eitaa logo
بهونه
2.7هزار دنبال‌کننده
761 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
💖آموزش تخصصی سوسیس و کالباس پیشرفته. بابهترین قیمت.💪 ارتباط بامن @Shadinaghashi کانال سفارشات سوسیس و کالباس .پخش فقط داخل مشهد.اینجا سفارش بدین👇 ✅تبلیغ هم داریم کپی مطالب و عکس و فیلم ممنوع❌
مشاهده در ایتا
دانلود
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذری نذری استانبولی() برای ده کیلو برنج چهار و نیم کیلو لوبیا سبز گوشت چرخ کرده:سه و نیم کیلو و نیم کیلو دنبه چرخ کرده زعفران دم کرده :هر چی بیشتر ادویه جات:نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،دارچین،زنجبیل،زردچوبه روغن:به مقدار لازم رب گوجه:دوتا و نصفی ❗برنج رو زنده تر ابکش کنید ❗روی در دیگ ذغال بذارید تا بهتر دم بکشه ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بهترین گزینه ها برای مهمونی مرغ شکم پر چه بهتره که تو قابلمه با سس مخصوص بپزه و آبدار و لذیذ هم بشه به به 😋😋😋 من این مرغ شکم پر رو برای مهمونی چند روز پیشم درست کردم که تو اسلاید آخره عکسش فقط سس کنارشون ببین سس کنار مرغ به این میگن نگم از مزه اش به به 🥰 مواد لازم ۴ تا ۶ نفر مرغ کامل با پوست یک عدد پیازسه عدد آلو بخارا یک پیمانه هویج دو عدد  گوجه فرنگی دو عدد  فلفل دلمه ای یک عدد جعفری نصف پیمانه زرشک نصف پیمانه گردو۱۰۰ گرم کره ۳۰ گرم روغن به میزان لازم آبلیمو سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری رب اناردو قاشق غذاخوری زعفران ادویه های مزه دار کردن مرغ و مواد داخل شکم مرغ زردچوبه فلفل سیاه نمک پودر سیر ادویه های سس مرغ زردچوبه فلفل سیاه نمک پودر سیر آویشن . ⛔⛔نکات مهم ⛔⛔ ✅بهتره برای  مرغ شکم پر از مرغ کوچیک تا  متوسط استفاده کنید تا به خوبی پخته شود. مرغ درشت ممکن است که دیرتر پخته شود و به خوبی مغز پخت نشود. ✅✅مرغ متوسط باید حدود ۲ ساعت به خوبی پخته شود . ✅برای تست کردن میزان پختگی، سینه و ران‌های مرغ را با نوک چاقو تست کنید. ✅✅توجه کنید که در هنگام سرو مرغ باید نخ‌ها و خلال ها را بیرون بکشید. ✅با حداقل آب مرغ رو بپزید‌. ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
حتما از زردآلوی بومی استفاده کنید زردآلوی کشاورزی بزرگ و شیرینی خاصی دارن که واسه خشک کردن مناسب نیستن زردآلو رو با آب سرد بشورید و کاملا خشک کنید. حتمااا خشک بشه زردآلو خیس باشه موقع خشک شدن رو به سیاهی میره از زردآلوی کال ونارس استفاده نکنید زردآلو حتماااا جلو آفتاب خشک بشه این روش سنتیه خیلی از عزیزان پیام دادن میخوایم زردآلو خشک باشه ودر عین حال بسیار نرم باشه در این حالت باید از روش دود ویا تیزاب استفاده کنید من از همین روش سنتی استفاده کردم منتهی کمی آب لیمو وشکر رو قاطی کردم حدود یک استکان آب لیمو نصف استکان شکر رو با هم خوب مخلوط کردم هسته زردآلو رو که خارج کردم حتمااا رو سبد ویا آبکش بچینید که از زیر هم بهش هوا بخوره وزودتر خشک بشه رو سبد که چیدم با برس از مخلوط اب لیمو وشکر روش میالیم این کار باعث میشه رنگ زردآلو زیاد تغییر نکنه و هیچ حشره ای روش نشینه. شکر واسه این میریزیم هم ترشی لیمو رو خنثی میکنه هم زردآلو براق میشه . بزارید جلو آفتاب مال من چهار روزه خشک شد بستگی به دمای منطقه تون داره بعد از خشک شدن برگه ها رو بریزید داخل کیسه نخی و جای خنک بزارید توجه کنید برگه زردآلو هیچ وقت تو نایلون نریزید همیشه تو کیسه نخی باشه مگر اینکه بزارید تو یخچال ویا فریزیر کاملا خشک بشه یخچال ویا فریزیرنمیخواد. من اینجا هسته های زردآلو که شیرینن گذاشتم جلو آفتاب تا خشک بشن سپس شکوندم ومغزشو گذاشتم لای برگه های زردآلوی طبق فیلم خیلی خوشمزس از مغز گردو هم استفاده کردم اگر تو منطقه ای هستید که رطوبت داره با پنکه خشک کنید. زردآلوی که کپی میزنه هوا از زیر ورو بهش نمیخوره ویا جاش سایه و رطوبت داره
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳 مواد مورد نیاز این کالباس خوشمزه😍 : ✅مرغ : ۸۰۰ گرم ✅هویج : ۲عدد بزرگ ✅فلفل دلمه : نصف ✅قارچ : ۴عدد ✅پیاز : ۱عدد ✅سیر : ۴حبه ✅ژلاتین : ۳ ق غ ✅نمک ، فلفل ، پاپریکا ، هل ، دارچین ، برگ بو ، ادویه دودی ،به مقدار لازم قارچ و فلفل دلمه اختیاریه میتونین نریزین😊 چندتانکته بگم و برم:🤭 ✅ مواد کالباس اصلا نباید شل باشه و غلظت دقیقا مثل تصویر باشه 🤗🤗 ✅ چون مواد نگهدارنده نداره بهتره که زودخورده بشه👌 ✅ ادویه دود باعث میشه طعمش خیلی به بازاریها شبیه بشه ولی میتونین حذفش کنید🤭 ✅ میتونین به موادتون پودر لبو بزنین تا صورتی بشه🤗 ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
تن دو روزی بیشتر پیراهن روح تو نیست، زندگی را هرچه آسان‌تر بگیری بهتر است. ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدودا دو قاشق غذاخوری از پیاز رو‌با مقداری روغن تفت دادم و بعد ۱ ق چ زردچوبه,پودر سیر و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کردم‌و مقداری تفت دادم و بعد ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه کردم، در قابلمه رو گذاشتم تا حسابی گوشت آب بندازه، درب قابلمه رو ‌برداشتم و گذاشتم آبش یکم خشک بشه، آب جوش اضافه میکنیم و‌میزاریم با حرارت ملایم بپزه. من سبزی رو دوباره تفت دادم تا کاملا تیره بشه، نه اینکه بسوزه. اواخر سرخ شدن یک ق غ شنبلیله خشک اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، و بعد از یک‌ساعت که از پخت گوشت گذشت، با ۵ عدد لیموعمانی و مقداری پَرَک لیمو (یا یک قاشق مرباخوری گرد لیمو) و یک پیمانه لوبیا چیتی (۲۵۰ گرم) که از قبل نیم‌پز شده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش جا بیفته. حدودا ۴ ساعت کافیه . . ❗️سبزی قرمه سبزی باید خیلی ریز خرد بشه خوب سرخ شده باشه تا روغن بندازه. ❗️میزان تره و جعفری زیادتر از بقیه و گشنیز خیلی کم ❗️درمورد پودر سیر، اصلا متوجه طعمش نمیشین فقط ی عطر خاص به غذاتون میده ❗️گوشت گوسفندی برای قرمه سبزی بهتره. با تکه های درشت -من لیموهارو سوراخ کردم و یک ربع با آب جوشوندم و دوساعت داخل همون آب گذاشتم تا تلخیش از بین بره ❗️قرمه سبزی تندش خوبه، اگر فلفل دوست دارین حتما سس فلفل رو مقداری به خورش اضافه کنید ❗️میتونین یک ق غ رب گوجه، رب انار، رب نارنج، تمبر هندی هم اضافه کنید تهدیگ هم نون سنگک بی‌نظیر هست ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تناسب برای ۱۰ کیلو سبزی قورمه تناسب برای ۱۰ کیلو به این به این صورته: ۲/۵ کیلو جعفری ۲/۵ کیلو تره   ۲   کیلو گشنیز ۱/۵ کیلو اسفناج یا برگ چغندر ۱/۵ کیلو شنبلیله 🔻🔻🔻نکته ها 🔻🔻🔻👇👇 🔻هر کیلو سبزی تازه معادل: نیم کیلو سبزی سرخ شده = ۱ بسته ۴ الی ۶ نفره 🔻شنبلیله عطر اصلی سبزی قورمه است و  تصور اینکه تلخش میکنه کاملا غلطه❌❌ 🔻برای تهیه سبزی قورمه به ساقه هم نیاز داریم ساقه های کوتاه ،نازک و تازه ، عطر و رطوبت خوبی دارن و به بالا بردن کیفیت سبزی کمک زیادی میکنن ❌❌دیگه به عمو سبزی فروش، نگو : آقا یه کیلو سبزی قورمه بده ، بعد اون  بگه:چیا بذارم؟؟ تو  جواب بدی: هر چی خودت میدونی.. چون الان دبگه فرمولش داری ⚠️اگه میخوای بگی کم روغن باید باشه باید بدونی قورمه سبزی غذای رژیمی نیست و تمام رنگ و لعابش به روغن و سرخ کردن سبزیشه... ⚠️ نپرس چرا قورمه سبزی ها مثل سابق نیست چون وقتی سبزی رو عمو سبزی فروش با اون همه ساقه خرد میکنه دیگه عطری باقی نمیمونه که بخوای دنبال دلیلش بگردی ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار از نوع رستورانی😍 مواد لازم : سس خردل ۱ ق غ سس مایونز ۱ ق غ حبه سیر ۳ عدد روغن زیتون پنیر پارمسان ۱ ق غ سرکه ۱ ق غ مواد فیله : فیله ۶ عدد تخم مرغ ۲‌ عدد آرد سفید ۱ لیوان پودر سوخاری ۱ لیوان پنیر موزارلا ۱ بسته ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسیدیم به فصل تابستون هواها خیلی گرم تر شده🥵 پس بریم یه بستنی میوه ای بدون ثعلب درست کنیم😋 مواد لازم: نصف طالبی خامه ۱ پاکت شکر۲/۳ لیوان شیر ۱ لیوان رنگ خوراکی ❌️نکته:خامه باعث لطافت بستنی میشه ❌️نکته:رنگ خوراکی برای پررنگ تر شدنشه ریختنش دلبخواهه ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰
عصر ها باید با یک فنجان چای دارچینی گوشه‌ای یا کنار پنجره ای لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ی آنها که کامم را در زندگی تلخ می کنند.... عصر_بخیر🌻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلال یکی از خورشت های اصیل و خوشمزه کرمانشاهیه که بهتون پیشنهاد میدم درستش کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید . . مواد لازم برای ۴ نفر مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم زرشک سیاه یا قرمز یک پیمانه (اصلش سیاهه) خلال بادام درشت۲۵۰ گرم لیمو عمانی۲ عدد پیاز یک  عدد متوسط رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده گلاب روغن کرمانشاهی یا کره لیمو عمانی یه عدد آبغوره در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل زردچوبه فلفل سیاه نمک دارچین پودر هل نوش جونتون 🥰🥰🥰 درستش کنید و لذت ببرید 😍 نوش جونتون 🥰