هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام دوستای گلم من اومدم با #پیراشکی_گل خوشمزهههه😍😋
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته مخمر
1قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
5 لیوان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه هر لیوان 200 میلی لیتر
ابتدا نمک و مخمر و شکر و شیر و باهم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و خوب ورز میدیم و روغن میریزیم تا خمیر به دستمون نچسبه و بعد درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، ورز داده و به چانه های مساوی تقسیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و با فنجان و چاقو مطابق فیلم شکل میدیم دوباره روشو با پارچه میپوشانیم و ده دقیقه دیگه استراحت داده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه ، نووووش جان😋❤️
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کبابی
ران مرغ
نمک
فلفل
ادویه جات دلخواه
پودر سیر
سس سویا
سس تند قرمز
خردل
عسل
سیب زمینی
روش
چند ران مرغ را کمی صاف کنید آنها را در یک کاسه قرار دهید و ادویه ها ، سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید. ران ها را به دو کاسه تقسیم کنید ، خردل ، سس تند داغ و عسل را در یک قسمت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
دو ران را روی سیخ قرار دهید.
چند سیب زمینی را روی سینی پخت بگذارید. در بالای سیب زمینی ها مرغ را قرار دهید.
پخت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #کروسان 👇👇
#کروسان
مواد لازم
پودر خمیرمایه فوری(از نونوایی ها بگیرین عالیه) یک ق غ
شکر یک ق غ
آب ولرم نصف لیوان
آب معمولی نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد (سفیده برای خمیر)(زرده برای رومال کردن نان)
آرد شیرینی پزی (به مقدار لازم) حدود 5 لیوان داشته باشین
اول از همه آب ولرم و شکر رو داخل لیوان حل کنین ، حل که شد ، پودر خمیر مایه رو بهش بزنین یه هم کوچولو بزنین سر لیوان رو بزارین،توی دمای محیط بزارین که پودر خمیر مایه به عمل بیاد،هروقت اسفنجی شد،حجمش دو برابر شد و سر ریز شد ، یعنی به عمل اومده.
بعد داخل یه کاسه روغن و آب معمولی و سفیده تخم مرغ رو بریزین و هم بزنین ، هم که خورد خمیر مایه به عمل اومده هم بهش اضافه کنین و دوباره یه هم کوچولو بزنین ، حالا آرد رو لیوان لیوان داخل مواد الک کنین و با همزن دستی یا با قاشق یا با دست هم بزنین تا خمیر فرم بگیره و لطیف بشه ، دقت کنین که آرد رو کم کم بزنین و هرجا خمیر لطیف شد دیگه نزنین،بعد حسابی ورز بدینش ، بعد داخل یه کاسه رو چرب کنین خمیرو بزارین داخلش و روسو سلیفون بکشین ، بزارین توی دمای محیط که حجمش دو برابر بشه و پف کنه ، پف که کرد میاریم بیرون ، یکم ورز میدیم ، با کاتر خمیر رو یکسان از وسط به دو قسمت میکنیم،بعد همون 2قسمت شده رو هر کدوم رو به طور یکسان به هشت قسمت تقسیم میکنیم،بعد قسمت شده هارو چونه گیری میکنیم و هرکدوم رو با وردنه پهن میکنیم و روی هم قرار میدیم ، بعد آخر سر با وردنه همشو پهن میکنیم ، با کاتر یکسان مثلثی برش میدیم بعد قسمت پایین برش مثلثیمون شکلات یا پنیر یا هرچیزی که دوس دارین میزاریم و مثلث هارو لول میکنیم ، (سایز این مثلث ها بستگی به سلیقه شما داره)،بعد داخل سینی فر میچینیم،روشو با یدونه زرده تخم مرغمون رومال میکنیم و اگه دوست داشتید کنجد میپاشیم و میزاریم داخل فر ، با دمای 180 درجه 20 دقیقه.
از قبل هم فر رو 10 دقیقه گرم کنین.
توجه کنین که درجه دمای فر بسته به اندازه ی نان ها و نوع فرتون میتونه فرق کنه
هدایت شده از پست های آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سرکه انگبین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق
آشپزی ایرانی🍔
.
.
👈مواد لازم:
1 لیوان ماست
1 لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
1 و نیم قاشق چای خوری مخمر فوری
6 لیوان آرد، تقریبی
👈برای مواد میانی:
6 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد پیاز
روغن مایع
نمک ، فلفل چیلی ، فلفل سیاه
مواد میانی را میتوانید با سلیقه خود تغییر دهید، مثلا گوشت اضافه کنید، یا....
👈دستور تهیه:
ابتدا مخمر و شکر و آب گرم را مخلوط کنید تا ده دقیقه استراحت کند. در این فاصله، تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بزنید و سپس مخمر، روغن و ماست را اضافه کرده و هم بزنید. حالا نمک و آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت حداقل یک ساعت استراحت کند.
در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.
