eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
بلدرچین ۴ عدد پیاز ۲ عدد متوسط روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی دستور پخت کباب بلدرچین برای تهیه کباب بلدرچین ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم. در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند. حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم. منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم یا روی سینی طوری قرار میدهیم برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم. در این مرحله طوری ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند. البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رنگ کباب ها بسیار زیباتر شود. 🍲 @bebinibepaz
دو نعمت وجود دارد که مردم نمی توانند به درستی از آن قدردانی کنند یکی از آنها سلامتی و دیگری وقت آزاد است. خمیر یوفکا ۳ عدد اسفناج نیم کیلو هویج ۴-۵ عدد گوشت چرخ کرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد نمک فلفل سیاه فلفل قرمز برای خیس کردن یوفکاها: آب نصف لیوان روغن مایع ۱ لیوان یک زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال خمیر یوفکایی که در این بورک استفاده میشه به شکل دایره های خیلی بزرگه،از اون مدل یوفکا اگر پیدا نکردین میتونید نون لواش دایره استفاده کنید طرز تهیه: اول از همه پیاز داغ کنید و ادویه ها رو بهش اضافه کنید و بزارید کنار برگهای اسفناج روکه شسته و خرد کردین بزارید بپزه تا ابش کشیده بشه و بعد بهش کمی پیاز داغ اضافه کنید به همین شکل گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز تفت بدین و آماده کنید. هویجها رو هم رنده کرده و کمی در روغن تفت بدین. حالا یکی از یوفکاها رو روی سفره پهن کنید و از مخلوط آب و روغن روش بریزید.سپس هویج آماده شده رو روش پخش کنید.یک لایه یوفکای دیگه رو بزارید،آب و روغن بریزید و گوشت رو روش پخش کنید. به همین ترتیب روی لایه آخر هم اسفناج بریزید.و بعد رول کنید بورک رو از وسط نصف کنید و پس از رومال کردن در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به آرامی بپزید تا روش طلایی بشه. بعد ازاینکه از فر دراومد اجازه بدین داغی اولیه اش بره و سپس ببرید و سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
با ژله بریلو نارنگی 🍲 @bebinobepaz
‌سلام سلام صدتا سلام کیک های میوه ای معمولا خیلی خوشمزه و پرطرفدار هستن، کیک نارنگی هم خوشمزس به شرطی که از نارنگی های شیرین استفاده کنی. بجای نارنگی میتونی از انواع میوه ها استفاده کنی و کیک های متنوع بپزی. ‌ ‌ با ژله بریلو نارنگی مواد لازم : تخم مرغ 4 عدد آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه پوره نارنگی 1 پیمانه روغن مایع 2/3 پیمانه بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/8 ق چ رنده پوست نارنگی 1/4 ق چ نمک 1 پنس ‌ طرز تهیه : ابتدا پوست یکی از نارنگی ها را به رنده بکشید تا به اندازه 1/4 ق چ پوست رنده شده داشته باشید، سپس نارنگی ها را پوست گرفته و هسته آنها را خارج کنید و با میکسر یا بلندر آنها را پوره کنید و از یک صافی رد کنید تا پوست های درشت جدا شوند و پوره نارنگی یکدستی داشته باشید. به 3 تا 4 نارنگی شیرین متوسط نیاز است. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. قالب دلخواه را با کره چرب و آنرا آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست نارنگی و شکر را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس پوره نارنگی و روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید. مواد خشک را اضافه و با لیسک مخلوط کنید یا در حد 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک یکدست شود. مایه را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو کنید. . . پ.ن: ترجیحا کیک های میوه ای را در قالب شیفون (میان تهی) بپزید. پ.ن: میتوانید کیک را در تابه دوطرفه یا در فر دستساز روی اجاق گاز بپزید. پ.ن: برای تزیین کمی ژله بریلو ساده را با آب نارنگی و یک قطره رنگ خوراکی نارنجی مخلوط کردم و روی کیک ریختم و با برش های نارنگی سرو کردم. برای میتوانید 1 ق غ نشاسته ذرت را با نصف پیمانه آب نارنگی و 2 ق غ شکر یا عسل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد و بعد از خنک شدن روی کیک بریزید. ‌. 🍲 @bebinobepaz
رولت با سس قارچ و پنیر مواد لازم: 500گرم گوشت چرخ کرده 1 فنجان کوچک آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری آب سرد 1 پیاز متوسط ​​(آب رنده بگیرید فقط تفاله آن) 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین برای داخل: 1 بسته قارچ 1 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد فلفل سبز 1 قاشق چایخوری نمک فلفل فلفل سیاه، پاپریکا پنیر چدار آماده سازی : ابتدا تمام مواد گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و خوب ورز می دهیم. حداقل 15 دقیقه ورز دهید. آن را سلفون بکشید در یخچال استراحت دهید، حداقل 2 ساعت استراحت دهید. سپس قارچ ها را ریز خرد کنید. آن را در یک تابه داغ قرار دهید و اجازه دهید آب آن جذب شود و صبر کنید سپس 1 قاشق چایخوری کره بردارید و فلفل های ریز خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. ادویه ها و نمک را اضافه کنید ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. خمیر کوفته رو در هر سایزی که میخوای جدا کن (من تک تک تکه بزرگ درست کردم میتونی کوچیکش کنی) سلفون که روی پیشخوان باز کنید . گوشت نازک باز کنید کمی مواد قارچ و پنیر چدار اضافه کنید و ببندید لبه ها را خوب فشار دهید تا باز نشود. سپس آن را در ماهیتابه تفلون یا چدنی که کره به آن اضافه می کنیم، روی حرارت متوسط ​​بپزید. نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
🥘 ‌ ‌ مواد لازم🔻 پیاز : ۱ عدد فلفل دلمه ای : ۱ عدد سیر : ۳ حبه فلفل تند : ۱ عدد سینه مرغ : نیم کیلو رب گوجه‌فرنگی : ۲ ق غ خ فلفل سیاه : ۱ ق چ خ پاپریکا : ۱ ق چ خ عصاره مرغ : ۱ عدد سس بشامل : ۱ پیمانه ‌ طرز تهیه🔥 ۱.سیر ، فلفل دلمه‌ای ، پیاز و فلفل تند رو ریز خرد کن تفت بده. ۲.بعد نیم کیلو سینه مرغُ که به قطعات کوچک خرد شده اضافه کن. ۳.دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. ۴.یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و به همان مقدار پاپریکا و یک عدد عصاره مرغ اضافه کن. ۵.مواد تفت بده تا سینه مرغ پخته بشه. ۶.در آخر یک پیمانه سس بشامل اضافه کن. ۷.در سینی فر ابتدا سیب زمینی مکعبی خرد شده و سرخ شده یا آب پز رو بریز. ۸.روی سیب زمینی ها، مخلوط مرغ خامه ای رو بریز در صورت تمایل میتونی روی مخلوط مرغ جعفری خرد شده بریزی. ۹.در نهایت روشُ با پنیر موزارلا بپوشون. ۱۰.در فر بذار (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه) تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه، و داغ سرو کن. 📍میتونی ۳دقیقه برای طلایی شدن روی غذا را گریل کنی. ‌ نوش جانتون😍🌹 ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
😍 😍 روزتون بخير😍 با این روش سیب زمینی تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉 ۴ الی ۵ عدد رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر یا ۳ عدد سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر در صورت تمایل ( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹 پ.ن : اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است 🍲 @bebinobepaz
یک سالاد غول پیکر تاکو 😍 موادلازم: * کاهو تازه، *گوشت گاو، * پنیر، *خامه ای، *آووکادو، Cilantro، پنیر، *لوبیا سیاه، *ذرت، *پیاز قرمز، *گوجه فرنگی، *جلاپنو فلفل، *گوجه فرنگی (این ترکیبات فوق العاده انعطاف پذیر هستند و شما حتی می توانید از Doritos به جای تراشه های ترتیلا استفاده کنید!) پانسمان سالاد خیلی سریع است و کاملا خوشمزه است، فقط یک ترکیب ساده از سالسا و خامه ترش، (قسمت های مساوی از هر یک)، با یک چاشنی کمی Taco شما می توانید یک بسته چاشنی TACO را برای یک میانبر سریع / راحت استفاده کنید، 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😃پوره سیب‌زمینی با مرغ و قارچ امتحان کردین؟! 🌸مواد لازم: سیب‌زمینی ۵ عدد متوسط سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچیک آبلیمو ۲ ق.غ کره ۲ ق.غ شیر نصف لیوان نمک ، فلفل ، پودر سیر، آویشن،زردچوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دلخواه ابتدا سیبزمینی هارو میزاریم تا آبپز بشه. در حین آب پز شدن مواد مرغ و قارچ رو آماده میکنیم، داخل تابه ۱ ق.غ روغن و ۱ ق.غ کره میریزیم و میزاریم روی حرارت بالا تا داغ بشه. بعد سینه مرغ، قارچ و فلفل دلمه ای رو که از قبل نگینی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم، سپس آبلیمو، نمک، فلفل‌ سیاه، پودر سیر و زرد چوبه بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. به اندازه ای تفت میدیم که آب قارچ و مرغ تبخیر بشه و مرغ ها بپزه. بعد کنار میزاریم. بعد از آبپز شدن، سیب‌زمینی هارو پوست میکنم و بهش شیر، کره و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و همه رو باهم پوره میکنیم. (سیبزمینی‌ها اگه خیلی سرد شدن، گرم کنید بعد مواد رو بهش اضافه کنید که کره خوب باهاش ترکیب بشه.) داخل ظرفی که میخواید بزارید توی فر پوره سیبزمینی رو پهن کنید و مواد مور و قارچ رو داخلش بریزید و روش پنیر پیتزا بریزید. داخل فر بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده میزاریم تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه. نوش جاااننن🤤 🍲 @bebinobepaz
اوتمیل خوشمزه جو دو سر 😍😋 ‌ 🥣جو دوسر شبانه🥣 🌟مواد لازم 🌟 - 60 گرم جو - 1 قاشق غذاخوری دانه چیا - 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو - 175 میلی لیتر شیر جو دوسر - 100 گرم ماست سویا 🌟روش 🌟 1. همه مواد را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. بگذارید یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال بماند. (در صورت تمایل می توانید شیرین کننده اضافه کنید اما با لایه کارامل روی آن به اندازه کافی شیرین است.) ‌ 🍯لایه کارامل خرما🍯⁣ 🌟مواد لازم 🌟 - 3 تا 4 عدد خرمای بدون هسته - 1/2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی - یک پیمانه نمک 🌟روش 🌟 1. خرماها را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت بمانند. ‌ 2. می توانید آنها را با یک چنگال با کمی آب له کنید (اگر به اندازه کافی نرم باشند! مال من بود) یا آنها را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. ‌ 3. کره بادام زمینی و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. ‌ ‌ 🍫تاپینگ🍫⁣ - 30 گرم شکلات تلخ، ذوب شده - یک مشت بادام زمینی شور🥜⁣ ‌ 🌈 جو دوسر را داخل ظرفی بریزید و سطح آن را صاف کنید. کارامل را به طور مساوی روی آن پخش کنید. شکلات آب شده را به طور یکنواخت روی کارامل بریزید و در آخر بادام زمینی را اضافه کنید! ‌ حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت شود در یخچال نگهداری کنید. لذت ببرید🤤🤤⁣ ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz