#املت_پياز
تخم مرغ 2 عدد
پياز 1 عدد
اب 5 ق غ
نمك،فلفل بميزان لازم
ابتدا پياز رو پوست گرفته بشكل حلالي خرد ميكنيم با كمي روغن سرخ ميكنيم
تخم مرغارو داخل ظرفي ميشكنيم همراه اب همزده روي پيازها ك سرخ شدن بشكل يكسان ريخته و در ماهيتابه رو گزاشته ميزاريم بپزه بعد داخل ظرف سرو قرار داده و با فلفل تزيين كرده و سرو مينماييم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥯#تونابلز
🥔طرز تهیه
2 تا سیب زمینی متوسط رو میزارین بپزه بعد لهش میکنین .حالا 1 عدد تن ماهی رو که 10 دقیقه در آب جوشوندین باز کرده روغنشو میگیرین و اونم له میکنین و تو سیب زمینی میریزین.یه تخم مرغ توش ریخته+نمک و فلفل و پاپریکا.حسابی ورز میدین.تا به خوردهم برن.حالا یه گلوله برمیدارین وسطشو باز میکنین توش کمی پنیر پیتزا میریزین و گرد میکنین.حالا تو تخم مرغ غلتانده و سپس در آرد سوخاری میغلتونین و حالا سرخش می کنین.این مقدار مواد به شما10 تا تونابالز میده.
🧀نکته:
میشه پنیر پیتزا نریزین اصلا.
خیلی راحت و سریع آماده میشه.
من بعداز گرد کردن یه چوب شور کنجدی رو داخلش فروبردم بعد سرخ کردم که خوشگل تر بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁#پیراشکی_گوشت_بشکل_کاپ_کیک
🥟مواد لازم برای خمیر:🥟
روغن... یک چهارم لیوان
شیر ولرم ... یک سوم لیوان
مایه خمیر و بگینگ پودر و پف دهنده هر کدوم .....یک قاشق چابخوری
ارد به اندازه که خمیر به دست نچسبه
نمک آویشن فلفل .....به مقدار لازم
🥘🍱مواد داخل پیراشکی::
گوشت چرخکرده و پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت با مقداری پنیر پیتزا
🥐🫑ابتدا خمیر مایه رو با نصف لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و بعد که پف کرد با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا خمیر لطیف بدست بیاد و بعد میزاریم در دمای محیط تا حجمش دوبرابر بشه .
مواد میانی رو درست کرده و بعد با خمیر بعمل آمده به انداره یه گردو برداشته و و کف دست پهن کرده و بعد ازمواد پیراشکی میداریم وسط خمیر و بعد امیر رو میبندیم و بعد ته قالب مافین رو چرب میکنیم و گوله ها رو میزاریم داخلش و روشو شیر میمالیم و کنجد میپاشیم و بیست دقیقه بهش استراحت میدیم و بعد میزاریم تو فر در دمای 180درجه به مدت بیست دقیقه .
از این جهت خمیر این پیراشکی رو هم مایه خمیر و هم پف دهنده و هم بگینگ پودر زدیم که زیاد پف کنه و وقتی گذاشتیم داخل قالب مافین قسمت رویش مثل کاپ کیک پف کنه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗🫔 #اسنک_ذرت 🫔🥗
🌽مواد لازم :
پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه کره3 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه پیاز خرد شدهیک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز خرد شده4 تا 5 عددذرت پخته یک پیمانه سیر رنده شده یک حبه نمک و فلفل به اندازه کافی نان لواش3 عددروغن کمی
🥬🌽طرز تهیه اسنک ذرت :
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣#قارچ_شور
🌯مواد لازم : 🥗
قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است : گرم
نمک : پنج قاشق غذا خوری
سرکه : نصف پیمانه
آب : یک ونیم لیتر
سبزیجات معطربه همراه سیر : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
🍱دستور تهیه : 🍱
1- ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود
2- سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)
3- سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود
🫒نکات قابل توجه :
1- رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞#بورک_صدفی_با_سیب_زمینی_و_سبزیجات_معطر
🥪🫕مواد لازم
5-3 عدد خمیر یوفکا
5 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
1 ق چ نعنا
2 /1 ق چ پودر رزماری
به میزان لازم نمک و فلفل
200 گرم جعفری
100 گرم کره
2-1 عدد تخم مرغ
🫕طرز تهیه:🥯🥐
1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید، سپس آنها را در یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند. بعد از آنکه سیب زمینی ها پختند، آنها را با آب سرد آبکشی کنید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیب زمینی ها را با گوشتکوب خوب له کنید. نیمی از کره آب شده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
2. در یک کاسه کوچک مابقی کره را با تخم مرغ خوب بزنید ت . حالا یکی از خمیرهای یوفکا را باز کنید و مقداری از مخلوط تخم مرغ را روی آن پخش کنید. مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر نزدیک ضلع پایین آن قرار داده ، آن را رول کنید. 3. بورک ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حالا سینی را داخل فر با دمای 190 درجه روشن کرده اید قرار دهید تا بورک ها آماده شوند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐🧈#تورتيلا_اسپانيايي
🥘🥗 اول پياز رو خردكردم وسرخ كردم وتويه ظرف جدا ريختم وتوروغن باقيمانده اش سيب زمينهاي نگيني خرد شده ام روسرخ كردم واونم جدا توظرف ريختم وهمينطور جدا جدا قارچ خرد شده وگوجه فرنگي هاي خردشده روهم سرخ كردم وبه هركدوم به مقدارلازم زردچوبه ونمك زدم بعدپيتزاميكرمو چرب كردم وهمه ي موادروجداجدا روهم ريختم وآخرسر گوجه وفلفل سبزروريختم روش وپنج عددتخم مرغ روكه خوب هم زده بودم وبانمك وفلفل سياه قاطي كردم وروموادم ريختم واجازه دادم به مدت ٢٠مين باحرارت بالا وپايين جوزل فر خوب پخته وبرشته بشه البته ميتونيد ازگوشت مرغ وگوشت چرخ كرده هم تواين غذا استفاده كرد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕🫕#وايس_سوپ_مکزيکى
🧆مواد لازم:🥘
سينه مرغ پخته شده ١/٢
آرد گندم ٢الى٣ ق غ
جعفرى ١٥ شاخه
نمك و فلفل به ميزان لازم
شير پر چرب ١ ليتر
🫕🫕طرز تهيه: 🫕🫕
ابتدا مرغ پخته شده را با ٣ ق غ آرد و ١ ليتر شير را در خرد كن مى ريزيم و با هم مخلوط مى كنيم وقتى يكدست شد مى ريزم داخل قابلمه و بهش نمك و فلفل اضافه مى كنيم.
براى يكدست شدن سوپ بخاطر وجود آرد چندين بار هم ميزنيم تا ته نگيرد، سپس ١٥ شاخه جعفرى را خرد كرده و به سوپ اضافه ميكنيم و درب قابلمه و ميبنديم تا سوپ آماده سرو شود.
نوش جان😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خرما_پیچ
خرما....۱بسته
کره....۲۰۰ گرم
پودر قند.....۲قاشق
ارد .....۲ پیمانه
وانیل
نمک
طرز تهیه:
اول هسته خرما را با کمک نی خارج کنید .داخلش گردو بزارید.کره مکعبی خرد کرده.داخل ظرف ریخته پودر قند بهش اضافه کنید.با همزن برنید تا یکدست بشه.وانیل و نمک را اضافه کنید.ارد را کم کن بریزد.تا حدی که به دست نچسبد.دقت کنید بیش از حد ارد نریزد.باعث سفتی خمیر میشود.برای من حدودا نصف پیمانه بیشتر ارد استفاده شد.خمیر داخل کیسه بزارید.داخل یخچال حدود یک ساعت قرار دهید.بعد خمیر بین دو کیسه باز کرده.نوارهایی به پهنای خرما درست کنید.دور خرما بپیچید.داخل سینه فر کاغذ بندازید.خرما را بچینید.روشو زرده و زعفران رومال کنید.داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ بمدت ۱۰ دقیقه بزارید.بعد گریل روروشن کنید تاروشم طلایی بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_سير_خانگى
من براى تهيه ى نون سير يا از نون تست استفاده ميكنم و يا از باگت كه باگت رو مثل عكس برش ميزنم بعد يك حبه سير درشت رو در مقدارى روغن زيتون ( كره يا روغن مايع هم ميشه ) رنده ميكنم و تفت ميدم سپس يه كوچولو نعنا خشك هم اضافه ميكنم تا سرخ بشه بعد از اين مخلوط روى نان ها كشيده و كمى پنير پيتزا هم ميريزم و داخل فر قرار ميدم و فقط گريل بالا رو چنددقيقه روشن ميكنم تا پنير آب بشه و طلايى
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_پلو
#سیب_پلو_کرمانشاهی
#سیب_پلو_با_مرغ
4 تکه مرغ
2 عدد پیاز
2 عدد سیب زمینی
3 پیمانه برنج
2 قاشق زعفران دم کرده
4 قاشق شوید خشک
نمک و فلفل وزردچوبه به میزان لازم
1 کاسه ماست خوری کشمش
کره یا روغن محلی به میزان لازم
پیاز خلالی کردم و با ادویه تفت دادم و کمی که سبک شد مرغ اضافه کردم و گذاشتم کمی سرخ بشه بعد نمک و زعفرون اضافه کردم و گذاشتم با یک لیوان آب با شعله کم بپزه. و فقط چند قاشق سس غلیظ با پیاز بمونه.سیب زمینی ریز کردم و ریختم تو آب برنج و برنج که آبکش کردم با شوید خشک مخلوط کردم و کف دیگ روغن ریختم و نصف برنج ریختم بعد مرغ و رو برنج چیدم و اون آب مرغ با بقیه برنج مخلوط کردم و ریختم رو مرغا. و گذاشتم دم بکشه.
🌸 کشمش رو با کمی کره تفت دادم و موقع سرو ریختم روی برنج.
🌸من مرغو وسط برنج نذاشتم وجدا سرو کردم.
کف قابلمه تهدیگ گذاشتم مخلوط برنج وشوید وسیب زمینی رو ریختم گذاشتم دم بکشه.
🌸گلهای روی برنجم سیب زمینیه قالب زدم گذاشتم روی برنج بعد گذاشتم دم بکشه و واسه تزیین ازش استفاده کردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💖خدایارنگ سال 1401
هر رنگی میخواد
باشه ، باشه....
امسال میخوام
رنگ تو❣ باشم
هرچی که باشه
چون مطمئنم قشنگترین
رنگ بین تموم رنگهاست
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