فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پاستیل خونگی😋
⭐️
⭐️
✅ سیب_زمینی فست فودی 😋
سیب زمینیهارا پوست کنده وخلال درشت زده وشسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعداز جوشیدن اب سیب زمینهاراداخل قابلمه ریخته وحدود سه تاچهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها دراب بجوشد وسریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینیها ریخته واجازه دهیدتا کامل ابش کشیده شود وبعد سیب زمینیها را در روغن داااااغ سرخ کرده و نوووووش جان کنید.
#پیراشکی👌
من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم.
ترکیبات داخل
۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳-ترکیبی از شماره یک و دو 😉
۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه.
#یه_دسر_خوشمزه
3 لیوان پر شیر ؛3 ق غ آرد سفید؛3 ق غ نشاسته ذرت؛نصف لیوان شکر رو خوب مخلوط کردم تا آرد و نشاسته کاملا حل بشن؛1 دونه زرده تخم مرغ رو با همزن برقی در حدی زدم که کرمرنگ شد و ب مخلوط شیر اضافه کردم و روی حرارت ملایم با قاشق چوبی دائم هم زدم تا غلیظ شد کمی که از داغی افتاد نوک ق وانیل خالص و ۲ عدد موزه له شده اضافه کردم و ریختم تو جام گذاشتم یخچال؛1 بسته ژله موز رو با 1/5لیوان ابجوش حل و بنماری کردم وقتی محلبی کاملا خنک شد و ژله به دمای محیط رسید ریختم روی محلبی و 3 ساعت گذاشتم یخچال تا کاملا سفت بشه به همین راحتی نوش جان
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی🍕
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
#جوجه_کباب_زعفرانی
👈مرغ بی استخوان(یک کیلو بال و کتف جداگانه) نمک فلفل سیاه و قرمز،اب لیمو ،روغن مایع ،زعفران اب گرفته،پیاز خلال شده و کمی پودر پاپریکا و دو قاشق سس مایونز همه رو با هم مخلوط میکنیم تو ظرف در دار به مدت یه شب استراحت میدیم. اگه وقت نداشتین سه چهار ساعت هم کفایت میکنه.جوجه ها رو به سیخ میکشیم با حرارت ملایم ذغال و بدون باد زدن اجازه میدیم خوب کباب و مغز پخت بشن.و کنار گوجه ی کبابی و بقیه ی مخلفات نوش جان کنید. .
#سالاد_خيار_و_پرتقال🍃🥒🍊
۴تا خيار رو برش بزنيد و با دو تا پرتقال فيله شده مخلوط كنيد
👈سس: 1ق غ عسل+ 2ق آبليموی تازه+ 1ق آب پرتقال رو تركيب كنيد
سس رو روی سالاد بريزيد و تزیین کنید👌😋
..~..
#سس_سیر 🧄
#سس_سیر_دلبرانه 🧄
🌸مواد لازم و طرز تهیه سس :
_ 1 پیمانه آب + 2 قاشق غذاخوری نشاسته رو با هم مخلوط کن، روی حرارت بذار و مرتب هم بزن تا مخلوط غلیظ بشه، از روی حرارت بردار و حداقل 10دقیقه بذار تا خنک بشه.
بعد که خنک شد، به همراه 3 تا 4 حبه سیر در بلندر بریز.
و 2 قاشق غذاخوری ماست + 1 قاشق غذاخوری مایونز + 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید + آب نصف لیموترش + کمی نمک
به مواد داخل بلندر اضافه کن، خوب مخلوط کن، در یخچال بذار تا کاملا خنک بشه.
#شاورما_مرغ 🌯
#شاورما_مرغ_دلبرانه 🌯
🌸مواد لازم و طرز تهیه شاورما :
مواد زیر رو به سینه مرغ از طول برش خورده اضافه کن:
1/2 پیمانه ماست + 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون + آب لیمو و برش لیمو
1 قاشق چایخوری (ادویه کاری)
1 قاشق چایخوری (پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا)
1/2 قاشق چایخوری (فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین آسیاب شده)
_ همه موادُ خوب با هم مخلوط کن و حداقل یک ساعت در یخچال بذار (هر چه بیشتر بمونه بهتره).
_ مرغ ها را در ماهیتابه داغ بریز، برشهای لیمو رو بردار، شعله رو کم کن، درشو بزار تا سینه مرغ آب بندازه و بپزه و آبش کاملا جمع بشه و سرخ بشه و طعم گریل به خودش بگیره.
_ مرغها رو روی نان ساج یا تورتیلا قرار بده، به همراه خیارشور، سیب زمینی سرخ کرده و سس سیر