#حلوا_سوهان
ارد ۱/۵ لیوان اگر ارد سبوس دار باشه بهتره
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۵لیوان
زعفران غلیظ ۲ق غ خ
گلاب ۱/۴ لیوان
هل ۱ ق چ خ
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۳/۴لیوان
🍫🍫🍫🍫🍫
🍮🍮اول یک لیوان شیر و با ۱ لیوان شکر زعفران و هل و گلاب رو حرارت بزارید در حدی که شکر حل بشه ومایع نجوشه حرارت خاموش کرده
حالا تو تابه ارد روغن و نصف لیوان شیر بریزید و با حوصله فراوان هم بزنید رو حرارت پایبن
بعد ۳۰ دقیقه کره را اضافه کنید
تا جایی هم بزنید و رو حرارت بزارید که رنگ ارد به رتگ سوهان بشه
و بعد شربت به ارد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا جمع بشه و زیر حرارت خاموش کرده
و بعد در ظرف سرو گذاشته میل کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪#چیکن_کوردن_بلو
از خوشمزگیش نگم براتون 😍
مواد لازم:
سینه مرغ
ژامبون
پنیر چدار
لیموترش
سس خردل
نمک،فلفل،پاپریکا
🥓برای سوخاری کردن:
تخم مرغ
آرد گندم
پودر سوخاری
🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم
۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم
سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر)
حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم
بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه
میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید
و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید
اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پنکیک_چدار_و_پیازچه
این پنکیکهای خوشمزه خیلی سریع آماده میشن و برای وقتهایی که عجله دارید خیلی خوبن!
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک چدار و پیازچه:
۱- پنیر رو رنده کنید.
۲- پیازچهها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ آرد ۲ پیمانه
✏️ شکر ۲ قاشق چای خوری
✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
✏️ جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ شیر یک و نیم پیمانه
✏️ آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
✏️ تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری
✏️ پنیر چدار ۷۰ گرم
✏️ پیازچه ۳ عدد
✏️ فلفل سیاه قدری
🍴دستورالعمل:
۱- در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، جوششیرین و ۱ قاشق چایخوری نمک رو با هم ترکیب کنید.
۲- آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخممرغها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید.
۴- ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید.
۵- در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایرهای یکدست باز کنید. اونها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کنارهها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اونها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید.
۶- مقداری فلفل سیاه و برشهای پیازچه روی پنکیکها بریزید و در کنار ماست میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#براونی_دبل_چاکلت
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی!
✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت:
۱- شکلاتها و فندقها رو جداگانه خرد کنید.
✨ مواد اولیه:
✏️ کره ۱۸۰ گرم
✏️ شکر ۳۰۰ گرم
✏️ آرد ۱۵۰ گرم
✏️ نمک نصف قاشق چای خوری
✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم
✏️ فندق ۱۰۰ گرم
✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید.
۲- کره و شکر رو در قابلمهای روی حرارت متوسط آب کنید.
۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگپودر و وانیل اضافه کنید. تخممرغها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید.
۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید.
۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اونها طرح بدین.
۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_تربچه_فوری
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری:
۱- تربچهها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اونها رو نازک حلقهحلقه کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری
✏️ تربچه ۱ دسته
✏️ نمک به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید.
۲- تربچهها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ناسی_گورنگ
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:
۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقهحلقه کنید.
۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- هویج رو رنده کنید.
۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۵- از برنج پخته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر):
✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری
✏️ پیاز ۱ عدد کوچک
✏️ سیر ۲ حبه
✏️ هویج ۱ عدد
✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک
✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم
✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
✏️ تخم مرغ ۱ عدد
✏️ سس چیلی به دلخواه
🍴دستورالعمل:
۱- روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوهای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخممرغ رو در اون بشکنید. تخممرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخممرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سلام_صبحتون_بخیر_دوستان ☕️🌸🍃
یکشنبه تون پر از بهترین ها 🌸🍃
دلتو ن شاد💕
الهی هرچی آرزو زیبا دارید
امروز بهش برسید ☺️🌸🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مربای_به_زعفرانی
❇️مواد لازم
💠به تازه ... یک کیلوگرم
💠شکر ...یک کیلوگرم
💠آب ... 7 لیوان
💠هل ... 4 عدد
💠آبلیمو ...3 قاشق غذاخوری
💠زعفران دم کرده ...2 قاشق غذاخوری
💠گلاب ...2 قاشق غذاخوری
❇️روش پخت
1⃣ابتدا به را خوب بشویید و پس از خشک کردن، پوست بگیرید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید یه در صورت تمایل با قالب های فلزی، قالب بزنید تا زیباتر شود. اندازه و شکل قطعات کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر چقدر اندازه ی به ها کوچک تر باشد، به زمان و آب کمتری برای پخت نیاز دارد.
