eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍢 😋 ▫️گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ▫️زعفران دم کرده ۱ ق غ ▫️جعفری یا فلفل دلمه ای ساطری شده ۱ ق غ 🔸گوشت را دو مرتبه چرخ میکنیم پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته کنار گذاشته و پیاز را به گوشت اضافه میکنیم. نمک فلفل زردچوبه جعفری و زعفران دم کرده به گوشت اضافه میکنیم. گوشت را به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم یا ۱۰۰ مرتبه گوشت را به کف ظرف میکوبیم به مدت ۲ ساعت استراحت داده و به سیخ میکشیم و روی ذغال کباب میکنیم ♦️برای به سیخ کشیدن کباب به جای اینکه با آب دست خود را خیس کنید با آب پیازی که کنار گذاشتید اینکار رو انجام بدید طعم کباب بهتر میشود. ♦️گوشت مرغ رو میتوان جایگزین بوقلمون کرد ♦️در حین کباب کردن میتوانید زعفران دم کرده به کباب بکشید که عطر و بوی بهتری داشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مغزپسته:۱۵۰گرم خمیر یوفکا:نصف بسته کره آب شده هفتادگرم شهد باقلوا: پودر هل:نصف ق چای خوری چوب دارچین:دوتکه عسل:یک ق غ زعفرون دم شده:دو ق غ شکر یک پیمانه آب یک پیمانه .
🍆 😋 🔸داخل بادمجونا رو خالی کنید یکی دو ساعت تو آب و نمک بذارید. بعد آبکش کنید. یک عدد پیاز ریز خرد کنید و تفت بدید ۵۰ گرم چرخ کرده اضافه کنید سه حب سیر رنده شده و زردچوبه فلفل سیاه و یک ق رب گوجه بریزید و با حرارت ملایم تفت بدید. از روی حرادت بردارید. یک فنجان برنج روبا یک فنجان آب بذارید نیم پز شه و آبش تبخیر شه. چهار ق غذا لپه رو بپزید. برنج نیم پز، لپه پخته شده ، یک لیوان جعفری خرد شده و یک ق غذا نعنا خشک و به مقدار لازم نمک رو به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. بادمجون و فلفل دلمه‌ای و گوجه ها رو از مواد پر کنید. داخل ظرف بچینید.یک لیوان آب بریزید اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه. بلغور هم می تونید به مواد اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم📝 برای دو نفر جوجه کوچک ۱ عدد (وزن تقریبی ۱ تا ۱.۳ کیلوگرم) پیاز متوسط ۱ عدد زردچوبه ۲ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ ادویه کاری ۱ ق چ نمک ۱ ق غ کره ۱۰۰ گرم روغن مایع به مقدار لازم رب انار به مقدار لازم ✍طرزتهیه: ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود. بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود. حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 ۲ بسته بیسکویت ساقه طلایی (یا پتی بور) ۱۰۰ گرم کره مواد پنیری ۴۰۰ گرم پنیر لبنه ۲۰۰ میلی لیتر خامه قنادی یا صبحانه ۲ عدد تخم مرغ ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آرد قنادی ۱ لیوان شکر رنده پوست یک عدد لیمو ترش ۱ فنجان چایخوری آب لیمو ترش (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۱/۵ ق غ نشاسته ذرت ۱ لیوان آب ۱ فنجان چایخوری شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی) رنده پوست یک عدد لیمو ترش ۱ ق غ زعفرون دم کرده
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خودمم یادم رفت اسم غذاچیه 😂بلغورپيازوسبزي معطروپرك فلفل دلمه اي ونمك روتوروده گوسفند(خوش گوشت) ميپيچين يه غذای تركيه خيلي حرفه اي درستش میکنن اخرشم روذغال پخته میشه قطعاخوش مزه ست😋 ‎‌‌‍‏ 🕊♥️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز دسر تیرامیسو😍 ▫️پودر تیرامیسو جلی دی ۲ بسته ▫️انجیر ۲ عدد ▫️شیر کاملا سرد ۲ لیوان ▫️پسته ۱۰ عدد ▫️شکلات ۲۰ گرم ▫️لیدی فینگر ۸ عدد ➕ فقط کافیه پودر تیرامیسو جلی دی رو ۵ دقیقه با هم زن برقی با شیر سرد هم بزنید و حداقل ۳ ساعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡💫بـــه نـــام مــهــر یـــزدان 🧡💫سلام برامروز فرحبخش هستی 🍁💫سلام بر پروردگار مهر و دوستی 🧡💫همان پروردگار مهربان روح بخشی 🍁💫که پاکی و قداستش 🧡💫مرا تا بیکرانه های هستی میبرد 🍁💫و من به رسم تعظیم 🧡💫سر بر آستان سجودش می سایم 🧡💫 بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ 🍁💫 الــــهــــی بـــــه امـــــیـــــد
🧆 😋 ▫️گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک ▫️فلفل دلمه‌اي: 3برش ▫️ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری ▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری ▫️سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک ▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری 🔸گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ شام خوشمزه🤩😋 😋😍 موادلازم 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 2 سیر جعفری 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکای قرمز 11 سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 240 میلی لیتر آب 1 فلفل جعفری آماده سازی گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن ، سیر و جعفری اضافه کنید. پایه سیب زمینی ها را برش بزنید تا هنوز بماند و برش هایی برای پر کردن گوشت چاشنی درست کنید. سیب زمینی ها را به یک قالب منتقل کنید. رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. برش های گوجه فرنگی و فلفل سبز را بگذارید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. با جعفری سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک ۱. خامه ترش نصف لیوان ۲. شیر ۱ لیوان ۳. شیر غلیظ شده ۳/۴ لیوان ۴. عصاره وانیل ۲ قاشق چ خ ۵. ژلاتین ۴۰ گرم ۶. ژله قرمز (هر طعمی که دوست دارین) ۱ عدد ۷. رنگ پودری ۲ قاشق چ خ ۱. ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب کنید... ۲. خامه ترش و شیر و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل و ژلاتین ذوب شده را رو در مخلوط کن بریزین و یک دقیقه مخلوطشون کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین. ۳. بعد از دوساعت ژله قرمز رو طبق دستوری که روی پاکتش داره درست کنید و دوقاشق رنگ پودری رو بهش اضاف کنید و مخلوط کنید سپس ژله رو از یخچال بیرون بیارین و ژله قرمز رو مطابق با فیلم دور ژله بریزین به طوری که ژله سفید روی ژله قرمز معلق بشه دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار بدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 تخم مرغ 6 عدد شکر 1 لیوان نوک کارد نمک یک لیوان یه بند انگشت کمتر آرد نشاسته 1/2 فنجون 2 ق غ پودر کاکائو وانیل نوک ق چ کرم میانی رولت شیر 2 لیوان 1 فنجون آرد 4 ق بستنی خوری نشاسته ذرت 2 فنجون شکر وانیل کمی کاکائو 60 گرم برای وسط رولت می تونید از موز هم استفاده کنید به جايه توت فرنگی و شکلات چيپسي و گردو برای سس روش هم نصف قوطی خامه و 30 گرم کاکائو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین توت فرنگی و شکلات😋 مواد لازم🔻 یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر یک عدد تخم‌مرغ نصف ق‌چ نمک دو و نیم ق‌چ بکینگ پودر نوک قاشق وانیل نصف لیوان شکر یک و سه‌چهارم لیوان آرد یک لیوان توت‌فرنگی خرد شده نصف لیوان چیپس شکلات طرز تهیه: ‎آرد ، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی الک کنید. ‎تخم مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری با همزن برقی هم بزنید.‎در حالیکه هم میزنید وانیل ، روغن مایع و شیر را اضافه کنید.‎مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید. ‎در آخر توت فرنگی و شکلات را اضافه کنید و با قاشق چوبی (یا لیسک) هم بزنید و داخل قالبهای مافین بریزید. ‎در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25 دقیقه بپزید. ‎با این مقدار مواد 10_8 عدد مافین میشود.
🍰 😋 ▫️۴ عدد تخم مرغ ▫️یک لیوان شیر ▫️یک لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن مایع ▫️۵ گرم وانیل(یک قاشق مربا خوری ) ▫️۱۰گرم بکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری ) ▫️یک قاشق چایخوری زردچوبه ▫️رنده پوست یک عدد لیمو وآب لیمو ▫️دو ونیم لیوان آرد 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد به ترتیب بقیه مواد رو اضافه کرده حتما آخر سر آرد رو الک کرده و اضافه کرده با لیسک مخلوط مواد میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه می پزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا اَرده خوشمزه و درجه یک داریم به همین آسونی و خوشمزگی درست کنید و لذتشو ببرید حلوا_اَرده شیرخشک ۳/۴ پیمانه ◀️از لوازم قنادی بگیرید حواستون باشه شور نباشه پودر قند یا پودر شکر ۱ پیمانه اَرده ۳/۴ پیمانه کنجد ۱ ق غ دلخواه کنجد و پسته برای تزئین به میزان لازم (دلخواه) طرز تهیه شیر خشک و پودر قند رو با ویسک مخلوط کرده و الک کنید به دلخواه کنجد رو اضافه کنید و بعد اَرده رو بریزید اول با قاشق و بعد با دست مواد رو مخلوط کنید اولش خشک و گلوله ست نگران نباشید و ◀️اَرده بیشتری نریزید چون بعداً حالت شل و آبکی پیدا میکنه کمی صبر کنید تا پودر قند آب بشه همینطور با دست مواد رو ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه حتماً داخل ظرف پلاستیک بندازید به طوریکه دیواره های ظرف رو بپوشونه به دلخواه کف ظرف پسته و کنجد بریزید و مواد رو داخل ظرف بزارید و فشرده کنید حداقل ۸ ساعت داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه. حالا خوشمزه ترین حلوا اَرده خونگی آماده ست از ظرف در بیارید پلاستیکش رو جدا کنید و تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید . .
دنبال یک کانال میگردم که این چیز هارو داشته باشه ლ(´ ❥ `ლ) پروفایل دخترونه پروفایل فیک پروفایل دخترونه پروفایل عاشقانه پروفایل انیمه پروفایل اسم پروفایل کیوت پروفایل نوشته (*^3^)/~♡ https://eitaa.com/joinchat/1146486852C6ef986654e
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال فرکردن_سشوار کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸٨ عدد خرما بزرگ 🔸٢ ق غ ارده 🔸١ ق غ پودر كاكائو 🔸٥-٤ ق غ شير بادام يا نارگيل ( اگر وگان نيستيد از شير معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد) 🔸١ ق غ روغن نارگيل آب شده 🔸براي لايه بيروني ٧٠ گرم شكلات تلخ آب شده + ١ ق غ روغن نارگيل 🔸براي كف قالب شاتوت آلبالو يا تمشك يخ زده
❤کباب بره چینی💜 شما می توانید این غذای خوشمزه را همراه با نان و سس یا همراه با برنج میل کنید😍 گوشت بدون استخوان ران بره:یک کیلو و 200 گرم ماست چکیده : نصف پیمانه سیر له شده و خمیری:۳ حبه زنجفیل تازه رنده شده :۱ قاشق چایخوری پاپریکا: یک قاشق چایخوری سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز:۱/۳ قاشق چایخوری روغن زیتون بکر :۷ قاشق سوپخوری کره ذوب شده : ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه کباب بره ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید، سپس بقیه مواد(به جز کره) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود. گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید. گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید. سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با برنج یا سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
گوشت مرغ 1 عدد كره 35 گرم پياز 1 عدد زعفران 0.5 ق م فلفل قدري نمك قدري ابتدا کره را داخل يک بشقاب مناسب گود ريخته، پياز رنده شده و زعفران و نمک را داخل آن ريخته و به مدت 2 دقيقه 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس مرغ را کاملا با مايه فوق آغشته کرده و آن را داخل يک ظرف گود مناسب قرار داده و مرغها را شکاف عمیق داده درب آن را گذاشته به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس ظرف را بيرون آورده مرغ را پشت رو کرده درب آن را گذاشته و مجددا به مدت 20-15 دقيقه با قدرت 60% داخل مايکروفر قرار دهيد. بدين ترتيب غذا آماده
