#هشدار...
📲مرگ آرام مغزی کودکان با موبایل
🧠 بافت مغزی بچهها به خاطر داشتن رطوبت بیشتر یک رسانای عالی برای اشعه تلفن همراه بوده و به نسبت مغز افراد بزرگسال در مواجهه با این اشعه بسیار گرمتر میشه.
علل حساسیت بیشتر کودکان در مواجه با تلفن همراه👇🏻
1️⃣ مغز کوچک
2️⃣ رطوبت بیشتر در مغز کودکان.
3️⃣ افزایش آسیبهای بافت مغز به علت رطوبت بالا.
4️⃣ عدم توجه بچهها موقع استفاده از این وسیله به علائمی مثل گرم شدن گوش، گرم شدن سر و تأئیر بر کاهش اشتها و گاهی ایجاد تهوع به علت افزایش حرارت و خشکی در مغز.
📱از اثرات دیگه گوشی روی بچهها، ناباروری، اوتیسم، اثراتش روی جنین، کاهش رطوبت مغز، آلزایمر، اختلال عملکرد سیستم ایمنی و سرطان سینه و مغز هست.
📱 عدم اطلاع والدین از این موارد و ورود تلفن همراه به اتاق خواب بچهها شانس این اختلالات رو به شدت بالا میبره، مراقب باشید!!
#مدیریت_خانواده
#تربیت_فرزند
🆔 @baranehekmat_ir
#بارانحکمت_بهترینفرصت🪴
مرکز مشاوره باران حکمت
#کارگاه 💠دپارتمان #آموزش مرکز مشاوره باران حکمت برگزار میکند: ❇️ دو گام اول از پکیج توسعه و رشد ف
⏰ امشب آخرین مهلت ثبت نام...
از این کارگاه فوقالعاده جانمونید😉
#کارگاه
📸 کارگاه توسعه و رشد فردی با رویکرد اسلامی حجت الاسلام دکتر محمدمهدی عباسی آغوی برگزار شد...
☘ استاد محترم در اولین جلسه این کارگاه به تبیین سرفصل #خودآگاهی و #هدفگذاری پرداختند و با تمرینهای عملی مطالب را کاربردی بیان کردند...
📣 از کارگاه ویژه هفته آینده جانمونید..
🆔 @baranehekmat_ir
#بارانحکمت_بهترینفرصت🪴
#تربیت_فرزند_فاطمی
🔺علی(ع) و فاطمه(س) چه کار کرده بودند که زینب(س) اینگونه از آب درآمد و حسین(ع) آنگونه؟
🔻اولین اثری که بر اولاد خودشان گذاشتند، این بود که اولاد خود را «نترساندند»، بچه را با وحشت تربیت نکردند، خانهشان خانهی خفقان و وحشت و رعب نبود. بسیاری از پدر و مادرها بچههای با استعدادی دارند و تحمل بچهی بااستعداد، مشکل است. لذا این بچهها را از بچگی مرعوب میکنند...
🔺اصل تربیتی دیگر علی(ع) و فاطمه(س)، «حرمت و احترام»، عجیبی بود که برای فرزندانشان قائل بودند...
🔻اصل سومی که علی(ع) و فاطمه(س) در خانه داشتند «محبت بیدریغ» بود. بسیاری از پدرها میترسند بچه خودشان را ببوسند. بسیاری از مادرها فرزندانشان را کم میبوسند. این غلط است. فاطمه زهرا(س) بچهی خودش را به سینهاش می فشرد. رسولخدا(ص) در هنگام رحلت، اجازه نداد که این بچهها را از روی سینهاش بلند کنند.
🔺این روحیه دادن و محبت کردن است که موجب میشود هیچکس نتواند اینها را با هیچچیز بخرد. محبت کردند تا بچه ها قابل «تطمیع» نباشند. نترساندند تا بچهها قابل «تهدید» نباشند. به بچهها شخصیت و حرمت دادند تا «ابهتهای اجتماعی» و جمعیتهای انبوه آنها را نگیرد و دچار واهمه نکند. زینب کبری(س) وقتی که در بازار صحبت کرد، دچار واهمه نشد؛ وقتی که در مجلس یزید سخنرانی کرد، دچار واهمه نشد.
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی، راه رشد، جلد۲، صفحات ۵۶ و ۵۹.
🌱 #تربیت_فاطمی
🩸بازنشر به مناسبت شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها
🆔 @baranehekmat_ir
#بارانحکمت_بهترینفرصت🪴