شنیسل مرغ
✔️مواد لازم (2-3 نفره )
▫️سینه مرغ : 1 عدد 🌟از فیله ی مرغ هم می تونید استفاده کنید.
▫️زعفران دم کرده : به مقدار لازم
▫️نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم
▫️پیاز : 1 عدد
▫️سس مایونز یا ماست : 2 قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ : 2 عدد
▫️آرد سفید : مقداری
▫️آرد سوخاری: مقداری
▫️روغن مخصوص سرخ کردن : مقداری
✔️رسپی
◀️ابتدا یک عدد سینه مرغ رو به شکل نازک و پهن برش می زنیم. روی سطح کار یک کیسه فریزر می گذاریم یک ورق از مرغ رو روش قرار می دیم و یک کیسه دیگه روش می گذاریم .حالا با بیفتکوب یا گوشت کوب آروم آروم روش می زنیم تا حسابی پهن و نازک بشه. مرغ ها حدود یک و نیم برابر میشن.
🌟نایلون برای اینکه وقتی مرغ رو پهن می کنیم به اطراف نپاشه. و کثیف کاری نشه. و مرغ ها با ذربه ای که بهشون وارد میشه پاره نشن.
داخل ظرف مناسبی می ریزیم و با مقداری زعفران آب کرده ،نمک ، فلفل سیاه ،سس مایونز و پیاز خرد شده مزه دار می کنیم. با دست خوب هم می زنیم. و از ادویه ها به همه ی قسمت های مرغ می زنیم.
حالا روی ظرف رو سلفون می کشیم و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می دیم تا استراحت بکنه.
🌟هر چقدر مدت زمان استراحت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
◀️دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال خوب می زنیم تا باز بشن. در بشقابی مقداری آرد سفید می ریزیم. مقداری هم پودر سیر بهش اضافه می کنیم و باهم مخلوط می کنیم تا مزه دار بشه.
داخل بشقاب دیگه ای هم مقداری پودر سوخاری می ریزیم.
◀️ورقه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید می غلتونیم. به طوری که همه ی قسمت های مرغ آردی بشه .بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو می بریم. چند ثانیه نگه می داریم و بعد خارج کرده داخل پودر سوخاری می گذاریم و به همه ی قسمت هاش می زنیم.
◀️داخل تابه ای مقداری کمی روغن مخصوص سرخ کردن می ریزیم.وقتی خوب داغ شد شنیتسل ها رو داخلش می گذاریم. وقتی یک طرفشون سرخ شد ،طرف دیگشم به آرامی برمی گردونیم تا سرخ و پخته بشه. حرارت ملایم باشه تا مرغ ها مغز پختن پشن.
بعد خارج کرده روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار می دیم تا روغن اضافیش کشیده بشه.
می تونید در بشقاب سرو گذاشته و در کنار سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی حلقه شده ،جعفری و خیار شور سرو کنید.
نوش جونتون😊
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شکلاتی_بدون_آرد_با_فندق 🥧
مواد لازم🔻
فندق : ۲۰۰ گرم
کره : ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده رو از زرده جدا کنید) : ۶ عدد
شکر قهوه ای : ۱۵۰ گرم
عصاره قهوه یا شکلات : ۴ ق غ خ
مواد لازم برای گاناش🔻
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
خامه قنادی : ۱۰۰ میلی لیتر
عصاره قهوه یا شکلات : ۲ ق غ خ
کمی نمک
⠀
طرز تهیه🔥
۱.فندقها رو در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپز تا بوش در بیاد.
۲.بعد بزار خنک بشه و پوستشو بگیر ۱۷۵ گرم از فندق رو آسیاب کن.
۳.سپس ۲۵ گرم باقیمانده رو با چاقو خرد کن.
۴.فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کن.
۵.یه قالب رو چرب کن (قطر حداقل ۲۰ سانتی متر) و آردپاشی کن.
۶.شکلات و کره رو داخل یه ظرف شیشه ای مقاوم در برابر دما بریز و و در داخل فر ذوب کن یا بنماری کن یا در مایکروویو ذوب کن ، هر ۳۰ ثانیه درش بیار و کاملاً هم بزن. ۷.سفیده ها رو بزن تا خامه ای شن.
۸.توی یه کاسه جداگانه ، زرده ها رو با شکر بزن بعد شکلات و سرکه رو به زرده اضافه کن و هم بزن.
۹.به آرامی مواد رو با لیسک و از بالا به پایین هم بزن ، سفیدهای زده شده رو به مخلوط زرده و شکلات اضافه و مخلوط کن.
۱۰.همه فندق ها رو اضافه کن و هم بزن.
۱۱.خمیر رو داخل قالبی که آماده کردی بریز و حدود یک ساعت بپز ، تا وقتی که داخلش خلال دندون فرو میکنی کیک بهش نچسبه.
۱۲.کیک که آماده شد بزار خنک بشه بعد از قالب درش بیار.
۱۳.برای گاناش ، همه مواد رو با هم مخلوط و بنماری کن و بزار یکم خنک بشه و روی کیک بریز.
نوش جانتون😍🌹
🍲 @bebinobepaz
Dalgona Basque Cheesecake
یا چیزکیک بسک دَلگُنَ.
مواد لازم:
( اين مواد مناسب قالب ١٥ سانت با ارتفاع هست)
٥٠٠ گ پنیر خامه ویلی ( حتمن دمای محیط باشه)
۱۰۰گ شکر
۳عدد تخم مرغ بزرگ
۳ عدد زرده
۱۵گ نشاسته ذرت
۲۵۰گ خامه صبحانه
۱۵گ قهوه فوری
۱۵گ آب گرم
۱۵گ شکر
🟡پنیر رو با شکر میکس کنید تا دونه های شکر کاملن حل بشه داخل پنیر و دون دون نمونه.
با بن ماری، تخم مرغ وزرده هارو بزنید تا به دمای ۴۰ درجه سانتی گراد برسن
داخل یک کاسه هم آب جوش ریخته و خامه رو داخل آب جوش قرار بدین تا به ۴۰ درجه برسه.
تخم مرغ هارو طی ۳ مرحله به پنیر اضافه کنید
نشاسته روالک کنید روی مواد و میکس کنید
در آخر خامه صبحانه رو اضافه کنید ومیکس کنید
.
.
.
🟢قهوه و آب گرم و شکر رو با ویسک انقدر بزنید تا مثل عکس بشه.
دلگونَ رو اضافه كنيد به مايع چيزكيك و میکسکنید.
دمای فر از قبل گرم شده: ۱۹۰درجهسانتیگراد
مدت پخت حدودی هست و بر فر شما بستگی داره:
بین ۳۰ تا ۳۵دقیقه
.
یک شب تا صبح چیزکیک رو داخل یخچال قرار بدین و فرداش نوش جان کنین☕️.
.
چیزکیک فوق العاده ایه. پیشنهاد میکنم امتحانکنین🤗
.
.
.
🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه ی قرمه سبزی رو که همتون بلدین میخوام نكات خوشمزه تر شدن قورمه سبزی رو واستون بگم😋
نکات👇🏻👇🏻👇🏻
گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم .حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورشت میده در کمی روغن تفتش بدید و در آخر به خورشت اضافه کنید عطرش همه جارو برمیداره (البته زیاد بریزید خورشتتون تلخ میشه)اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایه ولی هرچه ریز تر باشه خورشت زیباتره.برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بندازه بهتره برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید. بهتر ه که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود . اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورشت قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و گشنیز به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره .پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .لیمو امانی دونوع روشن و تیره داره برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه با چنگال سوراخهایی روش زده تا مزش داخل خورش بره یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورشت رو تلخ نکنه .حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورشت میشه .برای خورشت قورمه سبزی بعضی لوبیا قرمز و بعضی لوبیا چیتی یا از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند . یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا انتهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر میپزن .خورشت نباید آبکی باشه بلكه باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد .قبل از خاموش کردن شعله ، برخی قطعه هایی از یخ به خورشت اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاد.بعضی داخل خورشت قورمه سبزی رب گوجه فرنگی یا رب انار هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه . اصولا برای تهیه این خورشت باید دقت کرد به چه میزان سبزی نیاز داریم تا همه مواد يك اندازه باشن نه كمتر و نه بيشتر.
🍲 @bebinobepaz
یه مدل جوجه کباب خیلی خوشمزه و لذیذه
جوجه_کباب_یونانی
مواد لازم
مرغ خردشده ۵۰۰ گرم
ماست یونانی ۵ قاشق غذا خوری
جعفری ساطری شده نصف پیمانه
سیر له شده ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ماست، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک وفلفل وروغن زیتون رو مخلوط کنید
مرغ خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید
پوست لیمو رو روی مرغ ها رنده کنید سپس مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید و به مدت دوساعت در یخچال استراحت دهید
سپس مرغ ها را به سیخ بکشید وکباب کنید
برای کنار کباب از مخلوط جعفری ساطوری شده، پیاز خلالی شده، سماق، آب لیموترش تازه وکمی نمک استفاده کنید
نوش جان
سایر نکات
اگر ماست یونانی دردسترس نداشتید از ماست پرچرب استفاده کنید
بجای روغن زیتون میتونید از روغن مایع استفاده کنید
میتوانید بجای کباب کردن داخل تابه هم درست کنید به این صورت که داخل تابه کمی روغن بریزید جوجه ها را بچینید در ظرف رو بذارید تا مرغ آب بندازه و با آب خودش بپزه سپس داخل همون روغن خودش سرخش کنید
🍲 @bebinobepaz
#راحت_الحلقوم یا #باسلوق_ژله_ای
.
