6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد😋
برنج نیم دانه از قبل خیس شده یک پیمانه (برنج کامل هم میشود)
آب ۱۰ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
زعفران دم کرده نصف قاشق چای خوری
( به دلخواه)
خلال بادام ۶ قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر هل نصف قاشق مرباخوری
(می توانید از دانه هل هم استفاده کنید )
ابتدا برنج را با ۱۰ پیما نه آب روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم جوش بخورد تا
برنج ها شکفته شود(برای من یک ساعت زمان برد )
بعدها کمی از زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا به خورد برنج برود سپس شکر را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا شکر حل شود.
حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا جوش بخورد بعد خلال بادام و گلاب را اضافه و بعد از آن پودر هل و کره را اضافه میکنیم .
خوب که مخلوط شد مابقی زعفران دم کرده را در دو مرحله اضافه میکنیم تا رنگش حفظ شود و خوشرنگ شود بعد از اینکه حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه جوش خورد در قابلمه را با دم کنی بگذارید تا برای حدود ۱۰ دقیقه دم بکشد وبعد خاموش کنید.
نکته:
قبل از اضافه کردن شکر غلظت شله زرد را باید تنظیم کنید چون بعد از ریختن شکر کمی رقیق تر می شود .
بهتر است خلال بادام را با گلاب خیس کنید اینطوری خلال ها مزه دار میشوند و خوش طعم تر می شوند.
#لازانیا_رولی😘
۱_سس بلونز:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط یا یک عدد درشت
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون بدون بو ۲ قاشق غذاخوری
سس بشامل:
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه یا ۳۰۰ میلی لیتر
خامه ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سس بلونز را آماده کنید .
پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و همچنین هویج رنده شده و قارچ ورقه شده ،تمام این مواد را کم کم اضافه کنید و تفت دهید و با هم مخلوط کنید.
مخلوط ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و کمی آب را به آن اضافه کنید و آویشن بریزید در ماهیتابه را ۵ دقیقه بگذارید تا مواد پخته و طعم دار شوند .
سپس سس بشامل را آماده کنید.
اول آرد را خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بعد کره به آن اضافه کنید وقتی کره کامل ذوب شد، نمک و فلفل سیاه و یک و نیم پیمانه شیر را آرام به آن اضافه کنید و تند هم بزنید مواظب باشید گلوله نشود باید مدام روی گاز هم بزنید تا سس غلیظ درست شود زیرش رو خاموش کرده و خامه را به آن اضافه می کنیم و باید دوباره هم بزنید تا بریده نشود . حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد ورق لازانیا رادر آب در حال جوش دونه دونه بگذارید،بعد از ۳۴ دقیقه داخل آبکش ریخته و آب سرد رویش بریزید بعد روی سطح تان باز کنید و سس بلونز ،پنیر پیتزا وسس بشامل بریزید تقریباً تمام سطح ورق لازانیا بریزید و بعد رول کنید.
ادامه👇👇👇
🥦بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی
💦روش اول :استفاده از سرکه
برای شستن کلم بروکلی با سرکه باید کلم بروکلی را بین 5 تا 10 دقیقه داخل سرکه بگذارید. وقتی کاملا خیس خورد، با آب آن را خوب بشویید و سپس با حولهای تمیز خشک کنید.
💦روش دوم: استفاده از محلول آب نمک
برای شستن کلم بروکلی و انگل زدایی کلم بروکلی، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل محلول آب نمک قرار دهید تا پشهها از لابهلای آن بیرون بروند و بعد از آن کلم را با آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدایی که
مهر او قوت قلب ما،
و یاد او راحتی روح ماست،
آباد آن زبان
که بر آن ذکر اوست،
آزاد آن کس
که وی دربند اوست!
🌻 بسم الله الرحمن الرحیم 🌻
#صبحانه🌻
بوی صبحانه می آید
عطر چایی صفای سفره صبح
چند لقمه زندگی کافیست
تا انرژی جاودانگی
در وجودمان شکوفا شود
صبحتون بخیر
روزتون شاد❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🌻
#پنکیک_کدو_حلوایی🏵️
مواد لازم :
آرد سفید یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
پوره کدو حلوایی نصف لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول پوست کدو را جدا می کنیم و بخارپز یا با کمی آب می پزیم و بعد پوره می کنیم و تخم مرغ را کمی هم می زنیم،شیر، پوره کدو شکر و روغن را اضافه و مواد را با همزن دستی خوب میزنیم .آرد ،بکینگ پودر ،دارچین و نمک را باهم الک می کنیم و به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
تابه نچسب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود نیاز به چربکردن تابه نیست و به اندازه ۱ ملاقه کوچک از مواد را میریزیم وقتی روی مواد حباب زد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
روی این پنکیک خوشمزه میتوانید شکلات آب شده یا عسل و کنجد بریزید .
نوش جان😊
#دونات_کیک_وانیلی_ماکروفری
#کیک
#شیرینی
#پذیرایی
ورژن جديد دونات سرخ كردني دونات كيكه 👌
مواد لازم
تخم مرغ ٣عدد
شكر ي پيمانه
روغن مايع ٢/٣پيمانه
ماست٢/٣پيمانه
ارد٢پيمانه
پكينگ پودر٢قاشق چايخوري
وانيل١قاشق چايخوري
نمك نوك قاشق چايخوري
تخم مرغ هارو با وانيل حسابي ميزنيم تا پف كنه سپس شكر رو اضافه ميكنيم و به زدن ادامه ميديم تا مايع كش دارو غليظ شده و به ترتيب ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و در اخر اردمون رو كه قبلا با پگينگ پودر ونمك سه بار الك كرديم رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و در قالب چرب شده ميريزيم من از قالب دونات استفاده كردم شما ميتونين تو قالب كاپ كيك يا ي قالب بيست و سه سانتي بريزين من سولاردوم رو با كانوكشن صدو هشتاد درجه گرم كردم و دوباره با كانوكشن صدو هشتاد درجه به مدت بيست وچهار دقيقه پختم البته زمان تقريبي هستش و فرهاي مختلف با هم فرق دارن اگه تو قالب بزرگ ريختين سي دقيقه تا سي و پنج دقيقه زمان ميخواد
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