بقیه کار با توجه به ویدیو مشخص است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.فرنی
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
شیر 2پیمانه
آرد برنج 1/2پیمانه
شکر 1پیمانه(من یکم کمتر ریختم)
هل و گلاب به مقدار لازم
فرنی یه دسر ساده و خوشمزه با بافت لطیف که خیلیم سبکه و وقتی میخورین باعث میشه تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشین
میتونین بهش زعفران،وانیل،دارچین هم بزنین،من اینجا #نوتلا زدم😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلوبرنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
. 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
.
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_بیبی
#کیک_بیبی
گاناش پستهای قبل آموزش دادم بازم اسلاید آخر این پست گذاشتم مقدار خامه و شکلات برابره
اول کیک رو آماده میکنیم که من کیک بی بی درست کردمخیلی راحته
تخم مرغ دو عدد
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر دو ق م
پودر قند یک و نیم پیمانه
جوش شیرین نصف ق چ
نمک نوک ق چ
شیر یک پیمانه
آبجوش نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
قالبم بیست سانت بود کفش کاغذ گذاشتم و چرب کردم
تو ظرفی همه ی مواد خشک رو روهم الک کن بعد تخم مرغ و شیر و روغن اضافه و مخلوط کن بعد با همزن مواد رو سه دقیقه بزن همون اول همزن که روشنه آبجوش رو تو دومرحله بریز و هم بزن تا خوب یکدست بشه بعد بریز تو قالب بزار تو فر با دمای ١٨٠ حدود چهل دقیقه تا بپزه با خلال چک کن ( بدون فر هم میشه پخت)
گاناش هم شروع کار یا بعد اینکه کیک رفت بپزه آماده کن و بزار یخچال نا خنک بشه موقع کار دربیار با همزن بزن تا فرم بگیره
کیک که خنک شد اگر دوست داری مثل من روش رو با پودر کیک بپوشونی یه لایه کوچیک از روش برش بزن و بعد پودر کن
خوب برای تزئین
من کیک رو با نخ دندان (فیلمش جدا کامل تو کانال هست) به دو سه قسمت کردم با چاقو مرز برش رو مشخص کردم نخ رو دورش قرار دادم بعد حالت ضربدری کشیدم و از وسط تمیز و مرتب برش خورد
گاناش رو ریختم تو قیف لایه اول کیک رو گذاشتم با شیرکاکائو مرطوب کردم گاناش روش زدم صاف کردم لایه بعدی رو گذاشتم کمی فشرده کردم دوباره مراحل تکرار لایه آخر یکم گاناش زدم تا پودر کیک روش بچسبه در آخر روش رو با ماسوره تزئین کردم دور کیک هم کمی گاناش زدم و پودر کیک زدم روی کیک هم با توت فرنگی ووبریلو ساده تزئین کردم
#آبگوشت_کلم_قمری 🍜 😋
▫️کلم قمری: یک عدد
▫️نخود: یک پیمانه
▫️سیب زمینی: 2 عدد
▫️گوشت آبگوشتی: 500 گرم
▫️پیاز: 1 عدد
▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
▫️کشک: 1 پیمانه (در صورت تمایل)
▫️سیر: 2 حبه (در صورت تمایل)
🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه
یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه
حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته
#فینگرفود_کوکو_سبزی 😋
🔸مواد کوکوسبزی رواماده می کنیم(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هممخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دوسانت دوسانت برش میزنیم وتوش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دوطرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکومیریزیم درب تابه رو میذاریم وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_خامه_ای
مواد لازم :👇
تخم مرغ سه عدد،
ارد 75 گرم یا نصف لیوان،
شکر 75 گرم یا یک سوم لیوان،
ابجوش یک قاشق غذاخوری،
عسل یک قاشق غذاخوری،
وانیل نصف قاشق چایخوری،
کاغذ روغنی دوتا.
اول زرده ها و سفیده هارو جدا کردم سفیده رو زدم تا فرم بگیره در این فاصله میتونید سفیده رو بزارید یخچال تا اب نندازه بعد زرده هارو با شکر و وانیل مخلوط کردم همزدم تا کش دار بشه بعد اب جوش و عسل رو اضافه کردم عسل برای خوشرنگ شدن رولتمون هست بعد سفیده ها و زرده هارو مخلوط کردم و در مرحله آخر آرد کیک رو الک کردم و دورانی با لیسک همزدم. کف یه تابه رژمی رو دوتا کاغذ روغنی انداختم کمی چربشون کردم و گذاشتم تابه ده دقیقه با شعله پخش کن گرم بشه و بعد مایه کیک رو ریختم و سطحشو صاف کردم و درشو بستم و تا یک ربع درش رو باز نکردم تا پخته بشه بعداز پخته شدن کاغذ روغنی رو ازش جدا کردم با یک کاغذ روغنی دیگه رولش کردم و گذاشتم یخچال تا فرم بگیره از یخچال دراوردم خامه قنادی روش زدم من برای وسطش از فیلینگ موزو گردو استفاده کردم
#کرپ
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 1 لیوان
آب : 1 لیوان
آرد : 1 لیوان
روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید بعد همه مواد رو باهاش مخلوط کنید و هم بزنید کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید از مواد یک ملاقه داخل ماهیتابه بریزید بعد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.به همین راحتی😊
منظور از لیوان(لیوان دسته دار فرانسه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامی چو بوی خوش اشنایی و عطر دل انگیز ماش پلو😂🤩
راستی آیا تو سبد غذایی شما ماش تعریف شده یا نه؟ چقدر از این دانه مغذی استفاده میکنید
نمیدونم چرا این طفلی اینقدر مهجور و کم طرفداره
ماش برای افراد دیابتی و کسانی که دارای کلسترول بالا و پوکی استخوان هستند ، بسیار مناسبه.بخاطر داشتن فسفر ، کلسیم و پتاسیم بالا برای ریزش مو مفیده.ماش دارای آنتی اکسیدان های فراوان است و برای شفافیت پوست عالیه. مانع از یبوسته و برای متعادل کردن فشار خون و قند خون کاربرد داره .خوردن ماش برای افراد کم خون و زنان باردار توصیه میشود چون ماده بسیارمفیدیست.
آش ماش و ماش پلو دو غذای اسان و خوشمزه ای هست که میتونید درست کنید
و ما امروز ماش پلو رو انتخاب کردیم
برنج 3 پیمانه
ماش 1.5 پیمانه
پیاز درشت یک عدد
زعفران دم کرده مقداری
زرد چوبه به مقدار لازم
سینه ی مرغ 1 عدد
زرشک و کشمش به میزان دلخواه جهت تزئین
روغن مخصوصا از نوع کرمانشاهیش😋به مقدار لازم
این غذا رو با مرغ یا ماهیچه یا گوشت چرخ کرده یا تن ماهی هم سرو میکنن ولی من ترجیح میدم اصن خالیشو با ترشی لیته یا سیرترشی و سالاد شیرازی بخورم😍😍🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_خامه_ای
مواد لازم :👇
تخم مرغ سه عدد،
ارد 75 گرم یا نصف لیوان،
شکر 75 گرم یا یک سوم لیوان،
ابجوش یک قاشق غذاخوری،
عسل یک قاشق غذاخوری،
وانیل نصف قاشق چایخوری،
کاغذ روغنی دوتا.
اول زرده ها و سفیده هارو جدا کردم سفیده رو زدم تا فرم بگیره در این فاصله میتونید سفیده رو بزارید یخچال تا اب نندازه بعد زرده هارو با شکر و وانیل مخلوط کردم همزدم تا کش دار بشه بعد اب جوش و عسل رو اضافه کردم عسل برای خوشرنگ شدن رولتمون هست بعد سفیده ها و زرده هارو مخلوط کردم و در مرحله آخر آرد کیک رو الک کردم و دورانی با لیسک همزدم. کف یه تابه رژمی رو دوتا کاغذ روغنی انداختم کمی چربشون کردم و گذاشتم تابه ده دقیقه با شعله پخش کن گرم بشه و بعد مایه کیک رو ریختم و سطحشو صاف کردم و درشو بستم و تا یک ربع درش رو باز نکردم تا پخته بشه بعداز پخته شدن کاغذ روغنی رو ازش جدا کردم با یک کاغذ روغنی دیگه رولش کردم و گذاشتم یخچال تا فرم بگیره از یخچال دراوردم خامه قنادی روش زدم من برای وسطش از فیلینگ موزو گردو استفاده کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
#رول_ژامبون_وپنیر
#لقمه
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊
نان تست
ژامبون مرغ یا گوشت
پنیر ورقه ای
تخم مرغ
پودر سوخاری
قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم
با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود.
یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم.
در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉
رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم
#کورن_داگ
تخم مرغ دوعدد
آرد ذرت 2پیمانه
هات داگ 4تا5عدد
بیکینگپودر 1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیر 1/5پیمانه
سیخچوبی چند عدد
ابتدا شیر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه بیکینگ پودر و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده حالا یک تا یک و نیم پیمانه آرد ذرت را اضافه کرده و نیم پیمانه مابقی رو کم کم اضافه میکنیم و تا حدی میزنیم که خمیر به غلظت ماست در بیاد. حالا هات داگ ها را از وسط نصف کرده و سایزش را به سلیقه خودتون برش بزنید و خمیر را در ظرفی بلند و استوانه ای ریخته و هات داگ ها را به سیخ چوبی کشیده و در ظرف خمیر فرو برده و به خمیر آغشته کنید و سپس در ظرف گود ( شیر جوش) روغن فراوان ریخته و وقتی حسابی داغ شد سیخ ها را در روغن فرو ببرید و اجازه بدید در روغن سرخ بشه و خمیر حسابی پف کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره . مرغ سوخاری در مدل های مختلف درست میشه . این نوع ساده ترینش هستش . در آینده مدل های دیگه سوخاری رو هم براتون میزارم 😊.
داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه .
بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه .
تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم .
در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید .
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره .