eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 تخم مرغ 3 عدد شکر یک و یک چهارم لیوان وانیل کمی روغن مایع سه چهارم لیوان شیر یک لیوان آرد دو ونیم لیوان بکینگ پودر دو قاشق م نمک میوه یک دوم قاشق م 🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه.. روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ... بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.. در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم.... مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌 قالب 25 در 35 زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد😊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سالاد یونانی کلاسیک یا هوریاتیکی، سالادی ساده برای ظهرهای گرم تابستونه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد یونانی (هوریاتیکی): ۱- پنیر رو مکعبی خرد کنید. ۲- دانه های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید و بعد فلفل ها رو خرد کنید. ۳- خیار و پیاز رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ۴- گوجه فرنگی ها رو خرد کنید. ۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ پنیر فتا ۱۲۵ گرم ✏️ فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد ✏️ خیار ۱ عدد ✏️ پیاز قرمز ۱ عدد کوچک ✏️ گوجه فرنگی ۵ عدد ✏️ زیتون ۱ مشت ✏️ اورگانو (پونه کوهی) خشک ۱ قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ✏️ سرکه قرمز ۴ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: در کاسه بزرگی، پنیر، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، گوجه فرنگی و زیتون رو با هم ترکیب کنید. قبل از سرو اروگانو خشک و کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بپاشید و روغن زیتون و سرکه رو بهش اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ آماده کردن مواد برای تهیه پیناکولادا: ۱- از تکه های ۲ یا ۳ سانتی متری آناناس استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ آناناس ۷ تکه ✏️ شکر ۱ قاشق چای خوری ✏️ خامه ۱ قاشق غذاخوری ✏️ شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر ✏️ آب آناناس ۵۰ میلی لیتر 🍴دستورالعمل: یکی از تکه های آناناس رو برای تزیین نگه دارید و بقیه تکه ها رو به همراه شکر و خامه در مخلوط کن بریزید. شیر نارگیل، آب آناناس و یخ رو اضافه کنید و مواد رو تا یکدست بشن بزنید. نوشیدنی رو در یه لیوان بلند بریزید و با برش آناناس تزیین کنید. اون رو خنک بنوشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
می تونید از انواع میوه های تازه یا یخ زده مثل توت فرنگی، تمشک و بلوبری برای تهیه این نوشیدنی خنک استفاده کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه شیک توت فرنگی: ۱- ترجیحا از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید تا شیک بافت بهتری داشته باشه. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ بستنی توت فرنگی ۵۰۰ میلی لیتر ✏️ توت فرنگی ۱ پیمانه ✏️ شیر ۱ پیمانه 🍴دستورالعمل: ۱- بستنی توت فرنگی، توت فرنگی های یخ زده و شیر رو در مخلوط کن بریزید و تا کاملا پوره بشن، با سرعت بالا بزنید. ۲- شیک رو در ۴ لیوان بریزید و در صورت تمایل همراه با چند قطعه یخ، فورا سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کلم ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ماکارونی با پنیر و گل کلم: ۱- گل کلم رو به گلچه های اون خرد کنید. ۲- از ماکارونی با شکل دلخواهتون استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ گل کلم ۳۰۰ گرم ✏️ پاستا ۳۰۰ گرم ✏️ کره ۶۰ گرم ✏️ آرد ۴ قاشق غذاخوری ✏️ پودر خردل ۲ قاشق چای خوری ✏️ شیر پرچرب ۶۰۰ میلی لیتر ✏️ فلفل قرمز به میزان لازم ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پنیر چدار ۱۵۰ گرم ✏️ پنیر فتا ۱۵۰ گرم ✏️ آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری ✏️ برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: ۱- قابلمه ای از آب نمک رو بجوشونید. گل کلم ها رو در اون ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تا نرم بشن، بپزید. اون ها رو با کفگیر از آب خارج کنید و در ظرفی از آب و یخ بریزید. گل کلم ها رو آبکشی و خشک کنید. ۲- پاستا ها رو در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندیشون، در حدی که زیر دندون بیان، بپزید. اون ها رو با آب سرد آبکشی و بعد خشک کنید. در کاسه ی بزرگی، پاستا ها رو با گل کلم ها و قدری کره ترکیب کنید. ۳- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۶۰ گرم کره رو در ماهیتابه آب کنید، آرد و پودر خردل رو در اون کمی تفت بدین. شیر رو کم کم اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید. مواد رو مدام هم بزنید تا بجوشن و غلیظ بشن. به سس کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید. ۴- پنیرها رو با هم ترکیب کنید و نیمی از اون ها رو به سس سفید اضافه کنید مواد را روی هم بزنید تا پنیرها کاملا اب شوند.