فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شرافت، انسانیت، غیرت یعنی این خانم...
میگوید: آمدم برای اینکه به مملکتم توهین شده، به رهبرم که جانم فدایش توهین شده، آمدم بگویم که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
چرا میگوید امام زمان وجود دارد؟ از کجا معلوم؟ اصلا عقلانیه یکی اینقدر زنده بماند؟ اگر هست چرا او را نمیبینیم؟
🔶 اول: اینکه به خاطر عمر طولانی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود او را انکار کنید حرف اشتباهی است چون عمر طولانی یک چیز محال نیست بلکه خیلی از انسانها در طول تاریخ بودند که عمر طولانی داشتند:
🔻 حضرت آدم و حوا که بیش از 1000 سال عمر کردند.
🔻 یا حضرت نوح که فقط 950 سال مردم را دعوت به خدا کرد و بیش از 1000 سال عمر کرد.
🔻 و یا لقمان حدود 3500 سال عمر کرده و.... پس امکان عمر طولانی وجود دارد همان طور که قبلا وجود داشته است.
🔷 دوم: دلیل دیگر برای طولانی بودن عمر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف این است که چون امام زمان علم و دانش همه چیز را دارد و میداند چه چیزی سالم و چه چیزی مضر و آلوده است و غذای سالم میخورد بدن او همیشه سالم میماند و سلولهای بدن او مریض نمیشوند و از بین نمیروند.
🔻 طبق چیزی که دانشمندان به آن رسیدهاند علت پیری و مریضی و مرگ انسان به خاطر بیمار شدن و پیرشدن سلولهای انسان است. اگر کسی بتواند سلولهای بدنش را سالم و جوان نگهدارد هرگز پیر و بیمار نمیشود ولی کسی این علم را ندارد. اما امام زمان چون عالم به تمام علوم هست میتواند این کار را انجام دهد و سلولهای خود را سالم نگهدارد و عمرش طولانی شود.
🔶 سوم: آن خدایی که تمام انسانها را آفریده است و مرگ و زندگی در دست اوست خودش بهتر میداند به کسی چقدر عمر دهد و هر کسی را چند سال زنده نگهدارد.
🔷 چهارم: آن خدایی که به انسان موی سر و ابرو داده است و موی سر بعد از مدتی پیر و سفید میشود ولی موی ابرو تا مدتها بعد از سفیدی موی سر، سیاه و جوان است پس میشود یک انسانی را هزاران سال جوان نگه داشت.
♦️ پنجم: اما اینکه از کجا بفهمیم امام زمان وجود دارد؟!
◀️ اگر ما امامت را که جز اصول مذهبمان هست قبول داشته باشیم باید پیامدهای آن را هم قبول داشته باشیم، باید سخنان آنها هم بپذیریم، وقتی 11 تا امام آمدند و همه تاکید کردند که امام دوازدهم غایب میشود باید بپذیرم که امام دوازدهمی هست که غایب است. یعنی ما از طریق روایات و سخنان امامان قبل میفهمیم که امام دوازدهمی هست که غایب است.
◀️ و همچنین یک سری افراد خاص و مورد اعتماد امام یازدهم بودند که امام زمان را به آنها نشان داده بود و آنها وجود امام زمان را تایید کردهاند.
🔶 ششم: اینکه ما امام زمان را نمیبینیم دلیل بر نبودن آن نیست! زیرا خیلی چیزها وجود دارند که ما نمیبینیم مثل هوا، اتم، ذرات، اشعهها و امواج و عقل و ... با اینکه هستند ولی ما نمیبینیم. ندیدن دلیل بر نبودن نیست.
🔷 هفتم: علاوه بر این شاید خیلی از ما امام زمان را بارها دیده باشیم ولی او را نشناختهایم.
♦️ هشتم: همچنین بعضی افراد خاص هستند که امام زمان را ملاقات کردند مثل علی بن مهزیار، ابن هشام، علامه حلی و... که این دلیل بر این است که امام زمان هستند.
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #اثبات_امام_زمان
📎 #عمرطولانی_امام_زمان
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💢بارورسازی ابرها چقدر شدنی است؟
🔹یکی از راههای نوین تأمین منابع آبی برای کشورها، بهویژه آنهایی که با بحران آب روبهرو هستند، بارورسازی ابرهاست.
🔸در قرن نوزدهم میلادی، برخی کوشش کردند با توپ، موشک و دینامیت ابرها را به بارش وادارند. از آغاز قرن بیستم میلادی که دانش بشر درباره چگونگی بارش ابرها و سازوکار بارش افزایش یافت...
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/343227/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 در انتشار این کلیپ اثرگذار رسانه باشید
🌹 این سه دقیقه را همه مردم، خصوصاً رزمندگان روزهای حماسه و ایثار گوش دهند.
✍🏻 خاطره ای شگفت و تکان دهنده از دکتر محمدرضا سنگری
✅خاطره ای که دکتر سنگری آن را یکی از دو اتفاق بزرگِ زندگی خود میداند.
🎁 *سفارش شاعرانه امام خمینی (ره) به مرحوم استاد رنجبر گل محمدی در عالم رؤیا*
📣 آهنگ «سکوت» علیرضا افتخاری نیز مقتبس از این خاطره است.
🇮🇷 📝 سال اول دولت سیزدهم بیش از ۳ برابر سال اول برجام سرمایه خارجی جذب کردیم
❄️🌹❄️
🔻مسعود براتی معاون سازمان سرمایهگذاری خارجی:
🔸عملکرد یک سال اول دولت سیزدهم در صدور مجوزهای سرمایهگذاری که ابطال نشده و معتبر هستند در حدود ۵ میلیارد دلار بوده و این عدد در سال ۹۵ در حدود ۱.۷ میلیارد دلار بوده است.
🔹مقایسه این دو آمار نشان میدهد که عملکرد سال اول دولت سیزدهم بیش از ۳ برابر عملکرد سال اول #برجام است.
🔺عملکرد سال ۱۳۹۶ نیز در حدود ۲.۶ میلیارد دلار است و در سال ۹۷ که سال خروج آمریکا از برجام است این عدد به زیر یک میلیارد دلار میرسد!
ماجرای عدم عرضه خودرو در بورس چیست؟
در مورد عدم عرضه خودرو در بورس قضیه از اونجایی شروع شد که شاهین ۵۰۰ میلیونی تو بازار آزاد تو بورس کالا به دلیل عرضه زیاد ۳۴۰ میلیون خریدار نداشت! بله دقیقا از همینجا شروع شد
و قضیه دوم و نگرانی ها از اونجایی شروع شد که شاهین ۴۰۰۰ تا بود نصفش معامله شد و با قیمت پایه و دنا پلاس ۵۰۰۰ تا قطعا بسیار پایبن تر از قیمت بازار آزاد در بورس کالا معامله میشد و همین دلالان رو براشفته کرد و دست به کار شدن!!
به همین راحتی جلوی شفافیت و کاهش قیمت رو گرفتن!!
کاش به گستردهترین شبکه گازرسانی دنیا طعنه نمیزدید!
کاش از سوختهای متنوع کشورهای جهان اول خبر داشتید!
کاش میدونستید نیمی از جمعیت اروپا هنوز هم با زغالسنگ و چوب و پِهِن خودشون رو گرم میکنند!
افت فشار گاز دلیل تمسخر نیست، نشان گستردگی خدمت است،
درست مصرف کنیم…!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه لحظه فکر کنید این وزیر انرژی آمریکاییه که ذخیره گازی زیادی داره، ولی میگه رعایت الگوی مصرف رو از خودش و خانوادش شروع کرده و ناراحته که مردم کشورش منابع نسلهای بعد رو هدر میدن؛ اونوقت جای اینکه بگیم «ما که کلی نفت و گاز داریم، چرا صرفهجویی کنیم؟» میگفتیم چقدر اینا با فرهنگن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جواب مقتدرانه ی رهبر مظلومم به کسانی که در این ایام ناجوانمردانه به ایشان توهین کردند:
گرم است به هم، پشت رقیبان پی قتلم
ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است
🌺 ای عشق دل افروز ️به حق مادرت زهرای اطهر، سایهی رهبر حکیم مان را تا طلوع آفتاب ظهورت بر سرمان مستدام بدار.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ کفاره گناهان کبیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمستان سخت ایران ؟!
جواب متلک پرانی یک عده خودباخته!
اضافه کنید به این موارد میلیاردها دلار خسارت در پی کاهش گاز مصرفی و متعاقب اون تعطیلی برخی صنایع در کشورهای اروپایی برای تامین گاز خانگی .
🔴 مشکل سرما و گاز کجاست؟
🔻 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران اعلام کردند: پالایشگاهای گازی در وضعیت حداکثری تولید هستند. ایستگاهها و شبکه انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است. شبکه توزیع در تمام استانها، شهرها و روستاها بیوقفه در حال کار است.
👈 پس مسئله و مشکل کجاست؟
در راهبری شبکه گاز ۳ عامل اصلی میتواند منبع چالش شود:
1⃣ دمای کمینه هوا
2⃣ وسعت جغرافیایی مناطق تحت تأثیر هوای سرد
3⃣ مدت زمان ماندگاری سرما در کشور
🔻 هر یک از ۳ مورد قبلی به تنهایی میتواند چالشآفرین باشد اما باتوجه به اینکه عمده منابع تولید گاز در جنوب ایران است و عمده مصرف در نیمه شمالی، مهمترین عاملی که میتواند شبکه توزیع گاز را دچار مشکل کند عامل ماندگاری سرما در کشور است.
🔻 حالا ما در چه وضعیتی هستیم؟ طبق اعلام هواشناسی:
1⃣ الآن در اغلب نقاط، کمینه دما به زیر صفر و بعضاً تا ۲۵- رسیده است. 😱
2⃣ هوای سرد اکثر مناطق کشور را کاملاً متأثر کرده است.
3⃣ این جبهه هوای سرد، در روزهای آینده در کشور ماندگار خواهد بود.
🔻 یعنی در این مدت، هر ۳ عامل چالشآفرین شبکهی گاز با هم جمع هستند. جمع ۳ عامل بالا یعنی، مناطق مرکزی مثل #تهران، #اصفهان و #قم مهمترین نقش را در پایداری جریان گاز در سرشاخههای شبکه در استانهای شمالی، بازی میکنند.
🔻با مدیریت مصرف و کاهش ۱ تا ۲ درجه دمای منزل میتوانیم سهم خودمان را در گرمای منازل مناطق دوردست کشور ایفا کنیم. خصوصاً در سه استان یاد شده ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 فیلمی از سروش که در حال دست به دست شدن است: خمینی با سوادترین رهبر تاریخ از زمان هخامنشیان تا کنون بوده است...
یک نکته قبل از توضیحات: فیلم را ممکن است برخی وطن فروشها از دلِ خودِ محافلِ ضدِ حکومتی منتشر کرده باشند تا جایگاه سروش را در بین مخالفینِ حکومت بزنند. به هر جهت بیان چنین نکاتی از زبان او که این روزها در تقابل با حکومت خمینی و خامنه ای است قابل تامل به نظر میرسد...
او در سخنرانی که مربوط به سال 2019 است درباره آیت الله خمینی میگوید: او با سوادترین رهبر ایران از دوره هخامنشیان تاکنون بوده است. سپس تسلط خمینی در فلسفه و علوم دیگر را شمرده و بعد مقایسه ای با رهبران کشورهای اروپایی انجام میدهد...
این بخشی از صحبت های سروش دباغ بود که احتمالا وطن فروشها تا کنون نشنیده اند و در صورت شنیدن از بابتش سکته میکنند..
❄️ رکورد همایونی | ایران رکورددار بیشترین مرگ در اثر سرما‼️😳
🌨 وحشتناکترین بوران دنیا در کتاب گینس به نام ایران ثبت شده است؛ برف و بورانی که در سال ۱۳۵۰ هزاران نفر را به کام مرگ کشاند. رقم کشته ها تا هزار نفر ذکر شده است.
