eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.9هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
این به علت بافت شبیه سنگ های مرمر به این اسم مشهور شده. مواد اولیه : آرد سفید ۲۵۰گرم آرد نخودچی ۱۲۰گرم کره ۱۰۰گرم پودر شکر یا پودر قند ۱۲۰گرم دارچین ۱ق چ پودر زنجفیل ۱و۱٫۲ق چ شکلات تلخ ۱۵۰گرم شکلات سفید ۱۷۰گرم طرز تهیه : ابتدا آرد سفید را الک و با حرارت ملایم حدود ۲۵ دقیقه، تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد تغییر نکند. با قاشق چوبی هم بزنید. در حین تفت دادن آرد، کره را از فریزر خارج کرده تا به دمای محیط برسد و شکلاتها را نیز بن ماری کنید و کنار بگذارید. آرد را از تابه خارج کرده و حالا آرد نخودچی را حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید. سپس هر دو آرد را مخلوط کنید و الک کرده و دوباره به تابه برگردانید و روی شعله ملایم بگذارید و کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند. اینجا آرد حالت پودری درمیاد. در این مرحله، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید. حلوا را با ترازو وزن کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی شکلات سیاه بن ماری شده و پودر دارچین و به دیگری شکلات سفید بن ماری شده و پودر زنجفیل اضافه و مخلوط کنید. هردو حلوا را با قاشق، دو یا سه بار به آرومی هم بزنید و سپس تند تند جوری که شره کنه تو قالب بریزید تا اینجوری لایه لایه تشکیل شود و لایه ها روی هم بیوفتد و طرح مرمری ایجاد شود. زیاد هم زدن، باعث میشود تا دو رنگ نشود و مرز رنگها، زیاد پیدا نشود. سرعت عمل بالایی باید داشته باشید چون اگه موقع ریختن داخل قالب، مواد سفت شود دیگه این لایه ها تشکیل نمیشود. رمز اصلی همون شل بودن حلواس. اگر قالب سیلیکونی نداشتین، یه قالب مستطیلی بردارید و داخلش را با پلاستیک بپوشانید به طوریکه از لبه های قالب بیاد بیرون و سپس حلوا را داخلش بریزید و یکم ضربه بزنید تا حلوا کاملا فیکس و سطحش صاف شود. حالا حلوا را برای چند ساعتی داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال خارج کنید و برای یکی دو ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی از حالت سفتی خارج شود و سپس برش دهید. ولی اگر قالب سیلیکونی داشتین، بعد از اینکه حلوا را داخل قالب ریختین حتما یکی دو بار ضربه بزنید تا کاملا جا بیوفتد و یکدست شود و سپس در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و بعد به راحتی از قالب جدا کنید و داخل محیط خانه بگذارید تا نرم شود. 🍲 @bebinobepaz
. 👈مواد لازم: 👈برای خمیر: ۵ لیوان آرد ۱ لیوان ماست ۱ لیوان آب شیر ۱ قاشق غذاخوری مخمر فوری (مخمر خشک) ۱ فنجان روغن ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز ۱ قاشق چایخوری نمک همه مواد خود را برای خمیر ورز دهید، روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید (۳۰ دقیقه) تا تخمیر شود. 👈برای سس: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳ گوجه فرنگی رنده شده ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری آویشن همه مواد را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. 👈برای فیلینگ: ۵۰۰ گرم پنیر چدار سوسیس زیتون خرد شده ۳ عدد فلفل سبز ۸ تا ۱۰ عدد قارچ ۱ کاسه ذرت آب پز شده ابتدا پنیر خود را رنده و سوسیس را خرد کنید ، قارچ ها را حلقه وفلفل ها را خرد کنید. حالا درب خمیر را باز کنید ، کمی ورز دهید و آن را به ۳ یا ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و رول کنید. آن را به اندازه سینی خود روی پیشخوان خود باز کنید. روی سینی که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. روی خمیر را با سس آماده شده بپوشانید و سپس قارچ ، فلفل و ذرت، و پنیر  و سایر مواد را روی آن بریزید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود و مواد کمی سرخ شود. 🍲 @bebinobepaz
