eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
ارد ۱/۵ لیوان اگر ارد سبوس دار باشه بهتره شکر ۱ لیوان شیر ۱/۵لیوان زعفران غلیظ ۲ق غ خ گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ خ کره ۳۰ گرم روغن مایع ۳/۴لیوان 🍫🍫🍫🍫🍫 🍮🍮اول یک لیوان شیر و با ۱ لیوان شکر زعفران و هل و گلاب رو حرارت بزارید در حدی که شکر حل بشه ومایع نجوشه حرارت خاموش کرده حالا تو تابه ارد روغن و نصف لیوان شیر بریزید و با حوصله فراوان هم بزنید رو حرارت پایبن بعد ۳۰ دقیقه کره را اضافه کنید تا جایی هم بزنید و رو حرارت بزارید که رنگ ارد به رتگ سوهان بشه و بعد شربت به ارد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا جمع بشه و زیر حرارت خاموش کرده و بعد در ظرف سرو گذاشته میل کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪 از خوشمزگیش نگم براتون 😍 مواد لازم: سینه مرغ ژامبون پنیر چدار لیموترش سس خردل نمک،فلفل،پاپریکا 🥓برای سوخاری کردن: تخم مرغ آرد گندم پودر سوخاری 🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم ۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر) حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این پنکیک‌های خوشمزه خیلی سریع آماده می‌شن و برای وقت‌هایی که عجله دارید خیلی خوبن! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک چدار و پیازچه: ۱- پنیر رو رنده کنید. ۲- پیازچه‌ها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ آرد ۲ پیمانه ✏️ شکر ۲ قاشق چای خوری ✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✏️ جوش شیرین نصف قاشق چای خوری ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ شیر یک و نیم پیمانه ✏️ آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری ✏️ تخم مرغ ۲ عدد بزرگ ✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ پنیر چدار ۷۰ گرم ✏️ پیازچه ۳ عدد ✏️ فلفل سیاه قدری 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه‌ای آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و ۱ قاشق چای‌خوری نمک رو با هم ترکیب کنید. ۲- آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخم‌مرغ‌ها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. ۳- در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید. ۴- ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید. ۵- در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایره‌‌ای یکدست باز کنید. اون‌ها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کناره‌ها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اون‌ها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید. ۶- مقداری فلفل سیاه و برش‌های پیازچه روی پنکیک‌ها بریزید و در کنار ماست میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
یه روش سریع و راحت برای پختن یه براونی خوشمزه و شکلاتی! ✨ آماده کردن مواد برای تهیه براونی دبل چاکلت: ۱- شکلات‌ها و فندق‌ها رو جداگانه خرد کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ کره ۱۸۰ گرم ✏️ شکر ۳۰۰ گرم ✏️ آرد ۱۵۰ گرم ✏️ نمک نصف قاشق چای خوری ✏️ بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✏️ وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری ✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ ✏️ پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شکلات تلخ ۷۵ گرم ✏️ فندق ۱۰۰ گرم ✏️ شکلات سفید ۷۵ گرم 🍴دستورالعمل: ۱- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید. ۲- کره و شکر رو در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب کنید. ۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر و وانیل اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید. ۴- پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید. ۵- از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اون‌ها طرح بدین. ۶- براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، در فر بپزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❗️این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون ازش خوردنش لذت ببرید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ترشی تربچه فوری: ۱- تربچه‌ها رو پاک کنید و تمیز بشووید. اون‌ها رو نازک حلقه‌حلقه کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر): ✏️ سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری ✏️ شکر ۲ قاشق غذاخوری ✏️ تربچه ۱ دسته ✏️ نمک به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- سرکه و شکر رو در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ۲- تربچه‌ها رو در ترکیب سرکه و شکر بریزید، کمی نمک به اون ها بزنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بزارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ: ۱- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید. ۲- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ۳- هویج رو رنده کنید. ۴- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید. ۵- از برنج پخته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ روغن ۲ قاشق غذاخوری ✏️ پیاز ۱ عدد کوچک ✏️ سیر ۲ حبه ✏️ هویج ۱ عدد ✏️ کلم سبز نصف یک عدد کوچک ✏️ برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم ✏️ سس سویا ۱ قاشق غذاخوری ✏️ تخم مرغ ۱ عدد ✏️ سس چیلی به دلخواه 🍴دستورالعمل: ۱- روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید. ۲- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید. ۳- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید. ۴- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☕️🌸🍃 یکشنبه تون پر از بهترین ها 🌸🍃 دلتو ن شاد💕 الهی هرچی آرزو زیبا دارید امروز بهش برسید ☺️🌸🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠به تازه ... یک کیلوگرم 💠شکر ...