✅ سایت
DEVASTATING DISASTERS
درباره اتفاقی که ۵۱ سال قبل در ایران رخ داد، نوشته است: «بسیاری از مردم در حالی که در خانههای خود نشسته بودند و به راه چاره فکر میکردند به حالت انجماد رسیدند و قبل از این که بتوانند از شر یخزدگی خلاص شوند، به آهستگی مردند. »
☃️ در وضعیتی که مردم ایران از سرمای برف می مردند، شاهنشاه به سوئیس سفر کرد تا روی برف های سوئیس اسکی بازی کند!
📝 لو دادن اطلاعات مرتبط با شهید فخریزاده به سرویس جاسوسی انگلیس توسط #علیرضا_اکبری
🔻درسال ۱۳۸۶، با توجه به محدود بودن سفر و ملاقات در آن مقطع، افسر اطلاعاتی انگلیس به نام جرج، یک دستگاه لپتاپ اپل به منظور ایجاد ارتباط امن و آگاهی از وضعیت اکبری، در اختیار وی قرار میدهد.
🔹اکبری در این رفتوآمدها اطلاعات مهم کشور در مسائل راهبردی در حوزه سیاست داخلی و خارجی، منطقهای، دفاعی، موشکی، مذاکرات هستهای و مباحث اقتصادی مرتبط با تحریمها را جمعآوری و به صورت کاملا آگاهانه و هدفمند تحویل افسران اطلاعاتی انگلیس داده است.
🔸محکومعلیه در اعترافات صریح خود در جریان بازجوییهای تخصصی سربازان گمنام امام زمان(عج) و نزد مقام قضایی، در رابطه با سوالاتی که افسران اطلاعاتی MI6 از وی درباره حوزههای مختلف در ایران پرسیدهاند، بیش از ۲ هزار سوال را عنوان کرده است.
🔹اکبری در طول همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس با مسئولین کشور جلسات مکرر داشته و نظرات آنها در موضوعات مختلف را دریافت میکرده و به سرویس منتقل میکرده است.
🔸وی در ارتباطات خود با مسئولین سوالات خاصی را مطرح میکرده و سوالات مطروحه از جانب وی مطابق با آخرین نیازمندیهای سرویس اطلاعاتی MI6 بوده است.
🔹در سوالات مطرحشده از سوی افسران اطلاعاتی انگلیسی حدود ۱۷۸ نام برده شده که دانشمندان ایران از جمله شهید فخریزاده یکی از آن اسامی است.
🔺وی در اطلاعاتی که به سرویس بیگانه داده، شهید فخریزاده را فردی کلیدی در سطح تکنیکال معرفی کرده است.
🔴زمستان سخت اروپا یا ایران؟!
🔸بعضیها میگویند این بود #زمستان_سخت؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفه جویی توصیه میکند؟!
🔸 اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفه جویی کنیم و این یک اصل است.
🔸ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپایی ها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاری اش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیت ها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوق العاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عده ای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاه های گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرف های غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند.
🔸آلمانی ها را ببینید که از آب کره میگیرند، حتی مصرف آب گرمشان هم دست خود مردم نیست؛ آب گرم را دولت از طریق لوله کشی و فقط در ساعات مشخصی به منازل میفرستد و بابتش دولا پهنا پول میگیرد؛ گاز را فقط به نیروگاه های تولید برق میدهند و گرمای منازل با برق تامین میشود.
🔸حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسی ها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟
🔸مصیبت های فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ همین حالا که این مطلب را مینویسم آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگی هایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کرده ایم.
🔸چه باید کرد؟ اینجا باید مدیریت کرد و دولت رئیسی قطعا این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. هرچند پشت صحبت های مکرر وزیر نفت کشورمان انگیزه های سیاسیِ قابل تقدیری هم هست که برخلاف ظاهرش، بیشتر شامل حوزه بین الملل میشود و اکنون جایز نیست درباره آن حرف زد! :)
🔸خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپایی ها تلفات زیادی داده اند، فقط صدایش را در نمی آورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفه های سیاست خارجی شرط عقل است. والسلام!
