eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🍰😋 با این رسپی کیک کدو حلوایی درست کن مطمئناً عاشقش میشی 😍 این کیک اصلا طعم کدو نمیده پس اونایی هم که کدو دوس ندارن ، حتما امتحانش کنن👌 🍬موادلازم🍬 🌟پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ) 🌟تخم مرغ ۳ عدد 🌟آرد ۲۱۰ گرم ( ۱ و نیم پیمانه ) 🌟شکر ۱۷۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ ) 🌟شیر ۴۰ گرم ( ۴ و نیم ق غذاخوری ) 🌟روغن مایع ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ ) 🌟بیکینگ پودر ۲ ق چ 🌟وانیل ۱/۴ق چ 🎀آرد و بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک بشن ‼️‼️فر حتما ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن بشه و باید کاملا داغ باشه 🎀تمام مواد هم دمای محیط باشن ☢️ دمای فر برقی : ۱۸۰ درجه المنت بالا و پایین با فن روشن ☣️دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه ☢️دمای توستر : ۱۶۵ درجه مدت پخت : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دستور به طور کامل در ویدیو هست👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمورش ای 😍 حتما که نباید عصرونه هامون آنچنانی باشه ، با چندتا قلم مواد ساده و در دسترس ، میتونی یه عصرونه دلچسب کنار خانوادت نوش جان کنی🥰 این کلوچه با یه لیوان شیر هم معرکه میشه ،که همه عاشقشن❤️ 🌼موادی که میخوای🌼 تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱/۵_۲ لیوان فرانسوی شیر یک سوم لیوان ف روغن یک سوم لیوان ف شکر. نصف لیوان ف وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ ۱ ق چ زعفران دلخواه پودر کاکائو. در صورت دلخواه ۱ ق غ 🌼حتما برای ماهی تابه رژیمی ، واشر قرمز رنگ دورشو بردارید 🌼برای ماهی تابه معمولی ، حتما از دمکنی استفاده بشه و در هر دو صورت از شعله پخشکن استفاده بشه 🌼اگر دوست داشتید میتونید. مواد و به دو قسمت یا سه قسمت تقسیم کنید و کاکائو زعفران و ساده درست کنید❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه کیک آوردیم براتون فوق‌العاده خوشمزه 😋 حتما امتحان کنین و از خوردنش کلی لذت ببرین 🤩 مواد لازم 👇 نسکافه ۲ ق غ آب جوش ۲ ق غ شیر ۱ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ و نیم ق چ گردو نگینی ۱/۲ پیمانه طرز تهیه 👇 نسکافه رو با اب جوش مخلوط کرده بعد یکدست شدن به شیر اضافه میکنیم. تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با دور تند همزن انقدری میزنیم تا کرمی و روشن بشه ( بین کار کاسه دور گیری میکنیم تا تمام مواد یکدست مخلوط بشن و بعد پخت کیک بوی تخم‌ مرغ نگیره ) مخلوط شیر و نسکافه و روغن مایع اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ارد و بکینگ پودر که قبلا سه مرتبه الک شده طی دو تا سه مرحله اضافه میکنیم در مرحله اخر روی ارد گردو ریخته و آروم و دورانی مخلوط میکنیم . مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزه . امیدوارم از اين آموزش خوشتون اومده باشه 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍 سفره هاتون پربرکت و کامتون عسل مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده حتما از شکلات سکه ای تلخ کارات یا سوربُن استفاده کنید اسمش تلخه ولی اصلا تلخ نیست پس نگران نباشید☺ با این مقدار مواد حدود 22 تا 25 عدد ترافل خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوشمزه😋😍🥞👌 بریم با هم دیگه این پنکیک های بی نظیر رو درست کنیم بهترین گزینه برای عصرانه ی بچه ها تازه به عنوان خوراکی میتونید بزارید برای بچه ها که ببرن مدرسه مواد لازم: 🌹تخم مرغ ۲ عدد 🌹شکر نصف لیوان 🌹روغن نصف لیوان 🌹شیر نصف لیوان 🌹ارد یک لیوان 🌹وانیل نصف ق چ 🌹بکینگ پودر ۱ ق چ 🌹زعفران ۱ ق غ 🌹پودر کاکائو ۱ ق غ طرزتهیه: تخم مرغ رو با وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد شکر ❤️شیر ❤️روغن❤️ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد بهش ارد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط کردیم و الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا مواد کامل باهم مخلوط بشن بعد مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت زعفران غلیظ میزنیم و ساندویچ ساز رو چرب میکنیم و مواد رو طبق فیلم روی ساندویچ ساز میریزیم ( وقتی تمام مواد رو تو ساندویچ ساز ریختید بعد روشن‌کنید چون اینجوری اولی ها میپزه بعدی ها خام )و درشو میبندیم تا پف کنه و بپزه توی تابه هم میتونید بپزید درستش کنید حتما🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 این حلوا خیلی لطیف و خوش طعمه حتما امتحانش کنید...😍😊 آب 2 و 1/2 پیمانه شکر 2 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه زعفران آبکرده به میزان لازم آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه) آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه) آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر) روغن 1 پیمانه ◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا ( نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید) ◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه 😇مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده 🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه 🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم 🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید 🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید 🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه 🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋 😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋 آغا یلدا تموم شده 😁 ولی شما میتونید هر رنگی که دوس داشتید درستش کنید😘 با کمترین هزینه کلییییی باسلوق ژله ای رنگی رنگی و خوشمزه درست کنید🥰 🌸 مواد لازم: _یک بسته پودر ژله _نصف لیوان نشاسته گل _یک و نیم لیوان آب _دو سوم لیوان شکر _دو قاشق غذاخوری روغن مایع _آرد یا پودر نارگیل 🌸 طرز تهیه: نشاسته‌ و اب رو ترکیب کنید تا نشاسته باز بشه بعد پودر ژله و شکر رو اضافه کنید بذارید رو حرارت خیلییییی کم شروع کنید هم زدن تا به غلیظت برسه هر چی ماهیتابه بزرگ تر باشه زودتر آماده میشه حدودا بیست الی سی دقیقه زمان می بره اما اصلا اصلا حرارت رو زیاد نکنید تا خامی نشاسته از بین بره، وقتی شفاف و غلیظ غلیظ شد در آخر روغن هم اضافه کنید و تو ظرفی که چرب کردید بریزید،اجازه بدید خودش رو بگیره بعد لایه بعدی هم به این روش آماده کنید و روش بریزید چند ساعت تو یخچال بمونه بعد برش بزنید🥰 آرد پاشی یا نارگیل پاشی هم یادتون نره😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🎂🍫 کپشن مهمه بچه ها. 👇😍 مواد کیک پایه شکلاتی👇 به ازای هر یک عدد تخم مرغ 25 گرم آرد 30 گرم شکر 5گرم پودر کاکائو 10 گرم آب جوش 1گرم بکینگ پودر ( معادل یک هشتم ق مربا خوری ) 1گرم وانیل ( معادل یک هشتم ق مرباخوری ) اینجوری هر چنتا تخم مرغه که دوس داشتید میتونید درست کنید 😍 دمای فرتون رو همون دمایی بزارید که همیشه کیک میپزید البته اگه مث من دو تخم مرغی درست کردید پنج درجه کمترش کنید. زمان پخت هم برا این کیک ۵ دقیقه کمتر بزارید چون یه کم زودتر میپزه البته بعد پخت با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کامل پخته به طور معمول دمای پخت بیشتر کیکها تو فرای برقی و توستر ها ۱۶۰ درجست و تو فر گازی ۱۸۰. دستور اجرا شده در فیلم ۲ تخم مرغه در قالب ۱۰ سانتی با ارتفاع 10 سانته. برای کیک وانیلی جایگزین پودر کاکائو آرد اضافه کنید. فاطمه عباسی هستم☺️ تو این کانال در کنارتونم تا بتونیم کلی تکنیک جذاب کیک پزی با هم یاد بگیریم👌 اگر به کیک و شیرینی علاقه دارید، کانال ما رو دنبال داشته باشید چون میتونه تو این حرفه بهتون کمک کنه😍👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