نان صبحانه پنبه ای فوق العاده و عالی 💜🍀مواد لازم آرد۲۸۵ گرم خمیر مایه ۵ گرم شکر ۳۰ گرم بهبود دهنده ۲ گرم شیر خشک ۲۰ گرم کره ۴۰ گرم یا روغن مایع نمک ۲ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم 💜🍀طرز تهیه همه مواد و خشک و باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید و مخلوط کنید بعد شیر ولرم رو کم کم بهش اضافه کنید تا خمیر خودشو جمع کنه بعد کره رو بهش اضافه کنید تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد بعد خمیر رو بزارید نیم ساعت استراحت کنه بعد از نیم ساعت خمیر رو به چونه های ۵۰ گرمی بگیرید( استراحت دوم ؛ ۱۵ دقیقه) بعد از ۱۵ دقیقه بهش شکل بدید ( نشون دادم، ورق بزنید، ببینید) بعد بزارید داخل کپسول که داخل قالب پای سیب هس یا میتونید داخل سینی فر همین جوری بزارید . هر مدلی که دوس داشتید میتونید به خمیرتون شکل بدید. اینبار به مدت ۴۵ دقیقه بزارید استراحت آخر انجام بشه برای رومال نون من فقط آب اسپری کردم و کمی شکر روش پاشیدم بزارید داخل فر ۱۸۰ به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت نکته: شیر خشک و بزنید چون رنگ نونتون و خیلی خوشرنگ میشه 💜🍀نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
بستنی یخی میوه‌ی 🍃🍂🍃بدون رنگ و مواد افزودنی...... مواد لازم جهت تهیه انواع بستنی یخی با میوه های مختلف: آب......یک فنجان شکر یا عسل.... نصف فنجان آب لیمو تازه در حد یکی دو قاشق.... گلاب در حد یک قاشق...... و میوه ی مورد نظر که میتونه شامل: توت فرنگی ، هلو ، کیوی، آلو سیاه یا زرد، آلبالو، شاتوت، پرتقال ، آناناس، انبه ، شلیل، .... ۳ فنجان پوره باشه ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شکر در آب حل شود نیازی به ااینکه خیلی بجوشانید نیست در حد ۴ تا ۵ دقیقه فقط شکر در آن حل شود سپس از روی حرارت بردارید و آب لیمویی تازه و یکی دو قاشق گلاب را به آنها اضافه کنید میوه ی مورد نظرتون را در مخلوط کن یا غذا ساز میکس کنید و سپس به آن شربتی که تهیه کردید را اضافه کنید . سپس آنها را در قالب بستنی مورد نظرتان بریزید و در داخل فریزر قرار دهید و کمی بست خارج کنید و چوب بستنی ها را داخل آن فرو کنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید اگر قالب بستنی نداشتید میتونید از لیوان های کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید ، وقتی بستنی بست لیوان را از دور آن پاره کنید. در این هوای گرم یک بستنی یخی خانگی خیلی میچسبه نوش جان موفق باشید 🍲 @bebinobepaz
. 🔰مواد لازم: . ماست خامه ای: ۲۱۰ گرم پودر ژلاتین: ۱۰ گرم آب: ۴۰ گرم شیره خرما: ۶۵ گرم خامه شكلاتى: ۵۰ گرم خرما (بدون پوست و هسته): ۱۴۰ گرم کره (ذوب شده): ۱۵ گرم هل سبز (پودر شده): ۵ گرم بادام(پودرشده): ۳۰ گرم . 🔰طرز تهیه : . 👈پودر ژلاتین را با آب سرد روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود (روش بن ماری). ماست و خامه را به همراه شیره خرما در سُس پَن ريخته و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد و... . 🍀برای مطالعه نکات این دستور به لینک داخل بایو و قسمت روزانه ها مراجعه کنید. 🍲 @bebinobepaz
اینم ازتارت خوشمزه و قشنگمون😍 که یه طعم ترش وشیرین داره و میتونیدبا مرنگ سروکنیدوزیباییش رو چندبرابرکنید👌 برای آرد٢٠٠گرم شکر ۵۵گرم کره صدگرم زرده تخم مرغ ٢عدد نمک ١/۴ق چ وانیل ١ ق چ تخم مرغ۴ عدد شکر١١٠گرم اب لیموترش تازه ١٢٠ گرم زست لیموترش ١ق غ خامه١۵٠گرم وانیل ١/٢ق چ آردشکرونمک روداخل غذاسازیابلندر بریزید.چندپالس بزنید بعدازمخلوط کردن،کره راخردکنیدوبه آرد وشکراضافه کنید. مجدددستگاه روروشن کنیدتاکره باآردمخلوط شودوحالتی شنی پیدا کند.زده تخم مرغ و وانیل رااضافه کنید. دوباره دستگاه راروشن کنیدتاموادمخلوط شود.اگرحس کردیدچسبندگی خمیرکمه ١ق غ آب سردبه خمیراضافه کنید ومخلوط کنید. خمیرروروی سلفون قراردهید بوسیله سلفون وباکمک دست خمیر رومرتب ازطرفین جمع کنیدتازمانی که بشکل خمیری گرددربیاید خمیرروداخل سلفون بپیچیدوبرای١ساعت دریخچال بذارید. بعدخمیر روروی میز کارآردپاشی شده قراردهید روی خمیرروهم آردپاشی کنید.وباوردنه خمیررایکدست پهن کنید قالب تارت راچرب کنید.خمیر پهن شده رابه آرامی دوروردنه رول کنید حالاخمیردوروردنه راروی قالب تارت منتقل کنیدوخمیرراکاملا روی قالب پهن کنید اگرقسمتی ازخمیرترک خوردبادست قسمتای ترک خورده راترمیم کنیدتاصاف شود.اضافه های خمیر راازلبه قالب باچاقویی تیزجدا کنید.باچنگال سوراخ هایی روی خمیرایجاد کنید.کاغذروغنی روی خمیرقراردهیدروی آنراباحبوباتی مانندنخودیالوبیا بپوشانید. قالب رادرفرازقبل گرم شده بادمای ١٨٠درجه قراردهید.ونیم ساعت زمان بدیدتابپزد. برای تهیه : تخم مرغ وشکرراباهم مخلوط کنید.آب لیموترش وبعدوانیل رااضافه کنید سپس زست یارنده پوست لیموترش رابه سایرمواداضافه کنید وبخوبی هم بزنید. درنهایت خامه پرچرب رابه موادبالااصافه کنیدوبخوبی ویسک کنید موادمیانی آماده شده راکناربگذارید. حالاخمیرتارت کاملاپخته،ازفرخارج کنیدوموادمیانی راداخلش بریزید.مجددقالب راداخل فرداغ قراردهید.نیم ساعت باهمان دمااجازه دهیدموادمیانی تارت هم کاملاپخته شودبعدازفرخارج کنیدواجازه دهیدسردشود. برای تهیه سفیده تخم مرغ ٢عدد شکر١/٣پیمانه کرم تارتار١/۴ ق چ وانیل سفیده راباهمزن برقی هم بزنیدتاکمی فرم بگیرد.همزمان که همزن روشنه شکررا اضافه کنید. 🍲 @bebinobepaz
قرابیه انجیر و گردو 🍲 @bebinobepaz
قرابیه انجیر و گردو مواد لازم برای خمیر قرابیه: 200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (90 گرم) 1استکان شکر (70 گرم) 1 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) حدود 4 و نیم لیوان آرد برای داخل قرابیه: 1 لیوان گردو 8 عدد انجیر خشک نصف قاشق چای خوری دارچین طرز تهیه: تمام مواد قرابیه بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال بذارید. در حین آماده کردن خمیر انجیر را 5 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید اگر انجیر ها سفت هست میتونید زمان بیشتری داخل آب نگه دارید(اگر انجیرها کوچک هستن تعداد انجیرها بیشتری استفاده کنید). سپس انجیرها را آبکش کنید و با دستمال خشک کنید و داخل غذاساز خرد کنید. گردوی ریز خرد شده و دارچین را به انجیر اضافه کنید و هم بزنید. قوام مواد داخل باید در حدی باشد که قابل مالیدن روی خمیر باشد برای همین میتوانید یک ، دو قاشق آب اضافه کنید. خمیر را وسط کاغذ روغنی بذارید و باز کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها یک اندازه باشد. از مواد داخل روی خمیر بمالید و رول کنید و سپس برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید(میتونید هر شکلی دوست دارید بدید). روی قرابیه ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید و بعد از پخت پودر قند بپاشید.(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد، حدود 20 دقیقه. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت میشود بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید خنک شود سپس بردارید) . 🍲 @bebinobepaz