#عبدالرحیم_انصاری
♨️ امارات چه امتیازاتی به ایران می دهد ؟
✍علیرضا تقوی نیا
🔸️در روزهای گذشته چند رخداد مهم در روند تحولات روابط ایران و کشورهای عربی رخ داده است که اگرچه بازتاب زیادی پیدا نکرد ولی به باور نگارنده بسیار مهم بود.
🔸️اول سفر رئیس بانک مرکزی به امارات در جهت تسهیل روابط پولی و بانکی و تامین منابع مالی برای تجارت تجار ایرانی بود که روسای برخی بانک های داخلی نیز وی را همراهی کردند .
🔸️و دوم اظهارنظر دیروز حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در خصوص روابط با سعودی و اذعان او به آماده نبودن ریاض برای بهبود روابط.
🔸️همچنین خبرهایی از مذاکرات پشت پرده کشورهای سعودی و امارات با ایران به گوش می رسد که سراسیمه در پی در امان ماندن از تنبیه ایران هستند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ در اوج تحریم های خزانه داری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران، سفر رئیس محمدرضا فرزین به امارات چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟
🔸️ زیرا از اساس بانک مرکزی توسط آمریکا تحریم شده و هر مبادله ای از مجاری بانکی با بانک های ایرانی ممنوع است.
🔸️پس فرزین در امارات چه می کند؟
2️⃣ پس از پایان جام جهانی، همگان منتظر زیر و رو شدن تاسیسات حیاتی سعودی و امارات در واکنش به نقش آن پادشاهی در اغتشاشات ایران داشتند ، تاجایی که فرماندهان نظامی ایرانی رسما این ۲ کشور را تهدید می کردند اما این اتفاق رخ نداد و مدتی بعد نیز منابع خبری مطلع از مذاکرات پشت پرده امارات و سعودی برای در امان ماندن از واکنش خشن ایران سخن گفتند .
3️⃣ بر اساس شنیده ها ، ایران به طرفهای مقابل اطلاع داده که دخالتی در نوع اقدامات نظامی طرف یمنی علیه سعودی و امارات نخواهد داشت و این مورد یک موضوع داخلی و مربوط به مردم یمن است و ریاض و ابوظبی خود باید این مسئله را حل کنند .
4️⃣ به نظر می رسد امارات تهدید جمهوری اسلامی را جدی گرفته و پیشاپیش سعی دارد از طریق تسهیل مبادلات مالی با ایران به نوعی خاکش را از دامنه آتش دور نگاه دارد اما سعودی ها هنوز به خوبی ملتفت نگشته اند که ممکن است چه اتفاقاتی در آینده نزدیک برایشان رخ دهد.
5️⃣ مجلس سلطنتی عمان با ممنوع کردن هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی و اجازه ندادن به هواپیماهای تجاری این رژیم برای عبور از آسمان این کشور(البته تحت فشار همسایه شمالی) و قطر با حمایت و همراهی همه جانبه با دستگاه امنیتی ایران و جلوگیری از استفاده مخالفان نظام جمهوری اسلامی از بستر جام جهانی برای تبلیغات ضد انقلابی، تکلیف خود را در قبال تهران انجام دادند و به نظر می رسد امارات نیز سعی دارد از مزیت مالی خود برای جلب رضایت همسایه شمالی بهره ببرد تا از گستره تهدیدات امنیتی و نظامی آن دور بماند (ولو به قیمت نقض تحریم های آمریکا) .
6️⃣ اما سعودی ها همچنان بر لجاجت خود اصرار دارند که البته دلایل مختلفی دارد از جمله احتمال تضعیف موقعیت بن سلمان برای پادشاهی.
🔸️برگزاری رزمایش پدافندی اخیر در حوالی تاسیسات نفتی عربستان نشان می دهد بن سلمان برای ادامه جنگ یمنی ها علیه تجاوز ۸ ساله سعودی آماده می شود و امیدی به مذاکرات پشت پرده با واسطه گری عمانی ها ندارد.
7️⃣ هر چه هست به نظر می رسد ایران با عبور از اغتشاشات ۱۴۰۱ با اقتدار بیشتری در برخورد با همسایگان جنوبی مواجهه می کند و آنان باید تکلیفشان را در برابر تهران مشخص نمایند.
📌ابوظبی زودتر متوجه خطر شد و سعی در رفع آن نمود اما ریاض همچنان اصرار می کند که به طرف مقابل بفهماند که جز از طریق زبان زور چیزی به او تفهیم نمی گردد .
♦️ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟
🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟
🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستونهای خیمه ی ام آی سیکس در ایران...
#پروژه_تغییر_رفتار
۱۴۰۱/۱۰/۲۳
🔺 این روزها و به بهانهی بازداشت و محاکمه #علیرضا_اکبری (جاسوس انگلیس) توجه خیلیها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است.
بررسی ها نشان میدهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است.
برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان میدهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند.
پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به #تجزیه یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود...
در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر میشود.
او در آن مصاحبه میگوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه میکرده است؟
فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هستهای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه میکنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد...
رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکهای ساخته که فراتر از چند جاسوس است.
شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد:
1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند!
2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار...
برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد:
1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی
2️⃣ نفوذ در قامت رسانه
🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش میشود تا با کمک فردی به نام #مسعود_بهنود یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود.
شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاحطلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است.
هدف چه بوده؟
1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی
2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها
3️⃣ تغییر اولویت های آنها
و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد.
مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانهای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار میکوشیدهاند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند.
🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او میرسید و به او منتقل میشد.
حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی میکنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید.
بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند.
تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای میشنوید.
از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه میکنید آنها هم همان را میگویند.
آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمیشوید؟
مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است.
چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده...
#آقای_تحلیلگر
#ابرجاسوس_انگلیس
💢لطفا هماهنگ باشید
✍🏻یعقوب ربیعی
🔰به این ۳ موضعگیری از ۳ شخصیت سیاسیـ اجرایی کشور توجه کنید.
🗣جلالی نماینده مردم اراک در توضیح اینکه منظور از تغییر روش دعوت به حجاب چیست؟ میگوید: «منظور از تغییر روش این است که امکان دارد در قالب تذکری از طریق پیامک به افراد بیحجاب اعلام شود که شما حجاب رعایت نکردید و سعی کنید به قانون احترام بگذارید. بعد از تذکر، وارد مرحله اخطار میشویم بعد هشدار و در مرحله سوم ممکن است حساب بانکی فرد بیحجاب مسدود شود.»
🗣اما رئیس مجلس نظر دیگری دارد. قالیباف میگوید: «به چه حقی میگوییم وقتی خانمی بدحجاب است اجازه ندهیم به مترو سوار شود؟»
🗣در اظهارنظر دیگری غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور معتقد است: «در شرایط حاضر، در مورد کشف حجاب و بدننمایی و یا اشاعه و تشویق به منکرات اخلاقی، حکم قانون مشخص و صریح است و مأموران پلیس باید به تکالیف قانونی خود در این موارد عمل نمایند.»
🔸این تکثر و چند صدایی علاوه بر اینکه پیام خوبی به مردم نمیدهد موجب مشوش شدن اذهان جامعه نیز میگردد. این تکثر چه حاصل ناهماهنگی شناختی و اختلاف قرائت باشد و چه حاصل اختلاف رویکردی، میتواند در پستوی جلسات متعدد سازمانها مورد بحث قرار گیرد و به زندگی مردم که خود درگیر موارد متعدد فکری و معیشتی هستند نشود.
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خویش با بانوان فرمودند: «حجاب یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتهی آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدانقلابی.» این بیانات که بیشک مورد پذیرش بخش اعظمی از جامعه است میتواند دال اصلی برای موضعگیریها و قانوننویسیها باشد.
🔸واقعیت آن است که مسائلی که اخیرا کشور را دچار مسائل ویژهای نمود نیازمند یک تصمیم کارشناسی دقیق، عمیق و بدون هیاهو در محافل فکری و تبدیل آن به قوانین و دستورات موضوعه است. بیشک اگر نظرات کارشناسی از نگاهها و جریانهای فکری، فرهنگی، سیاسی و... شنیده شود و پس از آن با حفظ تمام جوانب کار مانند اقناعسازی جامعه به مرحله اجرا در آید جامعه نیز از سر درگمی موجود خلاصی مییابد.
🔹از سویی جامعه ایرانی نشان داده که از کار کارشناسی دقیق که جلوی بیعفتی را بگیرد و از اظهارت و کنشهای جزیرهای و سلیقهای جلوگیری کند استقبال خواهد کرد. اقتدار، انسجام و اشراف سه لازمه یک حکمرانی صحیح است که این روزها بیش از پیش احساس میشود.
💢نقش مشترکان پرمصرف در افت فشار گاز
🔹۲ درصد از مشترکان گاز کشور ۵.۵ درصد گاز کشور را مصرف میکنند و ۳۵ درصد از مشترکان، ۶۰ درصد گاز را مصرف میکنند، در حالی که ۶۳ درصد مشترکان که مصرفی بهینه دارند، تنها ۳۵ درصد از گاز را مصرف میکنند.
🔸در واقع مشترکان پرمصرف در کلانشهرها، نقش پررنگی در بروز افت فشار گاز در سرشاخههای خطوط سراسری انتقال گاز کشور دارند و هرچه مصارف غیربهینه این دسته از مشترکان در روزهای سرد سال بیشتر باشد، اثرات آن بر افت فشار و حتی قطع شدن گاز در مناطق شهری و روستایی دوردست بیشتر است.
💢فرق خریت و حریت در آخرالزمان
🖋کاربری در نقد دستگیری و حکم اعدام علیرضا اکبری نوشت:
🔹شهید مجید قربانخانی بچه یافتآباد تهران سالها کجروی کرد، قلدری کرد لاتبازی درآورد. چاقوکشی کرد و به این شکل جوانی کرد، ولی لقمههای حلال پدر آخر داستان زندگی مجید رو نجات داد و مجید آن لات و قلدر کوچههای یافتآباد شرافتمندانه در راه دفاع از حریم ولایت دنیا رو ترک کرد.
🔸علیرضا اکبری جایگاه عالی نظامی، جهادگر در راه خدا، سیاستمدار جمهوری اسلامی، شخصیت پینه بسته و یقه بسته در راه اطاعت خدا... حال و روزش میشود اعدام به خاطر جاسوسی برای دشمنان خداوند...!
🔹زندگی در این دنیا پر از عبرتهاست اگر انسان چشم باز کند و ببیند و عبرت بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "صالح قاسمی" کارشناس تحولات جمعیت: نرخ رشد جمعیت سال ۱۴۱۵ در ایران صفر میشود/ جمعیت ایران هیچوقت ۱۰۰ میلیونی نمیشود
🔹قاسمی در ادامه میگوید که نرخ رشد جمعیت هماکنون ۰.۷است.
❓چند واحد راکد طی یک سالِ دولت سیزدهم احیا شد؟
✅نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی آماری از احیای بنگاههای اقتصادی راکد ارائه کرده و گفته است: "در حوزه احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه تعطیل که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید فرموده اند، در یک سال اخیر ۲۵۶۰ واحد اقتصادی نیمه تعطیل و راکد به کمک نیروهای مردمی احیا شده است که این روند ادامه خواهد داشت."
✅بر اساس اعلام وزارت کار، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مهرماه سال گذشته بیش از ۵۰۴ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر مورد حمایت قرار گرفته اند. همچنین بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکل دار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
✅خردادماه امسال نیز احیا و بازگرداندن ۵۴۶ طرح راکد و نیمه فعال به چرخه اقتصادی کشور با سرمایه گذاری ۶۰۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۸۰۰۰ نفر با حضور معاون اول رئیس جمهوری و تنها در ۸ ماهه روی کار آمدن دولت انجام شد
📝 ایسنا
#دولت_مردمی
#خبر_خوب