هدایت شده از خبرگزاری رسا
اقتصادبرجامی، دیپلماسی ترس...آدرس غلط و #سراب_آمریکایی
@andisheengelabi
🔎ارتجاع سیاسی با محوریت نفوذ و تحریف
🔹ارکان اقتدار در دیدگاه رهبرمعظم انقلاب با توجه به سخنان ایشان در دیدار با دانشجویان دانشگاه های افسری نیروهای مسلح، سه محور ثبات اقتصادی، توان فرهنگی و اقتدار نظامی عنوان شد.
🔹آنچه که ایشان در فرازهای دیگر از سخنانشان در باب محورهای سه گانه تبیین نمودند، بطور فریز شده و مشخص این بود که 1⃣علاج همه مشکلات در داخل کشور است و 2⃣یاوه گویی های دشمن، جنگ روانی بیش نیست و ناشی از ترس و اختلال در دستگاه محاسباتی آنهاست و 3⃣اینکه عقلانیت در مواجهه با مشکلات و علی الخصوص دشمن، به معنای انفعال و ترس نمی باشد.
🔹بنظر می رسد که در بین این سه محور، به تعبیر رهبر انقلاب، آنچه که رفاه و عدالت را پشتیبانی می کند، امنیت و اقتدار دفاعی است و آنچه که قدرت چانه زنی ایران را در منطقه و جهان افزایش می دهد، بحث ثبات اقتصادی است و آنچه که سیبل هجوم رسانه ای و جنگ شناختی دشمن قرار گرفته و ضامن مقاومت و پیشرفت جمهوری اسلامی است، توان فرهنگی و قدرت نرم نظام در ساحت باورها و انسجام اجتماعی است.
🔹با توجه به این مدل اقتدار، فشار تحریم های خارجی اگر مبدا مشکلات کشور باشد، مقصد این فشارها، 1⃣اختلال محاسباتی بعضی از مسئولان ارشد درباب توان داخلی و دشمن خارجی، 2⃣خوانش غلط خط تحریف از مشکلات با میانداری نحبگان سکولار، 3⃣جنگ روانی و پمپاژ فیک نیوز در رسانه های همسو با دشمن 4⃣جنگ شناختی و عملیات روانی علیه مردم با روایت تحریف شده از علاج مشکلات و آدرس غلط دادن، برای قبول عقب نشینی و تحمیل حداکثری خواسته های استکبارجهانی است.
🔸باتوجه به این نقشه مواجهه و اینکه آمریکا به اذعان سیاستمداران و اقتصاددانان و جامعه شناسان داخلی و خارجی اش، در بدترین نقطه تاریخ ایستاده و روبه افول و سقوط تاریخی قرار دارد و دونالد ترامپ بعنوان ابزار "استراتژی مرد دیوانه" تمام پشت صحنه آمریکا را رو کرده و به آخر خط رسیده است، سوال راهبردی در باب دعوت به مذاکره در چنین شرایطی را #دولت_اعتدال بایستی پاسخی مشخص ارائه دهد.
🔸 آیا رواست که #فرصت_ریکاوری_سیاسی به دشمن را با ادبیات ضعیف و دیپلماسی ترس و پالس مثبت نشان دادن به رقیب خارجی در باب مذاکره با چاشنی تحریف تاریخ بدهیم و از طرفی نیز با مدیریت خسته و رها کردن اقتصادکشور درچنگال نفوذی ها و دلالان و مدیران بی کفایت بازارهای ارز و خودرو و...، افکار عمومی را ترغیب و مهیا نماییم؟
🔸آیا معقول و مشروع است که #اقتصادبرجامی و #دیپلماسی_ترس را به بهانه دوقطبی سازی مضاعف بی ربط و فیکِ "بایدن_ترامپ که درحال بازی پلیس خوب و بد بامصرف داخلی" هستند را توجیه و منطقی جلوه داده و با وام گرفتن غلط از تاریخ و تحریف سیره معصومین(علیهم السلام)، مذاکره ای ذلت آمیز بر جامعه خودمان تحمیل کنیم؟
🔸مقام راهبری جامعه و مرام دولتمداری و آیین مردمداری، شجاعت، عقلانیت و عدالت می طلبد که اگر قلب تئوریک و مفهومی در هریک از این معانی مقدس رخ دهد و #جریان_نفوذ مدیریتی، تخریب کند و #خط_تحریف نخبگانی، توجیه نماید و شارلاتان های رسانه ای، تخدیر و مهندسی افکار عمومی بسمت آشوب یا بایکوت را داشته باشد، برآیند کار ارتجاع و ارتداد سیاسی بوده و نتیجه ای جز تحمیل تسلیم، مقابل هارت و هورت های حریف خسته و دیوانه نخواهد بود.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
جنتلمن های پشت میز مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستن...
#دست_چُدنی
#دیپلماسی_ترس
🔎مومو، چالشی پست مدرن و لزوم پاسخگویی سه نهاد مسئول!
◀️چالش مومو و چالش هایی مشابه در فضای مجازی را نباید دست کم گرفت و اگر مواجهه دقیق در عرصه #حکمرانی_فضای_مجازی با این پدیده ها صورت نگیرد، جهان ذهنی مردم را بدون شک به نفع رقیب غربی و فرهنگ پست مدرنِ تهی از معنا و بی رگ نسبت به ایدئولوژی و باورهای بنیادین خالی خواهیم نمود.
🔸وضعیت پست مدرن اینطور برنامه ریزی شده است که قطعیت و یقین را سرکوب نموده و شک و نسبیت و سرگردانی در همه ساحت های زندگی را به بهانه آزادی حداکثری جاری و ساری نماید.
🔸این وضعیت در ادامه #دگماتیسم_مدرنیته که همه ساحت های بشری را از کانال تجربه داوری می کرد و در غیراینصورت آن را عاری از معنا و هویت درجه بندی می نمود ایجاد شد.
🔸افراط در تجربه گرایی و پس زدن دین و عرفان و فلسفه و حتی محدودنمودن علوم انسانی به آزمون تجربی، نتیجه ای جز این نداشت که بشر امروز دچار #بحران_هویت شد و دیگر تخدیر سبک زندگی و زندگی مک دونالدی و مصرف زدگی و اوقات فراغت آنچنانی، توان مقابله با لحظات خلوتِ خالی از باور را نداشت.
🔸نتیجه چنین فضایی که عقلانیت را کنار زده و غرایز را بطور حداکثری آزاد و رها ساخت تا از #تک_ساحتی_بودن_پوزیتویکال و تجربه گرا بگریزد، رو آوردن به فانتزی بازی ها و تفریحات متلون و بی پشتوانه، جهت پرکردن خلاهیجانی و عاطفی در زندگی خواهد بود که بن بست عقلانیت باچاشنی خشونت و بازی با ترس نیز همراه خواهد داشت.
🔸در چنین فضایی که #بحران_هویت در نتیجه فضای مجازی رها و مهارنشده، بخش معتنابهی از بدنه نوجوان و جوان جامعه را درگیر کرده، سه نهادبالادستی وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و فناوری، مسئول اصلی و مستقیم حل ماجرا هستند و توقع اقدام جدی و در راستای پیشگیری از اینگونه آسیب ها بطور اپیدمیک می باشند.
🔸ساختار آموزشی، فرهنگی و ارتباطاتی، مثلث حل چالش های مجازی همچون مومو است که بنوعی پاشنه آشیل کشور در ساحت حکمرانی فضای مجازی را رقم می زنند و درحالیکه ماموریت درونی سازی فرهنگ اسلامی_ایرانی در نسل نوجوان و جوان جامعه را جهت مصونیت بخشی و تقویت این قشر بر عهده دارند، راهبرد خاصی در این باب، از این سه نهاد خاص مسئول شاهد نیستیم.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / آیا ما در یک زندان پانوپتیکان حبس شده ایم ؟ / همه چیز در خصوص پرونده های روان شناختی که برای اعضای #شبکه_های_اجتماعی ایجاد میشود/ #گردآوری_اطلاعات_کاربران ، پروژه اصلی کمبریج آنالتیکا / تا کنون از هر کاربر آمریکایی 4 الی 5 هزار داده ثبت گردیده است / تولیدات محتوایی کاندیداهای انتخاباتی امریکا متاثر از این داده ها تنظیم میشود .../ قسمت ۳۱۱ @iran_onlin_ir
@andisheengelabi
🔴 یادداشت حسن رحیم پور ازغدی درباره #توهین فرانسویها به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص)
🔹️ دیدگاه اساتید دانشگاه سوربن فرانسه در خصوص توهین به پیامبر اکرم(ص)، انحراف انقلاب فرانسه، حاکمیت صهیونیزم براروپا و غربگرایی دردولت ایران ، مفادسومین یادداشت حسن رحیم پور ( ازغدی) در صفحه شخصی اوست.
🔹️ ١) سال گذشته چند استاد دانشگاه سوربن میهمان بنده بودند. از تولد یک نسل روشنفکر فرانسوی سخن گفتند که کتمان و سرکوب میشود؛ گلیست، کاتولیک، ضدآمریکایی، #آنتی_صهیونیزم، طرفدار انقلاب ایران و گرایش به شرق، منتقد وجه ماسونی اخلاق گریز و دین ستیز انقلاب فرانسه که هایجک شد.
🔹️ ٢) به نقش ولتر، کندورسه، میرابو، دانتون و... در انقلاب فرانسه و نقش فرانکلین و پل جونز و...در تدوین قانون اساسی آمریکا توجه میدادند که همه فراماسون بودند. و کارکرد لژ فرانسه و انگلیس در انحراف انقلاب مشروطه و تشکیل رژیم پهلوی.
🔹️ ٣) گفتند در اتاق پشتی دمکراسی، لایه اول و دوم حکومت فرانسه در قبضه ماسونها و #صهیونیستهاست و اسلام ستیزی کنونی، ریشههای صلیبی و قرون وسطایی دارد. ماکرون تنها یکی از میوههای آن است. سرکوب و سانسور تظاهرات ملیونی پاریس علیه همجنسبازان تا #جلیقه_زردها، برای پیشگیری از انقلاب دوم فرانسه است.
🔹️ ۴) پرسیدند چرا جمهوری اسلامی، دشمنان خود را نمیشناسد؟ آیانمیدانید شبکه ایرانی ماسونها هنوز فعال است؟ تعجب میکردند که شارلی ابدو با حمایت دولت فرانسه به پیامبرتان فحش میدهد و دولتمردان ایران در ملاقات با آنان از خنده ریسه میروند!
🔹️ ۵) براستی چرا در اروپا، منطق به طِقطِق افتاد؟ آزادی بیان اعتراض به صهیونیزم، بد و آزادی فحاشی به اسلام، خوب است. عمل داعشی ضد شرق، خوب و ضد غرب، بد است. گویا مدرنیته، سخت افزار دارد و نرم افزار ،کم آورده. پس غرب باوران حکومت ایران، دیر رسیدهاند، سهمشان، ازدواج با یک جسد!
