#کیک_پنیر_مثلثی
مواد لازم:
آرد ۲ پ
تخم مرغ ۳ عدد
ماست سفت و شیرین ۱ پ
شکر ۱ پ
روغن مایع یک دوم پ
رنده پوست لیمو ترش
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
نمک یک پینچ
پنیر مثلثی
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو ترش رو با همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرمی بشه بعد به ترتیب ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو یه دقیقه هم میزنیم سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و سه بار الک شده به ترتیب در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و دورانی هم میزنیم بعد داخل قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشی شده میریزیم سپس قالب های پنیر مثلثی رو روی سطح کیک میچینیم .هیچ فشاری روی پنیر ها وارد نکنید که داخل کیک فرو بره چون حین پخت به خاطر اینکه پنیر نسبت به مایه کیک سنگین تره کمی داخل کیک فرو میره بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه قرار میدیم.البته زمان بستگی به فرتون داره.کیک رو که از فر درآوردین روش رو با عسل یا شربت بار برس کنین و روش رو با مغزهایی که مد نظرتونه تزیین کنید.
.برای اموزش های بیشتر همراه ما باشید.
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کباب
موادلازم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ قغ
جعفری ساطوری ۳ قغ
پودر سیر ۱ قغ
پودر تخمگشنیز ۱ قغ
پودر زیره سبز ۱ قچ
پودر دارچین نصف قچ
پودر زنجبیل نصف قچ
فلفل سیاه نصف قچ
فلفل قرمز یکچهارم قچ
طرز تهیه:
همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید...
از مایه توپهای متوسط برداشته و به سیخ میکشیم...
بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود...
فراموش نکنید که سیخهای چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد...
کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد...
روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم...
اگر فقط یهبار این کوفتههای گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید...
ویژگیهای این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه...
میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید
دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن
.
#جوجه_زعفرانى 🍗😋
🔸براى درست کردن جوجه زعفرانی بهتره از مرغ یک کیلویی استفاده کنید.اون رو با پوست از وسط به دونیم کنید. چربی های اضافه رو بگیرید و بشورید. بعد از رفتن آب اون، بمدت نیم تا یک ساعت در زعفران غلیظ بخوابانید. بعد به ترتیب نمک و فلفل سیاه و پاپریکا،دو تا چهار عدد اب لیموی سبز تازه، سس مایونز، سس خردل، پیاز و سیر و فلفل دلمه سبز که همه رو درشت خرد کردید اضافه و مخلوط کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشانید و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از این تایم، مرغ ها رو در قابلمه ای که روغن بمقدار تقریبا زیاد ریختید بمدت یک و نیم تا دوساعت میپزید. شعله باید کم باشه ولی نه اون قدر که خوراک از جوشیدن بیفته!مرغ توی این دوساعت رفته رفته سرخ میشه نگران رنگ اون نباشید.
این غذا رو در کنار کته و گوجه سرخ شده سرو و میل کنید.
BQACAgQAAxkDAAFjOCJiSi2wRjq1G8EEHLfItp-SLTV-BgACIAsAAnZ9EFCD7YODeULhGSME.gif
550.9K
#بلانچ_برگ_مو
بلانچ کردنه و معمولا برای فریز کردن سبزیجات استفاده میشه
۱_برگها رو ده دقیقه ای داخل آب بذارید تا خیس بخوره، در زمانی که داره خیس میخوره دم برگها و با قیچی بگیرید، کاملا از ته نگیرید تا موقع پیچیدن دلمه برگها پاره نشن، بعدش برگها رو خوب آبکشی کنید و همشونو داخل سبد منظم روی هم بچینید و وقتی آبش رفت به همون شکل منظم داخل یک قابلمه بذارید
۲_حالا روش آب جوش بریزید تا حدی که روشو آب بگیره
۳_دو سه دقیقه صبر کنید
۴_با کمک یک کفگیر صاف برگها رو با همون شکل منظم شون در سبد بذارید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا سریع خنک بشن بعد بذارید کامل آبشون بره
۵_ حالا برگها آماده استفاده هستن،اما اگر بخوایید فریزش کنید به اندازه مصرفتون از برگها بردارید و داخل کیسه های فریزری بذارید و خوب بسته بندیشون کنید
- اگر برای فریز کردن،برگهارو خوب بسته بندی نکنید دوراش خشک میشه و خرد میشه
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق
یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید
نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده
نیم لیتر آب سرد از لوله ی آشپزخونه ، 100 میلی لیتر روغن مایع
نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری
11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه . .
طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه ماکارونی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه ماکارونی بذارید و تو روغن سرخ کنید .
بجای مایه ماکارونی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید .
پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید .
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#چلومرغ_نذری🧑🍳
تکه های مرغ به تعداد ۴/۵ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
فلفل دلمه
سیر
برگ بو
رب گوجه ۲ ق غ خ
روغن مقداری
پیاز ۱ عدد
#کباب تابه ای #بوقلمون
مغز ران مرغ یا بوقلمون:300گرم
سینه یا فیله مرغ:200گرم
پیاز: 1عدد متوسط
سیر رنده شده :یک حبه بزرگ
ادویه جات: زنجبیل،فلفل سیاه،پاپریکا،پولبیبر،پودر تخم گشنیز هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک:به مقدار لازم
زعفرون آبشده:به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 2قاشق غذاخوری
پیاز رو رنده کرده و آبشو جدا میکنیم.
مغز ران + سینه مرغ +سیر+ادویجات+پیاز و مقداری زعفرون داخل غذاساز یا چرخ گوشت میکس میکنیم .
بعد جعفری خرد شده رو اضافه کرده و روش سلفون کشیده ،یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
من برای فرم دادن کباب تابه ایی از کباب زدن پلاستیکی استفاده کردم،
میتونید داخل تابه کمی روغن ریخته و مواد رو داخلش پهن کرده و با استفاده از چاقو به اندازه دلخواه تقسیم کرده و خط بندازید ، مقداری زعفرون با برس روی کباب تابه ایی بکشید و در تابه رو بزارید،
و روی حرارت ملایم زمان میدیم تا یک سمتش طلایی بشه،بعد برمیگردونیم تا سمت دیگه هم سرخ بشه.
میتونید مقداری کره هم بهش اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات #قلبی ♥️
🍒
برای درست کردنش به یک لیوان شیر،صدگرم کره،صدگرم شکر،دوتا تخمرغ،یک چهارم لیوان آب،ده گرم مخمر،کمی نمک و حدود سه لیوان آرد نیاز داریم،
برای شروع یک قاشق شکر و آب و سه قاشق آرد و مخمر رو مخلوط کنید و تو محیط گرم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت کنه،بعد تخمرغو با بقیه شکر و نمک و کره ذوب شده مخلوط کنید بهش اضافه کنید، حالا شیر اضافه کنید و بعد آرد کم کم اضافه کنید و ورز بدید و تا خمیر منسجم و لطیف و یکدست بشه و بذارید تو ظرف سربسته تا حداقل یک ساعت بمونه.بعد که استراحت کرد خمیر صاف کنید و مثل فیلم با قالب برش بزنید و بعد وسط دونات میتونید نوتلا یا کرم کارامل یا هرچی دوست دارید بذارید و بعد بذارید رو هم و دوباره قالب بزنید و تو روغن داغ سرخش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه ی بادمجان در فر
◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
مواد لازم:
بادمجان دلمه ای🍆
گوشت چرخ کرده 🥩
پیاز🧅
فلفل سبز🫑
رب گوجه فرنگی 🥫
نمک و فلفل🧂🌶
گوجه فرنگی 🍅
.