2⃣سپس دانه های به را از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
⏹برای درست کردن مربا بهتر است از قابلمه مسی، لعابی یا روحی استفاده کنید. جنس قابلمه در شفافیت و رنگ مربا موثر است.
3⃣ قطعات به را به همراه 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود.
4⃣سپس پوست دانه های هل را بگیرید و همراه شکر به آن اضافه کنید. برای قوام آمدن مربای به، یکی از فوت و فن های طلایی، اضافه کردن مقداری از دانه های به است.
5⃣اجازه دهید مربا به مدت چهار تا پنج ساعت با حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه رنگ مربا قرمز و خوش رنگ شود، صبور باشید و اجازه دهید در طول زمان پخت درب قابلمه بسته بماند.
6⃣بعد از اینکه مربا پخت و آماده شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید..
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مک_اند_چیز_تک_نفره
✨ آماده کردن مواد برای تهیه مک اند چیز تک نفره:
۱- کره رو آب کنید.
۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.
۳- از پاستای میلهای و یا پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
۴- پنیر خامهای رو مکعبی خرد کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ ظرف تک نفره):
✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری
✏️ آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه
✏️ پنیر چدار ۴ پیمانه
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ پاستا ۲۳۰ گرم
✏️ شیر یک و یک چهارم پیمانه
✏️ پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
🍴دستورالعمل:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ عدد ظرف متوسط که مناسب گذاشتن در فر باشن رو با کره چرب کنید. در ظرفی جداگانه کره آب شده رو با آرد سوخاری و یک چهارم پیمانه پنیر چدار ترکیب کنید.
۲- در قابلمهای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون، تا زمانیکه زیر دندان بیاد بپزید. پاستا رو آبکشی کنید.
۳- در قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط شیر رو بجوشونید، حرارت رو به متوسط رو به پایین کم کنید و پنیر خامهای رو اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا پنیر آب بشه. بعد کمکم بقیه پنیر چدار رو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه هم بزنید تا آب بشه.
۴- پاستا رو به همراه یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه به ترکیب پنیر اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
۵- پاستا رو در ظرفها بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اونها رو از فر خارج کنید، ترکیب آرد سوخاری و پنیر چدار رو روی اونها بریزید و برای ده دقیقه دیگه تا طلایی بشن در فر بپزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_برشی 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم لیوان
وانیل کمی
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
آرد دو ونیم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق م
نمک میوه یک دوم قاشق م
🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه..
روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ...
بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم..
در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم....
مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌
قالب 25 در 35
زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_یونانی
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه.
✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی):
۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید.
۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید.
۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید.
۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر):
✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم
✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد
✏️ خیار ۱ عدد
✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد
✏️ زیتون ۱ مشت
✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری
✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری
🍴دستورالعمل:
در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیناکولادا
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پیناکولادا:
۱- از تکه های ۲ یا ۳ سانتی متری آناناس استفاده کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر):
✏️ آناناس ۷ تکه
✏️ شکر ۱ قاشق چای خوری
✏️ خامه ۱ قاشق غذاخوری
✏️ شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر
✏️ آب آناناس ۵۰ میلی لیتر
🍴دستورالعمل:
یکی از تکه های آناناس رو برای تزیین نگه دارید و بقیه تکه ها رو به همراه شکر و خامه در مخلوط کن بریزید. شیر نارگیل، آب آناناس و یخ رو اضافه کنید و مواد رو تا یکدست بشن بزنید. نوشیدنی رو در یه لیوان بلند بریزید و با برش آناناس تزیین کنید. اون رو خنک بنوشید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