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمریکا_بدون_روتوش
🔸مردم آمریکا آماده جنگ داخلی بعد انتخابات
🔸کلیدواژه #تقلب، رمز اغتشاشات
🔸واقعیتهایی از جامعه آمریکا، که غربزده ها دوست ندارند دیده شود.
🔸 #آموزش_تیراندازی در کوچه پس کوچه های شهرهای ایالات متحده آمریکا
@andisheengelabi
#یادداشت
🔎حمله ای فرانسوی، نتیجه ای صهیونیستی
در پی اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبررحمت و حمایت کامل این دولت از هتاکی صورت گرفته، ضروری است تا رهگیری درستی از این اقدام سخیف دولت فرانسه علیه ایدئولوژی #دومین_دین_پرجمعیت_جهان صورت بگیرد.
1⃣وقتی به شخص اول یک مکتب و نظام فکری به بهانه آزادی بیان، توهین و هتاکی می شود و در قامت یک رئیس جمهور به دفاع از این حرکت کاملا سیاسی و تحریک آمیز دفاع تمام قدی صورت می گیرد، این به معنای یک جنگ ایدئولوژیک و شناختی است که ساز وکاز خاصی را در پی دارد.
2⃣ برهمین اساس باید دانست که هر مسئله برای تحلیل درست، در میان مجموعه ای از علل و انبوهی از نتایج گرفتار است و تا زمانی که از این دو جنبه، آنالیز و بررسی کاملی صورت نگیرد عمق ماجرا مغفول و دچار بازتولید در بازه های زمانی متناوب خواهد شد کمافی السابق.
3⃣اما آنچه که از صورت مساله پیداست، دامنه دار کردن و ابعادشناختی و روانی ماجرا را به هم گره زدن است که از پیچیدگی های اطلاعاتی قضیه حکایت دارد. "مردی مسلمان یک معلم را به جرم تدریس آزادی بیان به قتل رساند". این گزاره خبری در صدد توجیه و تئوریزه نمودن تمام اتفاقات مابعد ماجراست و انگار که یک #مهندسی_حادثه ای صورت گرفته و خبرسازی و تعقیب و گریزهای ساختگی در کار است.
4⃣در همین رابطه، آنچه که حائز اهمیت است نشان از یک ناتوی رسانه ای_دیپلماتیک صهیونیستی است که اسلام هراسی و کلیشه خشونت طلبی را بازتکرار می نماید و با یک شوک خبری، احساسات ملت ها و سیاست دولت ها را علیه یک تفکر، سمت و سویی از پیش طراحی شده می بخشد.
5⃣بنابراین عادی سازی روابط اسرائیل در منطقه و #دومینوی_شوم_اسرائیلی، نیازمند یک شوک و بهت بین المللی علیه یک نظام فکری پرمخاطب همچون دین مبین اسلام بود، تا فرسایش جنگ شناختی بظاهر فرانسوی، کانال نفوذ اسرائیل در منطقه و حیات و تنفس بیشتر این غده سرطانی را رقم بزند.
6⃣در جمع بندی قضیه نیز باید اظهار داشت که رژیم منحوس اسرائیل با همپیمانان منطقه ای و عقبه اروپایی و ماهیت آمریکایی در صدد است تا از گسل های مذهبی جهان اسلام که از جانب برخی دگراندیشان حوزوی و سکولارهای دانشگاهی دنبال و پررنگ می شود و #ترندینگ_اسلام_هراسی از طرفی دیگر و مشغول سازی های و حواس پرت کنی اقتصادی و بهداشتی ملت ها در وهله سوم، میزان حساسیت ایدئولوژیک در جهان اسلام را نسبت به دشمنی با استکبارجهانی و رژیم جعلی اسرائیل پایین کشیده و #ژئوپلتیک_عبری را عمق تازه ای ببخشد.
7⃣جهان اسلام و دولت های اسلامی بایستی در جنگ هایی اینچنین که مرزهای عقیدتی و باورهای بنیادین را نشانه رفته اند، واکنش جدی جهت حفظ سرمایه اجتماعی و هزینه های انجام شده در مسیر بازتولیدفرهنگ و گفتمان دینی در طول تاریخ به انجام رساند و #تنبیه_دیپلماتیک_و_اقتصادی_جدی در همین راستا، حداقل کاری است که توقع تحقق آن از دولت های اسلامی به ذهن ها خطور می کند.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
🖌#یادداشت_تحلیلی
#امربه_معروف_و_نهی_از_منکر
🔎ترور شخصیت نظام در پی ضرب و جرح آمران به معروف در سکوت رسانه ای
◀️بعد از شهادت جوان آمربه معروف و ضرب و جرح وحشیانه خانم محجبه ناهی منکر در بایکوت خبری از جانب رسانه های فیمینیست و سلسله اتفاقات و ماجراهای دخترآبی، آبادانی و سپهری و افکاری و امثالهم و هوچی گری همین رسانه ها و دوستان سلطنت طلب و برانداز و فارغ از تناقض رفتاری این به اصطلاح رسانه ها، مساله ای که مشهود بود و نیاز به ارزیابی و حمایت داشت، #شخصیت_نظام بود.
🔸اقتدار رسمی و حامی غیررسمی نظام و به عبارت بهتر، #قانون و #ایدئولوژی زیر لگدهای بیرحمانه و شانتاژهای رسانه ایBBC ، VOA و ایران اینترنشنال و... زخمی شد و شخصیت نظام در یک #شارلاتانیزم_رسانه_ای خارجی و داخلی، #سوژه_ترور واقع گردید.
🔹برای تحلیل این موضوع راهبردی، باید در نظر داشت که عامل بقا و توسعه نظامات و ساختارها را در ۱.کارآمدی، ۲.ذخیره های معرفتی و ۳.حامیان غیررسمی آن بایستی جستجو کرد.
کارآمدی، نماد مدیران باکفایت است و ذخیره های معرفتی را نشانه مبانی صحیح و دست پر نظام در وادی تخصصی و دانش می توان قلمداد نمود.
🔸آنچه که مکمل مدیران و اندیشمندان در راستای مشروعیت بخشی به نظام بوده و بنوعی فاصله شعار تا فرهنگ، باور تا اجرا و ایده تا ساختار را به دوش می کشد، عناصری همراه و حامیان غیررسمی می باشد که اندیشه های یک نظام و حاکمیت را در ساحت اقدام، پشتیبانی می کنند تا با گذر از وادی فکر و نظر، به ساحت ساختار و میدان، قدم نهند.
🔹این عناصرغیررسمی که عامل موفقیت و مقاومت نظام مقدس ما در کوران ۱.حوادث سیاسی، ۲.تحریم های اقتصادی، ۳.تهاجم فرهنگی و ۴.تهدیدات امنیتی بوده است، همان #سرمایه_اجتماعی همراه و #مدافعان_ایدئولوژیک_نظام می باشند که پای منبرها، مساجد، هیآت مذهبی و بسیج و پایگاه های مردمی تربیت شده اند که در لحظه های حساس، عامل عبور موفقیت آمیز کشور از بحران های ساختگی دشمنان با کمترین تلفات بوده اند.
🔸گفتمان و #سیستم_عاملِ هادیِ این حامیان غیررسمی، ذهنیت و باورهای دینی این قشر مخلص و مدافعان بی جیره و مواجب نظام می باشد که مفاهیمی چون غیرت دینی، وجوب امربه معروف و نهی از منکر و "حفظ نظام اسلامی، اوجب واجبات است" و گزاره های راهبردی ازین دست، هندسه معرفتی ایشان را شکل می دهد.
🔹حال که آقا یا خانم آمر به معروف و ناهی از منکر، موردضرب و جرح واقع می شود و قانون و انتظامات همراه نیز با جنگ روانی_رسانه_ای، در دالان های قضایی گیر می افتد و به تعبیری، #نظام_تشویق_و_تنبیه_جامعه، دچار خطای محاسباتی شده و سردرگم عمل می کند، در حقیقت، #عامل_اقتدار_و_موفقیت_نظام_ویروسی_شده_است.
🔸بااین توصیفات باید توجه داشت که حامی غیررسمی و عامل کارآمدی نظام در طول این چهل سال، مورد حمله جدی واقع شده است و سیستم عامل و مغز گفتمان انقلاب در #جنگ_شناختی و عملیات روانی_رسانه ای دشمن، دچار حمله شده که ضروری است اولاً تبیین درست رسانه ای از مسائل اینچنینی صورت بگیرد و درثانی مدل مواجهه معقول و مقتدرانه ی قانونی، در قبال چنین #حوادث_مهندسی_شده ای اتخاذ گردد.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
#جنگ_روایت_ها
📌 جنگ اصلی، جنگ روایت هاست!
💠جریانی در عرصه فکری و ذهنی پیروز است که بتواند "روایت بسازد"، "کنترل روایت" را به دست بگیرد و روایت خود را تثبیت کند.
💠کسی که روایت اول را ارائه می دهد و تثبیت میکند، چه از ایدئولوژی چه از اتفاقات جاری، افکار را تصاحب می کند و می تواند سیاست های خود را بر آنها تحمیل کند.
توصیه میکنم حتماً ادامۀ این یادداشت مهم را بخوانید و به دوستان تان هم توصیه کنید بخوانند.👇
mshrgh.ir/976971
@andisheengelabi
🔎مذاکره با شیطان، ساده لوحی و بازی در زمین سوخته
🔴امروزه برای رسیدن به ساحت تصمیم گیری سیاسی و طراحی برنامه اقدام، ریل گذاری رسانه ای لازم است. امثال حجاریان با تاختن بر کیهان و شریعتمداری، پازل انگاره سازی مقدماتی را برای اقدام آتی دولت اعتدال برای طرح دوباره پروژه مذاکره که منوط به نتایج انتخابات آمریکاست بر عهده گرفته اند.
🔸 برای فهم درستِ نیت شوم این ریل گذاری و عقبه ماجرا، ضروری است که بدانیم، تفکر مستکبر و روح استکبار هرکجا که بوده و در هرساحتی که مستقر باشد، نگاهش از بالا به پایین و #آنتی_عدالت است. اساسا نباید از این طرز فکر توقع روابط برد_برد داشت و شرط بقایت در قبال چنین اندیشه ای آن است که باج حداکثری برای بقای حداکثری آنهم بشرطها و شروطها که گاو شیرده باشی و عامل سواری بیشتر.
🔹اساسا عدالت امری عقلایی است و پایه اش انسانی و روحش معنوی. یعنی شرط تحقق و "علت محدثه و مبقیه عدالت، عقلانیت و معنویت است" والا که یا محقق نمی شود و یا پایدار نمی ماند.
🔸از طرفی نیز اندیشه امپریالیستی برنمی تابد که در حق و حقوق، مساوی با دیگران از خودش را نصیب گردد و اساسا جرزن بوده و پای هیچ مذاکره ای نمی نشیند الا اینکه گام بعدی اش تسلط و هژمونی بیشتر باشد والا که خلاف روح حاکم بر سلطه جویی خواهد بود و حاشا که نظام ظلم برای تکثیر ظلمت، چشم بسته و بی برنامه عمل کند.