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : کاهو خرد شده ۲ الی ۳ پیمانه مرغ پخته شده یک پیمانه ذرت یک پیمانه فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد خیارشور ۷ عدد خرد شده پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری تمام مواد بالارو شامل کاهو ، مرغ ، درت فلفل دلمه ای ، خیارشور، پیازچه را در کاسه ای بزرگ مخلوط میکنیم و میریم به سراغ یه سس مخصوص و خوووشمزه😍🤩 . مواد سس: _ماست نصف لیوان _سس مایونز ۱ الی ۲ ق غ _روغن زیتون ۲ ق غ _آب لیمو ۲ ق غ _خردل ۲ قاشق چایخوری _ادویه سالاد یا آویشن یک قاشق چ _آب خیارشور ۲ ق غ _شکر یک قاشق غداخوری _نمک و فلفل به میزان لازم . تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم بهتر هست که سس سالاد رو ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا طعم های ان کاملا ترکیب شود و بعد با سالاد سرو میکنیییم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷 بستنی🌷🌷 ژله تمشک ۱ بسته ژله لیمو ۲ بسته ژله آلوئه ورا ۱ بسته انگور ۲۵ حبه تخم شربتی ۲ قاشق پسته برای تزیین بستنی ۱۰۰ گرم وانیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون خمیر و بدون خستگی به راحت ترین و خوشمزه ترین روش مواد لازم: یک عدد سیب کره ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق چایخوری دارچین نان تست 🍞 تخم مرغ ⠀ شیر جایگزین تخم مرغ مقدار یک سیب: 5 قطعه نان تست 🍞 فر از زیر 180 درجه و 15 دقیقه کار می کند و اگر دوست دارید بیشتر آن را طلایی کنید ، آتش را از بالا روشن کنید.
33.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :👇 گوشت چرخکرده : ۴۰۰ گرم سیب زمینی خام : ۲ عدد متوسط پیاز خام : ۱ عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد ارد نخودچی : ۲ ق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره سبز : به مقدار لازم دوستان من همیشه کتلت‌ هام و داخل دیگ سرخ میکنم، اخه خیلی موقع سرخ شدن روغن میپاشه رو اجاق گاز ... یه وقتایی داخل کتلت گوشت، یدونه سیب زمینی خام و یدونه سیب زمینی پخته میریزم، اونطوری هم خیلی خوشمزه میشه. برای خوشرنگ تر شدن یه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده هم بریزیم عالی میشه. یه وقتایی هم جعفری تازه خرد شده میریزم. خلاصه کتلت هرجوری درست بشه محشره، امااا خداییش کتلت مامانا یه چیز دیگه ست، مگه نه ؟😋 •
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 ۳ عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم کره ۳ ورق ژامبون یک بسته پنیر گودا دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل یک کاسه آرد سفید یک کاسه آرد سوخاری 📝 ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دو‌طرف با شعله کم سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو ذرت: پانصد گرم قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم سس مایونز: یک پیمانه نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز پودر گل پر : یک ق چ آویشن: یک ق چ پودر کاری: نصف ق چ پودر سیر: نصف ق چ پنیر پیتزا: دویست گرم لیمو ترش تازه: یک دوم عدد کره: بیست و پنج گرم روغن مایع: سه ق غ اول قارچ رو بلانچ میکنیم:آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید. ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید. کره و روغن مایع رو اضافه کنید. ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید. نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه. در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید. ⛰نکته:طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیاااااار مهمه ⛰نکته: اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره ⛰نکته: وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه💜