eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
طلایی ترین روزها 🌷 ارزانی نگاه مهربانت و هزار گل یاس پیشکش قلب با صفایت🌷 ســــــلام صبحتون شاد و پر امید🌷 امروزتون پر از انرژی مثبت و خبرای خوب 🌷
کیک نمکی سیب زمینی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان ماست 1 لیوان شیر 1 قاشق مرباخوری نمک 2 عدد سیب زمینی (خام) 1 کاسه کوچک پنیر مکعبی خرد شده (پنیر صبحانه ، اگه دوست ندارید میتونید حذف کنید) مقداری جعفری مقداری شوید 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده 2.5 لیوان آرد 1.5 پاکت بکینگ پودر (15 گرم یا حدود 4 قاشق چای خوری) طرز تهیه: ابتدا پوست سیب زمینی را بکنید و مکعبی کوچک خرد کنید سپس تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید شیر ، ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید(مقدار آرد را با کنترل بریزید که احیانا خیلی سفت نشود). کمی آرد به سیب زمینی ها بپاشید و به بقیه مواد اضافه کنید(این کار باعث میشود که کف قالب ته نشین نشود) سپس پنیر ، شوید و جعفری خرد شده را با هم اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید.(اگر کیک پخت ولی روی کیک سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست. ‌
(tarak)یا پاپل 🍪 😋 آرد قنادی 75 گرم شکر قهوه ای ترجیحا روشن 100 گرم تخم مرغ درشت یک عدد پودر کاکائو 30 گرم کره سرد خرد شده 30 گرم نمک یک هشتم ق چ بیکینگ پودر یک دوم ق چ وانیل یک دوم ق چ پودر قند الک شده به مقدار لازم شکلات چیپسی نسوز شصت گرم 🔸شکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید ....کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود. سپس تخم مرغ و شکلات چيپسي و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. گلوله کرده ودر پودر قند بغلطانید. اگه پودر قند کم بزنید جذب میشه. روی سینی کاغذانداخته با فاصله چیده و تو فر 175 درجه، 12 دقیقه بپزید
🥘 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک عدد پیاز درشت رو خلال ریز کرده در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیاد قطعه های مرغ رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده ، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا یا سس چیلی به پیازها اضافه کرده در ماهی تابه رو بذارید ، شعله رو کم کنید و نیم ساعتی اجازه بدید دو طرف مرغها سرخ و مغز پخت بشن پس از آن سه لیوان آب پرتقال طبیعی با پالپ به همراه کمی شکر یا عسل و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) بعد از حدود بیست دقیقه که آب پرتقال غلیظ و کم آب و سس مانند شد مرغ پرتقالی ملس و خوشمزه ی شما آماده اس آب پرتقال رو همون لحظه ای که میگیرید به غذا اضافه کنید تا تلخ نشه و حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی شکلاتی 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و بنظرتون مفید بود، با دوستان خود به اشتراک بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش یک کیلو برنج یک پیمانه نخود پخته شده نصف پیمانه لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه پیاز متوسط 2 عدد سیر سرخ شده یک قاشق سوپ خوری نعنا داغ 2 قاشق سوپ خوری زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک به میزان لازم پوره گوجه فرنگی 3 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری آبغوره یک پیمانه عصاره گوشت یک عدد . . همه رسپی رو توی فیلم کامل توضیح دادم فقط اینکه من سیر رو تفت دادم و توی همون روغن نعنا داغ درست کردم و با هم توی آش ریختم.و اینکه سعی کنین سبزی تازه بریزین که من نداشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو مکزیکی اين غذا واقعا مزه عجيبي داره قول ميدم عاشقش بشين ... امتحانش كنيد . . . مواد اوليه به ازاي 4 نفر 400 گرم سينه مرغ پياز متوسط 1 عدد فلفل دلمه هاي رنگو به اندازه 1 عدد متوسط قارچ 400 گرم آويشن فلفل سياه پودر سير نمك .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کن صبح رو با نون تستی که روش شکلات صبحانه زدی شروع کنی😍😍اون روز دیگه تا آخرش قشنگ میشه(نون تست نبودم نون بربری😂😂) بریم سراغ یه شکلات صبحانه غلیظ و خوشمزه که دلتونو میبره😍😍😋😋 فقط قبلش حتما سیو کنید تا بعدا راحتتر پیداش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی یخی😍 دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 تخم مرغ 3عدد آرد 2 لیوان شکر 1/5لیوان روغن یک لیوان شیر 1/5لیوان پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری وانیل کمی بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دستور تهیه :👇 اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار می‌گذاریم. حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه. وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
آشپزی ایرانی🍔
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤ ◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم ◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره ◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن ◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید ◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژامبون خانگی حتما یکبار امتحان کنید طعمی متفاوت داره بی نظیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰 تخم مرغ 4 عدد شکر 2 لیوان شیر 1 لیوان پودر کاکائو 3 ق غ سر پر روغن مایع 1 لیوان آرد 2 لیوان وانیل 1/4 ق م بکینگ پودر 1 ق چ برای کرم: پودر خامه قنادی آماده پنیر لبنه 2 ق غ شیر 1/5 لیوان طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا زمانیکه کف کنه بزنید.روغن مایع،وانیل،شیر رو هم اضافه کنید و کمی بزنید،بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید یا داخل ظرف پیرکس رو روغنی کنید و مواد رو داخلش بریزید.و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35-45 دقیقه بپزید. برای کرم،شر سرد رو به پودر خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.بعد از اینکه سفت شد پنیر لبنه هم اضافه کنید و کمی بزنید و داخل یخچال بزارید. کیک آماده شده رو به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو پودر کنید،یا با قاشق از بالای کیک به طور منظم بردارید و پودر کنید.طبقه پایین کیک رو داخل ظرف سرو قرار بدید و با کرم آغشته کنید،میتونید یه لایه موز هم بزارید و داخل خامه شکلات چیپسی بریزید و پودر کیک رو روش بپاشید.کیک رو داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت بزارید.و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
فلفل شکم پر ‌ دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر ‌‌ نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر دارد
🍗 😋 ▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد ▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت) ▫️قارچ 5 عدد ▫️پنیر لبنه 2 ق غ ▫️سیر 2 حبه ▫️پنیر موزارلا 2 ق غ 🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋 مواد تشکیل دهنده: 🍄 قارچ 300 گرم 🍄 سینه مرغ 500 گرم 🍄 فلفل دلمه 🍄گوجه فرنگی گیلاسی 🍄 روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری 🍄 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 🍄 سرکه نصف قاشق غذاخوری 🍄 کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری 🍄 شوید تازه ساطوری شده 🍄 پاپریکا 🍄 مخلوط فلفل سیاه و قرمز 🍄 چاشنی کباب مثل تندوری 🍄 نمک مدت زمان پخت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍰🍰 مواد لازم آرد 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پودر قهوه 3 قاشق چای خوری پودرکاکائو3ق غ بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه طرز تهیه فر رو روشن می کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو 3 تا 4 بار الک می کنیم. در ظرفی شکر، وانیل و تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا کشدار بشه. روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم و بعد شیر افزوده و با همزن می زنیم تا مواد یکدست بشن. مخلوط آردوبکینگ پودروپودرقهوه وپودرکاکائو رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن. قالب رو چرب کرده و مواد رو می ریزیم و میذاریم تو فر با درجه حرارت 185°c به مدت 45min تا کیک بپزه. برای تِستِ پخت کیک چاقو تو کیک فرو می کنیم، اگه موادی به چاقو نچسبیده بود کیک پخته و آماده ست.