eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ۱ عدد تخم مرغ ۱ق م نمک ۱ لیوان شیر ۲ عدد سوسیس ۱ عدد فلفل دلمه ای (من نصفی از قرمز و سبز رو قاطی کردم) ۱ لیوان پنیر پیتزا ۳ لیوان ارد( برای من چند ق هم اضافه زدم) ۱ ق غ بکینگ پودر همه مواد رو طبق فیلم هم میزنیم و خمیر نرمی بدست میاریم. لای دوتا کاغذ روغنی باز میکنیم و به شکل دلخواه برش یا قالب میزنیم. تو روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغز پخت شن. به همین راحتی، پیتزای خوشمزه ما امادست با هر سسی که دوست داشتین میل کنید و لذتشو ببرید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناپلئونی با کرم مخصوص 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 این توپک های خوشمزه و بدون شکر،جایگزین خیلی خوبیه به جای قند فقط هم دو قلم مواد میخواد و سر یه ربع آماده میشه 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: بادمجان دلمه ای به مقدار لازم پیازداغ ٢ ق س پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ پنیر پیتزا ۴ ق غ تخم مرغ ٢ عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک، فلفل، پاپریکا مقداری روغن برای سرخ کردن، مقداری طرز تهیه: بادمجان‌ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم(حدود ٢سانت)بعد در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه) حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم. به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم. حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه. میتونین مواد میانی رو تغییر بدین. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 زیتون شور نیم کیلو گردو ۱۰عدد سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته سیردوحبه رب انارترش نصف قاشق غذاخوری زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳 این غذا هم با گوشت پخته میشه و هم با مرغ.من با مرغ درست کردم.مواد تشکیل دهنده این غذا برنج،لپه،زرشک،کشمش،رشته پلوئی،پیازداغ،زیره پلوئی،مرغ یا گوشت،نمک و زعفران هستش.فیله مرغ رو گذاشتم با پیازو نمک‌و زعفران‌پخت.لپه ای که از قبل خیس کرده بودم رو نیز گذاشتم‌پخت.کشمش و زرشک‌رو هم‌جداگانه تو کره تفت دادم.دوتا پیاز متوسط رو سرخ کردم.حالا برنجم رو که از قبل خیس کرده بودم‌تو آب جوش ریختم‌و یه مقدار که نرم‌شد رشته پلویی و لپه رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم.بعد یک‌لایه برنج‌رو در قابلمه ربختم‌و بینش پیازسرخ کرده،کشمش و زیره ریختم و دوباره برنج ریختم‌و اینکار رو ادامه دادم تا آخر.وقتی غذا درست شد با زرشک و کشمش و مرغ روش رو تزئین کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮 مواد لازم برای۶ نفر سینه مرغ پخته یک عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد سیب زمینی ۵۰۰ گرم روغن به مقدار لازم سبزی دلمه ۱ کیلوگرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم نان لواش ۲۰ عدد آرد ۳ قاشق غذا خوری 🥐طرز تهیه ۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . ۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید. ۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . ۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . 5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوئیت چیپسی فندقی و شکلاتی🍪👌 گنجایش لیوان 200 m.l است. ✅مواد لازم : کره 250 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد(سفیده برای رویه) آرد 3 لیوان شکر یک و نیم لیوان نشاسته 1 استکان(گندم یا ذرت فرقی نمیکنه) وانیل 5 گرم ✅برای رویه : فندق خرد شده 1 لیوان شکلات تلخ یا شیری 280 گرم خلال پسته ✅طرز تهیه : 🍪همه ی مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته ورز دهید .خمیر نه خیلی نرم و نه خیلی سخت خواهد بود. 🍪خمیر را با فشار دست باز کنید و به شکل دلخواه در بیارید. 🍪روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید در سینی فر بچینید 🍪سفیده تخم مرغ را روی آنها بمالید. 🍪فندق ها را روی آنها بپاشید و با دست فندق ها را فشار دهید تا به خمیر بچسبد‌. 🍪در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. 🍪بعد از اینکه کوکی ها پخت و از حرارت اولیه افتاد آنها را در شکلات بنماری شده بزنید و در صورت تمایل روی آنها پسته آسیاب شده یا خلال پسته بپاشید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی شکم پر ۱.اول ماهی رو تمیز کردم.پولک هاش رو گرفتم و شکمش رو خالی کردم.با نمک و پودر تخم گشنیز و پیاز خرد شده داخل شکم ماهی و بیرون ماهی رو پوشوندم،گذاشتم یخچال تا حداقل یک ساعت مزه دار بشه. ۲.توی این فاصله یک دونه پیاز رو سرخ کردم و زردچوبه زدم،کمی حریره سیر(یا سیر خرد شده) اضافه کردم.من فقط از سبزی محلی چوچاق استفاده کردم.ولی چه بهتره که از سبزیجات معطر و تازه در دسترس تون استفاده کنید.میتونید جعفری و گشنیز خرد شده بریزید. ۳.صد گرم گردوی آسیاب شده رو اضافه کردم.تفت دادم ودر انتها دو قاشق رب انار اضافه کردم.بنا به ذائقه میتونه ملس یا ترش باشه. ۴.فر رو روشن کردم.روی ۲۰۰ درجه قرار دادم. حالا ماهیمو از یخچال درآوردم،پیازهاشو خارج کردم.داخل شکمش رو از این سس پر کردم.میتونید در این مرحله شکم ماهی رو بدوزید .ماهی رو داخل فویل پیچیدم.به مدت یک ساعت داخل فر دویست درجه موند. حالا از فویل خارجش کردم و ده دقیقه گریل فر رو روشن کردم و اجازه دادم کمی روش طلایی بشه. میتونید کمی زعفران دم کشیده روی ماهی بکشید و بعد گریل کنید تا خوش رنگ تر بشه. . این غذا با برنج سرو میشه. بپزید و نوش جون کنید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳 تزیین نون بستنی با شکلات آب شده و ترافل رنگی،نون بستنی رو داخل ظرف شکلات آب شده کنید بعد هم ظرف ترافل 🍫🍦 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