eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
امروزم تقدیم به نگاه مهربونتون😊 مواد لازم جهت تهیه ای پودر ژله در رنگ ها و طعم های مختلف و به دلخواه( من فقط از الورا استفاده کردم) آب جوش و آب سرد بستنی وانیلی به ازای هر بسته پودر ژله ۱/۴ لیوان انواع میوه هایی که تو دسترستون هست دستور تهیه ژله بستنی: در طرز تهیه   به روش زیر عمل نمایید: ابتدا قالبی را که برای ژله در نظر گرفته اید، چرب نمایید. نصف دو بسته از پودر ژله الورا را با یک لیوان بزرگ آب جوش حل کنید بعد از اینکه کاملا خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی که در محیط آشپزخانه ذوب شده است، به مایع ژله اضافه کنید بگذارید کمی خودشو بگیره بعد هر میوه ای رو که دوست داشتید خرد کنید و به مواد ژله تون اضافه کنیدبعد این ترکیب را به آرامی با قاشق مخلوط کنید و تا بستن کامل ژله در یخچال قرار دهید. میتونید از چند رنگ مختلف استفاده کنید اینکه چه رنگ و چه طعمی اول، وسط و یا آخر قرار بگیرد کاملا سلیقه ای می باشد.دقت داشته باشید زمانی که برای بستن یخچال در نظر گرفته شده است، بستگی به تنظیمات یخچال شما دارد ( ژله من در عرض ۴۰ دقیقه بسته بود)و در بعضی یخچال ها زودتر  در بعضی دیگر دیر تر این اتفاق رخ می دهد. اگه دوست داریدبا چند رنگ مختلف درست کنید باید هنگامی لایه اول را از یخچال خارج کنید که به شدت خود را نگرفته باشد که به لایه بعدی بچسبد و نباید هم خیلی شل و آبکی باشد که با رنگ بعدی ترکیب شود.برای خارج کردن ژله بستنی از درون قالب، به مدت سی ثانیه قالب را درون آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی که در نظر گرفته اید، برگردانید.❤ 🍲 @bebinobepaz
سالاد ماست و سبزیجات🥗 (سالاد ترکی) . مواد لازم: 3-4 هویج رنده شده 1 حبه سیر 2 عدد فلفل قرمز کاپیا یا فلفل دلمه قرمز 2 قاشق غذاخوری ذرت 2 قاشق غذاخوری خیار شور خرد شده 1.5 لیوان ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 2-3 قاشق غذاخوری ماست یونانی(ماست چکیده) نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: هویج ها را رنده کرده(با رنده درشت)و در ماهیتابه را با کمی روغن تفت دهید تا مقداری نرم شود، فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و در همان ماهیتابه تفت دهید،سپس هویج و فلفل تفت داده شده در یک کاسه بریزید و اجازه دهید کامل خنک شود ،بعد خیارشور،ذرت ،سیر،و بقیه مواد را اضافه کرده ،مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند،نوش جان😊 . 🍲 @bebinobepaz
‌ سس شکلاتی 🍫 ‌ مواد لازم:‌👇 2 لیوان شیر نصف لیوان شکر ‌ 2 قاشق غذاخوری کاکائو ‌‌ 1 قاشق غذاخوری آرد ‌ 100 گرم شکلات ‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ همه مواد بجز شکلات را باهم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم بزنید.در آخر شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشود.وقتی خنک شد میتوانید بذارید در یخچال و استفاده کنید.‌‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باقلوا سرد (شیری) یک دسر ترکی خوشمزه است. شبیه باقلوا کلاسیک اما با شربت بر پایه شیر سبک تر است. از پسته یا گردو می توان برای پر کردن استفاده کرد و با شربت شیری بسیار جالب می شود. این باقلوا از باقلوا کلاسیک خیلی سبک تر است و با استفاده از ورقه های خمیر فیلو ، تهیه آن در خانه بسیار آسان است. . . 👈مواد لازم: خمیر فیلو ۳۰ برگ ۳۳۰ گرم کره نمکی پودر پسته ۲ فنجان شکر ۱/۲ فنجان آب ۱ فنجان شیر ۱ فنجان خامه سنگین 👈دستور تهیه: برای تهیه شربت ، آب و شکر را در قابلمه ای متوسط ​​مخلوط کنید، بجوشانید ، هم بزنید تا شکر حل شود و سپس حرارت را خاموش کنید. چند دقیقه بعد شیر و خامه مخصوص سنگین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید. یک قالب را با کره ذوب شده چرب کنید. کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه را گرم کنید. یک ورق فیلو را در کف ظرف قرار دهید و کره را بمالید تا کاملاً پوشانده شود. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب بزرگ هوای محبوس در زیر لایه ها وجود ندارد. پسته ها را روی فیلو قرار دهید. روی آنها را با ورق دیگری از فیلو بپوشانید و با کره ذوب شده چرب کنید. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. کره باقی مانده را روی لایه بالایی بمالید تا تمام سطح آن پوشانده شود. با استفاده از یک چاقوی نوک تیز ، باقلوا را به صورت مربع برش بزنید. تا زمانی که طلایی و ترد شود آن را بپزید. تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه. ظرف را در نیمه پخت بچرخانید. بعد از ۱۰ دقیقه که باقلوا را از اجاق خارج کردید ، شربت خنک شده را به آرامی روی خطوط بریده شده بریزید. (شربت باید نه گرم و نه سرد باشد) روی هر قطعه کمی پودر کاکائو و پسته آسیاب شده بپاشید. اجازه دهید تا حدود ۴ ساعت در دمای اتاق روی توری خنک شود. سپس روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید قبل از سرو به مدت ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بماند. 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم: توت فرنگی :1 کیلو بستنی وانیلی : نصف پیمانه شیر : 1 لیوان پنیر ماسکار پونه : نصف بسته پودر ژلاتین: 1 ساشه (معادل 2 قاشق غذاخوری و یا 11گرم ) شکر یا عسل : 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر پاشیده و وقتی به حالت اسفنجی در اومد به روش بن ماری حل کرده حالا بقیه شیر مون رو با 1 عدد بستنی وانیلی🍦 که( از قبل در محیط آشپزخونه گذاشتیم تا کمی نرم شده باشه) مخلوط کرده من از توت فرنگی تازه استفاده کردم که دم توت فرنگی ها 🍓رو جدا کرده و شستم و وقتی کاملا آبکش شد با شکر یا عسل🍯 داخل میکسر ریختم تا کاملا پوره اش بشه (ولی اگر توت فرنگی 🍓در دسترس نبود میتونید دنت رو جایگزین کنید ) و حالا پنیر ماسکارپونه رو با مقداری از مایه مون شیر و بستنی مون و پودر ژلاتین که به بن ماری شده مخلوط کرده هم میرنیم تا یکدست بشه و حالا پوره توت فرنگی 🍓و بقیه مواد مون رو بازم داخل میکسر یا آبمیوه گیره بریزید و مخلوط کنید تا مایه تون یکدست بشه بعد قالب رو خیلی کم چرب کرده و دسرمون رو داخل قالب میریزیم داخل یخچال به مدت چند ساعت قرار داده تا بسته شود سپس دور تا دور قالب رو از بوراتوس مون جدا کرده و به راحتی در ظرف مورد نظر برمیگردونیم . نکته (دسر بوراتوس رو میتونید با انواع میوه ها و یا میتونیو دنت ها رو جایگزین کنید ) (از میوه توت‌فرنگی 🍓ولی میوه اش خوشمزه تره نوش جان. 🍲 @bebinobepaz
مانی پلو 🍲 @bebinobepaz
مانی پلو خوشمزگیش معلومه یا بیشتر توضیح بدم؟ علاوه بر خوشمزگیش گزینه ی خیلی کاملی واسه سحری هست و بشدددت پیشنهادش میکنم بچه ها مانی پلو یه غذای اصالتا دامغانی هست که توی مراسم ها سرو میشه و خیلی طرفدار داره..با کسب اجازه از دوستان دامغانی 🙏🏻 مواد لازم: ماهیچه: ۵۰۰ گرم ( گوشت گوسفندی ) لپه:صد گرم برنج :چهار پیمانه زرشک: ۵۰ گرم کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم پیاز دو عدد رشته پلویی: ۲۵۰ گرم زیره سیاه: دو قاشق زعفران غلیظ دم کرده نمک زردچوبه و فلفل و روغن.... 🍛🍛🍛 اول ماهیچه هام رو گذاشتم بپزه ( با پیاز فراوون و چوب دارچین و برگ بو و رز ماری و یک لیوان زعفرون غلیظ دم کرده) جوری که بعد از پخت به اندازه یک استکان آب گوشت داشتم لپه ها رو با آب گذاشتم بپزه و آبکش کردم و شستمش تا لعابش گرفته شه. پیازها رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و همین که سبک شد زردچوبه زدم و زرشک پاک و شسته شده و کشمش پاک و شسته اضافه کردم و زیره رو داخلش تفت دادم تا عطرش بلند شه و در آخر زعفرون اضافه کردم.نمک و فلفلش رو اندازه کردم و گوشت هام که پخته بود تکه کردم و به مواد مانی اضافه کردم. برنجمو گذاشتم با آب بپزه و همین که مغز برنج نرم شد لپه ها رو به برنج اضافه کردم و رشته ها رو اضافه کردم و سریع آبکش کردم .کف قابلمه رو برنج ریختم و از مواد مانی لابه لاش ریختم و مابقی برنج.آب گوشت و زعفرون دم کرده اضافه کردم به قابلمه، شعله رو زیاد کردم همینکه بخار کرد زیرشم کم کردم،یه مقدار از مواد مانی هم واسه تزیین روش گذاشتم و تامااااام. دیگه سلامتیتون🌹 پ.ن:اون دسر هم ژله ی انگور هست که بهش بستنی وانیلی و خامه اضافه کردم🍮 🍲 @bebinobepaz
یه کوکیز شکلاتی با بافت کوکی و طعم عالی.. بدون همزن.. بدون کره.. بدون استراحت خمیر . 🍲 @bebinobepaz
. یه کوکیز شکلاتی با بافت کوکی و طعم عالی.. بدون همزن.. بدون کره.. بدون استراحت خمیر . . ⬅️ کوکیز شکلاتی با روغن مایع ➡️ رسپی این کوکیز شکلاتی عالی از وبلاگ prodottitipicitoscani با تغییرات خودم اینجا می نویسم.با این کاتر کوچک 42 کوکی داشتم. 👈آرد سفید 142 گرم (یک پیمانه منهای 1 ق غ سر خالی) 👈پودر کاکائو 15 گرم (یک و نیم ق غ) 👈روغن مایع 40 گرم (2 و دوسوم ق غ) 👈شکر دانه ریز 60 گرم (یک چهارم پیمانه + یک ق چ) 👈تخم مرغ 1 عدد(50 گرم) 👈وانیل کمی 👈بکینگ پودر یک پینچ (در حد یک دوازدهم ق چ) 👈نمک یک پینچ در ظرفی آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ و وانیل و روغن و شکر را با قاشق مخلوط کنید. مخلوط آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. خمیر اصلا چسبنده نیست. خمیر را بین دو نایلون پهن و به ضخامت دلخواه 3 میل کاتر دلخواه بزنید. در سینی فر کاغذ روغنی یا فویل ضخیم انداخته، با برس کمی چرب کنید و خمیرهای کاتر خورده را با کمی فاصله بچینید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه. بافت کوکی داره لطفا زیاد توی فر نذارید که خشک میشه. پی نوشت: 💞اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید مخلوط آرد را تا جایی بریزید که خمیر لطیفی شود و بدست نچسبد، اگر چسبنده بود کمی آرد بیشتر بریزید، چون پیمانه اصلا دقیق نیست. 💞اگر شکر دانه ریز ندارید پودر قند بریزید. 💞روی کوکیز ها عسل گرم برس زدم. 💞اگر از کاتر دو تکه(کاتر مهردار) استفاده می کنید، باید خمیر را به ضخامت 4 تا 5 میل پهن کنید که بعد از مهر خوردن، ضخامت آن به 3 میل برسد. 🍲 @bebinobepaz
ساندویچ خوشمزه و پر طرفدار دونر از نوع مرغ 🍲 @bebinobepaz