السَّلام عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وَ علَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ، عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَ بَقِيَ الليْلُ وَ النَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،
السَّلام عَلَى الحُسَيْن
وَ عَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ
وَ عَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ
وَ عَلَى أصْحابِ الحُسَينِ
🏴فرا رسيدن ایام محرم وعزاداری
سيد و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالحسين (ع) برشما تسليت باد.
التماس دعا
انسانها موجودات اجتماعی هستند و نیاز به معاشرت با دیگران دارند.کم رویی و خجالتی بودن آفتی است که باعث میشود فرد خیلی از فرصت هارا از دست بدهد و توان و استعداد ها را سرکوب میکند.
کم رویی فرد را در انواع تنش های روانی،شرایط نامناسب عاطفی فرو میبرد و موجب بروز رفتارهای خام و واکنش های نسجیده میشود.
خجالت علاوه بر این که فرد را از فعالیت های روزانه باز می دارد و زندگی شخصی را فلج میکند،زمینه فعالیت های اجتماعی را هم نابود میکند.
لازم است بدانید این خجالت و کم رویی به معنای ناتوان شمردن خویش است. شما با خجالتی بودن و کم رویی ناتوانی خودتان را نشان میدهید.
این عادت را ترک کنید و به هم نشان دهید که ناتوان نیستید و استعداد های بسیاری دارید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
https://eitaa.com/bayan230
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کارگاه آموزشی تخصصی #مهارت_های_زندگی و #تربیت_فرزند
💯 همراه با تست شخصیت
✅ کلاس کاربردی بسیار عالی
💢 ویژه #خواهران و #برادران با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی
❇️ تدریس توسط استاد بحرینی کارشناس صداوسیما از قم
♨️ ظرفیت فقط ۲۰ نفر ♨️
زمان : از #شنبه ۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ بمدت ۷ روز ساعت ۱۷
مکان : حسینیه سیدالشهدا (ع) چمستان
@hoseinieinfo
آیت الله حائری شیرازی: من یادم هست وقتی که بچه بودم، در خانواده وقتی همه به خواب میرفتند، آخر شب میآمدم خدمت پدر. پدرم این قصههای پیغمبران را در همان طفولیت برای من نقل میکرد و گاهی مثلاً یک قصه چندین شب طول میکشید و همینطور مقید بودم و گوش میکردم. وقتی این برنامهاش مصادف شد به ایام محرم، پدرم جریان عاشورا و جریان مسافرت حضرت، جریان بیعت گرفتن از امام حسین در مدینه، جریانی که از این ماه رجب شروع شده است، به تفصیل، شب به شب نقل میکرد.
اینها کارهای موثری است. یعنی پدر و مادر یکی از خدمات بزرگی که به فرزند میکنند همین است که سرگذشت اینها را برای طفل بیان کنند. این در وجود طفل از همان طفولیت اثر میگذارد. در اخلاقش، کردارش، رفتارش، در عبادتش، نمازش، روزه اش اثر میگذارد و همهٔ اینها را اصلاح میکند.
https://eitaa.com/bayan230
چندنکتهکاربردیدرتربیتفرزندانمان!
💢دقّت کنیم که امروز ظرفِ فرزند خود را با چه چیزهایی پُر کردهایم!!!
✔️با لبخند
✔️مهربانی
✔️اندکی مکث قبل از واکنش نشان دادن
✔️آموزش
✔️آغوش
✔️گوش کردن به او
✔️عشق ...
یادمان باشد که این ما والدین هستیم که انتخاب میکنیم این ظرف را "چگونه و با چه چیزهایی" پر کنیم!!!
https://eitaa.com/bayan230
#فرزند_دلبندم
💠 به جای تذکر و امر و نهی های پی در پی در خانه، فرزند خود را به همکاری دعوت کنید.
مثلا وقتی که اتاق او به هم ریخته می بینید یا می بینید که کف اتاق را رنگی کرده است به جای اینکه به او بگویید؛ "چه کسی این همه ریخت و پاش کرده؟!" یا "چه کسی این رنگ ها را کف اتاق مالیده؟!" می توانید این گونه مطرح کنید. 👇
1. مشکل را تشریح کنید.
"میبینم که کف اتاق پر از رنگ شده!"
2. آگاهی بدهید.
"پاک کردن رنگ قبل از اینکه خشک شود آسان تر است.
3. یک راهی را پیشنهاد کنید.
"می شود آن را با تکه ای پارچه یا اسفنج خیس تمیز کرد.
4. با یک کلمه یا حالت آن را ادا کنید.
"رنگ"
5. احساس خود را بروز دهید:
" دوست ندارم کف زمین را پوشیده از رنگ ببینم"
6. نوشته ای ارائه دهید:
" قابل توجه نقاشان، لطفاً قبل از ترک اتاق کف زمین را به حالت اول خود در آورید با تشکر"
•┈┈••✾•✾•••🎀•••✾•✾••┈┈
https://eitaa.com/bayan230
💑#متاهلا توجه....
❌بعضى از ما استاد #غیر_شفاف_حرف زدن هستیم
❌سختمان است یا بلد نیستیم یا تمرین نکردیم،نمیدانم.
🔵اما #استعداد عجیبی در کنایه آمیز حرف زدن داریم. که به در بگوییم که دیوار بشنود و وقتی با کسی در رابطه هستیم این ماجرا پیچیده تر میشود چون معتقدیم "بعد از این همه سال باید بدونه"
و معلوم نیس وقتی هیچوقت خواسته هایمان را شفاف نگفتیم از کجا باید بداند؟
🔵راحت، صریح و شفاف خواسته هایتان را بگویید:
❌دوست دارم من رو با #احترام صدا بزنی
❌دوست ندارم خانه فلان دوستت برویم
❌وقتی عصبانی هستم #تنهایم بذار
❌از باجناقم جلوی من تعریف نکن
❌لباس تیره دوست ندارم بپوشی.
https://eitaa.com/bayan230
#سوال
سلام، من یه دختر 28 ساله هستم و اینکه به شدت #احساس_تنهایی میکنم به طوری که یه مدتی هست احساس #افسردگی شدید دارم نه تمایل به خندیدن دارم و نه حرف زدن و اینکه تنها زندگی میکنم.
چند بار آشنا شدم و علاقهمند شدم ولی برای ازدواج جور نشد. خواستگار هم زیاد دارم. میتونم به خاطر اینکه احساس تنهایی شدید و افسردگی ازدواج کنم. بنظر شما این کار درسته؟
💬پاسخ ما
#تنهایی_افسردگی
با سلام خدمت شما. تشکر بابت سوالی که پرسیدید. در مورد سوال شما چند نکته حائز اهمیت است:
طبق گفته اریکسون نیاز به صمیمیت یکی از ویژگیهای دوران جوانی است و این نیاز باید به بهترین وجه تامین شود.
اگر این نیاز به طور سالم تامین نشود ممکن است فرد دچار انزوا شود، احساس تنهایی کند و رکود و افسردگی وجود او را فرا بگیرد.
ازدواج بستر مناسبی را فراهم میکند تا افراد در محیطی امن با فردی مناسب، رابطه متعهدانه را آغاز کند که همه نیازهای فیزیولوژیکی، اجتماعی-اقتصادی، جنسی و جسمی و عاطفی آنها تامین شود.
برای ورود به ازدواج نیازمند این هستیم که فرد سلامت جسمی و روانی داشته باشد.
از همه مهم تر #خودآگاهی لازم نسبت به ویژگی های مثبت و منفی خود را دارا باشد.
(مبحث #خودآگاهی و موانع ازدواج را در #سین_جین_های_خواستگاری مطالعه بفرمایید).
با توجه به سوالی که دوست عزیز پرسیده این نکته مطرح می شود که چرا علی رغم وجود خواستگار زیاد همچنان شما ازدواج نکرده اید؟؟! موانع فردی این مسئله باید پیدا شود.
از طرفی با توجه به شرایطی که برای شما پیش آمده آیا احساس تنهایی شما به علت این فرایند رشدی شماست!؟ یا مشکلات دیگری در زندگی خود دارید!!
🌀 یادمون باشه 👇🌀👇🌀
برای ورود به ازدواج باید حالمان خوب باشد نه اینکه، ازدواج کنیم تا حالمان خوب شود.
🔆💢🔆💢🔆💢🔆💢
یعنی طرف باید سلامت روحی روانی جسمی و عاطفی بالایی برخوردار باشد. پس برای اینکه به یک خودآگاهی برسید که آیا موانعی در شما وجود دارد که ازدواج نکرده اید و آیا آمادگی لازم از لحاظ سلامت روحی روانی در شما وجود دارد و بررسی های شخصیتی به یک مشاوره مراجعه بفرمایید.
https://eitaa.com/bayan230
استقلال و مسئولیت داشتن به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند.
به کودکتان مطابق با سنش مسئولیت بدهید و او را برای انجام درست مسئولیتهایش تشویق کنید. به فرزندانتان سرویس بیش از حد ندهید و اجازه دهید تا آنجا که میتواند در انجام کارهایش استقلال داشته باشد.
حمایت افراطی از کودکان، آنان را ضعیف و شکننده خواهد کرد. یک مهارت اساسی که به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند، حل مسئله است و از همان دورهٔ کودکی، وقتی فرزندانتان با مشکلات حتی جزئی مواجه میشوند، به جای اینکه سریع مشکل را برای او حل کنید، سعی کنید با او گفتگو کنید و از او بخواهید در مورد روشهای حل مسئلهای که به ذهنش میرسد، صحبت کند.
https://eitaa.com/bayan230
اگر قرار است جیغ نزنم، داد نزنم، کتک نزنم، و… پس چکار کنم؟!
💠 انتظارات خود را تعدیل دهید. شادی کودکانه آن ها را فدای نظم و انضباط نکنید. بگذارید کودک درونتان با دیدن آن ها دوباره کودکی کند. در آخر سوال کنید «خب حالا چطور خونه رو به شکل اول برگردونیم؟
💠به فرزندتان یاد دهید از اشتباهاتش بیاموزد نه آن که به اشتباهاتش بیاویزد، اگر به خاطر هر اشتباه او داد بزنید تهدید کنید یا تنبیه کنید فرزندتان بخشندگی و مهربانی با خود و افراد زندگیش را نمی آموزد. گاهی اجازه دهید اشتباهات بی خطر کند و بعد بدون منت به او بیاموزید چگونه جبران کند.
https://eitaa.com/bayan230
وقتي فرزندتان از انجام كاري لذت ميبرد، دستور دادن شما براي توقف كار بي نتيجه خواهد بود. مثلا وقتی کودک در حال بازی رایانه ای یا تماشای تلویزیون است؛ اگر مادر بیست بار هم بگوید:
_ بسه دیگه
_ پاشو دیگه
_ درس هات مونده
_ چشم هات آسیب می بینه
_ بیام خاموشش کنم و...
ولی کودک حاضر نیست، ادامه ندهد و لذتش را متوقف کند.
پس بهتر است به جای این حرف ها یا تهدیدها به او پیشنهاد یک جایگزین جذاب بدهید، یا به او زمان اتمام بدهید.
مثلا بگویید:
بیا با هم کیک بپزیم.
بریم فوتبال بازی کنیم.
وقتی عقربه بزرگ ساعت به عدد سه رسید، تلویزیون را خاموش کن.
بریم با رنگ انگشتی روی دیوار حمام نقاشی کنیم.
بسته به علایق فرزندتان جایگزین در نظر بگیرید و مدام تذکر ندهید.
https://eitaa.com/bayan230
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونق گرفت از غم تو زندگانی ام...
https://eitaa.com/bayan230
⚫️ عاشقان و دلسوختگان اباعبدالله الحسین علیهالسلام! از طریق سایت و اپلیکیشن هیئتآنلاین میتوانید از فیض پخش زنده بیش از ۱۵۰۰ هیئت از سراسر کشور بهرهمند و به اقیانوس رحمت واسعه حسینی بپیوندید.
#ما_ملت_امام_حسینیم
🔹 حجم اینترنت مصرفی در هیئتآنلاین کاملا #رایگان است.
🌐 Heyatonline.ir
❤️
#نامزدانه😍
🔰دوران نامزدی بهترین زمان برای #شناخت می باشد و علاوه بر آن می توانید اصول برقراری ارتباط موثر با خانواده همسرتان را در این دوره پایه گذاری کنید.
🟣در این دوران به رفت و آمدهایتان دقت کنید تا از نزدیک شاهد اخلاق، باورها و اعتقادات آنها باشید. در جشن ها و مهمانی هایشان شرکت کنید. آداب و رسوم، نحوه تعامل آنها با همدیگر و ارتباطات اجتماعی آنها را ببینید زیرا بعدا قرار است شما نیز با انها در ارتباط باشید و جزیی از آنها شوید.
🟣در ارتباط با خانواده نامزدتان، #خود_واقعیتان باشید و از #تظاهر کردن و نقش بازی کردن بپرهیزید و اجازه دهید آنها خود واقعیتان را بپذیرند. خیلی ها در این دوران برای اینکه نظر خانواده طرف مقابل را جذب کنند بی نهایت مهربان و گوش به فرمان می شوند اما بعد از ازدواج تصمیم می گیرند خود واقعیشان باشند و نقش بازی کردن را کنار بگذارند ❗️
🟣در زمینه هایی که متوجه #تفاوت های ریز و جزیی در خانواده طرف مقابلتان می شوید، به آن تفاوت ها #احترام بگذارید و آنها را با همین تفاوت ها بپذیرید و تلاش برای تغییر آنها نداشته باشید.
🟣با توجه به بُعد مسافت، مشغله های زندگی و برنامه کاری که دارید، حد و حدود رفت و آمدتان را مشخص کنید. مشخص کردن این حدود، زمانی به درستی شکل می گیرد که سنگ بنای آن را در روزهای اولیه زندگی تان یعنی دوره ی #نامزدی بگذارید.
🟣صریح و روشن صحبت کنید. اگر مشکل یا دلخوری پیش آمد بجای ساکت ماندن و خودخوری درباره اش صحبت کنید و انتظارات خود را عنوان کنید اما صحبت هایتان جنبه تحقیر، توهین و سرزنش نداشته باشد.
⚠️ در عین اینکه #صمیمی هستید ولی فاصله ها را رعایت کنید، زیاد خودمانی نشوید و از به کار بردن شوخی های بی جا و استفاده از کلمات و صفاتی که بین شما و دوستانتان رد و بدل می شود خودداری کنید، با احترام حرف زدن با خانواده نامزدتان را فراموش نکنید.
https://eitaa.com/bayan230