فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔎سه سکانس و روایت مستند از ماجرای ایذه و شهادت کیان پیرفلک/ چهار فاکتور موثر در جنگ روایت ها
▫️#فیلم_اول مربوط به آن شب کذایی در ایذه است. زمانی که نیروهای نظامی و انتظامی با دست خالی در خیابان گیر افتاده بودند.
▫️#فیلم_دوم مربوط به روایت یکی از حادثه دیدگان در آن شب است که ماشین خانواده کیان از کنارش عبور کرده بود.
▫️#فیلم_سوم مربوط به گزارشی از پدر کیان، مادرش و برخی افراد حادثه دیده در ایذه است.
✍مادامی که در جنگ روایت ها، فاکتورهای لازم را نداشته باشیم لشکر سایبری کاذب بیگانه، #افکارعمومی را مسموم کرده و درمینوردد.
▫️جنگ روایت ها مبتنی بر ۱.انگاره سازی منفی، ۲.ایجاد #ناامیدی، ۳.تولید نفرت و ۴.زایش خشونت عمل می کند. #چهار_عنصر 1⃣سرعت 2⃣احساسات 3⃣تکنیک 4⃣فراگیری، عوامل موثر در شکل گیری روایت غالب در سطح افکار عمومی است.
▫️مکمل روایت سازی، تکنیک #انبوه_سازی_دروغ و #لشکر_مجازی_کاذب، وارد کارزار جنگ رسانه ای می شود تا القای شکست و تحمیل ضعف و هزینه تراشی را به دنبال داشته باشد.
🆔@asre_tabyin
از فاشیستهای سنتی تا تروریستهای مدرن؛ #ریبرندینگ_جوخه_ترور
🆔@asre_tabyin
#رادیوگفتگو
بررسی ۳ رمز عملیاتی رسانههای بیگانه؛ اغتشاش_اعتصاب_ترور
✒️ویژه رفتارشناسی رسانه های بیگانه
🔹 درگاههای پخش 👇
◀️ رادیو گفت و گو، موج FM ردیف 103.5 مگاهرتز
◀️ اپلیکیشن ایرانصدا: iranseda.ir
◀️ تارنمای رادیو گفتوگو: radiogoftogoo.ir
🔹#پخش_زنده، یکشنبه(امروز)۲۹ آبانماه/ساعت ۱۶:۰۰
🔻مهمانان برنامه:
🔸دکترعلیرضا داودی کارشناس ارشد رسانه و علوم شناختی
🔸حجت الاسلام دکتر علیرضامحمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
🔸محمدرضا چپریان/ کارشناس مسائل رسانه
🔸علیاکبر غلامی/ مدیربخش فارس پلاس خبرگزاری فارس
🆔@asre_tabyin
🔎چرایی شانتاژها و جنگ روانی علیه تیم ملی
🔹از یازده مطلب اخیر صفحه ورزشی رسانه تروریستی سعودی اینترنشنال، ده مطلب پیرامون اغتشاشات است و صرفاً یک مطلب به صحبتهای جانی #اینفانتینو پرداخته است.(اینفانتینو از اروپا و تاریخ استعماری ۳۰۰۰ساله اش در کنفرانس مطبوعاتی انتقاد کرده بود)
❔سؤال، چرا این رسانهها اینگونه به ورزش نگاه میکنند و در تلاشند تا مردم را علیه تیم ملی یک کشور که آبروی آن کشور است بشورانند؟
▫️پاسخ، علت چنین رفتاری را باید تفاوت #کارکردهای_ورزش_ملی و قهرمانی با کارکردهای این رسانهها دانست.
🔸ورزشهای ملی مانند فوتبال خصلتی که دارد موجب وحدت جامعه میگردد. فقیر و غنی، فارس و غیر فارس، شیعه و سنی هنگامی که به ورزش ملی میرسند اختلافها را کنار میگذارند و برای آنها ورزش ملی یک #هویت_ایرانی میسازد. و این با رویکرد رسانه تجزیهطلبی مانند ایراناینترنشنال در تضاد است.
🔸اگر ورزش ملی وحدتساز است او قصد دارد که دیگرساز باشد و هر ایرانی به جای عشق و افتخار به تیم ملی کشورش، انگشت اتهام را به سمت دیگری نشانه رود و هم وطنش را بیغیرت و یا به صفت قبیحه دیگری معرفی کند. کارکرد دیگر ورزش ملی مانند فوتبال تزریق روحیه نشاط به جامعه است در صورتی که طرف مقابل به دنبال #سیاهنمایی_مطلق از جامعه است و آنچه میتواند نشاط را به جامعه آورد را به طور کلی منتفی میداند و با آن در ستیز است.
🔸لذا ما بیشتر از اینکه با یک موضوع ورزشی مواجه باشیم با یک جنگ شناختی از نوع فوتبالی مواجهیم. طرف مقابل تلاش دارد تا هر آنچه مؤلفههای ملتساز وجود دارد از پرچم و سرود ملی گرفته تا فوتبال و هر ورزش قهرمانی دیگری را از جامعه ما بزداید. در این جنگ شناختی وظیفه هر ایرانی باغیرتی در گام اول خنثیسازی تاکتیک دشمن است. باید تلاش کنیم که فوتبال عامل وحدتساز درون جامعه ما شود نه #عامل_غیریتساز و تفرقهافکن. نکته دوم؛ قبول کنیم همین که در این جنگ شناختی سنگین، این بازیکنان پای به زمین گذاشتهاند خود شاه مهرهای برای باطل کردن جنگ شناختی ابو ارهها بودهاند.
🔹شروع بازیها قطعاً شروع حاشیهها خواهد بود؛ سرود خواندن یا نخواندن، خوشحالی کردن یا نکردن و... . در این حاشیهها یک انسان وطنپرست نباید موضوعات فرعی را بر موضوعات اصلی یعنی مقابله با #جنگ_شناختی دشمن اولویت دهد و وارد تقابل با هموطن خود گردد. با #اولویتبندی اجازه ندهیم در این زمین پر از مین، قربانی جنگ شناختی دشمن شویم.
✍یعقوب ربیعی
🆔@asre_tabyin
▫️جنگ روایت ها را بیشتر بشناسیم!
1⃣ده فاز #جنگ_روایتها در مقام تحلیل و تبیین عملیاتی/ از انگاره سازی تا اغتشاش و براندازی
2⃣تکنیک های #کنش_رسانهای_موثر در جنگ روایت ها
3⃣ده فاز عملیات تجزیه؛ از کشته سازی تا جریان سازی
4⃣یک بُرد فوتبالی و هشت شکست فرافوتبالی!
5⃣عملیات ترور با توسل به رمزگشایی تقابلی و کلیدواژه "کار خودشونه"
🆔@asre_tabyin
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بازیکنان #انگلیس احتمالا فردا همانند ۳۵ بازی گذشته زانو بزنند
🛑تفسیر خاصی نکنید
⭕️بازیکنان تیم ملی #فوتبال انگلیس در اعتراض به #نژاد_پرستی در بازیهای مختلف پیش از آغاز بازی زانو میزنند لذا در بازی فردا مقابل ایران درصورت تکرار این صحنه، مراقب تفسیرهای جانبدارانه باشید.
⭕️#رسانه های ضدانقلاب با سوء استفاده از این اقدام سعی دارند آنرا به #ایران نسبت دهند درحالی که این زانو زدن در 35 بازی گذشته این تیم انجام شده و به قتل جورج فلوید توسط پلیس آمریکا برمیگردد.
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه #سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب
🆔 @savad_rasaneh
-ویراست دوم- مهسا امینی.pdf
6.74M
بررسی #تکنیکهای_اقناعی و روش های عملیات روانی در اغتشاشات اخیر
🔻مناسب جهت #تدریس و #کلاسداری و اجرای تخصصی و عمومی
🆔@asre_tabyin
هدایت شده از روحانیت امروز
☑️پازل اقامه دین و حضور اجتماعی روحانیت چگونه تکمیل میشود؟
🔻علیرضا محمدلو، طلبه درس خارج و دانشجوی دکتری فلسفه علوم اجتماعی:
🔸«تامپسون» در پاسخ به پرسش سنت چیست و چگونه باید خصوصیات آن را درک کرد؟چهار وجه سنت را از هم تمیز داده است؛ وجه هرمنوتیک(چارچوبی برای درک جهان) وجه هنجاری(الگوهایی راهنمای عمل) وجه مشروعیت(منبع حمایتی برای اعمال قدرت) و وجه هویت(راهی برای ایجاد شخصیت).
🔸به نظر میرسد اگر در عبارتی دقیقتر، سنّت را مابازاء دین تعریف کنیم و کارکردهای مشابهی را برای نهاد دین و روحانیت قبول کنیم، ایرادی متوجه این مسأله نباشد. در تعریف اندیشمندان مسلمان نیز، مجموعه باورها، ارزشها و احکام را ارکان و ماهیت دین برشمردهاند که تقریبا همطراز با نگاه تامپسون به سنت از منظر صورتبندی و کارکردی است.
🔸با این تعریف و رویکرد به دین، مأموریت روحانیت هم تا حدودی روشن میشود. اگر دینداری، تبلیغ دینداری و اقامه دینداری را سه وظیفه راهبردی حوزه و روحانیت بدانیم، به لحاظ کارکردی بایستی آن چهار محور را به عنوان عوامل، فرایند یا نتایج اقامه دین با خود داشته باشد.
🔸حال با این اوصاف از دین و مأموریتهای روحانیت، در مواجهه با مسأله مستحدثهای چون غائله اخیر این نهاد چگونه عمل کرد؟ آیا انتظارات را به صورت حداکثری برآورده کرده یا به لغزشها، غفلتها و فواصلی نابجا از مواضع، راهبردها و کنشگریهای مورد توقع مبتلا شد؟ به نظر این نوشتار انتظارات از حوزه و روحانیت محقق نشد و دچار روزمرگی یا نگاه کاریکاتوری به مأموریتها و تعارف در پذیرش مسئولیتها گردید که چرایی آن را در نوع نگاه به دین و کارکردهایش باید جستجو کرد.
🔸فارغ از مقدمات بعیده و حدوسطهای طولانی و در یک آنالیز فشرده از ابعاد چهارگانه دین و روحانیت، همانطور که بیان شد، بعد از انقلاب، وجه هرمنوتیکی و تفسیری دین که از ابتدای امر، مورد توجه بود و در دهه شصت و هفتاد بعد انقلاب هم از پس هجمههای شدید شبهات کلامی و فلسفی موفقیتهایی به دست آورد. تربیت یافتگان فاضل، مؤسسات فخیم و کتب علمی فراوان از نتایج مثبت چالشهای وجه هرمنوتیکی دین و سنت بعد از انقلاب بود.
🔸بعد هنجاری دین نیز رشد و اقبال بالایی را به صورت نهادی تجربه کرد و تریبونهای متعدد و منابر تبلیغی و گفتمان عام حوزه و روحانیت در فضای تبلیغی، با رویکرد سبک زندگی ساماندهی شد. هرچند این گفتمان بعد از دهه هفتاد و با ظهور رسانههای مجازی اولا بروزرسانی از جهت فرم و کارکرد نشده و ثانیا در ساحت فردی و شهروندی باقی ماند.
🔸وجه مشروعیت بخش دین و کارکرد آن در قدرت که ما به مشارکت در اقامه دین ترجمه میکنیم هم متأسفانه به حضور روحانیت در مناصب اجرایی(بیشتر) و تقنینی(کمتر) تقلیل یافت. در حالی که دین و روحانیت بایستی در فرایند نظامسازی و فرایندپردازی حضور چابکتری نشان میداد و این وجه از کارکرد دین نیز دچار مغالطه و به تعبیری اشباع کاذب شد.
🔸وجه هویتبخش دین در غائله اخیر بیشتر خود را نشان داد؛ چه در ساحت هواداران و چه در ساحت معترضین، فریب خوردهها و اغتشاگران. با این ترجمه که از دهه هشتادی مدافع و دهه نودی سلام فرماندهخوان(که اکثریت بودند) تا هلیاها و اسکیتسواران نوجوان خیابان چمران و...(اگرچه کم بودند) و تمام آن اقلیتی که تحت تأثیر شبکههای مجازی، در ناآرامی ها شرکت کردند، بایستی از این وجه دین بیشتر سیراب شوند.
🔸به نظر میرسد که روحانیت در حوادث اخیر به دلیل غلبه وجه هرمنوتیکی و مواجهه ضعیف با وجه هنجاری(تمام دین را به تمام مردم نگفتیم و تردیدها را شفاف نکردیم و شبهات لایف استایل را نصفه رها کردیم) در ساحت حل مسأله و در جایگاه بخشی از راه حل قرار نگرفت.
🔸از سویی نیز در وجه مشروعیت بخش و اتصال با قدرت نیز شایسته بود پیشتاز و پیشران عمل میکرد و فارغ از کلیشههای رسمی همچون سخنگوی دولت به دل جمعیت معترض و مردد و سرگردان و مستشکل میزد که نرفت و نزد و از قافله ریبرندینگ و ارائه تصویر نو و ماندگار از روحانیت جا ماند.
🔸البته که در غائله اخیر وجه هنجاری دین بهانه شد تا وجوه سهگانه به چالش کشیده شود؛ ولی روحانیت در باد و یاد قوت وجه بینشی توقف کرد و غافلگیر شد. هرچند که پیشفرض پیچیدگی جنگ ترکیبی امروز کاملا مورد پذیرش است.
🔸کوتاه سخن آنکه روحانیت برای اقامه دین سزاست که از مقام فیلسوف به ساحت راهبردنویس فرهنگ و استراتژیست قانون و کنشگر عدالت تغییر وضعیت دهد تا اقامه دین را تضمین کند. جدای از بازیگری درست در وجه مشروعیت بخش قدرت، در بعد هویتساز نیز میدان تبلیغ و فرهنگسازی را جدیتر از گذشته و با امتداد مجازی و میدانی وسیع تری دنبال کند تا از فرایند برساخت افکارعمومی کنار گذاشته نشده و منزوی نشود. اقامه دین در عصری نو، با «ارائه تمام وجوه روحانیت» ممکن است تا از خطر تحریف و انزوا در امان بماند.
@rohaniyatemrooz_ir
🔻زیست اینستاگرامی_توییتری و توهم براندازی با زندگی در جهان موازی!
◽️محمدرضا شفیعی تهیه کننده، در توییتی خبر از فیلمبرداری برخی پروژههای سینمایی با پلانهایی در دو وضعیت بی حجاب و باحجاب خبر داد(با احتمال و توهم انقلاب).
▫️تقریبا طبیعی است که وقتی خارج از کشور(اینستاگرام و توییتر) زندگی بکنی، دچار #مغالطه_سیاسی میشوی. شب و روز را جابجا درک میکنی و علاوه بر زمان و مکان، از وضعیت و اکثریت هم #درک_وارونه پیدا میکنی.
▫️کنشهای های آشوبناک و تفکرات وارونه نتیجه #زیست_حبابی است که در پلتفرمهای بیگانه رقم خورده و تفکرات و دیدگاه های عده ای را #گروگان گرفته است.
▫️شاید بهترین مصداق برای #قفس_آهنین که ماکس وبر از آن برای تعریف و توصیف مدرنیته نام میبرد، همین اتمسفر اینستاگرام و توییتر امروزی باشد.
▫️#بازتولید_خشونت_هوشمند در خدمت ایدئولوژی خشن آمریکایی_صهیونیستی با هدف براندازی در واقعیت یا #توهم_براندازی در جهان موازی(هولوگرافیک) و حادواقعیت(واقعیت خلق شده)!
✍علیرضامحمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
🆔 @asre_tabyin
عصرتبیین عصررسانه
#رادیوگفتگو بررسی ۳ رمز عملیاتی رسانههای بیگانه؛ اغتشاش_اعتصاب_ترور ✒️ویژه رفتارشناسی رسانه های
امواج شبهه سی آبان.mp3
24.86M
#رادیوگفتگو
بررسی ۳ رمز عملیاتی رسانههای بیگانه؛ اغتشاش_اعتصاب_ترور
✒️ویژه #رفتارشناسی_رسانه_های بیگانه
🔻مهمانان برنامه:
🔸دکترعلیرضا داودی کارشناس ارشد رسانه و علوم شناختی
🔸حجت الاسلام دکتر علیرضامحمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
🔹🔹🔹
▫️آنارشیسم و #ترور، ایستگاه آخر یا قله اغتشاشات؟
▫️#رمزگشایی_تقابلی در نسبت مردم و حاکمیت چگونه شکل میگیرد؟
▫️تفاوت روایت سازی و #انگاره_سازی در جریان جنگ روانی چیست و چرا؟
▫️پروژه ترور و #اعتصاب را در حوادث اخیر چگونه می توان تحلیل کرد؟
▫️#افکار_عمومی چگونه و چرا معرکه جنگ های روانی قرار می گیرد؟
▫️چگونه باید التهاب و #آشوبهای_ذهنی را کنترل کرد؟
▫️ایستگاه روایت و #ایستگاه_تبیین و ایستگاه شناخت در حوادث اخیر را چگونه میتوان ارزیابی کرد؟
🆔 @asre_tabyin
🔎فوتبال و دیگر هیچ...
▫️شکست جنگ روانی دشمن، تغییر خط خبری مطبوعات بعد از دوماه سنگین خبری منفی و بغضی که در گلوها رسوب کرده بود و اینکه افکار عمومی به چه چیزی فکر بکنند، شکست انحصار تبلیغاتی دشمن دستاورد بزرگی است. با سرود ملی شروع کردیم و با سجده شکر تمام کردیم. چطوری بیبیسی😂....تبریک برای #ایران_قوی، #بزرگ و #یکپارچه...
✍علیرضامحمدلو
🆔 @andisheengelabi
و پلیسی که شیرینی و شکلات پخش می کرد و درونش پر از آرزو و دعا و شکر بود و چشمانش پر از عشق....
#ایران_قوی
#شکست_موج_خبری
#دیپلماسی_فوتبالی
🔎یک بُرد فوتبالی و هشت شکست فرافوتبالی!
▫️فوتبال در عصر حاضر، بزرگترین نماد #صنعت_فرهنگ و سرگرمی محسوب می شود. از طرفی نیز بارها از شعار فوتبال عاری از سیاست سخن گفته شده اما مدعیان این شعار برای همجنسبازی #هشتگ، ترند کرده اند و روسیه را از مسابقات تحریم کردهاند و البته برای محکوم کردن نژادپرستی، زانوهای نمایشی بر زمین چمن کوبیده و برای #مرگ_جورج_فلوید، یک دقیقه! سکوت کردهاند.
▫️این فوتبال نشان داده که در مقابل واقعیت های روز، بی تفاوت نبوده و علاوه بر وجه سرگرمی، ظرفیت دیپلماتیک داشته و یک #زبان_گلوبال(فراگیر) در خدمت معانی و سیاست های کانالیزه شده قرار میگیرد.(مثل اینکه برای انفجار در فرانسه سیاه بپوشد ولی در قبال بمباران یمن و فلسطین و...سکوت موذیانه و کاملا سیاسی اتخاذ کند).
🔸با در نظر گرفتن این دیدگاه به ظرفیتهای پدیده مدرنی چون فوتبال، به خوانش نتایج و پیامدهای برد شیرین امروز ایران مقابل ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ می پردازیم.
1⃣ شکست مارپیچ سکوت مهندسی شده با لیدری برخی سلبریتی ها که قهر مردم ایران!! از تیم ملی ایران را القا میکردند که با حضور شاد مردم در میادین شهرها مهیا شد.(انرژی متراکم و دعای وسیع مردم به ذهن و قلب فوتبالیست ها منتقل شد)
2⃣ شکست فیلترینگ حبابی برساخته(قبل از بازی القا می شود که مردم سوگوارند_ بعد از بازی دیکته می شود که مردم خوشحالند) با لیدری سعودینشنال و رفقای لندی، سعودی و آمریکایی اش که مردم را در فجازی #گروگان گرفته بودند و فرکانس غم و شادی مردمی را تنظیم دستی میکردند.(استوری سعید عزت اللهی نشان داد که فیلترینگ حبابی تاحدودی شکسته شده)
3⃣ شکست پروژه #دوقطبی_سازی مذهبی_غیرمذهبی که با حضور اقشار مختلف و متنوع مردم از جمله روحانیون و #طلاب و قشر به اصطلاح ارزشی و حتی پلیس امنیت در کنار مردم و برای ایران با لبان خندان رقم خورد.
4⃣ شکست دکترین نفرت و آنفولانزای نیوریورکی که طی دوماه اخیر پخت و پز شده بود(ایرانی مقابل ایران و ایرانی و...) و با یک برد شیرین همراه با حمایت پرشور مردم روی سکوها و داخل خانه ها و همچنین حضور خودجوش، بدون فراخوان و پرتنوع مردم در خیابان ها صورت گرفت.
5⃣ شکست محاصره تبلیغاتی منفی، متراکم، فیک، یاس آور و سیاه بیگانه با #تغییر_خط_خبری داخلی و بینالمللی بسمت پیروزی و شادی ایران(طی دوماه اخیر با حدود #چهل_هزار_خبر_دروغ، افکارعمومی را تحت بمباران خبری_تحلیلی قرار داده بودند)
6⃣شکست پروژه کثیف و موذیانه #هویت_ستیزی ذیل تحقیر نمادهای ملی و مذهبی با سرودی که در ابتدای بازی خوانده شد و سجده شکری که در انتهای بازی شاهد بودیم. تلاش بر این بود که از مسیر تحقیر و تضعیف نمادها، وجوه معرفتی را ترور کرده و ابعاد هنجاری را به انزوا و حذف نزدیک کنند. برد امروز یک #ریبرندینگ مختصر از نمادهای ملی و مذهبی بود.
7⃣ شکست پروژه ناامن سازی، آنارشیسم، آشوب و القای فضای دهه شصتی برای ایران که این شادی فوتبالی سراسری، یکدست و مردمی، بعنوان خط شکن این ماجرا عمل کرد.(ترورهای اخیر در صدد ساخت تونل وحشت از خیابان ها بود)
8⃣ شکست جولان فیک نیوزها بر آسمان ذهن و روان مردم و افشای فریب و دروغ بزرگی بنام حمایت از مردم ایران، با رقص و #پایکوبی بعد از باخت مقابل انگلیس و #سکوت و بایکوت بعد از برد تیم ملی که استوری برخی از بازیکنان تیم ملی و کنشگری سرمربی پرتغالی مان در خط مقدم #جنگ_روانی_فوتبالی این چند روز اخیر که bbc در راس آن قرار داشت، حاکی از این ماجراست.
▫️شاید در برخی بندها اندکی اغراق هم چاشنی سخن شده باشد ولی هدف این است که نسبت به ظرفیت های محیطی، #ابزارهای_مدرن و وجوه بینالمللی در #جنگهای_هیبریدی_امروزی غافل نشویم. برد امروز از هرجهت شیرین بود. هم بخاطر متن فوتبالی و هم بخاطر فرامتن های فراگیرش...
✍علیرضامحمدلو، مدرس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
🆔@asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشاره رهبر انقلاب به موضوع جنگ روانی دشمن
▫️حضرت آیت الله خامنه ای:
امروز #مهمترین_شیوه_دشمن، جعل و دروغ پردازی است. خبرسازی، تحلیلگری و کشته سازی بر مبنای دروغ
🆔 @asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلام مهم و راهبردی رهبر انقلاب درباره جنگ شناختی
▫️تسلط بر مغزها از تسلط بر سرزمین ها بالاتر است / اگر #مغز_یک_ملت را تسخیر کنند آن ملت سرزمین خود را تقدیم می کند.
▫️عده ای خودشان دروغ نگفتند اما دروغ دشمن را تایید کردند.
🆔 @asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توجه و اشاره رهبر انقلاب به مساله نفوذ
حضرت آیت الله خامنه ای:
🔸مراقب #نفوذ_دشمن در بسیج باشید. گاهی آدمی فاسد و ناباب لباس عوضی میپوشد و خودش را در مجموعهای جا میکند. این آدم میتواند در کسوت روحانی و بسیجی در بیاید.
«و لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ ان کُنتُم مُؤمِنینَ»
🆔 @asre_tabyin
ماساژ پیام(۱) و تحریف کلام رهبرانقلاب به سبک اینترنشنال سعودی
▫️رهبرانقلاب در دیدار امروز بسیجیان به مناسبت هفته بسیج با اشاره به پیروزی تیم فوتبال کشورمان در مقابل ولز فرمودند: دیروز بچههای تیم ملی ما #چشم_ملت_ما_را روشن کردند؛ انشاءالله چشمشان روشن باشد...
▫️درست ساعتی بعد، رسانه معاند سعودی_لندنی در یک تحریف مبتذل و به اصطلاح ماساژ پیام، واژه #ملت را از کلام رهبر انقلاب حذف کرده و باقی جمله را عکسنوشت کرده است. اما هدف از این حذف و #تحریف چیست؟
▫️خیلی سریع و فشرده اینطور بنظر میرسد؛ حکومتی جلوه دادن بازی های تیم ملی(اکانت فیک تبریک کیروش به رهبرانقلاب و تبریک روزبه چشمی به حاج قاسم را هم در همین راستا ترجمه کنید)
▫️فاصله انداختن و #گسل_سازی میان ملت و حاکمیت و در نتیجه تحریک ملت علیه حکومت و مثل همیشه #مصادره_واژه_مردم و در نهایت خالی کردن پشت تیم ملی فوتبال از مردم و تخریب رمز پیروزی تیم ملی یعنی حمایت مردم و از کف رفتن شادی سراسری و #انسجام_ملی!
(۱)ماساژ پیام:در ماساژ پیام، از انواع تاکتیک های گوناگون (حذف، کلی گویی، پاره حقیقت گویی، زمان بندی، قطره چکانی و…) #جنگ_نرم استفاده می شود تا پیام بر اساس اهداف تعیین شده شکل گرفته و بتواند تصویر مورد انتظار را در ذهن مخاطب ایجاد کند. در واقع در این متد ، پیام با انواع تاکتیک ها ماساژ داده می شود که از آن مفهوم و مقصودی خاص برآید.
✍علیرضامحمدلو
🆔@asre_tabyin
عصرتبیین عصررسانه
🎥اشاره رهبر انقلاب به موضوع جنگ روانی دشمن ▫️حضرت آیت الله خامنه ای: امروز #مهمترین_شیوه_دشمن، جعل
▫️حضرت آیت الله خامنه ای:
امروز #مهمترین_شیوه_دشمن، جعل و #دروغ_پردازی است. خبرسازی، تحلیلگری و کشته سازی بر مبنای #دروغ
#تمدن_دروغپایه
🆔 @asre_tabyin
عصرتبیین عصررسانه
📝تکنیک های جنگ روانی/ قسمت ششم 🔹در شمارگان پیشین به تکنیک «تظاهر به بی طرفی» و «اهریمن سازی» در عم
📝تکنیک های جنگ روانی/قسمت هفتم
♦️در شمارگان پیشین به تکنیک ایجاد تفرقه و تضاد و دروغ بزرگ در عملیات روانی با هدف آگاهی بخشی به اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی و طراحی آنان با کاربست این تکنیک اشاره کردیم؛ در این شماره دو مفهوم مبالغه و پاره حقیقت گویی که در پیوستگی محتوایی یکسان امکان اثر گذاری بر جامعه مخاطب عملیات روانی را دارا هستند؛ مورد بررسی و واکاوی قرار خواهدگرفت.
مبالغه
🔸مبالغه یکی از روشهایی است که با اغراق کردن و بزرگ نمایی یک موضوع سعی در اثبات یک واقعیت دارد.
🔹کارشناسان تبلیغات از این فن در مواقع خاص و وقایع مشخص استفاده میکنند. بزرگ جلوه دادن توان و قدرتمندی کشور خودی و مبالغه در انعکاس نقاط ضعف دشمن از این مقوله است.این فن به ویژه هنگامی که دشمن دچار شکست و هزیمت شده یا در زمان بحران و اغتشاش مؤثر است.
🔸در این روش سعی بر این است تا تواناییهایی که یک فرد یا کشور دارد، به رخ حریف یا کشور مقابل کشیده شود. در اینجا میزان توانایی خیلی مهم نیست بلکه مهم این است که شما بتوانید از کوچکترین توانایی خود به شکلی ویژه بهره برداری کرده و از آن غولی بزرگ بسازید که به هیچ وجه نفوذ پذیر نیست و هیچگاه خدشه ای بر آن وارد نمیشود.
🔹این امر کمک می کند تا در صورتی که در قبولاندن آن به حریف موفق شوید به نوعی یک بازدارندگی حداقل کوتاه و در خوشبینانه ترین حالت دراز مدت برای خود ایجاد کنید.
🔸در راستای مصداق یابی این تکنیک ذکر این مثال قابل توجه است؛ رژیم صهیونیستی پس از شکست در درگیریهای سال ۲۰۰۶ با حزب الله لبنان که سرزمینهای اشغالی مورد حمله راکتی و موشکی حزب الله قرار گرفت و بسیاری از صهیونیستها شهرهای خود را تخلیه کردند؛ اقدام به عملیات روانی با تاکتیک مبالغه کرد.
🔹در فضاسازی امنیت بخش برای ساکنین اراضی مناطق اشغالی و هراس افکنی در قبال محور مقاومت، رژیم صهیونیستی ادعا کرد که سیستم سپر دفاع موشکی به نام گنبد آهنین طراحی کرده است که مانع از اصابت هر گونه موشک به سرزمینهای اشغالی خواهد شد و آن را کارآمدترین پوشش ضد موشکی در جهان نامید.
🔸پس از این عملیات روانی با کاربست تاکتیک مبالغه نسبت به نفوذناپذیری گنبد آهنین حزب الله لبنان با چند ساعت پرواز پهپادی بر فراز آسمان فلسطین اشغالی از مهمترین پایگاه هسته ای صهیونیستها تصویربرداری کرد و بعد سید حسن نصرالله رهبر مجاهدان حزب الله در سخنرانی خود با اعلام این که این پهپاد ساخت جمهوری اسلامی ایران بود؛ اظهار داشتند: این عملیات برای حزب الله موفقیت بزرگی بود.
🔹پس از آن با شکل گیری دور جدید درگیریها در مناطق پرجمعیت ،غزه برای چندین بار مناطقی از اراضی اشغالی مورد هدف موشکهای گروههای جهادی حماس و جهاد اسلامی قرار گرفت و با این اقدام عملیات روانی رژیم صهیونیستی ناکام ماند.
پاره حقیقت گویی
🔹گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع و محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
🔸این رویه رایج رسانه هاست که به طور معمول متناسب با جایگاه و جناح سیاسی که به آن متمایل هستند، بخشی از خبر نقل و بخشی را نقل نمیکنند.
🔹خبر هنگامی کامل است که عناصر خبری در ،آن به شکل کلی مطرح شوند؛ اما چنانچه یکی از عناصر خبری ششگانه (که ،کجا ،کی، چی، چرا و چگونه) در خبر بیان نشود، خبر ناقص است.
🔸در تاکتیک پاره حقیقت گویی، حذف یکی از عناصر به عمد صورت میگیرد و بیش تر اوقات عنصر چرا حذف میشود. در تصویرسازی برنامه های غربی با کاربست این تکنیک هرگونه اقدام آزادی خواهانه در قبال استکبار از سوی مسلمانان رفتار تروریستی تصویر سازی میشود.
ادامه دارد...
🌐کانال عصرتبیین، عصر رسانه
🆔 @asre_tabyin
🔎آمار تغییر تابعیت بازیکنان فوتبال در جام جهانی و یک پروپاگاندای خاموش!
▫️۱۳۷ بازیکن برای بازی در جام جهانی، #تغییر_تابعیت دادند تا برای کشوری به جز کشوری که در آن متولد شده اند بازی کنند.
▫️۲۸ تیم در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، از بازیکنانی استفاده کرده اند که در کشور آنها متولد نشده اند.
▫️فقط ۳۳ بازیکن فرانسوی برای کشورهای دیگر بازی می کنند (و این در حالی است که به جز بازیکنان افریقایی تبار فرانسه، این کشور از ۳ بازیکن تغییر تابعیت داده شده هم در ترکیب خود استفاده می کند) و ۱۷ بازیکن انگلیسی هم برای کشورهای دیگر بازی می کنند. یک بازیکن امریکایی برای ژاپن بازی می کند و تیم امریکا از ۵ بازیکن غیرامریکایی بهره میبرد. سامان قدوس (که متولد سوئد و اصالتا ایرانی است) برای ایران بازی می کند.
▫️کافی بود فقط یک بازیکن از ایران برای کشوری جز ایران بازی کند (مثل ماجرای امثال کیمیا علیزاده در تکواندو) تا تبدیل به نمادی برای مخالفت با جمهوری اسلامی و عدم امکان رشد در کشور ما تبدیل شود. اینطور نیست؟
▫️رسانه دشمن هرگاه تشخیص بدهد که از یک سری اطلاعات و افراد می تواند بهره برداری سیاسی کند، هرگز دریغ نخواهد کرد.
✍دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
🆔 @asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترول ها کیستند و چه نقشی در جنگ های شناختی ایفا می کنند؟
🔸چرا علیه هنرمندان و ورزشکاران جنگ روانی راهاندازی میکنند؟
1⃣ عامل خشونت، فحاشی و #تونل_وحشت در فضای مجازی
2⃣ عامل ایجاد #مارپیچ_سکوت علیه اکثریت
3⃣ #لشکر_سایبری برای تصویرسازی سیاه و منفی از جامعه
#ترول
🆔 @asre_tabyin