردم عبارتند از تره +جعفری +اسفناج +گشنیز +شوید و شنبلیله اگه بخوایم یک کیلو سبزی بخریم نیم کیلو تره و جعفری باشه نیم کیلوی دیگه از باقی سبزیها باشه داخل این یک کیلو تره از همه زیاد باشه شنبلیله هم از همه کم باشه مانند سبزی خوردن پاک کنید بعد از شستن روی پارچه تمیز پهن کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
وقتی آبش خشک شد با دستگاه سبزی خرد کن خرد کنید اگه دستگاه ندارید با چاقو ساطوری کنید بعد مرحله سرخ کردن مهمه ضرر هم داشته باشه این سبزی باید با روغن زیاد سرخ بشه ( باید کاملا سرخ بشه تا جایی که رنگ سبز پس بده) هر موقع دیدین روغن سبزی کم شد و به اصطلاح خشک شد باز روغن بهش اضافه کنید تا جایی سرخ کنید که سبزی رنگش تیره بشه اما نسوزه من از روغن لادن طلایی استفاده میکنم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و در آخر بسته بندی میکنم ودر فریزر میذارم لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز هم قبلا خیس میکنم وبسته بندی میکنم و در فریزر قرار میدم موقع پختن یک بسته سبزی و یک بسته لوبیا مخلوط میکنم زرد چوبه و ادویه کاری و کمی فلفل و لیمو عمانی اضافه میکنم و با شعله کم میذارم بپزد بعد گوشت پخته مخلوط میکنم وقتی خوب پخت و خورشت جا افتاد آماده است نوش جان 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دنت با طعم وانیل و کاکائوست. دستتون برای عطر و طعمش بازه یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک(یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست
مواد لازم: ▫️سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان ▫️تخم مرغ : 1 عدد ▫️پیاز : 1/2 فنجان ▫️ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان ▫️پودر سوخاری : 1/2 فنجان ▫️پنیر پارمزان : 3/4 فنجان ▫️ذرت پخته شده در صورت دلخواه ▫️نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه ▫️روغن برای سرخ کردن طرز تهیه:🌮 سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
ﺍﮔﺮﺑﻌﺪﺍﺯپوست کندن بادمجانﺳﺮﺍﻧﮕﺸﺘﻭﮐﻒ ﺩﺳﺖﺗﺎﻥ ﺭﻧﮕﯽ ﺷﺪﻭﺭﻧﮓ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍب ﺧﻮﺩﮔﺮﻓﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺍﺯﺁﻥ ک ﺁﻥ ﺭﺍﺑﺎﺻﺎﺑﻮﻥ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪﺑﺎﮐﻤﮏ ﭘﻨﺒﻪ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﻟﮑﻞ ﯾﺎ ﺁﺏ ﮊﺍﻭﻝ ﺩﺳﺖهایتانﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ. 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
34.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 😋😋 باماهمراه باشید🤗🤗↙️↙️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍉 مقداری هندوانه خرد شده رو با کمی نعناع تازه تو لیوان شیشه ای بریزید و روی اون رو با آب بپوشونید و دو ساعت تو یخچال قرار بدید تا املاح و طعم هندوانه و نعناع وارد آب بشه و اون رو مزه دار کنه آب با طعم خیار و توت فرنگی 🥒🍓 مقداری توت فرنگی رو همرا با خیار خرد شده و نعناع تو لیوان شیشه ای بریزید و روی اون رو با آب بپوشونید و دو ساعت تو یخچال قرار بدید تا املاح و طعم شون وارد آب بشه و اون رو مزه دار کنه 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥮 😋 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوووشمزهه🤩 برای مایع گوشتی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ حبه سیر جعفری خورد شده نمک و فلفل و زیره ۱ ق غ رب گوجه ۳ ق غ روغن سایر مواد سیبزمینی گوجه فرنگی فلفل گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
📝✏️ برای تهیه اسموتی توت فرنگی و خیار🍓🥒 3 پیمانه آب نارگیل – شیرینی نشده نصف پیمانه شیر نارگیل 2 پیمانه توت فرنگی – منجمد یا تازه 2 قاشق غذاخوری دانه مریم گلی 3 پیمانه اسفناج تازه و ریز شیرین کننده برای مزه تهیه اسموتی توت فرنگی و خیار برای تهیه اسموتی توت فرنگی و خیار، تمامی مواد را در مخلوط کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با ملايمت : سخن بگوئيد، عــمــيـــق : نفس بکشيد، شــــــيــک : لباس بپوشيد، صـبـورانه :کار کنيد. نـجـيـبـانه : رفتار کنيد، هــمـــواره : پس انداز کنيد، عــاقــلانـه: بخوريد، کــــافـــى: بخوابيد، بى باکانه :عمل کنيد، خـلاقـانـه: بينديشيد، صـادقانه :کسب کنيد، هوشمندانه :خرج کنيد، ✅خوشبختي يک سفر است نه يک مقصد. هيچ زماني بهتر از همين لحظه براي شادبودن وجودندارد. زندگي کنيد و ازحال لذت ببريد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سلام صبحتون بخیر 🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تزئین زیبای سالاد الویه🥗 🏡 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آرد 500 گرم آب 250 میلی لیتر کره آب شده 50 گرم نمک یک قاشق چایخوری مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن. برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گمج از ظرفهاي سنتي شمال هست كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد. ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن. براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد، سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد، يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد. يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغها رو و بپوشونه. تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد. گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد. نكته: بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه من از گوجه گيلاسي استفاده كردم، از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد، گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد. ميتونيد تو فصل غوره، غوره بخريد و تو فريزر واسه روزايي كه فصل غوره نيست استفاده كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍘 😋 🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_بادکنکی 😍 ایده 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک گردو و شیره انگور ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یک شیرینی بسیار اسون و خوشمزه کره 100 گرم ( من 80 گرم زدم ب نظرم زیاد بود ) شکلات مارس بزرگ 6 عدد(جایگزین این شکلات برای دوستانی که در دسترس ندارن میتونن شکلات نانی قرمز ایرانی سایز بزرگ استفاده کنن عکسشو گذاشتم ورق بزنید ببینید .) چیکوپف شکلاتی 2 لیوان (من از چی پف ایرانی استفاده کردم عکسشو گذاشتم ورق بزنید ببینید ) کره روی حرارت ذوب میکنیم شکلات رو اضافه کرده و باقاشق هم میزنیم تا ذوب بشه همین که ذوب شدن حرارت رو خاموش میکنیم (اگه زیاد شکلات حرارت ببینه شیرینی تون سفت میشه) چیکوپف رو اضافه کرده با قاشق خوب مخلوط کنید توی  سینی رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو بریزید نیم ساعتی بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد برش بدین طعم این شیرینی بسیار خوشمزه میتونید هم شکلات ها رو به صورت تک نفره توی مینی کپسول های کاپ کیک بزارید . بهتره قبل از میل کردن یک ده دقیقه ای در دمای محیط بزارین تا نرم تر بشه طعم این شیرینی بسیار خوشمزه هست 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 مواد لازم فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد تخم مرغ 4 عدد آب 1 پنجم لیوان نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز_تهیه  ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خواص شیر را 10برابر کنید ترکیب شیر+ دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد کاهش کلسترول بد، پیشگیری ازحمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان ازخواص این ترکیب فوق العادست 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
در سوپ های خود لیمو بریزید تا اگرسرما خورده اید، سریع تر بهبود یابید، سرما نخورده اید، دچار سرما خوردگی نشوید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده سرو بادمجونی ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
موادلازم📝 شیر:1لیوان شکر:نصف لیوان نشاسته:1/5ق غ گلاب:1/5ق غ بیسکویت خرد شده :نصف بسته پودر ژله:1بسته ✍طرزتهیه: بیسکویتای خرد شده رو میریزیم ته لیوان میذاریم کنار آماده بمونن.داخل یه ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم وهم میزنیم تا یکدست شه میذاریم روحرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه،از روحرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.میذاریم از دما بيفته و بعد میریزیم روی بیسکویتا ومیذاریم یخچال تا خودشو بگیره.ژله رو هم طبق دستور روی پاکت درست میکنیم و وقتی خنک شد روی محلبی میریزیم و میذاریم یخچال تا ژله هم سفت شه،بعد تزیین میکنیم.خیلی سریع و راحت و خیلی خوشمزه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.