فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #ماست_خامه_ای_خانگی
😋
#ماست_خامه_ای_خونگی
ماست سفت یک قاشق
شیر باز یک لیتر
خامه یک قاشق
شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد
بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه.
انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه .
ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید.
دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه.
بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید.
⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه.
⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه.
⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده.
⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه.
⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید.
⛰اگر مایه ماستتون
┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه هااا #فسنجون آوردم براتون چه فسنجوووونی ارزون، خوشمزه جاری کُش😂😂
مزش هیچ فرقی با فسنجون گردو نداره اگر برای مهون خواستین درست کنید اصلا بهشون نگین که نمیفهمن😉😂
.
مواد لازم:
مغزه تخمه آفتاب گردون خام 250گرم
گوشت چرخ کرده 500گرم
رب انار 1پیمانه
شکر 3ق غ
پیاز 3عدد بزرگ
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، زنجبیل، فلفل
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا تا به حال با نون اینمدلی درست کرده اید؟من عاشق طعمش هستم
مواد لازم
نان لواش ۵ عدد
شیر 350 میلی لیتر
شکر یک لبوان و نیم شیرین کننده برای طعم دادن
نشاسته ذرت 35 گرم
تخم مرغ یک عدد
کره 50 گرم (اختیاری است ، بدون آن می تواند باشد)
.
نووووش جاااان😘🤩
#مرغ_چیپسی 🍗 😋
برای 4 نفر
۱ لیوان خامه
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۱ عدد تخم مرغ
۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ
۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده
🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ این خوشمزه
بهترین روش برای پخت سینه مرغ
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
نوووش جاااان 😍
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزا👩🍳
اینارو میخوایم 😍👇🏻
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه پولبیبر پاپریکا به مقدار دلخواه
اویشن کمی
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سوسیس یک عدد
ژامبون ۳ ورق
فلفل دلمه ای نصف
قارچ ۳ عدد
.