یک کیلوگرم 💠آب ... 7 لیوان 💠هل ... 4 عدد 💠آبلیمو ...3 قاشق غذاخوری 💠زعفران دم کرده ...2 قاشق غذاخوری 💠گلاب ...2 قاشق غذاخوری ❇️روش پخت 1⃣ابتدا به را خوب بشویید و پس از خشک کردن، پوست بگیرید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید یه در صورت تمایل با قالب های فلزی، قالب بزنید تا زیباتر شود. اندازه و شکل قطعات کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر چقدر اندازه ی به ها کوچک تر باشد، به زمان و آب کمتری برای پخت نیاز دارد. 2⃣سپس دانه های به را از هم جدا کنید و کنار بگذارید. ⏹برای درست کردن مربا بهتر است از قابلمه مسی، لعابی یا روحی استفاده کنید. جنس قابلمه در شفافیت و رنگ مربا موثر است. 3⃣ قطعات به را به همراه 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود. 4⃣سپس پوست دانه های هل را بگیرید و همراه شکر به آن اضافه کنید. برای قوام آمدن مربای به، یکی از فوت و فن های طلایی، اضافه کردن مقداری از دانه های به است. 5⃣اجازه دهید مربا به مدت چهار تا پنج ساعت با حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه رنگ مربا قرمز و خوش رنگ شود، صبور باشید و اجازه دهید در طول زمان پخت درب قابلمه بسته بماند. 6⃣بعد از اینکه مربا پخت و آماده شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید.. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ آماده کردن مواد برای تهیه مک اند چیز تک نفره: ۱- کره رو آب کنید. ۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید. ۳- از پاستای میله‌ای و یا پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید. ۴- پنیر خامه‌ای رو مکعبی خرد کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ ظرف تک نفره): ✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری ✏️ آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه ✏️ پنیر چدار ۴ پیمانه ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پاستا ۲۳۰ گرم ✏️ شیر یک و یک چهارم پیمانه ✏️ پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم ✏️ فلفل سیاه به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۴ عدد ظرف متوسط که مناسب گذاشتن در فر باشن رو با کره چرب کنید. در ظرفی جداگانه کره آب شده رو با آرد سوخاری و یک چهارم پیمانه پنیر چدار ترکیب کنید. ۲- در قابلمه‌ای از آب نمک در حال جوش، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون، تا زمانیکه زیر دندان بیاد بپزید. پاستا رو آبکشی کنید. ۳- در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط شیر رو بجوشونید، حرارت رو به متوسط رو به پایین کم کنید و پنیر خامه‌ای رو اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا پنیر آب بشه. بعد کم‌کم بقیه پنیر چدار رو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه هم بزنید تا آب بشه. ۴- پاستا رو به همراه یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه به ترکیب پنیر اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. ۵- پاستا رو در ظرف‌ها بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید. اون‌ها رو از فر خارج کنید، ترکیب آرد سوخاری و پنیر چدار رو روی اونها بریزید و برای ده دقیقه دیگه تا طلایی بشن در فر بپزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 تخم مرغ 3 عدد شکر یک و یک چهارم لیوان وانیل کمی روغن مایع سه چهارم لیوان شیر یک لیوان آرد دو ونیم لیوان بکینگ پودر دو قاشق م نمک میوه یک دوم قاشق م 🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه.. روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ... بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.. در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم.... مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌 قالب 25 در 35 زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی): ۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید. ۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید. ۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید. ۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم ✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد ✏️ خیار ۱ عدد ✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک ✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد ✏️ زیتون ۱ مشت ✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پیناکولادا: ۱- از تکه های ۲ یا ۳ سانتی متری آناناس استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ آناناس ۷ تکه ✏️ شکر ۱ قاشق چای خوری ✏️ خامه ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر ✏️ آب آناناس ۵۰ میلی لیتر 🍴دستورالعمل: یکی از تکه های آناناس رو برای تزیین نگه دارید و بقیه تکه ها رو به همراه شکر و خامه در مخلوط کن بریزید. شیر نارگیل، آب آناناس و یخ رو اضافه کنید و مواد رو تا یکدست بشن بزنید. نوشیدنی رو در یه لیوان بلند بریزید و با برش آناناس تزیین کنید. اون رو خنک بنوشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