🔹فراموش نباید نمود که میز مذاکره برای افراد و نظام هایی است که پیش فرضشان تغلیب و تغلب نبوده و پس و عقبه ذهن هایشان آپارتاید و انحصارطلبی و الیگارشیک و اشرافیت سالار نبوده و مهره های شطرنجشان رنگ خیانت نداشته باشد.
🔸اساسا اگر اقدامات سیاسی طرف مقابل را بریده از اندیشه های فلسفی اش بدانیم، قطعا دچار #تله_در_تصمیم_گیری خواهیم شد و از دست چدنی زیر دستکش مخملی غفلت خواهیم کرد. کسی که #ظاهری_جنتملن و #باطنی_مستکبر داشته باشد قطعا برای کشاندن شما به میز مذاکره برنامه ها خواهد داشت.از تمام گزینه های روی میزش بهره خواهد برد تا حریفش را #تحریف کند و از مسیر عدالت خواهی منحرف نماید.
🔹تحریم ملت و تهدید دولت و تلقین نتوانستن، توهین به مکتب و تحریک احساسات عمومی برای عقب نشینی از آرمانگرایی، #القای_بحران و قحطی مصنوعی با اقدامات ضدامنیتی، پیگیری پروژه نفوذ و #ایجاد_اختلال_در_محاسبات_مسئولین جهت اتخاذ بدترین تصمیمات در حساس ترین برهه ها و تحریف مبانی و ترویج روایت غلط از موضوعات همگی یعنی مذاکره با #شیطان ساده لوحی بوده و بازی در زمین سوخته است.
🔸روز ۱۳ آبان که به درستی روز مبارزه با #استکبارجهانی نامگذاری شده است فرصتی است برای مرور و بازخوانی گفتمان حاکم بر سیاست و روابط بین الملل آمریکایی و چه متین گفت آن حکیم که "خوشابحال ملتی که کودکانش تاریخ می خوانند و چون بزرگان می اندیشند و بدابحال ملتی که بزرگانش تاریخ نمی دانند و کودکانه می اندیشند".
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
🖌 #یادداشت
🔎آن روی دیگر سکه آمریکایی! بحران انتخابات یا افول حاکمیت؟
🌐 تمدن غرب با همه یال و کوپال خود به ایستگاه آخر نزدیک شده است و این را از نشانه های افول حاکمیت آمریکا در برگزاری یک انتخابات عادی ریاست جمهوری می توان مشاهده نمود. از نژادپرستی و مرگ #جورج_فلویدها و خط فقر ده ها میلیون آمریکایی که دوربین های هالیوود و ستون های خبری سی.ان.ان و فاکس نیوز و...را جایی برایشان نیست ولی واقعیت انکارناپذیری که چندماهی است اخبار دنیا را پر کرده است.
🔹روزگاری تئودور آدورنو، نظریه پرداز #صنعت_فرهنگ در قرن بیستم می گفت: "مردم دیگر سرکوب نمی شوند، سرگرم می شوند". او فرهنگ را ابزار پیشبرد و توسعه اقتصادی و بقای سیاسی در جهان سرمایه داری می دانست و به درستی فهمیده بود که رسانه نه برای حقیقت که برای سلطه قلم می زند و بازنمایی واقعیت انجام می دهد.
🔸اما امروز دیگر پرده ها کنار رفته و دست چدنی از آستین مخملی بیرون آمده و بایدگفت: مردم دیگر سرگرم نمی شوند بلکه در زیر زانوهای آمریکایی سرکوب می شوند. انتخابات آمریکا را که دوستان #آشنا برای برخی از مردم ما نیز به درجه اهمیت نسبی رساندند و سعی نمودند ریل گذاری محکم و ملموسی برای گره زدن و شرطی کردن حل مسائل اقتصادی و ارزی، گرانی های بدون توجیه، ریزش بازار بورس و...به منتخب ایالات به اصطلاح متحده آمریکا انجام داده باشند، خوب نگاه کنند و منصفانه روایت کنند.
🔹اینکه طرفین دوقطبی بایدن_ترامپ ادعای #تقلب گسترده می کنند و حتی مسئول برگزاری انتخابات نیز بطور تمسخرآمیز ادعای ناسالم بودن رای گیری می نماید، یعنی فسادسیستمی یعنی #افول، یعنی ایستگاه آخر. وقتی قبل از پایان رای گیری هر دو نامزد اعلام پیروزی می کنند و قانون را فقط به کام خودشان می پذیرند و فصل الخطابی نیز وجود ندارد، یعنی تعمیم سیاسی_اجتماعیِ خوی استکباری و روان پریشی در رفتارشناسی آمریکایی. و دریک کلام یعنی #پایان_تاریخ_سیاسی_آمریکای_مستکبر.
🔸امروز دیگر وقت آن است که تفکرات لیبرال و غربزده در داخل کشور دست از فریب و #روایت_سازی_ساده_لوحانه از نظام به ظاهر دمکراتیک و در واقع پوپولیستی و رادیکال آمریکایی بردارند و مدیران ارشد اجرایی و قانونی کشور راه علاج را در فعال سازی و بهینه سازی ظرفیت های داخل کشور عزیزمان جستجو کنند.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دیکتاتوری رسانهها
👈🏼 چرا افراد بیصلاحیت در انتخاباتها رأی میآورند؟
➕ راه رهایی
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از روزنامه جام جم
خطر بی هویتی و افول فرهنگ
بی هویتی، موجب گرایش افراطی به داشته های هویتی دیگران می شود. فرد بی هویت از ویژگی های فرهنگی دیگران، برداشت های غیر صحیح و نامتعادل می کند. مثلاً در همانند سازی با #لایف_استایل_غربی از نیازهای ذاتی فردی و اجتماعی خود غفلت می کند.
آن وقت می شود که نگهداریاز سگ و گربه جای تمایل به بچه دار شدن را می گیرد؛
کمک به حیوانات آواره و غذا دادن به آنان جای کمک به فقرا و سرپرستی یتیمان را می گیرد؛ ...
بهانه هم فراوان است.
وفای حیوان بیشتر از آدم هاست؛
هزینه نگهداری بچه بیشتر است؛
چرا باید یک انسان دیگر را به این دنیا بیاورم...
بهانههایی پر از گزاره های #فردگرایی، بی مسئولیتی ماکیاولیستی، مادی گرایی، ناامیدی و سیاه بینی، ایده آل گرایی احمقانه، متفاوت نشان دادن خود با آروغ روشنفکری، جلب توجه...
وقتی چنین پدیده ای در جامعه بر اثر مرجعیت یافتن یک گروه بی صلاحیت یعنی #سلبریتی هایی تهی از هویتِ کارآمد درحال گسترش باشد، زنگ خطر افول مصالح انسانی در آن جامعه به صدا در می آید. این خطر فقط کاهش جمعیت نیست؛ بلکه اینجا #خانواده به عنوان اصلیترین نهاد اجتماعی و زیربنا و ریشه جامعه به خطر بزرگی افتاده.
چاره کار روشن است. جامعهای که الگوهای ترازش گمنام مانده اند، ناچار الگویی دست و پا می کند. ما گرفتار یک سری الگوهای دم دستی هستیم که ابتدا صداوسیما تحویل مردم داد و حالا در شبکه های اجتماعی مردم را در محاصره #سبک_زندگی_بیمارگونه خود درآورده اند. نیاز نیست این ها را به دریا بریزیم تا مشکل حل شود. به الگوهای تراز فرصت عرض اندام بدهیم تا لااقل جامعه بتواند انتخاب کند.
✍رهاعبداللهی
@andisheengelabi
هدایت شده از زمانه
🔴 #انسان_در_بند‼️| فضای مجازی و سبک زندگی اسلامی
🔻 #زمانـــه| سرعت علم به تصاعد هندسی وارد دنیای فناوری ارتباطات شد. افقی جدید گشوده شد. ترسناک. با آیندهای مبهم. جاذبههای فناوری به ویژه از درگاه فضای مجازی داستان #پینوکیو نوشتهی کارلو کلودی را زنده میکند. در غمانگیزترین قسمتش. آنجا که بیتوجه به اندرزهای پدر ژپتو سوار قطار میشود و در شهر بازی (=سرزمین احمق ها)چنان سرگرم بازیگوشی و خوش گذرانی است که دیگر فکرش کار نمیکند. او دیگر تبدیل به الاغ شده است. با مغزی تهی.
🔹منافع فراوانی از مدرنیته نصیب انسان شده و جاذبههای بیمانند فضای مجازی همراه با فرصتهای خیره کننده اش قابل توجه است. اما تهدیدهای فضای مجازی کم نیست. به ویژه برای اخلاق و خانواده و فرزندان. به نحوه ی طراحی و چیدمان سیستمهای نرم افزاری توجه کنید، موتورهای جستجو با ذائقه خوانیاش را ببینید. کافی است چندبار صفحهی گوشی را لمس کنید. دیگر برای او غریبه نیستید. میشناسد و زین پس شما را به انبوهی از پیامها و گزارشها و اطلاعاتی که حتی اگر میل خواندن و دیدنشان را نداشه باشید میهمان میکند.
🔹پیام رسانها با آپشنها و گزینههای متنوع و همهی فناوری اطلاعات با فلسفهی در سایهاش منحصر به فرد و کاملاً مدیریت شده. منوهای متنوعی از انتخابهایی که خود گونهای دیگر از محدودیت است. چنان انسان سرگرم شده است که وضعیت اسف بارش را درک نمیکند او سرگرم روزمره گی استو فرصت ادراک و اندیشیدن ندارد! ؛ انسان در دام سبک زندگی تحمیلی گرفتار شده است.
🔹 تهدیدی مهمتر از این سراغ ندارم که در پس شعار انسانگرایی، انسان در بند شده است با زیباترین شعارهایش؛ حق انتخاب! ؛ فناوری اطلاعات حتی فرصت انتخاب را از انسان ربوده است. اگر حق انتخابی داشته باشد، انتخاب کردن از میان گزینههایی است که بر اساس الگوها و پارادایم های غیرتوحیدی تدارک شده است. یعنی انتخاب از میان گزینههای متنوع در تونل پرزرق و برقی که فرصت تفکر را از انسان ربوده است
🔹 فناوری اطلاعات خطر گسستهشدن رشتههای سنت را پررنگ کرده است. در جستجوی وحدتی باید بود به عظمت جاری و ساری اش در زمان و آن را به حال و آینده پیوند زد. از این رو بازگشت و احیای سنت با فهم ابزار جدید نه یک امر تزئینی که یک ضرورت اجتنابناپذیر تاریخی است.
🖌 #محمدصدرا_مازنے【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت
#سواد_فضای_مجازی
❓چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟
✅نگارندگان کتاب جنگِ لایک ادعا میکنند که اکنون شبکههای اجتماعی محلی برای #کشمکش_جهانی_اطلاعات است که میلیونها انسان از دهها کشور دنیا بر روی پلتفرمهای گوناگون برپا میکنند.
#شبکههای_اجتماعی روش فکری ما، نحوۀ کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر میدهند و چیزی بهنام « #میدان_نبردِجهانی» ایجاد کردهاند که در آن ستارههای پاپ مانند تیلور سوئیفت و گروههای تروریستی مثل داعش برای مبارزۀ آنلاین بر سر جلب توجه ما از تاکتیکهای یکسانی استفاده میکنند.
🔰لینک مقاله:
🔗 tarjomaan.com/interview/9196
🆔 @andisheengelabi
big change of tech till 2050.pdf
2.39M
فایل کتاب ۲۰ تغییر بزرگ #تکنولوژی تا سال ۲۰۵۰.
✅ابَرتکنولوژی در برابر ابَرنابرابری
✅اخلاق هوش مصنوعی
✅جهانی که داده ها آن را پیش می برند
✅فناوری نظامی، سحرآمیز و نامتقارن
@andisheengelabi
mahdirasuli-@yaa_hossein.mp3
3.88M
ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
🎤 مهدی رسولی
🌷مولودی بسیار زیبا و دلنشین
@andisheengelabi
🔸امروز در عصرجدید، مدیریت انسان در اراده شخصی خلاصه نمی شود.
🔹ساختارها نیز دیکتاتور مطلق نیستند و توان تدبیر صددرصدی ندارند.
🔻پای اراده سوم و عقل سومی در میان است بنام رسانه..
https://eitaa.com/joinchat/4122542103Cbdea15b980
1⃣سوادرسانه یعنی فهم درست آنچه مصرف می کنیم تا از جانب بیگانه مصرف نشویم.
2⃣مواجهه انتقادی با محتوای رسانه و سرگرم نشدن پای فرم محصولات رسانه ای...
3⃣ و اینکه رسانه، واسطه رسیدن از ساحت شعار به فرهنگ و امتدادفرهنگ به سمت تمدن نیز به شمار می رود.
✅پس اراده ها را به رسانه ها گره نزنیم و بدانیم که در قبال رسانه ها یاغی بودن و زودباور نبودن یک مزیت است نه اشکال...
#آدرس_کانال_اندیشه_انقلابی با موضوعات رسانه ای مرتبط با دنیای فرهنگ و سیاست...↙️
https://eitaa.com/joinchat/4122542103Cbdea15b980
🔎 بازخوانی بسیج در نگاهی جامعه شناختی
✅به بهانه هفته بسیج شاید لازم باشد که این تشکیلات و عناصر مقدس و فداکار نظام بازخوانی شده و ریل گذاری درست تری نسبت به آینده انقلاب صورت بگیرد تا خوبان انقلاب منروی نشده و مدعیان نااهل و غیرهمسو، پشت میزهای مدیریتی، تکیه نزده و فخر نفروشند.
1⃣همانگونه که اندیشمندان آینده پژوه و جامعه شناسان غربی چون #میشل_فوکو نیز اذعان داشتند، انقلاب اسلامی تفاوت های ویژه ای با سایر تحولات اجتماعی و سیاسی جهان داشت که از یک زاویه جامعه شناختی، تقسیم بندی گمن شافت(Gemeinschaft) و گزل شافتِ(Geselschaft) فردینادوتونیس، تاحدی می تواند بخشی از این ماجرا را توضیح داده و تبیین نماید.
2⃣گمن شافت، کنترل اجتماعی قوی ولی غیررسمی است و از طریق سنت از جمله سنت دینی، خانواده و دوستان عمل می کند. در مقابل، مشخصه ی گزل شافت، شکل بروکراتیک تر و غیرشخصی تر سازماندهی و کنترل اجتماعیِ ناشی از قرارداد اجتماعی به پشتیبانی دولت است.
3⃣با این توضیح باید گفت که معجزه امام و انقلاب در معنابخشی به عناصری تحت عنوان #بسیج بود که روابطی عمیق و دوسویه و طبیعی را جایگزین روابط سطحی، منفعت طلبانه و حسابگرانه نمود و ساختارغیررسمی همچون تشکیلات بسیج را به عنوان عنصر داینامیک و محرک انقلاب رقم زد.
4⃣اگر بخواهیم نگاهی بومیزه و درون گفتمانی به تفاوت اجتماع(گمن شافت) و جامعه(گزل شافت) در اندیشه تونیس بیفکنیم باید گفت که ساختارهای اداری بعدانقلاب که آمیزه ای از اندیشه های ضعیف سوسیالیستی یا لیبرال دمکراتیک بود، نتیجه ای جز نابسامانی و ناکارآمدی بروکراتیک در قالب دولت های تکنوکرات سازندگی و اعتدالی و...نداشتند که افق نهایی شان، #جامعه_مدنی خیالی بود.
5⃣در مقابل آنچه که باعث رویش ها و بارقه های امید در کشور و بیداری اسلامی در منطقه و جهان بین الملل گردید، اندیشه متفاوت و غیررسمی بود که از انرژی هسته ای تا سلول های بنیادین و نانوتکنولوژی و صنعت موشکی و سایر موفقیت های علمی و نظامی و فرهنگی را به ثمر رسانید که داعیه دار #اجتماع_دینی یا امت اسلامی با مدیریت ولایی بود.
6⃣بر این اساس و در عصر جدید، باید بازتعریف جدی نسبت به نقاط ضعف و قوت نظام داشته باشیم و ریزش ها و رویش های جریان انقلابی را به درستی شناسایی نموده و نسبت به بازسازی یا تاسیس ساختارهای انقلابی با مبانی متناسب با اراده ها و اندیشه های دینی اهتمام جسورانه تر و بیتعارف تری داشته باشیم تا خدای ناکرده، میدان انقلاب و اتاق فرمان کشور را خالی از بسیجی و مملو از لیبرال تجربه نکنیم.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید: #معرفی_کتاب سواد رسانه ای
📚#سواد_رسانهای عنوان اثر تازهای است که به قلم دبلیو جیمز پاتر (استاد دانشگاه کالیفرنیا و دارای مدرک دکتری در دو رشتۀ «مطالعات ارتباطی» و «تکنولوژی آموزشی») و با ترجمه دکتر احسان شاهقاسمی (استاد ارتباطات دانشگاه تهران) توسط انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.