حالا ترکیب پاستا و گل کلم را سس اضافه کنید و خوب هم بزنید ترکیب را در پیریکس بزرگی بریزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فرنگی ✨ آماده کردن مواد برای تهیه کباب بره با نعناع و گوجه فرنگی: ۱- ترجیحا از گوشت راسته بره استفاده کنید. چربی اون رو گرفته و به شکل مکعب های دو و نیم سانتی متری خردش کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم ✏️ رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری ✏️ گشنیز خشک شده نصف قاشق چای خوری ✏️ پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ گوجه گیلاسی ۱ بسته ✏️ برگ نعناع ۱۲ عدد ✏️ روغن زیتون به میزان لازم ✏️ لیمو به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- در کاسه ای بزرگ، تکه های گوشت رو با رنده پوست لیمو، گشنیز خشک و پودر دارچین ترکیب کنید. به اون ها نمک و فلفل سیاه بزنید. ۲- تکه های گوشت، گوجه و برگ های ریحان رو در ۴ سیخ بزنید. ۳- ماهیتابه ی گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کمی روغن در اون بریزید. کباب ها رو برای ۶ دقیقه یا بیشتر (با توجه به درجه پخت مورد نظرتون) بپزید. اون ها رو بچرخونید. ۴- کباب ها رو با برش های لیمو سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
آبدوغ خیار یه نوع سوپ سرد محسوب میشه که برای ظهرهای گرم تابستانی عالیه. برای تهیه آبدوغ خیار هم می تونید از دوغ استفاده کنید و هم اینکه خودتون با ماست، دوغ درست کنید. می تونید به دلخواهتون به اون سیر، پیاز، تربچه، سیب گلاب و هر ماده دیگه ای که دوست دارید اضافه کنید. در ضمن میزان مواد رو هم می تونید با توجه به ذائقه کم و زیاد کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه آبدوغ خیار: ۱- خیارها رو به شکل دلخواه خرد و یا رنده کنید. ۲- از انواع سبزی خوردن مثل نعناع، ریحان و ترخون استفاده کنید. سبزی ها رو ریز خرد کنید. ۳- گردو ها رو ریز خرد کنید. ۴- نان رو در فضای باز بذارید تا خشک بشه. بعد نان رو تکه تکه کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ ماست ۸ قاشق غذاخوری ✏️ آب ۴ لیوان ✏️ خیار ۲ عدد ✏️ سبزی ۵۰ گرم ✏️ گردو ۲ عدد ✏️ کشمش ۱ قاشق غذاخوری ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ نان لواش به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- ماست رو با آب ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن. ۲- تمامی مواد شامل خیار، سبزی، گردو و کشمش رو در دوغ بریزید. به اون ها کمی نمک بزنید. ۳- در آخر تکه های نان رو در آبدوغ خیار بریزید و اون رو با خیار، برگ های سبزی، کشمش، گردو یا گل محمدی تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
لاسی (Lassi) نوعی نوشیدنی هندیه که در تهیه اون از ماست و انواع ادویه استفاده می کنن. استفاده از انبه راه حل خوبی برای رفع تشنگی محسوب میشه . اگه خواستید می تونید هل و عسل رو حذف کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه لاسی انبه: ۱- انبه ها رو از وسط نصف کنید. هسته انبه ها رو در بیارید و پوستشون رو جدا کنید. اون ها رو خرد کنید. ۲- هل ها رو در هاون بریزید و بکوبید. پوست سبز هل ها رو جدا کنید و دانه های ریز داخلشون رو پودر کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۶ نفر): ✏️ انبه ۲ عدد ✏️ ماست کم چرب ۵۰۰ گرم ✏️ یخ ۱۰۰ گرم ✏️ عسل به میزان لازم ✏️ هل ۶ عدد 🍴دستورالعمل: ۱- تکه های انبه رو به همراه آبی که موقع خرد کردنشون دراومده، ماست، یخ و در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری عسل و پودر هل در مخلوط کن بریزید. ۲- اون ها رو تا یکدست بشن، در مخلوط کن بزنید. نوشیدنی رو امتحان کنید و اگه خواستید عسل بیشتری بهش اضافه کنید و فورا میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
می تونید این ادویه رو برای تهیه انواع غذاهای گوشتی به خصوص بریانی گوشت استفاده کنید. با این مقدار مواد حدود یک چهارم پیمانه ادویه خواهید داشت. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه ادویه مخصوص گوشت: ۱- گشنیز خشک شده رو پودر کنید. ۲- از رنده جوز هندی استفاده کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ پودر زیره ۲ قاشق چای خوری ✏️ گشنیز خشک شده ۲ قاشق چای خوری ✏️ زردچوبه ۲ قاشق چای خوری ✏️ پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری ✏️ پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری ✏️ جوز هندی ۱ قاشق چای خوری ✏️ پودر هل ۱ قاشق چای خوری 🍴دستورالعمل: در کاسه ای کوچک، تمامی مواد رو ترکیب کنید و در ظرفی که هوا نکشه نگه داری کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
حساب هر روز را جدا نگه دارید امروز فقط امروز است و ربطی به دیروز و فردای شما ندارد. شور آینده را نداشته باشید و غم گذشته را نخورید... هر روز را از صبح تا شب برای همان روز زندگی کنید‌... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پختن املتی با بافت نرم و اسفنجی از اونی که فکر می کنید خیلی راحت‌تر و سریع‌تره. می‌تونید اون رو با هر سبزی و مواد دیگه‌ای که دوست دارید پر کنید. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه املت فلفل و ژامبون: ۱- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ۲- قسمتای اضافی فلفل دلمه‌ای رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید. ۳- ژامبون رو هم خرد کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱ نفر): ✏️ روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری ✏️ پیاز ۱/۴ عدد ✏️ فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد کوچک ✏️ ژامبون ۶۰ گرم ✏️ تخم مرغ ۲ عدد بزرگ ✏️ نمک 🍴دستورالعمل: ۱- در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط، ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای رو برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا پیاز نیمه شفاف بشه، در اون تفت بدین. ژامبون رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگه تا قهوه‌ای بشن بپزید. ۲- در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها و نمک رو با چنگال بزنید تا کف کنه. ماهیتابه کوچکی رو روی حرارت متوسط گرم کنید. ۱ قاشق چای خوری دیگه روغن زیتون رو در اون بریزید و در ماهیتابه پخش کنید. ترکیب تخم‌مرغ رو در اون بریزید. بذارید تا املت کمی ببنده. ۳- بعد با لیسک تخم‌مرغ پخته رو به سمت مرکز ماهیتابه بیارید و ماهیتابه رو تکون بدید تا تخم‌مرغ خام جای اون رو بگیره و بپزه. این کار رو چند بار دیگه و برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه تکرار کنید تا تخم‌مرغ کاملا ببنده و بپزه. ۴- ترکیب فلفل و ژامبون رو روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگه املت رو روی اون برگردونید. املت رو در بشقاب گرمی بذارید و میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕 ترخینه😋 🍴مواد اولیه : برای 8 نفر نخود 50گرم لوبیاچیتی 50گرم عدس 50گرم ترخینه 300گرم سبزی (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج) 300گرم پیاز 2عدد نعنا به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم نمك به میزان لازم كشك به میزان لازم 🫕آش ترخینه آشی بسیار خوشمزه و لذیذ است و بیشتر در اراك و ملایر پخته میشود.اش ترخینه جزو غذاهای سنتی و بسیار اصیل ایرانی محسوب میشود.تكه‌های خشـــــك ترخینه را با تركیب بلغور گندم، دوغ ترش و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، گل زرد و نعنا خشك تهیه می‌كنند. البته می‌توانید ترخــــینه را به صورت آمـــاده تهیه كنید و تا یك سال ترخینه خشـــك‌ را نگه دارید. طرز تهیه . ترخینه‌های خشك را در مقداری آب خیس می‌كنیم. در قابلمه‌ای مناسب پیازداغ میكنیم و نخود و لوبیا را از آبكش رد كرده و در آن كمی تفت میدهیم و سپس با پنج پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم، زمانی كه جوش آمد حرارت را ملایم می‌كنیم. پس از یك ساعت عدس و ترخینه كه آن را آبكش كرده‌ایم، نمك، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا آش بپزد. بعد از نیم ساعت سبزی را هم به آش اضافه كرده و می‌گذاریم تا آش جا بیفتد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