ژله قرمز ۱ بسته (من انار استفاده کردم)
ژله آلوورا ۱ بسته (حتما آلوورا تهیه کنید که بی رنگ باشه)
نشاسته گندم گل ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
شکر ۲ پیمانه سر خالی
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری سر خالی+۶قاشق سوپخوری آب
رنگ ژله ای خوراکی سبز به مقدار لازم
.
یک ظرف (۱۸ در ۱۸) را با روغن چرب کنید تا کیسه فریزر بهش بچسبه و کیسه فریزر را داخل ظرف بندازین و روی پلاستیک را مجدد کمی چرب کنید.
۳قاشق سوپخوری آب+۱قاشق چایخوری سرخالی پودر ژلاتین را مخلوط و کنار بزارید تا اسفنجی بشه.
۱لیوان آب سرد را با ۱/۲ پیمانه نشاسته مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل بشه.
۱پیمانه شکر و پودر ژله قرمز را به نشاسته اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین.
مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه(حرارت حتما کم باشه تا نشاسته پخته شه)وقتی غلیظ شد ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارین.
بزارید مواد از داغی بیفته بعد داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا کمی سفت بشه.
ژله آلوورا رو هم به همین روش آماده کنید و ۱/۳ آن را جدا کنید و به ۲/۳ آن رنگ سبز خوراکی بزنید.
۱/۳ ژله بی رنگ را روی لایه قرمز بریزید و مجدد بزارید یخچال تا کمی سفت بشه.
ژله سبز را روی لایه بی رنگ بریزید و بزارید یخچال حداقل ۶ ساعت بمونه
بعد از قالب خارج کنید و روی سطح کار آرد پاشی شده قرار بدین و به سایز دلخواهتون برش بدین و کاملا به آرد آغشته کنید تا بهم نچسبن.
میتونید بجای آرد در پودر نارگیل یا پودر قند بغلتانید(من فقط آرد گندم زدم و عالی شد)
میتونید در ظرف در بسته برای مدت خیلی طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
👈اگه رنگ سبز نداشتین یک بسته ژله سبز را به روش ژله قرمز و ژله آلوورا درست کنید و روی لایه بیرنگ بریزید.
👈لایه قرمز باید ضخیمتر باشه،لایه بی رنگ خیلی باریک و لایه سبز از لایه سفید بیشتر باشه تا شبیه هندونه بشه.
👈مقدار شکر رو کم نکنید چون شیرینیش کاملا متعادل هست(من از ۳/۴ پیمانه بیشتر و از ۱ پیمانه کمتر ریختم)
👈وقتی منتظرین لایه سفید ببنده اگه لایه سبز خیلی سفت شد روی حرارت بزارین تا روون بشه
👈نباید بزارید موادتون خیلی سرد بشه در اینصورت به لایه زیریش نمیچسبه و وقتی از قالب خارج کنید لایه ها از هم جدا میشن
.
🍲 @bebinobepaz
درود🥰
دوست داری یه مرغ کبابی با یه مرینت متفاوت یاد بگیری😍
یکی از خوشمزه ترین آبدار و لطیفترین ران مرغ کبابی هستش که میتونین امتحانش کنین😍
#ران_مرغ_عسلی #ران_مرغ_عسلی_نگین
مواد لازم:
۲ ق غ خ عسل
۱ ق غ خ کنجد
۱ فنحان روغن زیتون
ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکای فراوان، پودر فلفل قرمز شیرین، پودر فلفل قرمز تند، پودر پیاز، پودر سیر، ادویه سبزیجات و یا اگر ندارین ترکیب پودر زیره و پودر تخم گشنیز بریزین.
طرز تهیه:
تمامی موادی که بالا ذکر شده رو با هم با همزن دستی مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم تا ۱ ساعت بهش زمان میدیم تا خوب مزه داربشه و سپس کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و تکه های مرغ رو روش میچینیم.
توی فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه به خوبی بپزه.
حواستون باشه فقط شعله پایین فر روشن باشه در ۵ دقیقه آخر هم میتونین شعله بالا رو روشن کنین که کمی سطحش برشته بشه و تمام.
✅توجه داشته باشین که حضور عسل دراین مرینت اصلا باعث شیرینی مرغتون نمیشه و فوق العاده نرم و لطیف و آبدارش میکنه☺️
امیدوارم درست کنین و نوش جونتون بشه🥰
🍲 @bebinobepaz