eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧇 مواد لازم :👇 ✨بادمجان نیم کیلو ✨برنج نیم پیمانه ✨لوبیا سفید نیم پیمانه ✨گوشت سیصد گرم ✨عصاره قلم یک فنجان ✨گردوصد گرم ✨پیاز داغ به اندازه دلخواه ✨کشک به اندازه دلخواه ✨نعنا داغ چهار قاشق ✨زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 🌀اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
دراین صبح زیبا، یک دنیا لبخند یک دل خرسند و یک روز دلپسند برایتان آرزو میکنم درود صبحتون بخیر ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی فوری و کامل ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: نون تست 🍞 تخم مرغ 🥚 ژامبون🥓 گوجه فرنگی 🍅 کاهو🥬 کنجد سیاه نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥗 کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان کالباس 200 گرم ذرت 1/2 لیوان نخودفرنگی لیوان هویج 2 عدد خیار شور 4 عدد سس مایونز به مقدار لازم ۱- کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ۲- ذرت کنسروی، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده، هویج پخته رنده شده، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. ۳- سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید. ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس سرو کنید. 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت ژله ای ⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐 مواد لازم: پودر ژله🍊🍓🍒🍋 تخم شربتی کمی گلاب🌺 آب💧 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری 𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛 مواد لازم: میگو🍤 آرد گندم🌾 پودر سوخاری🍘 آب💧 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 آب لیمو ترش تازه 🍋 سیر🧄 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس ترد رژیمی ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ مواد لازم: سیب زمینی 🥔 روغن زیتون 🫒 نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه🌶🧂🍃 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا فوری ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ پیاز🧅 سیر🧄 ریحان🌱 پنیر پارمسان 🧀 شیر(مخلوط خامه و شیر)🥛 نمک،فلفل،آویشن🌶🧂🍃 پاستا پنه نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین آلبالو پلو ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده🥩 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 زردچوبه ۱ ق.غ پیاز داغ 🧅 ۱ ق.ق روغن ۱۵۰ گرم آلبالو 🍒 ۱ ق.غ کره🧈 ۱ ق.چ شکر🍚 ۱ ق.غ خلال پسته و بادام ۲ پیمونه برنج🍙 ۲ تا زرده تخم مرغ🥚 ۲ ق.غ ماست چکیده ترجیحا🍶 ۱ ق.چ گلاب🌸 ۱ دونه هل آسیاب شده ۲ ق.غ کره آب شده🧈 زعفران آب شده💛 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم. 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ۲ پیمانه آرد ، ۲ قاشق چایخوری بِیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری ، ۴ پیمانه شکلاتی (ذوب‌شده در دمای محیط) و برای تزیین. 1. آرد گندم رو داخل ظرف الک و بعد با بیکینگ پودر و نمک ترکیب کن. 2. بستنی رو بریز و هم بزن تا مایه‌ی حالت غلیظ و یکدست پیدا کنه. 3. محتویات ظرف رو بیار داخل کیک و روش بیسکوییت خردشده بچین. 4. حدود ۳۵ دقیقه زمان بده تا در دمای ۱۸۰ درجه‌ی فر بمونه نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوتلا با ۳ قلم مواد ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: نوتلا 🍫۳ ق غ آرد 🥡۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۱ عدد وانیل 🌸۱ ق چ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥕🥕 📝من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر و 2.5 پیمانه آب. 🔸هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . 👈من برای شکرک نزدن مربا، ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم و بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه ذرت پخته یک دوم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ همزده ۳-۴ عدد روغن سه چهارم پیمانه هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍃🥣 برای درست کردن این آش دوتا پیاز متوسط رو خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه. یه لیوان سرخالی برنج شسته همراه با آب داخلش بریزید و اجازه بدید برنج ها بپزه و آب قابلمه کم بشه. طبیعی ترین و ترش ترین دوغی که در دسترستون هست رو داخل قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان نخود از قبل پخته رو اضافه کنید. سبزی اضافه کنید که من تو این آش فقط گشنیز خرد شده میریزم. نیم ساعت آخر گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ورز بدید و گلوله های کوچک درست کنید و داخل آش بریزید تا بپزه. نمک و فلفل سیاه هم فراموش نشود. 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍧🍧 ببین چہ راحت امتحان کن با دستور ڪامل👌 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و بینظیر😋 گوشت ، قارچ پخته ، گوجه ، فرنگی ، فلفل سبز ، فلفل دلمه ای قرمز همراه با ذوق و سلیقه میشه این خوراک عالی 🌹🌹💕💕 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
#بستنی
سلام هوای گرم و انواع بستنی حسابی می چسبه 😍😋 بستنی خوشمزه و دوست داشتنی با پودر ژله 😊 . پودر ژله ۲۰ گرم (۲ ق غ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (حدود یک پاکت) شیر عسلی ۴۰۰ گرم ( یک قوطی) آب گرم ۱ لیوان آب سرد ۱ لیوان برای درست کردن این بستنی از هر طعم دلخواه می تونید استفاده کنید و پودر ژله دلخواهتون رو می تونید بریزید. شیر عسلی ، شیر تغلیظ شده هست .( قوطی های الفجر) من خودم خونه درست کررم همون شیر عسلی خونگی که چند مدت قبل آموزشش رو گذاشتم . اگر دوست داشتید خونه درست کنید آموزشش اینجاست 👈 ، من دستور شیر عسلی رو دو برابر کردم تا این مقدار به دست بیاد . اگر هم شیر عسلی حاضری خواستید بگیرید در هایپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها دارند . پودر ژله و آب گرم رو داخل میکسر ریختم و یکی دو دقیقه ترکیب کردم . بعد آب سرد ، خامه ، شیر عسلی رو ریختم و با میکسر یکی دو دقیقه زدم . اگر خواستید رنگش بیشتر مشخص بشه و دل به خواهی می تونید یک قطره رنگ خوراکی هم بریزید. مواد رو داخل ظرفی ریختم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دادم . بعد از فریزر بیرون آوردم و ده دقیقه با همزن مواد رو خوب زدم . مجدد داخل ظرفی ریختم و حدود یک شبانه روز در فریزر قرار دادم . بستنی آماده است ‌. با این میزان مواد بالا نزدیک یک کیلو بستنی داریم . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی آلبالو مواد لازم: خامه صبحانه 1پاکت200میلی ماست چکیده 3ق غ آلبالو 500 گرم شکر 1لیوان آب نصف لیموترش طرز تهیه: هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩ مواد لازم: ماست پرچرب: ۳ لیوان سیر: ۴ حبه سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری آب جوش: ۲/۳ لیوان نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: ژلاتین را داخل آب جوش می ریزیم و روی حرارت غیرمستقیم مثل سماور قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست را با سیاه دانه، نمک و سیر رنده شده مخلوط کرده و به این مخلوط ژلاتین سرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود. قالب را با کمی روغن چرب کرده و مخلوط ماست را داخل آن می ریزیم و حدود ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در ظرف مورد نظر بر می گردانیم بعد از تزئین کردند سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: مواد افزودنی به داخل ماست با توجه به ذائقه فرق می کند و یا می توانید بدون هیچ افزودنی فقط با ژلاتین ماست قالبی را درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مرغ خوشمزه با فیله یا سینه و حتی ران با سس پنیر خامه. ‍ فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای . مواد لازم : فیله مرغ سه ق غ کره نمک‌و فلفل آویشن یک ق چ یکعدد پیاز خرد شده نگینی چند حبه سیر له شده گوجه فرنگی خشک آماده شده : نصف پیمانه عصاره مرغ نصف پیمانه خامه شیرنارگیل نصف پیمانه ۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان یک پیمانه اسفناج بخارپز طرز تهیه : هر دو طرف فیله ها رو با نمک‌و‌فلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . . برای تهیه سس : ابتدا پیاز و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید . خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید . چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .