eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
"صبح شد" بیدار شو🍃🌺 مهتاب بر بالین توست آسمان با آن شکوهش بهت این آذین توست چشم دل را باز کن بر "نغمه ‌خوان خوش" ‌ سخن دلبری ‌ها می‌کند هر صبح عطر آگین توست... سلام صبح زیبای تون بخیر 🍃🌺 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه موقع هایی دلتون شیرینی میخاد ولی فرصت وحوصلشو ندارید این کیک قاشقی وس،ی..وکن که هرموقع دلت شیرینی خواست تاچاییت دم بکشه سه سوته وفوری اماده میشه نه فرمیخواد نه همزن چی ازاین بهتر؟ 📌موادلازم... آردسفید...۱/۵ پیمانه تخم مرغ ...۱عدد شکر...نصف پیمانه ماست....۳/۴ پیمانه وانیل...نصف ق چ خ بکینگ پودر..۲ ق م خ 📌طرزتهیه: ✅تخم مرغ وانیل وشکروهم بزنید تاکرم رنگ شود بعدشیریاماست واضافه کنید درنهایت اردوبکینگ پودرالک کنیداضافه کنیدهم بزنید تا مواد یکدست شود. ✅داخل تابه روغن بریزید حرارت ملایم باشدبعدباقاشق یا ملاقه ازمواد بریزید روغن رومدام روی کیک قاشقی باقاشق بریزید تاپف بیشتری کندومغز پخت بشن. ✅بعداجازه بدید دوطرفش سرخ بشه بعدروی دستمال میزاریم تاروغنش کاملا کشیده شود ✅به سلیقه خودتون ازسس شکلاتی پودرپسته یاپودرنارگیل میتونید برای تزیین استفاده کنید. ❌بجای ماست میتونید ازشیرهم استفاده کنید ❌اگه مواد سفت بودچندقاشق ماست یا شیر اضافه کنید ❌اگه مواد شل بود چندقاشق ارد اضافه کنید ❌بهتره وقتی که درست میکنید بعدخنک شدن سروکنید ماندگاری زیادی داره ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋 ماست سفت یک قاشق شیر باز یک لیتر خامه یک قاشق شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه. انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه . ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید. دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه. بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید. ⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه. ⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه. ⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده. ⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه. ⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید. ⛰اگر مایه ماستتون ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه هااا آوردم براتون چه فسنجوووونی ارزون، خوشمزه جاری کُش😂😂 مزش هیچ فرقی با فسنجون گردو نداره اگر برای مهون خواستین درست کنید اصلا بهشون نگین که نمیفهمن😉😂 . مواد لازم: مغزه تخمه آفتاب گردون خام 250گرم گوشت چرخ کرده 500گرم رب انار 1پیمانه شکر 3ق غ پیاز 3عدد بزرگ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، زنجبیل، فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا تا به حال با نون اینمدلی درست کرده اید؟من عاشق طعمش هستم مواد لازم نان لواش ۵ عدد شیر 350 میلی لیتر شکر یک لبوان و نیم شیرین کننده برای طعم دادن نشاسته ذرت 35 گرم تخم مرغ یک عدد کره 50 گرم (اختیاری است ، بدون آن می تواند باشد) . نووووش جاااان😘🤩
🍗 😋 برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده 🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ این خوشمزه بهترین روش برای پخت سینه مرغ عناصر 3 سینه مرغ 5-7 سیب زمینی 1 قاشق چایخوری نمک 3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن 2/1 قاشق چایخوری کاری روغن زیتون روش سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جات‌رو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید. نوووش جاااان 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 اینارو میخوایم 😍👇🏻 سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک ۲ ق چ فلفل سیاه پولبیبر پاپریکا به مقدار دلخواه اویشن کمی پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم سوسیس یک عدد ژامبون ۳ ورق فلفل دلمه ای نصف قارچ ۳ عدد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای رولت 3 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر ۱/۴ق چ وانیل یا وانیل مایع 100 گرم آرد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍 . من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه... و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد ... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي... . . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک و نیم بسته بیسکوئیت پتی بور ۵ ق غ پودر قند ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر یک بسته وانیل .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 👈🏻برای کرم 1 عدد تخم مرغ شکر 50 گرم یا یک چهارم پیمانه نصف ق غ آرد کمی وانیل شیر 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه 25 گرم کره 👈🏻برای مایه کیک 2 عدد تخم مرغ 120 گرم شکر یا سه پنجم پیمانه شیر 40 میلی لیتر یا یک ششم پیمانه خامه ترش یا خامه صبحانه 80 گرم یا کمی کمتر از نصف پاکت 80 گرم کره یا 90 میلی لیتر یا یک سوم پیمانه روغن مایع آرد 220 گرم بکینگ پودر 8 گرم یا یک ق غ سرصاف کمی وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر🔵 🔴مواد لازم🔵 آجیل خرد شده اختیاری به مقدار لازم شیره ۱ لیوان روغن ۳ قاشق سوپ خوری آرد ۴ قاشق غذا خوری آب 2.5 لیوان دارچین به مقدار لازم گلاب به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔵 ۱- ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید. ۲- قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید. ۳- وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه بعد یک دیس رو چرب کنی ۴- مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش 3 ساعت تو یخچال بمونه ۵- بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید. 🔴سایر نکات🔵 1-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیست. 2-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد. 3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه. میتونید مقداری پودر آجیل مثل گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.
_زرشک_پلو