📚«سواد رسانهای» به دنبال آن است تا نشان دهد رسانهها چگونه باورها و الگوهای رفتاری افراد را شکل میدهند. این کتاب از پانزده فصل آموزشی و ۶ فصل مسألهمحور تشکیل شده است. این کتاب در حال حاضر برجسته ترین کتاب در موضوع سواد رسانه ای در جهان است.
کتاب «سواد رسانهای» در ۸۶۴ صفحه در قطع وزیری و قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.
#کتاب_بخوانیم
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔎عملیات فریب گرانی مرغ با بوی بنزین و مذاکره
🔹از ویژگی های بارز انسان در زندگی مهارت حل مساله است که اگر صاحب چنین مهارتی بود، زندگی بهتری را برای اهل و عیالش به ارمغان خواهد آورد و الا که یا محتاج و ضعیف می شود و یا عصبی و دیکتاتور و اهل تجاوز به حقوق دیگران...
🔸در بُعد اجتماعی نیز این مساله صادق است و اگر دولتی مهارت حل مساله نداشت و به لحاظ خلاقیت و تولیداندیشه به بن بست رسید، فرهنگ و مردمش ضعیف، سیاست و زعمایش ناتوان و اقتصاد و معیشتش شرطی و #خانه_امن شان نیز در ادامه بحران جدی تری را تجربه خواهد کرد.
🔹حال دولت اعتدال و بنام تدبیر و امید، که در عرصه اقتصادی لااقل معتدل نبوده و سراسر، نوسان و بی تدبیری و ناامیدی را بسمت مردم پمپاژ نموده بجای حل مساله با توان داخلی و خنثی سازی تحریم، سراغ گزینه (توهم)رفع تحریم با امید به بازگشت آمریکا به برجام رفته است و از نظر ایشان، #بازگشت_بایدن(بخوانید امضاء کری) نیز تضمین است.
🔸چنین طرز فکری که فقط یک راه حل می شناسد، برای ماندن در اریکه قدرت و #پاکسازی_حافظه_ملت از هشت سال ناکارآمدی سیاست ها و نتوانستن های اقتصادی شان نیز، عملیات فریبی با #القای_بحران_مصنوعی و ناکارآمدی با طعم بنزین و مرغ و پوشک و... توسط لیبرال های وطنی در بازار معیشت مردم رقم می زنند تا هزینه عدم مذاکره و بی اعتمادی به آمریکا و گفتمان تکیه بر توان داخلی انقلابی را بالا برده و بار دیگر با تروریست های فرودگاه بغداد، پشت میز #مذاکره بنشینند.
🔹تنظیم بازار مرغ و لبنیات و میوه حداقل کاری است که یک تیم دولتی باید در قبال مردمانش بی هیچ قید و شرط و منتی انجام دهد و فرافکنی و گره زدن پوشک به موشک و مرغ و بنزین به مذاکره یعنی گروگان گیری معیشت مردم و اراده معطوف به قدرت نیچه ای و تفکرماکیاولیستی که هدف وسیله را توجیه می کند.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از زمانه
🔴 مارادونا، چگوارای دنیال فوتبال
🔻 #زمانـــه| از برخی شخصیت ها نمی توان ننوشت و از کنارشان بی تفاوت رد شد وقتی که کشوری بخاطرش عزای عمومی اعلام می شود که اگر برای سرگرم سازی به تعبیر آدورنویی بود که ارزشی نداشت ولی از باب یک اسطوره اجتماعی که پرچم تفکری را در لباس یک فوتبالیست و ستاره یدک می کشید چرا که نه...
🔹سال ۱۹۸۲ بین آرژانتین و انگلیس بر سر مالکیت جزایر مالویناس جنگى درگرفت که ۷۴ روز طول کشید و منجر به مرگ ۶۴۹ آرژانتینى شد.
🔹 وقتى از #مارادونا درباره این گل سوال شد او گفت: دست من؟ نه این دست خدا بود که انتقام مردم آرژانتین را از انگلیس گرفت.
🔹مارادونا فارغ از برخی خصوصیات مثبت و منفی شخصی اش، یک کاراکتر استکبارستیز و ضدامپریالیست چپ بود و امتداداجتماعی و و ترجمان فرهنگی چگوارا و فیدل کاسترو در مستطیل سبز به شمار می رفت.
🔹یک سلبریتی فوتبالیست که برای ماندگاری اش در دنیای رسانه باج نداد و با تمام اخلاقیات خاص و تند مارکسیستی اش، ایده مرگ بر استکبار و مغز ظلم ستیزی اش را رها نکرد و تسلیم جذابیت های بصری و سرگرمی های رسانه ای نشد و اعتبار و محبوبیت و تعصب ملی و مردمی اش را با فریب های آمریکایی تعویض نکرد.
🔹در جهان امپریالیستی که چرخه های اقتصادی و سیاسی اش در پی مرگ سوژه و به محاق رفتن چهره های ضدش در حرکت است و چهره ها تا زمانی چهره باقی می مانند که برای نظام سلطه جهانی کسب اعتبار کنند، مارادونا یک شخصیت بود و کاراکتری قابل احترام...
🖌 #علیرضا_محمدلو【ڪارشناس زمانه】
➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd