eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157.4هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
❄️سلام صبح شما بخیر ❄️امیدوارم ❄️امروز بهترین روز ❄️رو داشته باشید ❄️الهی ❄️حال دلتون خوب ❄️احوالتون بر وفق مراد ❄️روز و روزگارتون خوش ❄️سرنوشتتون خوشبختی ❄️و عاقبت بخیری باشه ❄️دوشنبه تون عالی
🥯 😋 ▫️کره نرم ۲۵۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️وانیل نوک ق چ ▫️بیکینگ پودر ۱ ق چ ▫️نمک یک پنس ▫️آرد ۳ لیوان ▫️زعفران دم کرده ۱ ق چ 🔸همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره ی نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست
🍲 😋 🔸پیاز را همراه کره وروغن تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کرده و در قابلمه رو میگذاریم تا آب بیندازد هر از گاهی هم میزنیم وقتی آب گوشت خشک شد سبزیجات و رب گوجه را اضافه می کنیم. و دوباره تفت می دهیم 2 لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزد در آخر، نخود سبز، آویشن، نمک و فلفل را می ریزیم
کنافه (یک نوع شیرینی یا دسر ) توضیحات👇 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
کنافه (یک نوع شیرینی یا دسر ) توضیحات👇 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
کنافه: رشته کادایف ( خشک) 200 گرم پنیر خامه ای( ماسکارپونه) 100 گرم خامه صبحانه 100 گرم کره 100 گرم 🌸 برای شربت: شکر 1پیمانه آب 1پیمانه گلاب 3قاشق غذاخوری 🌸 اول کره رو ذوب کردم و با رشته های کادایف مخلوط کردم ، بعد نصف رشته هارو داخل قالب ریختم و کاملا فشرده کردم تا منسجم بشه( قالب من مثل تابه تفلون هست)، بعد پنیر ماسکارپونه رو باخامه مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا نرم و یکدست بشه و روی کادایف ریختم ( دقت کنید که مخلوط پنیر و خامه از کناره های ظرف فاصله داشته باشه که موقع پخت نسوزه) حالا بقیه رشته کادایف رو روی اون ریختم و کاملا فشرده کردم و داخل فر که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم به مدت نیمساعت با دمای 180 درجه سانتیگراد تا طلایی بشه . وقتی قالب رو داخل فر گذاشتم ، سراغ درست کردن شربت رفتم و یک پیمانه شکر با یک پیمانه آب مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه، وقتی حدود شش تا هفت دقیقه جوشید سه قاشق غذاخوری گلاب اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم ، بلافاصله وقتی کنافه رو از فر بیرون آوردم ، شربت رو روی اون ریختم و کمی صبر کردم تا جذب بشه ، بعد داخل ظرف منتقل کردم و با پودر پسته تزئین کردم( این شیرینی باید گرم سرو بشه) نکته: دستور اصلی کنافه با پنیر پیتزا هست، ولی چون اینجا پنیر پیتزای بدون نمک نیست و ترکیب شور و شیرین رو دوست ندارم ،من با ماسکارپونه و خامه درست کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🧆 😋 🔸گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍗😋 🔸براى درست کردن جوجه زعفرانی بهتره از مرغ یک کیلویی استفاده کنید.اون رو با پوست از وسط به دونیم کنید. چربی های اضافه رو بگیرید و بشورید. بعد از رفتن آب اون، بمدت نیم تا یک ساعت در زعفران غلیظ بخوابانید. بعد به ترتیب نمک و فلفل سیاه و پاپریکا،دو تا چهار عدد اب لیموی سبز تازه، سس مایونز، سس خردل، پیاز و سیر و فلفل دلمه سبز که همه رو درشت خرد کردید اضافه و مخلوط کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشانید و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از این تایم، مرغ ها رو در قابلمه ای که روغن بمقدار تقریبا زیاد ریختید بمدت یک و نیم تا دوساعت میپزید. شعله باید کم باشه ولی نه اون قدر که خوراک از جوشیدن بیفته!مرغ توی این دوساعت رفته رفته سرخ میشه نگران رنگ اون نباشید. این غذا رو در کنار کته و گوجه سرخ شده سرو و میل کنید.
🌸🌸دو رنگ كردن خامه تزيين مقداري رنگ يكطرف قيف بريزيد بعد خامه فرم گرفته توي قيف ريخته و تزيين كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم شکر1پیمانه ۲۰۰گرم روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم شیر1پیمانه ۲۵۰گرم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی با بانو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی با بانو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #بیسگوییت_ترد_زنجبیلی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
مواد لازم: كره ١٠٠گرم پودر شكر ٥٠گرم وانيل ١/٨قاشق مرباخورى پودر زنجبيل ١قاشق مرباخورى تخم مرغ. ١ عدد بكينگ پودر ١/٢ قاشق مرباخورى آرد ٢١٠ گرم شكلات تلخ. ٢٠٠ گرم ترافل شكلاتى براى تزيين طرز تهيه: 1. كره، پودر شكر، وانيل ، زنجبيل و تخم مرغ رابا درجه متوسط همزن برقى به مدت ١ دقيقه بزنيد 2. بكينگ پودر و سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد تا خمير به دست نچسبد ( در صورت چسبناك بودن خمير را در يخچال قرار دهيد.) 3. فر را روى ٣٥٠ درجه فارنهايت و يا ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن كرده و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهيد. 4. خمير را بين دو ورق كاغذ روغنى به ضخامت ٣ ميلي متر باز كرده و قالب بزنيد و در سينى چرب نشده بچينيد. 5. سينى را در فر قرار داده تا به مدت ١٥-١٢ دقيقه بپزد سپس از فر در آورده پس از سرد شدن از سينى جدا كنيد و با شكلات آب شده و ترافل تزيين كرده و يا ساده ميل كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی با بانو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
آشپزی با بانو #اسلایس_آجیل ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
شیر عسلی 200 گرم کره 150 گرم پودر بیسکویت 300 گرم مربا آلبالو 125 گرم مربا پوست پرتقال 150 گرم مغز های تست شده 225 گرم پودر نارگیل 65 گرم شکلات سفید 150 گرم روش تهیه: قالبی به ابعاد 20×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شیر عسلی را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. در ظرفی جداگانه بیسکوئیت، مربا ها، مغز ها، پودر نارگیل و کمی وانیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را بیفزایید و با هم ترکیب کنید بعد آن را داخل قالب پرس کنید و سطح آن را با شکلات سفید ذوب شده بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید. در صورت تمایل با گیلاس و برگ نعنا تزئین کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین ‌
موس توت فرنگی: توت فرنگی 300 گرم خامه صبحانه 200گرم پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر 1پیمانه شکر 1پیمانه یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟ 🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من یکی از کشته مرده های سیب زمینیم حالا هر طوری باشه 🤗😋 پخته ،سرخ شده ،تنوری ...😋😋😋 بخصوص با پنیر و سس 😍😍 این فر چیپسام قبل کرونا خوراکی محبوب بیرونی من بود .🤓 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها 😍😍 پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد
ژله ماهی 😍😍 ❤️❤️❤️🐠🐠🐠 ژله توت فرنگی بود داخل قالب ماهی ریختم. دورش هم ژله بلوبری رو وقتی نیم بند شد باچنگال هم زدم و اطرافش ریختم. روی ماهی رو با بریلوی کاکائویی طرح پولک کشیدم. اطرافشم پاستیل و شکلات سنگی گذاشتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر 2 عدد بادمجان اب 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 2 عدد تخم مرغ آرد 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری نشاسته نمک فلفل روش بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو سه بار ،با این فر ،کار کنید هم مقدار شعله دستتون میاد ،هم حرفه ای میشید برای کار باهاش 👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده ، بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون که من یک اسلایس لیمو رو انتخاب کردم رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال ، بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم کاری بشه😊 و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش