جعبه سیاه #نفوذ_اقتصادی منهدم شد!
🔸پس از باز شدن پرونده #طبری ، پای خیلی از دانه درشت های فساد اقتصادی به قضیه باز شد.
🔸در این بین ولی نقش افرادی مثل #قاضی_منصوری در بین همه ی آنها برجسته تر بود چرا که به عنوان مهره ای نفوذی و تاثیر گذار در روند پرونده های فساد حضور داشت.
🔸چند روز پیش که #قاضی_منصوری طی کلیپی اعلام کرد قصد بازگشت به کشور و شرکت در جلسه محاکمه را دارد، ناگهان سر از رومانی درآورد. پلیس اینترپل او را دستگیر میکند ولی قاضی طی یک پروسه مشکوک تا استعلام نامه قضایی ایران، به او آزادی مشروط میدهد.
🔸پس از دو روز #رادیو_فردا وابسته به #سیا خبر قتل این قاضی متواری را منتشر می کند.
🔸ظاهرا عوامل پشت پرده ی فساد بین المللی بخاطر عزم جدی قوه قضاییه برای پیگیری پرونده این شخص و برای جلوگیری از افتادن او به دست نهادهای امنیتی برای افشای پشت پرده های بیشتر نفوذ، نهایتا در حال استیصال و درماندگی مجبور به حذف این فرد می شوند و جسد وی جلوی هتل پیدا میشود که در حال فرار از طبقه بالا به پایین پرتاب شده است.
🔸هر چه باشد یقینا عوامل عبری_آمریکایی دوست نخواهند داشت تا لیست نفوذیهای آنها در ایران لو برود، ولی به یاری خدا و به دست غیورمردان امنیت و قضاء، این گره نیز گشوده شده و عوامل فساد و نفوذ به زودی سزای اعمال خود را خواهند چشید.
#اکبر_طبری
#قاضی_منصوری
#نفوذ
#نفوذ_اقتصادی
#نفوذ_امنیتی
#سیا
#وزارت_اطلاعات
#قوه_قضاییه
کانال عصر جدید، عصر رسانه
@Andisheengelabi
عصرتبیین عصررسانه
📲آیا تا بحال فکر کرده اید که چرا به #اینستاگرام اعتیاد دارید؟؟؟🧐
🔔تنها 3دقیقه وقت مطالعه
1️⃣اگر کسی شما را لایک کند آن بالا نشان داده میشود که یک نفر مطلب شما را لایک کرده است.
2️⃣اگر کسی به شما کامنتی بدهد آن بالا نشان داده میشود که یک نفر برای شما کامنتی فرستاده.
3️⃣اگر کسی شما را فالو کند آن بالا نشان داده میشود که کسی شما را فالو کرده است.
4️⃣اگر کسی از فالوینگهای شما لایو بگذارد آن بالا نشان داده میشود که کسی لایو گذاشته است.
⁉️اگر بپریم و آن بالا را کاری کنیم که چیزی نشان ندهد آن وقت چه اتفاقی میافتد؟
✅یک میل اعتیادآور درون ما جریان دارد که برگردیم و دائم چک کنیم که آیا اتفاقی رخ داده یا نه؟ در حالی که الحق و الانصاف اکثر این اتفاقات اصلا مهم نیستند و چیزی به ما اضافه نمیکنند.
✅مثلا گرفتن یک لایک چه اتفاق خاصی است؟ یا فالوری که میدانیم میتواند چند روز دیگر صفحهمان را آنفالو کند؟
🔴تازه به غیر از نوتیفیکیشنها یک صفحه داریم به نام صفحه سرچ، پر شده از مطالب عوام پسندانه بر اساس علایق ما، صفحهای که از سر بیکاری و بی برنامگی همیشه آن جا علاف میشویم. یک صفحه بی انتها با اطلاعات نامتناهی که هیچ وقت تمام نمیشود و اگر ما هم تمام شویم او وجود دارد.
🔴اینستاگرام پا را این فراتر گذاشته و اطلاعات بیشتری درباره استوریها و پستها به ما میدهد که چه کسانی دیدهاند، چند بار بوکمارک شده و برای چند نفر دایرکت شده.
🎰این اطلاعات سطحی و بی فایده، به همراه صفحه سرچ تضمین کننده بقای اینستاگرام هستند.
📌اینستاگرام را میشود طور دیگری تصور کرد. معیارهایش را کمی دستکاری کرد و حاصل را دید.
✅اولا مفهوم لایک را از آن حذف کنیم. بخش عظیمی از نوتیفیکیشنها حذف میشود و برای لایک گرفتن مطلب نمیگذاریم.
♻️فالور و فالوینگ باشند ولی معلوم نباشد چه کسانی ما را فالو و آنفالو میکنند. این طور افراد واقعا به قصد واقعی فالو میکنند. نه فالو بک که میشود اسمش را گدایی متقابل گذاشت.
❎صفحه سرچ حذف شود و فقط بتوانیم افراد را پیدا کنیم.
⚠️نظارت قدرتمندی روی هشتگها باشد که اگر کسی هشتگ نا به جا زد صفحهاش حذف شود.
💠اگر کسی کامنت داد همه جمع شود و فقط ۲۴ ساعت بعد مشخص شود که کامنتها چه بودهاند. آن وقت کاربر این شبکه اجتماعی فقط هر ۲۴ ساعت یک بار آن را چک خواهد کرد.
🛃اما اینستاگرام برای این طراحی شده که با اطلاعات پراکنده مغزمان را پر کند و وقتمان را در حدی که میتواند، با سیستم اعتیادآورش از بین ببرد.
⁉️چه ضرورتی دارد که بسیاری از اطلاعات آماری در دسترس مخاطبین باشد آن هم وقتی که نه اینها آدمهای مهمیاند و محتوای مهمی تولید میکنند. مثلا یک شرکت اقتصادی نیستند، صرفا یک صفحه شخصی دارند که خیلی جدیاش گرفتهاند.
کانال عصرجدید، عصر رسانه
@Andisheengelabi
🎯 بازی رایانهای اگر بکشبکش نداشته باشد، به چه دردی میخورد؟
— بازیهای رایانهای «ملایمی» که جدیداً رایج شدهاند کمک میکنند تا آرامش خودمان را حفظ کنیم
📍بازیهای رایانهای راهی برای سیرابکردن عطشهایی است که در زندگی بیرون به آنها نمیرسیم. رانندگی با سیصد کیلومتر سرعت در خیابانهای باریک و شلوغ، به رگبار بستن هیولاها و زامبیها، سوراخ سوراخکردن بهترین دروازهبانهای جهان، یا فرمانروایی بر سرزمینها و فرمان جنگ و صلح صادرکردن. برای همین بازیها را تقلید زندگی آدمهای سرآمد در دنیای واقعی دانستهاند. اما شاید حالا به دستۀ کاملاً متفاوتی از بازیها نیاز بیشتری داشته باشیم. بازیهایی که بهجای هیجان و استرس، آرامش و سکون هدیه کنند.
🔖 ۲۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۳ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9774/
🔻کانال عصر جدید،عصر رسانه
@Andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 ترانهٔ My Voice
ترانهٔ انگلیسی «صدای من»
کاری زیبا از گروه وتر
🔸 من نمیتوانم نفس بکشم، نه فقط زمانی که گلویم را گرفته باشند، بلکه تا وقتی ابرهای بیعدالتی آسمان را تیره و خورشید حقیقت را از چشمان ما پنهان کردهاند.
🔻موسیقی این ترانه برگرفته از آهنگ “Numb” از “XXXTentacion” است، هنرمند آمریکایی سیاهپوستی که او هم مدتی قبل از این کشته شد.
@Andisheengelabi
عصرتبیین عصررسانه
🔹همه والدینی که نگران آنلاین بودن فرزندانشان هستند، حتما بخوانند
🔸«کودکان تنها با چند کلیک میتوانند از مکانی امن به مکانهایی ترسناک (نگرانکننده) بروند»
✔️نیوزیلند بنابر آمار سال ۲۰۱۹ یکی از کشورهایی است که بیشترین آمار دسترسی کودکان به محتواهایی که مناسب گروه سنیشان نیست را داراست. از این رو دولت برای مقابله با این معضل دست به اقداماتی از جمله تولید آگهیها و کلیپهای ویدیویی هشدار دهنده و ایجاد سایت آموزشی و راهنما برای والدین جهت مواجهه با این معضل زده است.
✔️پخش یک ویدیوی آگهی تلویزیونی غیرمعمول از سوی دولت نیوزیلند با موضوع هشدار دسترسی کودکان به فیلمهای پورن در فضای مجازی که میلیونها بار دیده شد و با واکنشهای بسیاری مواجه شد؛ گام اول دولت این کشور برای هشدار به والدین بود. در این ویدیوی غیرمعمول تبلیغاتی در مورد مشکلات ارتباط کودکان با دنیای مجازی و لزوم آموزش در مورد برخورد با آن بویژه در مورد فیلمهای پورن نمایشی کوتاه ارائه شده است.
✔️موضوع ویدیو از این قرار است که دو هنرپیشه نیوزیلندی با نامهای «درک» و «سو» که وانمود میکنند بازیگر پورن هستند به در خانهای میروند. مادری در را باز کرده و با حالتی شوکه به زن و مرد مینگرد. آنها به او میگویند که پسر کوچک شما از طریق لپتاپش در اینترنت ما را تماشا میکنند. و اینکه او نباید با این سن و سال اینچنین محتواهایی را تماشا کند چراکه اطلاعی از نحوه ارتباطات و تعاملات بزرگترها را نمیداند و نباید با این صحنهها مواجه شود. پسر هم که در یک دستش لپتاپ و در دست دیگرش یک کاسه غذا هست، به محض اینکه این دو را درِ خانهشان میبیند، از ترس کاسه غذا از دستش میافتد.
✔️ایندیپندنت مینویسد: راوی این فیلم تبلیغی و ترویج کننده مراقبت والدین در پایان آدرس وبسایت مشاورهای دولت نیوزیلند را اعلام میکند. این فیلم پس از انتشار گزارشی در سال گذشته منتشر شد که نشان میداد نوجوانان در نیوزیلند از اینترنت به عنوان اصلیترین روش برای یادگیری در مورد رابطه جنسی استفاده میکنند.
✔️«هیلاری نگان کی» سخنگوی بخش «بیماری تصویری» (Motion Sickness) آژانس تولیدکننده این آگهی ویدیویی در این مورد میگوید: والدین باید هنگام برخورد با این مسائل و مشکلات احساس اطمینان کنند که آنها بهترین فرد برای حفظ امنیت فرزند خود هستند.
💢متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
👉 http://fna.ir/exs888
@andisheengelabi
#فیلم_خوب_ببینیم!
#انیمیشن_کلاوس (klaus - 2019)
💠انیمیشن کلاوس با ساختار جذاب و تماشایی خود، داستانی منحصربهفرد و استثنایی و صداپیشگان حرفهای توانست بازخوردهای بسیاری مثبتی بدست آورد.
✅سایت راتن تومیتوز با بررسی 61 نقد، 93 درصد از آنها را مثبت خواند و امتیاز 7.59 از 10 را به این انیمیشن اعطا کرد و در اجماع نهایی خود چنین نوشت: «انیمیشن کلاوس زیبا و روایت طنزآمیز و دلانگیزی است که باعث میشود کلاوس کاندیدی حتمی برای تماشا در تعطیلات کریسمس باشد».
📺انیمیشن Klaus توانست با شکست انیمیشن داستان اسباب بازی 4 از سوی مجله Animation به عنوان بهترین انیمیشن سال 2019 انتخاب شود.
🔴متااسکور نیز با بررسی نظرات مخاطبان و تماشاگران به این فیلم نمره 9 از 10 را اعطا کرد.
❎در پایان باید گفت بیشک انیمیشن کلاوس جز بهترین و مجبوبترین فیلمهای سال 2019 است. این فیلم 96 دقیقهای با کسب جوایز متعدد نشان داد که قادر به مبارزه با کمپانیهای بزرگی مانند #پیکسار و #دیزنی است.
دیدن این انیمیشن زیبا و متفاوت را به همه دوستداران انیمیشن پیشنهاد میکنیم. آیا این انیمیشن را دیدهاید؟ نظر شما در مورد این انیمیشن چیست؟
@andisheengelabi
#برشی_از_کتاب
#جنگ_روانی
#صلاح_نصر
📌تاریخ جنگ به قدمت تاریخ آدمی است. در گذشته رکن اساسی پیروزی در جنگ، حذف فیزیکی دشمن بود. اما هم اکنون پا به پای پیشرفت در ساخت فن آوری های جنگی، از بین بردن روحیه، به تنش کشاندن و ایجاد اضطراب روانی دشمن از یک سو و تاثیر بر ذهن دشمن، تحریف حقیقت و تخریب فرهنگی از سوی دیگر، نقش اصلی و اساسی یافته است، تا بدانجا که امروز مسجل شده است برنده نهایی جنگ کسی است که ابتدا دشمن را در جنگ فرهنگی و روانی شکست داده باشد.
✅برای مقاومت در برابر جنگ روانی – فرهنگی که اولین ابزار آن رسانه است، ناگزیریم ماهیت رسانه و جنگ روانی را به درستی بشناسیم تا خود را در برابر آن آماده سازیم.
⏪جنگ روانی مفهومی است که از جنگ جهانی اوّل به بعد توسط آمریکائی ها مطرح شده و رفته رفته فراگیرتر شده است. ارائه تعریف همه پسند از آن دشوار است زیرا در طول سال ها و بسته به شرایط سیاسی مختلف در جهان، معانی متفاوت و حتّی الفاظ گوناگون معادل آن به کار رفته است: جنگ سرد، جنگ افکار، جنگ سیاسی، فعّالیت های اطّلاعاتی بین-المللی، مبارزه اطّلاعاتی، جنگ تبلیغاتی، تحریک و جنگ کلامی از آن دست اند. امّا تسامحاً می توان پذیرفت که جنگ روانی استفاده از تبلیغات بر ضدّ دشمن، همراه با اقدامات عملی ای است که دارای ماهیت نظامی، اقتصادی یا سیاسی باشد. بنابراین استفاده برنامه ریزی شده از هر یک از انواع ارتباطات به منظور تأثیر بر عواطف و افکار یک گروه دشمن رکن اصلی آن است و پای "رسانه ها" ، پای اطّلاعات، تبلیغات، شایعه پراکنی، افکار عمومی را به میان می کشد.
کانال عصر جدید، عصر رسانه
@andisheengelabi
#معرفی_کتاب
#جنگ_روانی
نوشته #صلاح_نصر
✅کتاب " جنگ روانی" در هشت بخش تدوین شده است. بخش اول کتاب پیدایش رفتارهای اجتماعی جنگ روانی، ریشه های تاریخی و مفاهیم مختلف آن را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد و بخش دوم سازماندهی جنگ روانی و قابلیت های افراد در برخورد با این جنگ روانی را گوشزد می کند.
♻️بخش سوم طرح ریزی عملیات جنگ روانی و هدف های سیاسی و نظامی آن را معرفی کرده و بخش چهارم عرصه های ارتباطات را در شیوع این جنگ روانی بر می شمارد.
💠بخش پنجم با عنوان شایعات آفت جامعه، به تعریف شایعه، طبقه بندی شایعات، شایعه از دیدگاه روانشناسی، راهنمای تحلیل شایعات و مقاومت در برابر شایعات را به تفصیل بیان کرده و زوایای هر یک را برای خوانندگان روشن می سازد. بخش ششم نیز تاثیر افکار عمومی و تبلیغات را در گسترش جنگ روانی مورد تحلیل قرار داده و به بیان انواع تبلیغات و نقش نظرخواهی ها در ارزیابی جنگ روانی می پردازد.
❎بخش هفتم کتاب حاضر نقش اطلاعات در جنگ روانی ، اطلاعات تبلیغاتی و تحلیل تبلیغات موشکافانه مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت بخش آخر کتاب با عنوان کاربرد، انقلاب ۲۳ ژوئیه بر ضد روشهای استعماری و ارتجاعی را به عنوان نمونه نام برده و آن را در مقاطع مختلف در بوته نقد و بررسی قرار می دهد.
⏪چاپ پنجم کتاب " جنگ روانی" در ۶۱۶ صفحه و با قیمت ۲۸۵۰۰۰ ریال از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
کانال عصر جدید، عصر رسانه
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضریب اعتماد به دیدنی هایمان روز به روز در حال افول است...
به دنیای فریب و زیبای #دیپ_فیک خوش آمدید...
شاید قرار است که دیگر جعل واقعیت یا بهتر بگویم #واقعیت_جعلی به بخشی از زندگی آینده تبدیل شود...
#تکنولوژی_جعل_واقعیت
@andisheengelabi
#یادداشت_فرهنگ_و_رسانه
💡روز دختر، انگاره ای استراتژیک
🔹نمادسازی یعنی ارائه تصویری معنادار و کدگذاری شده برای تثبیت یک هدف استراتژیک.ادعا شده که راهبری اجتماعی بسمت یک تمدن، از مسیر انگاره سازی های راهبردی، ممکن و میسور می شود.
▫️نامگذاری ولادت حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر در راستای نمادسازی دینی، تدبیری است راهبردی که با #برجسته_سازی جایگاه دختر، تصویری حقیقی و بدور از تبلیغات سیاه و خاکستری موجود علیه دخترمسلمان ارائه نماید و چند اتفاق خوب را منجر شود.
▫️اولاً مرزهای عقیدتی مشخصی را در مساله جنسیت ترسیم می نماید و ثانیاً توان پاسخگویی به شبهات انزوا و کم ارزش بودن جنس زن را افزایش می دهد و سوم اینکه حس #اعتمادبنفس را به دختران عفیف سرزمین ایران، جهت مطالبه گری جایگاه واقعی شان فارغ از #پروپاگاندا و غوغاسالاری دشمنان خارجی و همسویان داخلی شان فراهم می نماید.
▫️در همین راستا باید اضافه نمود که هر تصویر و انگاره استراتژیک، پتانسیل آن را داراست که خط مرزی واقع شده و حتی انواع تمدن را از هم تفکیک نموده و نقطه عطفی جدی در زمینه نامگذاری تمدنی قرار بگیرد.
▫️مساله زن نیز #انگاره_ای_استراتژیک است که می تواند با مقوله حیا گره خورده و تمدن عفت و حیامحوری را رقم بزند و برعکس می تواند با برهنگی به بهانه آزادی عجین شده و تمدن عاری از حیا و عفت را به منصه ظهور رساند.
▫️آنچه که بعنوان دلالت التزامی این ادعا قابل ارزیابی و توجه جدی است، مساله نشاط و فعال بودن و اثرگذاری یک دختر عفیف و مسلمان در عرصه خانوادگی و اجتماعی است که به دور از جوزدگی ها و #نمایش_های_اینستاگرامی و وقت تلف کردن ها و #تقلیل_یافتگی_های_توییتری و...بعنوان دختر طراز تمدن اسلامی منشاء اثر واقع شود.
▫️دختر در نگاه انگلوساکسونی با گام نهادن در جاده آزادی و لذت گرایی و سرگرمی محض، به #ابزاری_جهت_توسعه صنعت و اقتصاد تعبیر می شود و در نگاه کلیسازده کاتولیکی ، به موجودی ضعیف و منزوی و #دچار_روزمرگی بدل می گردد و در خوانش متعالی دینی، انسانی #صاحب_اثر و مستقل و بی بدیل در تدبیر منزل و ارتباطات اجتماعی تلقی می شود.
🔸الغرض اینکه #تصویرسازی_صحیح از جنس زن در سطح ملی، یک رسالت تاریخی تمدنی در عرصه آموزشی و رسانه ای می باشد که تولیدات فاخر تلویزیونی و سینمایی و کنشگری فرهیختگانی در نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی، انگاره ای اعتمادافزا، مولد امنیت و پیشرفت آفرین را رقم خواهد زد.
🖌علیرضامحمدلو، پژوهشگر رسانه و فرهنگ
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهاجم_فرهنگی
بنظرتون ما در چه سطحی از این وضعیت هستیم؟
@andisheengelabi
🔴 #تکنیک_ایهام ...
🔺 آفتاب یزد در حالی تیتر زده که:
مسئولان همچنان وعده میدهند!
🔻 که حسن روحانی با #هفت_سال سابقه ریاست جمهوی و وعده دادن را کنار قالیباف با #یک_ماه سابقه ریاست مجلس گذاشته!
📌 تمام کاربرد تیترهای مسموم برای جهت دهی به اذهان مردم است...این را بدانید از الان دارند روی این موضوع کار میکنند که مقصر این چند سال کم کاری مجلس یازدهم است...!!!
@andisheengelabi
4_6012415939033695911.pdf
2.33M
📚 گفتمان های رسانه: تحلیل متون رسانه.pdf
🔹چگونه معنی در متون رسانه ای مختلف ساخته می شود؟
🔹چه شیوه های متفاوتی برای دیدن و اندیشیدن در رسانه ها می توان یافت؟
🔹قدرت پیشگویی نهادهای مسلط جامعه از طریق زبان رسانه ای چگونه اتفاق می افتد؟
🔹قدرت ساخت معنا در رسانه ها چیست؟
@andisheengelabi
4_5875257923667494455.pdf
18.54M
🔹#معرفی_کتاب
📚رسانه ها و بازنمایی
🖌 دکتر سید محمد مهدی زاده
⬅️ «رسانهها بر شناخت و درک عموم از جهان تأثیر میگذارند، به این معنا که آگاهی و ذهنیت مردم نسبت به جهان بستگی به محتوایی دارد که از رسانهها دریافت میکنند؛ زیرا رسانهها واسطه و میانجیِ بینِ آگاهیهای فردی و ساختارهای گستردهتر اجتماعی و سازنده معنا هستند. رسانهها همچون آینه برای انعکاس واقعیت عمل نمیکنند، بلکه بر ساختِ اجتماعی واقعیت تأثیر میگذارند. بر این اساس، #بازنمایی، #ساخت_رسانهای_واقعیت است. بازنمایی نه انعکاس و بازتاب معنای پدیدهها در جهان خارج، که تولید و ساخت معنا براساس چارچوبهای مفهومی و گفتمانی است. لذا، بازنمایی رسانهای معناسازیِ خنثی و بیطرف نیست، چراکه هرگونه بازنمایی ریشه در #گفتمان و #ایدئولوژیای دارد که از آن منظر بازنمایی صورت میگیرد.»
@andisheengelabi
🌐#وانموده و امر #ابرواقعی
#نظریات_ارتباطات
🔹به نظر بودریار در جامعه مصرفی که متناسب با #عصر_پسامدرن است، رسانهها به نشانه بدل شدهاند و واقعیتها را همچون گذشته منتقل نمیکنند. این به آن دلیل است که رسانهها رویدادها و واقعیتها را آنگونه که خود میخواهند تغییر میدهند و به عبارتی واقعیت را از معنا تهی کردهاند. به همین علت، در عصر سیطره رسانهها، واقعیت به مجاز تبدیل میشود و رسانهها خود تعیینکننده واقعیت میشوند.
🔸به اعتقاد بودریار #وانموده_سه_سطح_دارد؛ سطح اول نسخه بدلی از واقعیت است که به روشنی قابل تشخیص است. سطح دوم نسخه بدلی است آنچنان طبیعی که مرز میان واقعیت و بازنموده را محو می کند. و سطح سوم نسخه بدلی است که واقعیتی از آن خود را تولید می کند، بدون اینکه ذره یی بر واقعیات جهان تکیه داشته باشد، که بهترین مثال آن واقعیت مجازی است. بودریار سطح سوم وانموده ها یعنی همان که الگو از جهان واقعیت پیشی می گیرد را، حاد واقعی می نامد.
🔹او در کتاب «وانموده ها» بیان می کند #امر_حاد_واقعی در واقع زاییده نرم افزارهای کامپیوتری و نظام های آنالوگی بوده است. درباره جنگ خلیج فارس بودریار بر آن است که جنگ را امریکایی ها برنامه ریزی کرده بودند. این جنگ، کاملاً ساخته و پرداخته رسانهها بود و آنها چنین جنگی را برای ما تصویر کردند. بنابراین اقدامات پوچ آنها از ترس دشمنی بود که به لحاظ تکنولوژی ضعیف تر و در نهایت اصلاً وجود نداشت اما این اقدامات پوچ نبودند، زیرا با برنامه حاد واقعی آنچه که باید واضح می شد و پاسخ هایی که باید داده می شد، مطابقت داشتند.
🔸آنچه که ما از واقعیت و جهان واقعی میبینیم در واقع تصویری است که به ما نشان داده میشود.
@andisheengelabi
#یادداشت_رسانه
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
#مدیریت_ذهن_یک_ضرورت_اجتناب_ناپذیر_در_عصر_رسانه
🖌 #علیرضامحمدلو پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رحیم_پور_ازغدی:
#نظام_انقلابی آرمان عصر حاضر ماست..
انقلاب منهای نظام یا نظام منهای انقلاب؟
بهشتی میفرمود ما تا آخر باید انقلابی بمانیم...
@andisheengelabi
#یادداشت_رسانه
🔎پنج ویژگی رسانه برای گفتمان سازی
وقتی با آثار تاک شوی کپی و کم خاصیت با شوآف مجریان سابقا بازیگر در سینما و صداوسیما به بهانه سرگرمی و به بهای بیت المال عمومی مواجه می شویم باید یادآوری نمود که اصل هنر برای هنر و سرگرمی برای سرگرمی برافتاده و دیگر هیچ تولید و کنش رسانه ای بدون جهت و ایدئولوژی در دنیای هنر جدید وجودخارجی ندارد.
