⬆️ ادامهی مطلب صفحهی قبل (۲)
🔹 ... حضرت اساسنامهی خروجش از محوطهی #معاويه ها و #یزیدی ها را در این فرمایشات بیان کرده. یک کسی به حضرت #صادق علیهالسلام عرض کرد شما روی چه مبانی و پایههایی زندگی میکنید؟ که حضرت در جواب فرمودند که بر چهار پایه.
اول اینکه دیدم کسی #عمل مرا انجام نمیدهد؛ بنا گذاشتم که خودم کار خودم را بکنم.
دوم این که «علمت أن الله مُطَلِّعٌ علیَّ فاستحییتُ»؛ [ دانستم که خدای متعال مطلِع است بر من، پس حیا کردم.]
دیگر اینکه دانستم که آخر کارم #موت است «فاستعددتُ»؛ [ ... پس آماده شدم.]
و دیگری اینکه «علمت أن رزقی لایأکله غیری فاطمأننتُ»؛ [ دانستم که رزق مرا دیگری نمیخورد، پس اطمینان پیدا کردم.]¹
باید هر #مسلمانی یک #قانون_اساسی برای زندگی خودش و #خانواده اش و کسانی که از او حرفشنوی دارند، در ذهنش و در دفترش داشته باشد و آن را در تابلوی محل کارش و در جایگاه #خواب و استراحتش نصب کند، تا نشان دهد که این چه کاره است؟ معنای #انسانیت خودش را نشان بدهد.
همانطوریکه این تابلوها نشان میدهد که مثلاً اینجا لوازم خانگی میفروشند. اینجا قطعات ماشین، فروش میرود، انسان #مسلمان هم باید در محلهایی که هست، بالای سرش، این طرف و آن طرفش، این اشارات در مورد این مسائل همیشه چشمزد و گوشزد باشد، برای خودش و برای اطرافیانش. اینها به منزلهی مبارزهی با #مواد_مخدر است. چون اصلیترین مادهی مخدر، خود دنیاست. #علاقه داشتن و عشق به دنیا داشتن بزرگترین مادهی مخدر است. برای مبارزه با این مواد مخدر باید این #فکر ها را کرد. و حضرت این فکرها را در این بیاناتشان نشان داده.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
___
۱) [ #بحارالانوار ج ۷۸ ص ۲۲۸]
بیماری فرزندان و برای من بیاورد! کتاب خون دلی که لعل شد ص۱۵۹
🌿
╭┅────➖────┅╮
🆔 @avaymarefat 🍃🌸
╰┅────➖────┅╯
💐 احادیث معنوی🍃
🌿. قال رسولالله صلی الله علیه وآله و أسرع الدّعوات إجابة دعوة الأخ لأخيه بظهر الغيب.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: دعاى برادرى كه در غيبت برادر خود براى او كند، از همه دعاها زودتر مستجاب مىشود.
قال رسولالله صلی الله علیه وآله دعاء الأخ لأخيه بظهر الغيب لا يردّ.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: دعائى كه برادر پشت سر برادر خود كند ردشدنى نيست.
قال رسولالله صلی الله علیه وآله دعاء المرء المسلم مستجاب لأخيه بظهر الغيب عند رأسه ملك موكّل به كلّما دعا لأخيه بخير قال الملك: آمين و لك بمثل ذلك.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: دعاى مرد مسلمان كه پشت سر برادر خود كند پذيرفته شود بر سر او فرشتهاى موكل است و هر دم براى برادر خود دعائى كند گويد پذيرفته باد و براى تو نيز نظير آن باشد.
🌷. قال رسولالله صلی الله علیه وآله من زهد في الدّنيا علّمه اللَّه بلا تعلّم و جعله بصيرا.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر كه از دنيا بگذرد خدايش بدون تعلّم علم آموزد و بصيرت دهد.
الإمامالصادق علیه السلام :مَن زَهِدَ في الدُّنیا أثْبَتَ اللهُ الحِکمَةَ في قَلبِهِ.
امامصادق علیه السلام فرمودند: هر که به دنیا پشت کند خداوند حکمت را در دلش استوار گرداند و زبانش را به آن گویا سازد.
قال رسولالله صلی الله علیه وآله من ازداد علما و لم تزدد في الدّنيا زهدا لم يزدد من اللَّه إلّا بعدا.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر كه علمش فزون شود و بىرغبتى وى بدنيا فزون نشود دوريش از خدا بيشتر شود.
🌺. قال رسولالله صلی الله علیه وآله الجاهل السّخيّ أحبّ إلى اللَّه من عالم بخيل.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: نادان سخاوتمند نزد خدا از عالم بخيل محبوبتر است.
قال رسولالله صلی الله علیه وآله الجنّة دار الأسخياء.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: بهشت خانه سخاوتمندان است.
📚نقل از نرم افزار احادیث معنوی
🌾 ╭┅────➖────┅╮
🆔 @avaymarefat 🍃🌸
╰┅────➖────┅╯
◾️ شوق زیارت
🔹 زیارت، در نظر او [حضرت آیتالله بهجت]، عملی ظاهری و صوری نبود؛ بلکه در هنگام زیارت واقعاً در محضر زیارتشونده حاضر میشد. معتقد بود:
اگر میخواهید زیارت، زیارتی اساسی باشد، باید قلبتان هم همان را بگوید که زبانتان میگوید؛ یعنی قلب هم همان چیزی را درک کند که در زیارتنامه قرائت میشود.
🔹 زیارت را با آدابش بهجا میآورد و میفرمود:
از اهمّ آداب زیارت این است که بدانیم بین حیات معصومین علیهمالسلام و مماتشان هیچ فرقی وجود ندارد؛ یعنی الآن هم امام حیّ است و حرفت را میشنود.
🔹 اهتمامش به امر زیارت کمنظیر بود. اعتقادش بود که اگر کسی بخواهد تشنگی و عطش دیدار با معصومین علیهمالسلام را در وجود خود تخفیف دهد، زیارت مشاهد مشرفه بهمنزلۀ ملاقات آنها و دیدار آن حضرات است.
📚 رحمت واسعه، ص١٨
☑️ @avaymarefat
"عارف، متخصص زندگی کردن است"
💎 روزی کسی جایی به من گفت؛ دگر از این زندگی سیر شده ام. می خواهم بروم. شوق رفتن و فرار دارم. و از این حرفها. خیال می کرد چنین حس و حالی عارفانه است. به او گفتم؛ خب برو! برو تا دوباره با پس گردنی برت گردانند! و شاید جایی سخت تر از اینجا! عارف حقیقی که نشانه اش این حالات و این حرفها نیست. عارف کسی است که زندگی می کند، که زندگی کردن را بلد است. عرفان که معنای فرار ندارد. عارف کسی است که با جریان حیات همراه و هماهنگ است. کسی است که از ساده ترین چیزها فی الحال لذت می برد. صدای کلاغ برایش بهترین سمفونی می شود. ماسه های ساحل برایش پرنیان می شود و خنده ی کودکان برایش بهشت... عارف کسی است که خواستار چیزی و جایی نیست. زیرا همه چیز فی الحال برایش مهیاست. عارف جایی برای رفتن ندارد. جا خود متعالی اوست. بهشتش با خودش است همچنانکه خدایش با خودش است. کجا می خواهی بروی؟! هر جا بروی این تلخی را با خودت خواهی برد. و این تلخیِ نگاه است که جهنم ساز است. زندگیت را بپذیر. به صدایش گوش بده. ببین هر لحظه چه آگاهیهای برایت به ارمغان می آورد. یک عارف متخصص زندگی کردن است. نرم و لطیف. هر جا که باشد.
@avaymarefat
"نکات قرآنی"
(۴۲۹)
"فَضَلُّوا فَلا یَستَطِیعُونَ سَبِیلاً"
(آنها گم شده اند و توانایی راهیابی به جایی را ندارند!)
آن که خود را گم کرده است، نمی تواند دیگری را بجوید! کجا بجوید؟! کجا برود؟! خود گم شده است! چنین کسی حتی اگر راه درست جلوی پایش باشد، آن را نخواهد دید! پیدا کردن خود و معرفت به خویشتن خویش شرط طریقت است. آنها که می گویند؛ پس خدا کو، کجاست؟! ابتدا باید خود را پیدا کنند و معرفت یابند. مشاهده گر کیست؟! جوینده کیست و چه کسی این سؤال را می کند؟! و چون دریابد، خواهد دید که حضور خدا درون و برون را فرا گرفته است. خدا گم نشده است. او "حاضر" است. همیشه حضور داشته است. و صد البته برای کسانی که در غوغای رنگها و توهّمات گم شده اند، "او" در غیب است. "غایب" است.
🏝 @avaymarefat
"تجارب گونه گون"
💎 اینطور نیست که تجارب هر کس در سلوک مثل دیگری باشد. زیرا خداوند هر کس را از مسیری راه می بَرَد، که صلاح اوست. سلوک سلیمان از طریق پادشاهی اش است و سلوک ایوب از طریق بیماری اش. ابراهیم باید از آتش گذر کند و یوسف از چاه سر در آورد. عبور موسی از آب است و عیسی از آسمان ... هر کس حکایت خویش را دارد و تو نیز حکایت خود را. آنچه که ثابت است، رجوع به حق است. و آنچه که بی شمار است، راه های بسوی خداست. "الطُّرقُ اِلَی اللهِ بِعَدَدِ نُفُوسِ الخَلایِقِ".
🌷 @avaymarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه ای به جامانده های قافله اربعین
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@avaymarefat
#شاکله #اشک #امام_حسین
💠 جنس افراد ملاک شقاوت و سعادت
🔻ائمه (عليهم السلام) جنس و جوهره را میشناسند. وقتي به افراد نمره مي دهند مي فرمايند: اين سعيد است و آن شقي است! چون بطن کار را مي شناسند ديگر رد خور ندارد.
🔸 يک وقت علم ما تعلق ميگيرد که زيد سعيد است ولي مقدمات رسيدن به اين علم اموري موهوم و سست است مي پرسيم چرا سعيد است؟ مي گويد: چون ريش دارد و نماز اول وقت مي آيد. ولي اين ها هيچ کدامش ما را به آن حقيقت نمي رساند؛
🔹 ولي يک مرتبه بالاتر، ممکن است يک نفر به ريش توجهي نکند، با طرف بوده و صفات او را بررسي کرده و ديده است خوب فردي است؛ به اين هم باز نمي شود اکتفا کرد.
🔸 آخرين حدي که میشود نسبت به سعادت و شقاوت افراد قضاوت کرد، اگر خداوند کسي را اهل شناخت کرد و بينا شد، انسان نسبت به فردي اطلاع پيدا کند که سعيد است يا نه، دقيقترين مقدماتي که انسان را به نتيجه میرساند اين است که انسان جنس فرد را بشناسد و اين کارِ هر کسي از اولياء نبوده، اصل و حقيقتش کار چهارده معصوم است و اگر شعبه باريکي از آن نصيب کسي شده باشد و قطره اي از اين دريا نصيب کسي شده باشد باز منشأش آنجا است.
🔹 آنچه جنس انسان را عالی می کند و جوهره را طلایی می کند پیوند با کربلا و گریه بر سیدالشهداء است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@avaymarefat
"روز مبادا"
... ذهن بیمارِ تاریک اندیش، جاعل "روز مبادا"ست. او این روز موهوم را آفریده است تا با وجاهتی به ظاهر معقول، نقد حال تو را بِرُباید. "روز مبادا"، میوه ای کرموست. ظاهرش منطقی و باطنش شیطانی است، چه همواره تو را در نگرانی و تشویش و ترس نگاه میدارد. "روز مبادا" یک برنامه ی ترس است که نفس شیطانی به آدمی القاء کرده است. آن حیله و طرفندِ جریان مخرب است. ای دوست، انباشته کردن به بهانه ی "روز مبادا"، آرامش بخش نیست، بیماری زاست. جام زهری است برای از بین بردن جریان زنده ی زندگی. از وقتی که این ذهن شیطان صفت، بیماری مسری "روز مبادا" را به جان انسان انداخت، فقر از هر سو سایه گستراند. زیرا آنگاه که همه مشغول جمع کردن و انباشته کردن باشند، ثروت از مسیر طبیعی اش خارج شده، و فقر و سپس کفر، از هر دری وارد می شوند. انفاق می میرد و فتوّت می خشکد. چرا که هر کس سرگرم بازیِ "روز مبادا"ست. روزی موهوم که تمام روزهای نقد تو را میخورد آن هم بی آنکه از این بیماری خطرناک با خبر باشی. برای بشر نافهم، روز موهوم و نیامده ای بنام "روز مبادا"، همواره مهمتر از روز نقدی است که در آن بسر می برد. شگفتا که آدمی چگونه واقعیتی را به پای توهّمی ذبح می کند؟! تو با ذهنیت "روز مبادا"، همواره منتظر خطری، منتظری که اتفاقی بیفتد، منتظر بلایی! و این حماقت است. همان بیماری پنهان است. زیرا برنامه اش را خودت پیشاپیش به ذهنت القاء کرده ای، پس بر سرت نیز می آید. زیرا آدمی همواره با اندیشه هایش روبرو می شود ...
@avaymarefat
"سالک، اهل ذخیره سازی نیست"
💎 سالکی که از شک گذشته و به یقین رسیده، دگر اهل روز مبادا نیست، اهل پس انداز و ذخیره سازی نیست. این کار انسانهایی است که هنوز به یقین نرسیده اند. سالک هر آنچه را که بدستش می رسد به موقع و بجا و رضایتمندانه خرج می کند و هیچ خوفی به دل راه نمی دهد. زیرا به این آیه یقین دارد که رزق هر جنبنده ای بر عهده ی خداوند است؛ "عَلَی اللهِ رِزقُها". او طلا و نقره جمع نمی کند. زیرا به آیه "الَّذِینَ یَکنِزُونَ الذَّهَبَ وَ الفِضَّةَ" معرفت یافته است. او حفاظت خدا را دارد که بهترین حافظان است ؛”فَاللهُ خَیرُُ حافِظاً”. سالک، به خداوند و حکمتش یقین دارد و دقیقاً از این روست که هر چیزی به موقع به او می رسد و هیچگاه در نمی ماند.
@avaymarefat
کتاب-فروغ-شهادت-اسرارمقتل-سیدالش.pdf
8.39M
فایل پی دی اف
📚کتاب « فروغ شهادت »، اسرار مقتل حضرت سیدالشهداء علیه السلام
اثر حضرت آیت الله شیخ علی سعادت پرور (پهلوانی) از شاگردان سلوکی علامه طباطبایی(رحمه الله علیهما)
🌹 @avaymarefat 🌹
#شاکله #اشک #امام_حسین #قرآن
💠 راه ارتقای جوهره انسان و تداوم آن
🔻در روايتي نورانی از مردم تعبير ميکند به «الناس معادن کمعادن الذهب والفضّه؛ مردم معدن هایی هستند مثل معادن طلا و نقره» جنس جوهره مردم مثل معادنِ مختلف، گوناگون است در این روایت طلا و نقره را به عنوان نمونه فرموده اند.
🔸 غیر از جوهره انبياء و حضرات معصومين، بقيه جوهره ها جنس کامل نيست. آن چه در عالم سلوک جنس را طلايي ميکند، گريه زياد براي حضرت اباعبدالله عليه السلام است و آنچه که استمرار و استقرار ميدهد به اين طلا، توجه و انس با قرآن است.
🔹 چرا انسان سي سال، چهل سال سختي بکشد، بعد برود ببيند که سي سال است دارد يک پله ميرود بالا، يک پله ميرود پايين؟ يکي از مشکلات ما همين است که چهار قدم ميآييم بالا دوباره بر ميگرديم. ماه رمضان ميشود بهره ای ميبريم، مدتي بعد از دست ميرود؛
🔸 ولي اگر اشک زیاد برای حضرت اباعبدالله به تلاش های ما ضميمه شد نتیجه متفاوت می شود. ما تاوان جنس را هم ميدهيم و با گریه بر حضرت، انسان [به اصطلاح] از خرده شيشه ها و عوارض ناجوري که بر روح انسان حاکم شده زود بیرون می آید.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @avaymarefat
#اهل_بیت #علم #معرفت
💠 خدایی امام و بیپایانی معارف
🔻امام زنده و مرده ندارد. همين الآن، همان را ميتوان بهره برد که در زمان حيات؛ فقط همتي بايد کرد، بايد ارتباطي برقرار کرد.
🔸 امام (عليه السلام) زنده است. هماني است که بوده است. همه آن مهربانيها، تفقّدها، نوازشها، عنايتها، فرمود: «يا حَار هَمْدَان مَنْ يمُتْ يرَنِي؛ ای حارث همدانی، هر که بمیرد مرا می بیند.» امام نماينده خدا است. چطور به خداوند عرض ميکنيم: «يا من لايشغله ذکر عن ذکر و لا سؤال عن سؤال» امام نیز به قدرت خدا صاحب اين مرتبه است.
🔹 هزار نفر، دَه هزار نفر، صد هزار نفر، 25 ميليون نفر، در اربعين به کربلا بروند، همه آنها را امام در آنِ واحد احاطه دارد. کافي است يک شمعي در دل انسان از محبت ويژه و خاصّ آقا اميرالمؤمنين روشن شود تا مجذوب عنايت حضرت باشد. خلود هم ديگر براي او کم است.
🔸 نه اينطور که ما گام به گام و گامهاي کوچک در رشد برميداريم. اگر خيلي بلندتر هم برداريم، بيپايان است. نه اينکه قطرهاي، اگر سيلآسا نیز بر قلوب ما معارف بريزد، بيپايان است. در عالم خلق و امر هرچه پيش ميرويم، باز هم هست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @avaymarefat
☘ اعمال روز اربعین:
▪️خواندن زیارت اربعین که در روایات از آن به عنوان علامات شیعه یاد شده است.
▪️صد مرتبه ذکر لاحول و لاقوة الا بالله العلي العظيم (بعد از نماز صبح)
▪️غسل اربعین و توبه (قبل از نماز ظهر)
▪️ هفتاد مرتبه ذکر تسبیحات اربعه
▪️خواندن سوره والعصر وسپس هفتاد مرتبه ذکر استغفار(بعد از نماز ظهر)
▪️چهل مرتبه ذکر لا الة الا الله(غروب)
▪️ تلاوت سوره یاسین هدیه به حضرت سیدالشهداء علیه السلام(بعد ازنماز عشاء)
#التماس_دعا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@avaymarefat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گریه_سردار_سلیمانی
مناجات زیبا سردار سلیمانی بر کنار اروندرود در جمع یاران
👇👇👇
تداعی کننده ورود حضرت زینب (علیهاالسلام) و اسرا در اربعین به کربلا
@avaymarefat
🗓 سهشنبه ٢٣ مهر ماه ١٣٩٨
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
گنبد حرم کریمۀ اهلبیت علیهاالسلام وضعیت مناسبی نداشت، باید تعمیر میکردیم. استاد معمار گفت: «بازسازی چهار سال طول میکشد» هزینه و مقدار طلای لازم را هم تخمین زد. در دفترچهام یادداشت کردم: چهار سال وقت میخواهد! فلانقدر پول، فلانقدر هم طلا! در آخر یادداشت هم نوشتم: «نه پول داریم، نه اینقدر طلا و نه عمر من کفاف میدهد.»
مدتی بعد گفتند: «از دفتر آیتالله بهجت تماس گرفتهاند.» گوشی را گرفتم؛ گفتند: «آقا میخواهند شما را ببینند...» به خدمتشان که رسیدم، گفتند: «چرا گنبد را درست نمیکنید؟» بعد فرمودند: «نگران نباشید، هم خداوند عمرتان میدهد و هم هزینهاش تأمین میشود و هم طلایش میرسد.» مقداری پول دادند و گفتند: «این هم برای شروع کار.» دلم آرام گرفت. به دفترچهام مراجعه کردم، انگار آقا آن را دیدهاند. برای کسب تکلیف، ماجرا را خدمت مقام معظم رهبری شرح دادم. فرمودند: «آن چه ایشان میفرمایند، عمل کن.»
کار را شروع کردیم.
در کمتر از چهار سال، بازسازی گنبد با همان پولهایی که نمیدانم از کجا میرسید، تمام شد؛ من هم با چشمانم گنبد سالم را دیدم، آقای بهجت هم خود برای پردهبرداری آمده بودند.
بر اساس خاطرۀ آیتالله مسعودی خمینی، تولیت وقت حرم مطهر حضرت معصومه(ع)
📚 این بهشت، آن بهشت، ص۵٩
🔻 @avaymarefat
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
◾️ پیادهروی
پرسش: آیا پیادهروی از مسافتهای بسیار دور به مشاهد مشرفه متعلق به اهلبیت اعم از معصومین علیهمالسلام و غیر معصومین اشکال دارد؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: اگر این پیادهروی ضرری نداشته باشد، در تعظیم و بزرگداشت کسی که به زیارت او میروند، رساتر و بهتر است.
📚 رحمت واسعه،ص ٣٣١
☑️ @avaymarefat
◾️ ذکر و سکوت؛ سیره آیتالله بهجت در طول مسیر پیادهروی
حضرت آیتالله بهجت قدسسره در طول مدت ده سالی که در نجف بودند، تمام ایام زیارتی را با برخی علما و با پای پیاده به کربلا مشرف میشد. در طول مسیر، اغلب در #ذکر یا #سکوت بود.
📚 برگرفته از کتاب رحمت واسعه، ص١٨
☑️ @avaymarefat
#شاکله
💠 مدیریت شاکله و اصلاح آن
🔻 اين «من و أنا» ماده اصلي شاکله است. مرکز فرماندهي آدمي است. اين را بايد خدايي کرد. در زندگي، در جامعه، در خواب، در بيداري، در خانه، خانواده و در تعامل ها، آنقدر بايد صبوري و اعتدال را و خدايي بودن را ياد گرفت که نفس طفره نرود.
🔸 انسان باید خود را مديريت کند تا کارهايش سامان یابد. عبادات خود را، بيداري خود را، خواب خود را، کار خود را، بيکاري خود را و عواطف خود را مدیریت کند و در اين راستا حرف اول را نظم و اعتدال ميزند، بر پايه معرفت، بر پايه رشد، بر پايه يافتن خويشتن.
🔹 زمان بيخود نميگذرد. انسان هم که بيکار باشد، يک کاري ميشود، يک اتفاقي ميافتد، يک مصالحي در سازه شخصيتي او اعمال ميشود. لحظه به لحظه آن محاسبه ميشود. ايمان به خدا، نيت خالص، عمل صالح. اينها اصل است و رکن است، گريزي از اينها نيست و هيچچيز ديگري علت تامّه در تعيين سرنوشت سعادتمندانه يا شقاوتگونه نیست. چيزهاي ديگر معدّات هستند، گاهي راه را دور ميکنند. اما آنچه ميتواند يک نفر را سعادتمند کند، عمل صالح است و نيت و ايمان. والسلام.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @avaymarefat
"غذا" خوردن، "غزا"ست
غذا خوردن، نوعی "غزا"ست. جنگ است. در این جنگ، یا پیروز می شوی، یا شکست می خوری. اگر پیروز شوی، انرژی آنچه که خورده ای را از آنِ خود می کنی. و اگر شکست بخوری، سلامتی ات را از دست می دهی. پس بنگر که چه میخوری و وارد کدام کارزار می شوی. چه "فَلیَنظُرِالانسانُ اِلَی طَعامِهِ"( انسان باید به طعامش بنگرد!). بزرگان گفته اند، آنچه را که چشمانت بخورد، وجودت نیز آن را هضم خواهد کرد. این غذا چه جسمانی باشد، چه روحانی. پس مراقب خوراک چشمانت باش. مراقب خوراک گوشهایت باش. مراقب خوراک احساس و اندیشه ات باش. "طیّبات"، از جنس پیروزی اند. "حلال"، هضم شدنی است. "کلمه طیّبه"، سرشار از نجات و آرامش است. و آنچه "نام خدا" بر آن خوانده شود، حیات بخش و انرژی زاست.
@avaymarefat
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 اگر کسی هدف خلقت انسان را بفهمد، بسیار برایش شیرین است که هفتاد بار زنده شود، و دوباره شهید شود!
📚 فریادگر توحید:۱۸۷
✅ @avaymarefat
#زیارت #امام_زمان
💠 سامرا و خانه حضرت
🔻در یکی از سفر های اخیر به سامرا، پيرمردي خيلي متين در حرم بود، نزديک ظهر، زائری از او پرسيد مهمانخانه حضرت غذا مي دهند؟ گفت: بله آقا. گفت: ما يک کاروانيم. گفت: هر تعدادی باشيد، صد نفريد، هزار نفريد، ده هزار نفريد؟ شما هم مثل اين که يک گنجشک بيرون مي آيد و سير برمي گردد، اينجا سفره پهن است.
🔸 داشت خيلي راحت و با حال صحبت مي کرد. از او پرسیدم شما اهل کجاييد؟ گفت: من اهل همين جا هستم. فارسي خيلي روان صحبت مي کرد. گفت: «من از اين جا ديگر جايي نمیروم، برکاتي اين جا ديده ام که ديگر به هيچ کجا گرايش ندارم.»
🔹 نه اين که آن جا خانه ي حضرت هم بوده است، انسان از خانه ي پدري دور نيست. حضرت حکيمه خاتون يکي از افرادي هستند که در تولّد حضرت، بيشترين گزارش را به شيعه داشته اند. دسته دسته شيعيان از يمن و جاهاي ديگر مي رفتند، حضرت حکيمه خاتون تولّد امام زمان عليه السلام را توضيح مي دادند. اگر خللي باشد در نوع توجه ما به حضرت است و الا از آن طرف، عنايت کامل است. الحمدلله.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @avaymarefat
#ولایت #انانیت
🔻قرآن جريانهاي متعدد را چينش کرده تا به الگوهايي برسد در مسير باطل که «أنا» را تقويت ميکنند و ميايستند.
🔸 هر«أنا»ئي در مقابل هر خيري نميايستد. مثلا شيطان، از سجده در مقابل حقتعالي حرفي نداشت. خداي متعال آدم را به عنوان خليفةالله قرار داد آن هم به جهت نوري که در او بود -عالم بعد از خلقت آدم، ديگر صاحب پيدا ميکرد و آن هم نور حضرات محمد و آل محمد بود- و به شیطان امر کرد بر او سجده کند. ولی حسّ زيادهخواهي او مدام شعله ميکشيد و نتوانست آدم را ببيند که حامل چيست و چه ظرفيتي دارد.
🔹 اینکه [خدا] فرمود: «إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً» يعني يک ظرفيت تمام در همه ابعاد. منتها شيطان نتوانست بپذيرد. گفت: خدايا، مستقيم براي خودت سجده ميکنم، اما اين را نميپذيرم. حرفي از عبادت بدون ولايت نداشت، اما با ولايت خیر. خداوند هم فرمود: نه، قبول نيست.
🔸 خود او بعد ميگويد: «رَبِّ بِما أَغْوَيتَني» راه براي او گم شد. به خاطر اينکه ميخواست مستقيم کانال بزند. نميتوان مستقيم کانال زد. هر برکتي هست، از عنايات حضرات محمد و آل محمد هست. مستقيم خبري نيست. نه عرفان آن، نه علم آن، نه امور دیگر. علم و دیگر برکات درِ خانه اهلبيت عصمت و طهارت است. حالا اين خلق و اين سفره معرفت و اين راه پيش رو.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @avaymarefat
rahmat.pdf
1.01M
#ویژه_نامه "رحمة للعالمین"
🔸 گزیده بیانات حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری؛ درباره #نبی_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
🔺 @avaymarefat
🗓 دوشنبه ۶ آبان ماه ١٣٩٨
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
سؤال: حاج آقا یک کسی هست که میگوید علاقهای به خواند قرآن ندارم، چکار کنیم؟
حضرت آیتالله بهجت قدسسره: به صلوات علاقه دارد؟!زیاد صلوات بفرستد، همان هدایتش میکند.
✅ @avaymarefat