#سالاد_کلم_بنفش_تفت_داده_شده
✅مواد لازم:✅
🥙نصف کلم بنفش متوسط
🥙۴-۵ ق غ روغن زیتون
🥙۱/۵ لیوان ماست چکیده (یا ماست سفت و غلیظ)
🥙۱ کاسه ذرت آبپز
🥙۱ کاسه خیارشور خرد شده
🥙۱ مشت شوید خرد شده
🥙گردو خرد شده
🥙۲ حبه سیر
🥙نمک
🥗طرز تهیه:🥗
کلم ها را شسته و درشت خرد کرده و داخل غذاساز بریزید و ریز خرد کنید
کلم های ریز خرد شده را داخل تابه ای که روغن زیتون داغ کردید بریزید و۳-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند
کلم ها را کنار بگذارید تا خنک شود
سپس ماست و سیر رنده شده ، شوید و ذرت و خیارشور و نمک و گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و داخل ظرف سرو کشیده و تزیین کرده و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_کماج😋
🥐خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
🧈داخل ظرفی،روغن و زردچوبه(مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره،خودتون متوجه میشید،کم نریزید) و دو قاشق شکر و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
🥐مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رولت_کرمی_شکلاتی 🍫🍫
🥠مواد کیک:
🍭تخم مرغ ۴عدد
🍭آرد ۱فنجان
🍭شکر ۱فنجان
🍭آب گرم ۶-۷ ق غ
🍭نشاسته نیم فنجان
🍭وانیل ۱ق چ
🍭بیکینگ پودر ۱ق چ
🍭کاکائو ۲ق غ
🍰مواد کرم:
🍬شیر ۲لیوان
🍬تخم مرغ ۱عدد
🍬شکر نیم فنجان
🍬نشاسته و آرد ۱ق غ پر
🍬وانیل ۱ق چ
🍬پودر خامه شانی
🍬شکلات شیری کره ای
🥣طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده آب ، آرد ، نشاسته ،وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه کرده هم میزنیم بعد در سینی فر ریخته و۳۰ دقیقه در فری که با درجه حرارت ۱۸۰گرم شده میپزیم
مواد کرم رو هم روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد بعد از خنک شدن روی کیک مالیده رول میکنیم .نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توي حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
نوووش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_بوشن
مواد لازم:
▪️رولت آماده : دو عدد
▪️زرده تخم مرغ : سه عدد
▪️شير : سه ليوان
▪️پودر ژلاتين : پنج قاشق غذاخوري سر صاف
▪️شكر : سه چهارم ليوان
▪️موز : سه عدد متوسط
▪️وانيل : يك چهارم ق چ
▪️اسانس موز : دو سه قطره
▪️خامه : سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط ميكنيم و روي حرارت كتري قرار ميدهيم تا شفاف شود، ورق تكسچر را درون قالب قرار داده و روي آن را چرب ميكنيم و داخل فريزر قرار ميدهيم ، در اين فاصله شير را روي حرارت ميگذاريم تا بجوش بيايد ، زرده تخم مرغها را با شكر و وانيل و اسانس موز ميزنيم تا به حالت روباني برسد و كاملا سفت و سفيد شود ، حال زرده ها را به شير اضافه كرده و چند لحظه روي حرارت ميگذاريم تا كمي گرم شود و بوي خامي تخم مرغ گرفته شود ، مراقب باشيد كه اين مخلوط نجوشد ،
حال از روي حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه ميكنيم و با همزن دستي خوب مواد را مخلوط ميكنيم ، موز را له كرده و همراه ژلاتين به مواد اضافه ميكنيم ، در اين مرحله بهتره كه مواد را در مخلوط كن بريزيم تا تكه هاي موز كاملا مخلوط مواد شود ( براي ظاهر زيباتر ) حالا كمي از كرم را در قالب تكسچر ميريزيم و يكربع تا بيست دقيقه داخل فريزر قرار ميدهيم تا كاملا ببندد بعد از اين مدت قالب را از فريزر بيرون مياوريم ، رولت ها را روي لايه دسر قرار ميدهيم و دوباره كمي مايه دسر ميريزيم تا رولت فيكس شود ،بعد از بسته شدن اين لايه كل مايه ي دسر را در قالب ميريزيم و قالب را در يخچال قرار ميدهيم به مدت سه الي چهار ساعت تا دسر كاملا ببندد، بعد از يخچال بیرون اورده و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکوی_بلغور_گندم
طرز تهیه:
۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم یه پیمانه بلغور ریز که من از مارک ترکیه استفاده کردم رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه)اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم
تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_لیمویی_لطیف🔵
🔵مواد لازم🔴
کره ۱۲ قاشق غذا خوری
شکر شیرینی پزی ۱ پیمانه
لیمو ترش شیرازی ۲ عدد
آب لیمو ترش کوچک ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۱,۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
🔴طرز تهیه🔵
۱- در یک ظرف بزرگ کره و ⅓ پیمانه شکر را می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا کاملاً مخلوط و کش دار شود. پوست لیمو ترش ها را رنده می کنیم و آنها را به همراه آب لیموی تازه و وانیل در مخلوط کره و شکر می ریزیم و باز هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
۲- در یک ظرف دیگر، آرد، نشاسته، ذرت و نمک را می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم. این مخلوط را در مایه می ریزیم و با درجه کند همزن برقی می زنیم تا مواد مخلوط شوند و خمیر خوبی بدست آید.
۳- بین دو لایه کاغذ روغنی 20 در 30 سانتیمتر، خمیر را به قطر 1.5 سانتیمتر باز می کنیم و سپس به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
۴- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کاغذ روغنی را روی 2 سینی شیرینی پزی پهن می کنیم. ⅔ پیمانه شکر باقیمانده را در 1 کیسه در بسته می ریزیم. کاغذهای روغنی را از خمیر جدا می کنیم و خمیر را به قطر 3 میلی متر پهن می کنیم و با 1 قالب گرد، خمیر را قالب می زنیم. شیرینی های قالب زده را روی سینی فر آماده شده به فاصله 1.5 سانتیمتر می چینیم و داخل فر می گذاریم.
۵- زمانی پخت کاملاً صورت گرفته است که روی شیرینی ها طلائی شود که تقریباً 15 دقیقه طول می کشد. پس از اینکه شیرینی ها پخت، آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کبه_عربی
مواد میانی:
▪️سینه مرغ پخته وریش ریش شده (یا گوشت چرخ کرده)
▪️پیاز ۱عدد
▪️سیر دوحبه
▪️فلفل دلمه ۱ عدد
▪️قارچ سه_چهار عدد
▪️سبزی (جعفری وریحان) ۲ ق غ
▪️زرشک یا کشمش به دلخواه
▪️رب گوجه ۲ ق غ
▪️نمک، فلفل، زردچوبه، پودرلیموعمانی
طرز تهیه🔻
پیاز خردشده رو تفت دادم، سیر رنده شده روهم اضافه کردم وتفت دادم. بعد مرغ ریش شده + سبزیجات+ زرشک + رب گوجه +ادویه جات روهم اضافه ومخلوط کردم.
طرز تهیه کبه:
حدوداً ۳ لیوان برنج پخته روبا ۲ سیب زمینی آبپز شده، چرخ کردم. بعد ۱تخم مرغ + کمی نمک+ کمی فلفل روهم اضافه وخوب ورز دادم. یه کاسه آب دم دستم گذاشتم وبعد از خیس کردن کف دستم، ازمواد برنجی به اندازه یه نارنگی برداشته وکف دستم بازمیکردم و۱ق ازمواد گوشتی وسطش.میذاشتم(ضخامت مواد برنجی باید یک اندازه باشه ونازک هم نباشه!! مواد گوشتی هم دقیقاً وسط گذاشته بشه!) وبعد مواد برنجی بخوبی می بستم وبا دست شکل میدادم. درآخرم توی پودر سوخاری غلطوندم و ۱ساعت تو فریزر گذاشتم تاخوب منسجم بشه وبعد سرخ کردم و روی دستمال مخصوص روغن گیری کردم.خیلی دستورا که خوندم برنجُ کته ای میپزن ولی من ازبرنج اضافه اومده مهمونی استفاده کردم! پس با برنج آبکشی شده ودم کشیده هم میشه درستش کرد!بعضی رسپی ها بجای برنج از بلغور گندم استفاده میکنند!واینکه میشه بجای سرخ کردنش، کبه هارو تو فر پخت،که دراین صورت پودرسوخاری هم میشه نزد وفقط تو سینی فرکه کبه هارو چیدید،کمی روغن اسپری کنید یا بابرس بمالید رُوش وبادمای ۱۷۰درجه به مدت ۳۰دقیقه تازمانی که طلایی بشن(دماو مدت زمان پخت برا فرها متفاوت هست)
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
وقتی از ته دل بخندی
وقتی هر چیزی را به خودت نگیری
وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی
وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی
آن زمان است که واقعا زندگی میکنی...
#صبحتون_بخیر ☀️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_قارچ_و_فلفل_دلمه ای
گوجه فرنگی: سه عدد
قارچ خرد شده: دو پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: یک عدد
روغن: به میزان لازم
نمک و ادویه: به میزان لازم
برای تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای پیاز را سرخ کرده و قارچ ها را به آن اضافه کنید. حالا آنها را تفت دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و رنده شان کنید. حالا آنها را به قارچ و پیاز اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید گوجه را رنده نکرده و آنها را ریز خرد کنید.
در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. وقتی آب گوجه ها کشیده شد باید تخم مرغ ها را با نمک و ادویه مخلوط می کنیم و روی مواد بریزید. البته میتوانید مواد را در این مرحله با تخم مرغ مخلوط نکنید. بلکه صبر کنید تا تخم مرغ ها روی گوجه و قارچ سفت شود. یعنی فقط تخم مرغ را روی آن بریزد و هم نزنید. انتخاب با خود شماست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦#سالاد_كرفس_و_مرغ_و_گردو
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
🔸مواد لازم
🧊كرفس خرد شده
🧊مرغ گريل شده
🧊خيارشورخرد شده
🧊نخود سبز
🧊شويد خرد شده
🧊سس مايونز
🧊ماست چكيده
🧊گردوي خرد شده
🧊نمك و فلفل و اگه دوست داريد 🧊آب ليموي تازه
🥦طرز تهيه:
همه مواد رو با هم مخلوط كنيد
چند ساعت داخل يخچال استراحت بديد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پودینگ_انبه_و_نارگیل_با_دانه_های چیا👌😋
🥣اول بگم بهتون دانه چیا سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب ضروری، آهن، فیبر، کلسیم....هس و برای شادابی و طراوت پوست ، لاغریو....خیلی مفیده .👌
🌰مواد لازم :🌰
🥤 شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر
🥤عسل ۲ ق س
🥤دانه چیا ۲/۵ ق س
🥤انبه خرد شده دو عدد
🥣 طرز تهیه:
شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه
برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید.🧉
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