به همین بهانه، پنج ویژگی تولید یک اثرهنری یا کنش رسانه ای گفتمان ساز و جریان آفرین در عصری که اگر روایت نکنیم لاجرم روایت خواهیم شد را مروری می نماییم:
۱.اصل تولید در پارادایم بومی
یک اثر هنری باید بومی و خودی بوده تا قابلیت تفاهم و تطبیق داشته باشد. رسانه ای که عطر و رنگ فرهنگ بیگانه دهد مثل بذری است که در زمین دیگری بکارید و هیچ عایدی برای شما نداشته باشد. توجه به واقعیت درونی پررنگ و غنی در امر ارتباطات باعث تولید رشد و آموزش باکیفیت و بازتولیدقدرت و فرهنگ قوی خواهد شد.
۲.اصل خلاقیت در تولید
اثرهنری و تولید رسانه ای باید خلاقانه باشد والا در حاشیه خواهد سوخت. تولیدات تکراری و کلیشه ای، بویی از رشد و راهبرد نخواهند داشت و به تعبیر "والتربنیامین"، بازتولید مکانیکی اثرهنری، قداست آن را از بین خواهد برد و به تبع سطح تاثیر آن را نیز خواهد کاست.
۳.اصل مهارت افزایی
در عصر کم مهارتی و کارنابلدی، بایستی یک اثر هنری مهارت محور عمل کند. رسانه در جهان امروز کارکرد خانه مدرسه و دانشگاه را باهم داراست و بدلیل زمان زیادی که صرف مصرف آن می شود، اگر نتواند مهارت جامعه را ارتقا بخشد، جامعه ای ضعیف در سیاست، گسیخته در فرهنگ و محتاج در اقتصاد را رقم خواهد زد.
لازم به ذکر است که مهارت در عصرجدید، امری فراتر از آموزش های مصطلح و مرسوم بوده و از سوادمالی و سبک زندگی و سوادرسانه و...را شامل می شود.
۴.اصل دفاع از حقیقت
عصری که صنعت و تجارت به بهانه سرگرمی و جذابیت باعث ذبح خیلی از حقایق از جمله عدالت و تربیت شده است باید مدافع حقیقت بود. در دنیایی که به تعبیر "بودریار"، تحریف جای حقیقت را تنگ کرده و #واقعیت_مجهول و اطلاع رسانی مبتذل، آیین رسمی رسانه های جریان اصلی بین المللی شده است، رسانه اصیل و ریشه دار بایستی مُشت اصحاب جعل عمیق(deep fake) را باز کرده و به جنگ با حقیقت ستیزان بشتابد.
۵.اصل روایت غالب و گفتمان ساز
رسانه اثرگذار باید توانایی غلبه روایی داشته باشد. بهترین دفاع از حقیقت در عصرجنگ روایت ها، ارائه گفتمان ساز و جذاب یک روایت و زاویه دید تاثیرگذار از حقیقت به مخاطب می باشد. چگونگی #خوانش_از_واقعیت می تواند باعث امید یا ناامیدی، پیروزی یا شکست شود. رسالت رسانه امروز، روایت هنرمندانه حقیقت است که اگر روایت نکنیم در ریل رسانه ای دیگران روایت می شویم.
🖌علیرضامحمدلو، پژوهشگر سوادرسانه
@andisheengelabi
🔰تکنیک ها و روش های اجرایی جنگ نرم در رسانه ها
🔹تکنیک شایعه
🔺«شایعه پدیده ای مخرب و خطرناک است که معمولاً از یک خبر ناشی شده و یا بی اساس بر پایه یک جنجال و #هیاهو ایجاد می شود و در افکار عمومی جا می گیرد؛ تا جایی که روحیه مردم را تضعیف و ناامید می کند و یا امنیت ملی را به خطر می اندازد و بلای بی اعتمادی در بین مردم یک کشور گسترش می یابد.»
🔹تکنیک مرغ(ایجاد ترس)
🔺باید اصل این تکنیک را بر ایجاد #ترس در طرف مقابل بنا کرد. رجزخوانی نمونه بارزی از به کارگیری این روش است که امروزه در علم جنگ نرم «تکنیک مرغ» شهرت یافته است.
🔹تکنیک قورباغه
🔺می گویند سیستم عصبی قورباغه به گونه ای است که اگر آب پیرامونی او را کم کم گرم کنیم، متوجه نشده و به سمت مرگ میرود
در این تکنیک به گونه ای بسیار نرم، آرام و #تدریجی بینش های اجتماعی کشور هدف را تغییر می دهند که افراد جامعه هدف متوجه تغییرات نشوند و در نتیجه به مقابله با آن برنخیزند. برای نمونه کافی است نگاهی به عرصه سینما و تلویزیون ایران بیندازیم و سیر پوشش زنان و کیفیت ارتباط با نامحرم را از اوایل دهه شصت تا امروز بررسی کنیم.
🔹تکنیک ابهام
🔺یکی از جملات معروف در جنگ نرم، این جمله است: «ابهام، #قدرت می آورد».تکنیک ابهام می تواند شامل «مبهم گویی» و «عملکرد و قدرت مبهم» باشد.
برای نمونه می توان به نمایش «قدرت مبهم» آمریکا در فیلم های هالیوودی اشاره کرد که در آن ها به گونه ای خود را قدرتمند جلوه می دهند که حتی از کوچک ترین حرکت افراد باخبرند و یا دارای افرادی با توانایی های فوق العاده جسمی ـ فکری هستند که بسیاری از داشته های آن ها نیز هنوز ناگشوده مانده است.
🔹تکنیک «دروغ بزرگ»
🔺وقتی دروغ پردازی آن چنان بزرگ باشد که مانند پتکی بر افکار جامعه هدف فرود آید، دیگر ـ برخلاف دروغ های کوچک ـ کم تر کسی در آن شک می کند و از جهتی به علت تعجب برانگیز بودن آن به سرعت در جامعه هدف رواج می یابد. برای نمونه می توان به خبر خروج 17 میلیارد دلار طلا توسط یک کامیون از مرز ترکیه اشاره کرد که توسط رسانه های غربی و فضا های مجازی به یک باره منتشر شد. در صورتی که با یک حساب ساده می توان دریافت که برای جابجایی 17 میلیارد دلار طلا به 34 کامیون نیاز است و نمی توان با یک کامیون 17 میلیارد دلار طلا را حمل کرد!
🔹تکنیک تحریف
🔺در تحریف به وضوح دروغ گفته نمی شود ولی واقعیت به صورت دیگری ـ اگرچه با تغییر یک کلمه یا تقطیع کلام و تغییر محتوای کلام ـ نشان داده می شود و در نهایت شکل مسخ شده ای از حقایق که با دروغ برابری می کند نمایان می گردد.
🔹تکنیک القاء یا تلقین
🔺از میان دویست روش جنگ نرم که در فضاهای سایبری مورد استفاده قرار می گیرد شاید بتوان مؤثرترین آن ها را «تکنیک القاء» دانست.
هر کلمه، شیئ، رنگ و هر آن چه پیرامون انسان رخ می دهد، علاوه بر تأثیرگذاری در ضمیر آگاه انسان ها، #ضمیر_ناخودآگاه آن ها را نیز درگیر خواهد کرد و مبنای بسیاری از کنش ها و رفتارهای انسان به ضمیر ناخودآگاه او برمی گردد.
براین اساس در جنگ نرم می توان در یک جمله یا عکس یا... چندین نکته روان شناسی را گنجانید و آن را به مخاطب القا کرد.
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ ( #سواد_فضای_مجازی )؛
✔اینترنت چگونه وارد ایران شد؟
🔶آیا فیلترینگ فقط در کشور ما وجود دارد؟
♻️کدام کشور جهان بیشترین #فیلترینگ را اجرا می کند؟
🔵 #اسنودن گزارش می دهد : سازمان های جاسوسی به چه اطلاعات کاربران دسترسی دارند؟
🔵 مارک #زاکربرگ (مدیر فیسبوک ، اینستاگرام و واتس اپ)کیست؟
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸وب سطحی(surface web) و وب پنهان(Deep web) و وب تاریک(DarK web) چیست؟
🔸موتور جستجوگر #گوگل به چند درصد از اطلاعات اینترنت دسترسی دارد؟
🔸مرورگر Tor چیست و چه کاربردهای جدی و مخفی اطلاعاتی و بین المللی را راهبری می کند؟
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نماهنگ / "قبولم کن" با نوای حمیدرضا برقعی
به دریا میزنم، دریا ضریح توست غرقم کن
در این امواج پرشوری که من یک قطره از آنم
اگرسلطان تویی دیگر ابایی نیست می گویم
که من یک شاعر درباری ام مداح سلطانم
"بهترین آقای عالم" مارا قبول کن...
روز میلاد امام رضاجانمان مبارک
@andisheengelabi