🍞#نان_روغنی
🧇نان روغنی بدون شکر
🍽مواد لازم :
روغن مایع نصف لیوان
شیره انگور یاخرما یک لیوان
آب یک لیوان
آرد به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
گلاب دو ق غ
ادویه نان ۳ ق غ
✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ
آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم.
من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره).
سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم
بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط.
.
اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم
داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوا_سوهان
ارد ۱/۵ لیوان اگر ارد سبوس دار باشه بهتره
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۵لیوان
زعفران غلیظ ۲ق غ خ
گلاب ۱/۴ لیوان
هل ۱ ق چ خ
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۳/۴لیوان
🍫🍫🍫🍫🍫
🍮🍮اول یک لیوان شیر و با ۱ لیوان شکر زعفران و هل و گلاب رو حرارت بزارید در حدی که شکر حل بشه ومایع نجوشه حرارت خاموش کرده
حالا تو تابه ارد روغن و نصف لیوان شیر بریزید و با حوصله فراوان هم بزنید رو حرارت پایبن
بعد ۳۰ دقیقه کره را اضافه کنید
تا جایی هم بزنید و رو حرارت بزارید که رنگ ارد به رتگ سوهان بشه
و بعد شربت به ارد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا جمع بشه و زیر حرارت خاموش کرده
و بعد در ظرف سرو گذاشته میل کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪#چیکن_کوردن_بلو
از خوشمزگیش نگم براتون 😍
مواد لازم:
سینه مرغ
ژامبون
پنیر چدار
لیموترش
سس خردل
نمک،فلفل،پاپریکا
🥓برای سوخاری کردن:
تخم مرغ
آرد گندم
پودر سوخاری
🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم
۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم
سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر)
حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم
بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه
میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید
و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید
اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پنکیک_چدار_و_پیازچه
این پنکیکهای خوشمزه خیلی سریع آماده میشن و برای وقتهایی که عجله دارید خیلی خوبن!
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک چدار و پیازچه:
۱- پنیر رو رنده کنید.
۲- پیازچهها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ آرد ۲ پیمانه
✏️ شکر ۲ قاشق چای خوری
✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
✏️ جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ شیر یک و نیم پیمانه
✏️ آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
✏️ تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری
✏️ پنیر چدار ۷۰ گرم
✏️ پیازچه ۳ عدد
✏️ فلفل سیاه قدری
🍴دستورالعمل:
۱- در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، جوششیرین و ۱ قاشق چایخوری نمک رو با هم ترکیب کنید.
۲- آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخممرغها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید.
۴- ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید.
۵- در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایرهای یکدست باز کنید. اونها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کنارهها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اونها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید.
۶- مقداری فلفل سیاه و برشهای پیازچه روی پنکیکها بریزید و در کنار ماست میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#براونی_دبل_چاکلت
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی!
✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت:
۱- شکلاتها و فندقها رو جداگانه خرد کنید.
✨ مواد اولیه:
✏️ کره ۱۸۰ گرم
✏️ شکر ۳۰۰ گرم
✏️ آرد ۱۵۰ گرم
✏️ نمک نصف قاشق چای خوری
✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم
✏️ فندق ۱۰۰ گرم
✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید.
۲- کره و شکر رو در قابلمهای روی حرارت متوسط آب کنید.
۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگپودر و وانیل اضافه کنید. تخممرغها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید.
۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید.
۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اونها طرح بدین.
۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_تربچه_فوری
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری:
۱- تربچهها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اونها رو نازک حلقهحلقه کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری
✏️ تربچه ۱ دسته
✏️ نمک به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید.
۲- تربچهها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ناسی_گورنگ
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:
۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقهحلقه کنید.
۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- هویج رو رنده کنید.
۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۵- از برنج پخته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر):
✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری
✏️ پیاز ۱ عدد کوچک
✏️ سیر ۲ حبه
✏️ هویج ۱ عدد
✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک
✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم
✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
✏️ تخم مرغ ۱ عدد
✏️ سس چیلی به دلخواه
🍴دستورالعمل:
۱- روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوهای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخممرغ رو در اون بشکنید. تخممرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخممرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سلام_صبحتون_بخیر_دوستان ☕️🌸🍃
یکشنبه تون پر از بهترین ها 🌸🍃
دلتو ن شاد💕
الهی هرچی آرزو زیبا دارید
امروز بهش برسید ☺️🌸🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مربای_به_زعفرانی
❇️مواد لازم
💠به تازه ... یک کیلوگرم
💠شکر ...یک کیلوگرم
💠آب ... 7 لیوان
💠هل ... 4 عدد
💠آبلیمو ...3 قاشق غذاخوری
💠زعفران دم کرده ...2 قاشق غذاخوری
💠گلاب ...2 قاشق غذاخوری
❇️روش پخت
1⃣ابتدا به را خوب بشویید و پس از خشک کردن، پوست بگیرید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید یه در صورت تمایل با قالب های فلزی، قالب بزنید تا زیباتر شود. اندازه و شکل قطعات کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر چقدر اندازه ی به ها کوچک تر باشد، به زمان و آب کمتری برای پخت نیاز دارد.
2⃣سپس دانه های به را از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
⏹برای درست کردن مربا بهتر است از قابلمه مسی، لعابی یا روحی استفاده کنید. جنس قابلمه در شفافیت و رنگ مربا موثر است.
3⃣ قطعات به را به همراه 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود.
4⃣سپس پوست دانه های هل را بگیرید و همراه شکر به آن اضافه کنید. برای قوام آمدن مربای به، یکی از فوت و فن های طلایی، اضافه کردن مقداری از دانه های به است.
5⃣اجازه دهید مربا به مدت چهار تا پنج ساعت با حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه رنگ مربا قرمز و خوش رنگ شود، صبور باشید و اجازه دهید در طول زمان پخت درب قابلمه بسته بماند.
6⃣بعد از اینکه مربا پخت و آماده شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید..
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مک_اند_چیز_تک_نفره
✨ آماده کردن مواد برای تهیه مک اند چیز تک نفره:
۱- کره رو آب کنید.
۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.
۳- از پاستای میلهای و یا پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
۴- پنیر خامهای رو مکعبی خرد کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ ظرف تک نفره):
✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری
✏️ آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه
✏️ پنیر چدار ۴ پیمانه
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ پاستا ۲۳۰ گرم
✏️ شیر یک و یک چهارم پیمانه
✏️ پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ عدد ظرف متوسط که مناسب گذاشتن در فر باشن رو با کره چرب کنید. در ظرفی جداگانه کره آب شده رو با آرد سوخاری و یک چهارم پیمانه پنیر چدار ترکیب کنید.
۲- در قابلمهای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون، تا زمانیکه زیر دندان بیاد بپزید. پاستا رو آبکشی کنید.
۳- در قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط شیر رو بجوشونید، حرارت رو به متوسط رو به پایین کم کنید و پنیر خامهای رو اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا پنیر آب بشه. بعد کمکم بقیه پنیر چدار رو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه هم بزنید تا آب بشه.
۴- پاستا رو به همراه یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه به ترکیب پنیر اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
۵- پاستا رو در ظرفها بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اونها رو از فر خارج کنید، ترکیب آرد سوخاری و پنیر چدار رو روی اونها بریزید و برای ده دقیقه دیگه تا طلایی بشن در فر بپزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_برشی 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم لیوان
وانیل کمی
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
آرد دو ونیم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق م
نمک میوه یک دوم قاشق م
🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه..
روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ...
بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم..
در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم....
مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌
قالب 25 در 35
زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_یونانی
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی):
۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید.
۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید.
۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید.
۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم
✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد
✏️ خیار ۱ عدد
✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد
✏️ زیتون ۱ مشت
✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری
✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری
🍴دستورالعمل:
در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