eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥓 😋 ▫️سیب زمینی متوسط ۳ عدد ▫️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق ▫️ادویه (نمک فلفل پودر سیر) 🔸ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
سینه مرغ: دو عدد بدون استخوان، پوست. اسفناج: چهار پیمانه، خام انار: نصف پیمانه، دانه شده سیب: یک عدد سرکه بالزامیک: یک ق عسل: یک ق چ روغن زیتون: دو ق مغز گردو: دو ق. تفت داده شده. پنیر صبحانه: دو ق نمک و فلفل: دلخواه طرز تهیه: سینه مرغ را با ادویه کم و لیمو و پیاز و کمی روغن زیتون یک ساعت استراحت بدید بعد داخل تابه بدون روغن گریل کنید. برگه اسفناج ها اگه بزرگ هستن نصف کنید. سیب را برش چیپسی بزنید و پنیر را مکعبی خرد کنید و در کنار مرغ همه مواد را اضافه و سس (سرکه+عسل+روغن زیتون) را اضافه کنید. نکته: گیاهخواران عزیز مرغو حذف کنین یه غذای کامل و خوشمزه تجربه میکنین. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
آرد.... ۲ پیمانه +۱ قاشق غذاخوری شیر.... یک ونیم پیمانه تخم مرغ.... ۲ عدد شکر.... ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو.... ۱ قاشق غذاخوری روغن.... ۴ قاشق غذاخوری بکینگ پودر.... ۱ قاشق چایخوری وانیل.... ۳/۴ قاشق چایخوری .................................................. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود، روغن و شیررا اضافه کرده مخلوط کنید و بعد آرد و بکینگ پودر را که الک کرده اید اضافه کرده کمی بزنید تا مخلوط شود. تا اینجا مثل پنکیک معمولی بود، حالا مواد رو دو قسمت کنید و به یک قسمت پودرکاکائو و به دیگری یک قاشق آرد اضافه کنید. تابه نچسب را روی حرارت گذاشته تا گرم شود، بعد از مواد هر رنگ یک قاشق برداشته و همزمان در تابه بریزید تا رنگها به هم بچسبد، وقتی شروع به حباب زدن کرد پنکیک را با لیسک برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد(کمتر طول میکشه) اگه خواستید یه رنگ باشه که راحت تره و یک ملاقه کوچیک از مواد برداشته و وسط تابه بریزید😉😊 اون یکی بشقاب پنکیک های ساده هست که بین دوتا پنکیک سس شکلات زدم☺ 🍔🍟...🍭...🍟🍔
پودر ژله ی موز:یک بسته شیر:یک لیوان موز:2عدد متوسط آب جوش:یک لیوان خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید. ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد. بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
كدو حلوايي ٣٥٠ گرم هويج ٤ هويج پياز ١ عدد متوسط سيب زميني ١ عدد متوسط خامه ٣ ق غ جوپرك ٢ ق غ آب مرغ ٢ ليوان (يك بسته پودر سوپ آماده) ١.خب همه هويج، كدو حلوايي، سيب زميني و پياز رو درشت خورد كنيد و بريزين توي قابلمه و همينطور جو پرك رو اضافه كنيد. ٢.آب بريزين توي قابلمه تا يه مقدار روي مواد رو بگيره. ٣.حالا آب مرغ رو اضافه كنيد. (اگر از پودر سوپ آماده استفاده ميكنيد در يك ليوان آب اول حل كنيد بعد به قابلمه اضافه كنيد) ٤.وقتي كامل پخت، با گوشت كوب برقي يا ميكسر كامل ميكس كنيد. دوباره به قابلمه برگردونين و خامه رو اضافه كنيد.. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
🥟 😋 آرد ۳ لیوان کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱ پاکت وانیل ۱ پاکت شکر ۱ لیوان پودر فندق ۲ ق غ 🔻مواد رویی: شکلات شیری ۱۰۰ گرم پسته خرد شده 🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می‌دهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم 💞💞💞💞💞💞💞💞💞
فوق العاده خوشمزه و دلچسب خرما ۳۰۰ گرم آرد ۲ لیوان کره ۱۵۰ گرم روغن محلی یاجامد ۲ ق غ پودرقند۳ق غ گردو برای داخل خرما بمیزان لازم دارچین و پودر هل بمیزان لازم خرماهارو پوست بکنین داخلش رو گردو بذارین.ارد رو حدود ۲۰ الی ۳۰دقیقه تفت بدین تا نسکافه ای رنگ بشه کره و روغن رو بریزین اب ک شد از روی حرارت بردارین. بعد از اینک یکم خنک شد پودر قند هل و دارچین رو اضافه کنین و یکدست کنین. کف ظرف مورد نظر رو سلفون یا کاغذ روغنی بندازین سپس ی لایه حلوا بریزین بعد خرماهارو روش قرار بدین و دوباره حلوا.باقاشق صاف کنین و بذارین یخچال برای ۲ساعت.بعد دربیارین برش بزنین.میتونین قالبیش هم بکنین. نوش جان
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🧉 😋 ▫️شير: يك ونيم پيمانه ▫️كارامل: يك بسته ▫️كره ي بادام زميني : يك قاشق مرباخوري ▫️خامه : يك عدد صد گرمي ▫️بسكوييت پتي بور: ١٢ عدد 🔸شير رو بزارين جوش بياد كارامل رو اضافه كنين مخلوط كه شد خاموش كنين بسكوييت رو اضافه كنين همراه كره ي بادام زميني بريزين تو مخلوط كن تا يكدست بشه خامه رو هم اضافه كنين بعدش داخل ظرفتون رو شكلات صبحونه بكشين و بسكوييت رو داخل شير بزنين دورديف رو هم بزارين ( ميتونين كمي نسكافه هم داخل شير بريزين يا قهوه) بعد مايه رو بريزين روي بسكوييت بزارين يخچال دوساعت يا بيشتر وهرجور كه دوس دارين تزيين كنين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به نام آن خداوندی 💕کــــه نـــور است 🌸خدای صبح و این شور و 💕طراوت که از لطفش 🌸دل ما در سُرور است 💕با توکل به اسم اعظمت 🌸صبحمان را با نامت آغاز میکنیم 🌸بسم الله الرحمن الرحیم💕 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه لاکچری درست کنید با سوسیس و تخم مرغ😍😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ژله واقعااااا خوشمزه و جذاب🍏🍉🍈🍐🍋🍒🍓🍍 پودر ژلاتین رو با شیر پرچرب گرم میکنید تا ژلاتین حل بشه واز میوه هایی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و برای شیرینیش از عسل استفاده شده _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ آبگیری لیموی تازه 🍋 برای اینکه بتوانید از یک لیموی تازه آب بیشتری بگیرید و نهایت استفاده را نمایید قبل از برش آن ، لیمو را مقداری فشار دهید و روی سطح میز بغلتانید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه ❤️ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه و پخت: 2 ساعت مواد لازم🥣 • نیم کیلو سبزی پاک کرده (تره و شوید) • ۴ لیتر دوغ • 6 پیمانه برنج • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده • یک پیمانه نخود • نعنا و پیاز داغ • نمک و زردچوبه روش تهیه🍵 🔸 گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و زردچوبه ورز می دهیم و به صورت قلقلی در می آوریم. برنج را در آب در قابلمه ای جداگانه تا اندازه ای می پزیم که له شود. 🔸 نخود را در قابلمه دیگری بپزید. گوشت های قلقلی و دوغ را در برنج بریزید و مدام هم بزنید. اگر هم نزنید، دوغ گلوله می شود و به اصطلاح می بُرد. پس از اینکه جوش آمد، سبزی، نعناداغ و پیاز داغ را اضافه کنید. 15 دقیقه بعد از ریختن سبزی، آش آماده است. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچینی مرغ دستور تهیه : قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_ کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید دستور تهیه سس کچاب یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید. به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
۱ عدد گوجه رو رنده کردم با نمک و فلفل و اویشن تفت دادم تا اب گوجه جمع شد نان پیتا رو داخل ماهیتابه گذاشتم سس گوجه رو ، روی نان پخش کردم ۴ تا تخم مرغ رو شکوندم روی نان در ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغ ها خودشون و بگیرن و سفت بشن چندتا برش سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا ریختم و اجازه دادم تا هم نان برشته بشه و هم پنیر پیتزا اب بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
تخم مرغ ۲ عدد ماست چکیده ۳قاشق غذا خوری پیاز ۱عدد شوید تازه و ساطوری نمک و فلفل به مقدار لازم قارچ اسلایس شده آبپز شده ۴عدد تخم مرغ را با نمک و فلفل خوب میزنیم و بعد ماست چکیده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود و بعد بقیه مواد (قارچ،شوید و پیاز نگینی خرد شده و سرخ شده) را اضافه میکنیم و در ماهیتابه میریزیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک لیوان پیازچه خرد شده را با یک لیوان ژامبون خرد شده ونصف لیوان فلفل دلمه ای خرد شده ویک پیاز ‌کوچک خرد شده یا رنده شده در ظرفی ریخته وسه عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده نمک وفلفل وزردچوبه افزوده حسابی هم بزنید به این ترکیب دو ق غ آرد هم اضافه کنید ودوباره هم زده تا کاملا مواد مخلوط شود حالا هم میتونید در تابه ای کمی روغن ریخته و با قاشق از مواد برداشته ودر تابه ریخته و کوکو را سرخ کنید یا ظرفی را انتخاب کرده چرب کنید ومواد را داخل ظرف ریخته واگر دوست داشتید پنیر پیتزا هم روی آن بریزید ودر فر با درجه شصت به مدت تقریبی بیست دقیقه ودو دقیقه هم گریل گذاشته واز طعم فوق العاده این کوکو لذت ببرید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😍🤗 مرغ خرد شده پیاز خلالی تازه سس سویا بالزامیک پودر سیر مایع روی مرغ ها رو با چاقو برش بزنید و توی پیاز و چندقاشق آبلیموی تازه و سه قاشق سس سویا و کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر مرینت و طعم دار کنید،سس سویا خودش شوره پس توی ریختن نمک احتیاط کنید..بذارید تو یخچال و دو ساعت استراحت بدین ، بعد مرغ ها رو توی ظرف مخصوص فر بچینید و روشو فویل بکیشید به مدت سی دقیقه اجازه بدین بپزه و در آخر روشو سه دقیقه گریل کنید روی گاز هم میتونین درست کنین به این صورت که کمی روغن و یه پیاز خلالی تو ماهیتابه بریزین و بدون تفت دادن پیازها ، مرغ ها رو روش بچینین و درشو بذارین و اجازه بدین با آب پیاز بپزه و در آخر سرخ کنین موقع سرو روشو جعفری خرد شده بریزید. میتونین با نون یا برنج سرو کنید . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍲 😋 🔸ابتدا دو عدد سینه مرغ را برش های خلالی می زنیم و با نمک,فلفل سیاه, آویشن و سس خردل مزه دار می کنیم و در یخچال به مدت یکی دوساعت استراحت می دهیم. دو عدد پیاز را خلالی کرده و تفت می دهیم. حالا مرغ ها را به پیاز اضافه کرده,دو حبه سیر رنده شده اضافه کرده و ۳۰۰گرم قارچ را میریزیم و مقداری آبلیمو میزنیم. درب تابه را گذاشته تا مرغ بپزد برای سس بشامل ۵۰ گرم کره را با یک قاشق غذاخوری آرد تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس یک لیوان شیر را اضافه کرده و وقتی به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کرده و یک قاشق غذاخوری خامه اضافه می کنیم سس بشامل را به چیکن ها اضافه میکنیم. این غذا بهتر است گرم سرو شود پس سس را موقع سرو به مواد اضافه کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
‌‌ مواد لازم🔻 برنج : سه پیمانه(پیمانه ی برنج) سینه ی مرغ : 1عدد کامل پیاز : دو عدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی : 1 عدد قارچ : 400 الی 500 گرم نخود فرنگی پخته : یک لیوان ذرت پخته : یک لیوان سرخالی روغن یا کره : به مقدار لازم ‌ طرز تهیه🔥 ۱.فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ۲.نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ۳.سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم(اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین) ۴.قارچ ها رو  ورقه ای خرد میکنیم و  سرخ میکنیم و کنار میذاریم ۵.پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه ۶.بعد سینه ی مرغ  قیمه ای رو اضافه میکنیم (کم کم بریزین آب نندازه) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم ۷‌.بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم ۸.نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و مواد و کاملا مخلوط میکنیم ۹.یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم ۱۰.برنج رو آبکش می کنیم.از مواد لابه لای برنج می دهیم.می زاریم خوب دم بکشه ۱۱.داخل دیس می کشیم.یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ،میریزیم روی غذا و سرو میکنیم ‌ نوش جان❣ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش صحیح پخت شیر بلال🌽🌽🌽 برگهای تمیز بلال را ته قابلمه بچین بلال هارو بزار روش ،،مجدد برگ بچین و آب بریز یک تا دوساعته میپزه میتونی ده دقیقه اخر نصف فنجان شیر بریزی که فوق العاده نرم و خوش طعم میشه 😇😇😇 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
با یک آموزش زیبا در خدمتتونم😁😁😁 مواد لازم: جهت کیک: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۱/۵ لیوان بکینگ پودر ۱ ق غ وانیل نوک قاشق جهت کرم: شیر ۳ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد ۳ ق غ شکر ۱ لیوان کره ۱ ق غ وانیل نوک قاشق طرز تهیه:ابتدا شکر و تخم مرغ رو در ظرفی بریزید و با همزن خوب بزنید،در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و وانیل رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید،و با لیسک به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید،در ظرف مربعی روغنی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰دقیقه بپزید(این مدت متغییره)،در این اثنا شیر رو در ظرف مناسب بریزید و تمام مواد کرم به جز کره و وانیل اضافه کنید مدام هم بزنید تا قوام بیاد،بعد از قوام اومدن از روی اجاق بردارید و وانیل و مره اضافه کنید و با همزن بزنید.کیک خنک شده رو با دو لیوان شیر خیس میکنیم و کرم رو روش میریزیم و صاف میکنیم و پودر نارگیل فراوان روش میپاشیم،چند ساعت بزارید یخچال بمونه بعد سرو کنید،نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هلو‌۵۰۰‌گرم شکر‌۲_۳‌لیوان آب‌۳‌لیوان آبلیمو‌۱/۴قاشق‌چایخوری وانیل‌نوک‌چاقو روش‌‌تهیه👩‍🍳 هلوهارو‌داخل‌آب‌جوش‌بیندازید‌که‌راحت‌تر‌پوستش‌کنده‌بشه.بعد‌هسته‌هارو‌‌جدا‌کنید.حالاخردشون‌کنید.آبلیمو‌،شکر‌و‌آب‌‌بریزید.اجازه‌بدید‌با‌شعله‌ملایم‌بپزه.در‌انتهای‌پخت‌‌وانیل‌اضافه‌کنید.در‌اثر‌پختن‌زیاد‌هلو‌له‌میشه‌ولی‌اگر‌‌هلوی‌شما‌سفت‌بود‌میتونید‌با‌گوشکوب‌برقی‌له‌کنید‌و‌‌اجازه‌بدید‌که‌با شربتش‌قوام‌بیاد. نوش‌جان🤗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 همراه ما باشید💞 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍎 😋 سیب یک‌کیلو شکر ۷۵۰گرم گلاب نصف پیمانه آب نصف پیمانه آبلیمو یک ق غ سه عدد هل 🔸سیب رو پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید. در یک ظرف مناسب سیب و شکر رو لایه لایه قرار بدید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و بذارید روی حرارت. به جوش که اومد گلاب، آبلیمو و هل رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید. اجازه بدید تا قوام بیاد. تقریبا ۵۰ دقیقه طول میکشه. مراقب باشید تا سیب ها با پخت زیاد له نشن _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